NHL 2016 - 2017

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja perato, 20.08.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Mason

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2000
  Viestejä:
  1 265
  Aika perus "ei me mitään osata" negailua, jotka sunnuntaipenkkiurheilijoilta kuulee useasti.
   
 2. Zalmari

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2004
  Viestejä:
  1 162
  Teräväisellä aika kevyt viikko takana, 4 peliä joissa pikaisten laskujen mukaan 5+5=10 pistettä :smoke:
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2017
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
  Garmin D2

  Garmin D2

  49 €
  -41 %
  Katso
  tuotetiedot
  Suunto 5

  Suunto 5

  225 €
  -13 %
  Katso
  tuotetiedot
 4. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Laineelle sunnuntaina kauden 13. maali jonka räppäsi ylivoimalla - kuinkas muuten. Valitettavasti Ovechkin ja joku muukin on tehnyt n. 50% enemmän maaleja eli se siitä maalikuninkuudesta.

  Pultsujärvelle peräti kaksi kihausta lauantain kierroksella maalijuhlassa Flamesia vastaan. Valitettavasti vaan tarkempi tarkastelu osoitti etteivät nämä(kään) maalit kestäneet päivänvaloa. Ensimmäinen siirrettiin maalin kulmalta tyhjiin. Siinä hän toki fysiikallaan suht ok vääntäjä. Lapa jäähän ja nimi lehteen. Vai onko se nykyään lapa maalin kulmalle ja nimi nettiiin? Toinen maali oli sitäkin surkuhupaisampi. Seisoskelu maalin edessä jossa siniviivakuti osuu luistimiin ja ohjautuu maaliin. NHL-sääntöjen mukaan toki puljun maali. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
   
 5. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Joel Armia - kohti farmia. Tosin ei ehkä tällä kaudella. Tänään kaksi maalia jotka tosin olivat halpa läpiajo ja puolityhjä maali parhaalta vetosektorilta. Hattutemppuakin tarjottiin. Loistava syöttö ja maalin edessä varma vetopaikka mutta ei niin ei, kuten ei parista muustakaan lähes vapaasta paikasta. Rystysutaisu sinne päin ei uponnut ja läheltä olisi pitänyt vetää ylös. Mutta ei maistunut.

  Laineelle tuttu ohipeli, ei osunu ladonseinäänkään tänään vaikka ylivoima-aikaa tyrkytetttiin paljonkin. Todellinen yhden tempun (ylivoima)poni. Johtaa liigaa yv-maaleissa. Yksi ukko vajaalla sitä on vaikea estää vaikka tiedät mistä vetää. Puljujärvi näytti tehneet tänään maalin, jota en nähnyt joten en osaa siihen ottaa kantaa oliko onnenkantamoinen vai ei. Rantanen, Vatanen ja Teräväinen teki ja Aho kaksi, joten periaatteessa näyttäisi että suomalaisilla kulkenut ihan suht ok. Hyvä että kiekossa kun koriksessa Markkanen on tippumassa enemmän penkkiveikoksi kun Mirotic ja Portis ym. tekevät paluun ja kohta LaVine, nämä nakuttavat pisteitä.

  Nuorten MM-kiekossa mestarin nimi on taas Kummelista tuttu Kanada joka vei Suomea kuin pässiä narussa. Suomalaiset eivät osaa vastata nopeuteen eivätkä fyysiseen peliin. Peli on semmoista koohotusta vailla taktiikkaa että isolla koolla ja fysiikalla pärjää. Tähän se Puljujärven hehkutus perustui. Se, mihin lankaan myös Oilers tavallaan meni. Vaikka nyt sattumamaaleja tuleekin silloin tällöin McDavidin rinnalla. Siinä tosin tulis mille tahansa liigajyrällekin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2017
 6. parzi

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  1 143
  Vähän off-topic Mutta http://Www.nhlvihjeet.com etsii wordpress osaajaa ja samalla NHL:stä tietävää vedonlyöjää.

  * Sinun tulee tietää perusasiat vedonlyönnistä( miten kertoimet muodostuvat yms.)

  * Olet valmis kirjoittamaan noin 3-4 krt viikossa

  * Palkkiopyyntösi ajasta joka kuluu tuohon.

  Sitten topicciin. Mikä on salaisuus että Las Vegas Golden Knights on noin korkealla?
   
 7. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Odotuksiin nähdenhän Laine on tällä kaudella ollut floppi. Iltalehden nettisivut huutaa nyt että "Laine ja Jets järjestivät ilotulituksen Edmontonissa". Niin, Jets voitti 5-0 mutta kun otsikon klikkaa auki niin Laine sai peräti yhden syöttöpisteen. Ilotulitushan sekin 0+1 syöttö yhteen ylivoimamaaliin. Lisäksi Armiakin sai enemmän yv-aikaa eli Jetsin valmennusjohtokin on huomannut kuivan kauden. Vaikka Scheifele loukkaantunut ja pitäis ottaa vastuuta. Mutta näitä NHL-pelejähän ei ratkota kuten Tapparassa. Jossa riitti mikä vaan poikittaissyöttä kun pakit ei osaa katkoa eikä blokata ja maalivahdit on surkean hitaita.
   
 8. Zodfrey

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2006
  Viestejä:
  581
  No, nyt on Laineella mahdollisuus näyttää ensimmäisessä ketjussa että osaa muutenkin pelata kun vain laukoa one-timereista ylivoimalla. Syottojäkin on nyt tullut Laineen normitasoon nähden mukavasti Wheelerin rinnalla. Jospa se tästä. Jännää sinänsä miten Winnipegilla meni viime kaudella kenhommin, ja Laineella suhteessa paremmin. Scheifele on ollut ilmiliekeissa koko kauden, hienoa tavallaan että Laine saa nyt enemmän aikaa Scheifelen loukkaantumisen ansiosta, oikeastaan ainut suuri mahdollisuus nyt kääntää kausi positiivisemmaksi kuin mitä olisi muuten tullut. Jääaika alkoi jo kärsiä aika lailla.
   
 9. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Melko surkeelta vaan näytti viime yönä Laineen peli. Muutama kiekonmenetys ja pari hätäistä laukausta. Toinen syöttöpistekin tuli vain siksi että kiekko kimposi jostain päädyn pleksistä tuurilla maalin eteen. Kohta alkaa olla kuukausi edellisestä maalista vaikka ylivoima-aikaa kivasti joka pelissä. Nyt myös muiden ketjujen peli näytti niin väkinäiseltä että veikkaan että tästä alkaa Jetsien pidempiaikainen lama.
   
 10. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Harmi että NHL ja kai KHL:kin on poissa olympialaisista..ois tullu hienot kisat muuten..
   
 11. Bazie

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2006
  Viestejä:
  357
  Onko jotain lähdettä minkä mukaan KHL pelaajat eivät olisi mukana? Eikös ihan muutama päivä sitten ole ollut puhetta, että ketä on valittu Jokereista mukaan.
  Venäjän joukkuettahan ei virallisesti ole.

  No sinänsä aivan sama itselle. Pelit näyttää Suomessa muistaakseni TV5 ja kun sitä ei näe netin kautta, niin jää itsellä pelit katsomatta. Jos ei sitten jotain kelpo streameja löydy.
  No onneksi NHL näkyy niin saa jäädä b-luokan olympialaiset katsomatta.
   
 12. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  2018, olympiajääkiekko (olkoonkin B-miehillä), miksi ei löytyisi hyviä streameja?

  Ja jos tahtoo maksaa muutaman euron, niin Eurosportin saa melko huokeasti joko telkkuun tai netin kautta. Toki koomista, ettei TV5:stä tunnu tosiaan tulevan HD-versiota tai edes nettistriimiä, vaikka pidin melko selvänä, että hankkisivat nämä ennen olympiakiekkoja (vaikka varmasti Discoverynkin erektio laski aika lailla NHL:n jäätyä rannalle)

  Ja joo, itsekin olen vielä siinä oletuksessa, että KHL on todnäk mukana, ja Venäjä vain periaatteesta vielä viivyttelee ja ehkä neuvottelee edustamisen yksityiskohdista.
   
 13. Zodfrey

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2006
  Viestejä:
  581
  Ei taida näkyä Youtubesta olympiakiekkoa samalla tavalla mitä MM-kisat ovat näkyneet viime vuosina.

  No, Aho taas ilmiliekeissä, ja Teräväiselläkin menee hyvin. Ahon peli on niin nautittavaa katseltavaa.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2018
 14. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Sehän ois ollu mahtavaa jos ois ollu NHL:äät ja muut kisoissa..ois varmaan paras voittanu..tiedä vaik Suomellakin ois ollu hyvät mahikset??
   
 15. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  :D

  Kai kumminkin oikeasti ymmärrät, että on Suomella KHL/euro-olympialaisissa selvästi paremmat mahikset voittaa kuin best-on-best-olympialaisissa?
   
 16. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Kyllä..mut hienoahan se ois silti ollu nähä. :(
   
 17. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Ei noissa nyt kauhean suurta eroa ole kumminkaan. Nyt joukkueessa on kärkiketjuissa jotain Pyörälää, Kontiolaa, Hartikasta ja maalinteko nuorissakin flopanneen Tolvasen varassa. Puolustuksessa Kukkola, Hietasta, Jaakolaa ja ilmeisesti myös Marko Anttila mahtuu mukaan - kertoo paljon. Monissa MM-kisoissakin Suomi ollut selvästi vahvempi.

  Tuolla rosterilla ei kuitenkaan ole "Venäjän olympiaurheilijoita" vai mikä se onkaan eikä edes Kanadaa vastaan oikein jakoa. Kanukit saa Euroopastakin kovan jengin. Tasaisesti Suomi Ruotsin takana sitten Tshekin kanssa. Oikeastaan vain USA on ulkona. Yhtä outsider Suomi on siltikin USA:a lukuunottamatta paljon mikään ei muutu. Suomikin ois NHL:stä saanut pari-kolme kovaa ketjua. Ja maailman parhaimpia maalivahteja. Tai siis Raskin. Sekin ois riittänyt.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2018
 18. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Mitäs jos vain painuisit urheilutriideistä helvettiin ja menisit muualle?
   
 19. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Mikko Rantasesta tullu Suomen paras lätkäpelaaja? Melkonen yllätys mulle,en ollu kuullu tästä yhtään mitään aiemmin..
   
 20. Zodfrey

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2006
  Viestejä:
  581
  Samoin, mulle kans Rantanen tuli aika puskista huipulle. Tosin vaikea sanoa etta kuka on paras, kun riippuu niin paljon muustakin joukkueesta, kenen kanssa saa pelata ja kuinka pitkaan per peli, ja mita valmentaja pelaajalta haluaa. Mutta hienoa kylla.
  Nyt pitaakin kasata fantasiajoukkue Eastside Hockey Managerissa jossa pelkastaan suomalaisia. Ykkosketju vois olla Rantanen (siirrettyna vasemmalle) - Barkov - Laine, kakkoseen Teravainen, Aho joku sentteri, kolmoseen Haula - Koivu - Granlund. Filppula tai Komarov neloseen Armian ja Puljun kanssa. Tai sit laittaa Aho kakkosen keskelle ja Pulju siihen oikealle. :-)
   
 21. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Vähän ihmetyttää Nykyleijonat..siis täyttä terästä&rautaa! Lienee 2000-luvun ansiota.

  Käytiin faijan kans koittaa mailoja Prismassa ja ne oli niin eritekoaku ne 90-luvun puumailat!
   
 22. waagner

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2010
  Viestejä:
  526
 23. Vandaali

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2014
  Viestejä:
  141
  No, vielä on kautta jäljellä.
   
 24. Mynthon

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2016
  Viestejä:
  368
  Media raportoinut koko kauden vaan laineen maaleja, siinä sivussa Rantanen pelannut ihan jäätävän kauden ainakin pisteiden valossa. Palstatilaa saa ehkä kerran kuukaudessa. Combo Aho+Teräväinen toiminut myös yllätävän hyvin koko kauden.
   
 25. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Muutama hassu yv-maali. Hyvin on Laine jo otettu kiinni. Tämä one trick pony. Kaikki vastustajat jo tietää että sille pitää pelata se one timer vetopaikka yv:lla. 5vs5 pelissä on lähinnä turnover machine menettäen kiekon. Iso mies mutta ei osaa lainkaan vääntää kulmissa tai suojata kuin Jagr tai Forsberg. No, Tapparaan varmaan mahtuu jatkossakin.
   
 26. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Tuus juttelee
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti