NHL 2016 - 2017

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja perato, 20.08.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. aeinola

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2015
  Viestejä:
  525
  Sait tämän kuulostamaan siltä kuin Saros olisi ollut maalissa koko pelin..
   
 2. masasan

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2007
  Viestejä:
  78
  Tuollaista hahmottelin Vegasin joukkueeksi. Luultavasti ei tule tapahtumaan, koska Vegasin tarkoitus on ilmeisesti treidata hyvät pelaajat varausvuoroiksi ja rakentaa joukkuetta Draftin kautta pikku hiljaa. Tosin jos näin tekevät en ihan ymmärrä miksi maksavat Shipachyoville.

  Marchessault-Shipachyov-Radulov(UFA)
  Anderson-Nelson-Oshie(UFA)
  Dano-Lehtera-Neal
  Leipsic-Tierney-Grigorenko

  Alzner(UFA)-Vatanen
  Methot-Dumba
  Schimdt-Miller

  Fleury
  Raanta

  Cap ei tule vastaan, jos oletataan että Radulov, Oshie ja Alzner ei pyydä enempää kuin 7milliä per kausi.
   
 3. Amiraali Isoroku

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  326
  99% näyttää siltä, että Vatanen ei ole menossa Vegasiin vaikka suojaamaton onkin. Ducksien GM Murray ilmeisesti käynyt hieman kaupan tynkää ja näin ollen Vatanen pysyy Duckseissa.
  http://www.ocregister.com/2017/06/1...n-is-still-with-the-ducks-for-the-time-being/

  "
  Vatasen kohtalolla on spekuloitu pitkään, joten yllätys Anaheimin tekemä ratkaisu ei ole.

  Sääntöjen mukaan NHL:ään ensi kaudeksi liittyvä Vegas Golden Knights voi nyt halutessaan poimia 26-vuotiaan suomalaispakin riveihinsä.

  Asia ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen, uutisoi Orange County Register.

  Lehti kertoo, että Ducksin GM Bob Murray on tehnyt diilin Golden Knightsin kanssa estääkseen Vatasen ja Josh Mansonin menettämisen. Kulissisopimuksen yksityiskohdat eivät ole selvillä, mutta Ducks todennäköisesti joutuu maksamaan tuntuvan hinnan liikkeestään."
   
 4. Amiraali Isoroku

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  326
 5. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  ^ Linkattakoon samalla kertaa kaikki muutkin, kun Adidas tosiaan julkisti viime yönä kaikkien joukkueiden pelipaidat (tosin ei vielä kaikkia vieraspaitoja) tulevalle kaudelle. Ei paljon suuria muutoksia; suurimmat parannukset varmaan Colorado ja Carolina:

  http://www.icethetics.co/blog/2017/6/20/nhl-adidas-officially-unveil-new-uniforms

  Ja henk.koht. huokaisin kevyesti helpotuksesta, kun näin, ettei Adidas pakottanut näihin kolmea raitaansa kuten oli esim World Cup -paidoissa.

  Ensi yönä sitten Vegasin expansion draft. :)
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2017
 6. Amiraali Isoroku

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  326
 7. Ja Raanta Arizonan paitaan. Nyt se ykkösvahdin paikka on ihan otettavissa.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 23.06.2017
 8. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 508
  Draftissa meni sitten kaikkiaan 23 suomalaispelaajaa, joista kuusi ensimmäisellä kierroksella. Erityistä huomiota herättää puolustajien suuri määrä, peräti neljä ekalla rundilla ja 11 kaikkiaan, mikä nyt tosin oli odotettavissakin. Eikä hetkeäkään liian myöhään, pitää kanssa sanoa. Vähän kortillahan nuo suomalaiset NHL-pakit ovat viime vuosina olleet, että kiva saada tilanteeseen lähivuosina helpotusta. Ei niistä kaikista tietenkään välttämättä staroja tule, mutta tuskin ne kaikki floppaavatkaan.

  Humoristi voisi tähän kohtaan todeta, että suomalaisen kiekkoilun juniorijärjestelmän on pakko olla jonkun tuotantolinjainsinöörin suunnittelema. Se kun tuntuu tuottavan vain yhden tyyppisiä huippulupauksia kerrallaan. 90-luvun alkuvuosina tuli hitonmoinen kasa laadukkaita pelintekijäsenttereitä, kuten Granlundit, Teräväinen, Barkov jne. Sitten huomattiin, että niin kivaa kuin se kiekon jakaminen onkin, jonkun olisi hyvä laittaa mustaa pussiinkin. Säätöjä rukattiin, ja tuotettiin pari-kolme ikäluokkaa huippulaitureita. Kuten Lehkonen, Rantanen, Kapanen, sekä tietysti Laine ja Puljujärvi. Ja nyt on taas jotain ruuvia käännetty, ja linjasto puskee pakkeja.

  Sivutuotteena on tosin koko ajan syntynyt tuttuun tyyliin duunarihyökkääjiä ja maalivahteja... ne eivät heti lopu.
   
 9. Pjotr.SF24

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2006
  Viestejä:
  911
  106 miljoonan dollarin arvoinen sopimus? Edmonton on kuitenkin vain Helsinki, Espoo, Vantaa kokoinen tuppukylä. Oho! No mitä jos Auston Matthews osoittautuu vielä paremmaksi pelaajaksi? 200 miljoonaa? Hieman yliammutulta tuntuu 13,5 miljoonaa kaudesta joka kestää lokakuun puolesta välistä maksimissaan kesäkuun puolelle. Jää siinä 4kk aikaa viettää kesälomaa. Mikäs viettäessä kun rahaa piisaa.

  Tämä ei kuitenkaan ole maailman suosituin urheilulaji joten panee miettimään ampuiko seura/nhl itseään jalkaan.
  Voiton tavoittelun vuoksi kai noita seuroja pyöritetään että oliko tuo kovin järkevä liike tehdä noin arvokas sopimus?

  No näin penkkiurheilijana odotan Mcdavidilta liksan mukaisia suorituksia. No hyvähän tuo oli jo menneellä kaudella...mutta hieman yliampuvia alkaa liksat olemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2017
 10. pieniapina

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4 288
  jos olis pienemmät liksat(kautta linjan) niin seuraomistajatha siinä tekis vaa enempi massia.. eli parempi näin, että rahat menee isommalle porukalle kiertoo ku pelkille pampuille..
   
 11. Pjotr.SF24

  Rekisteröitynyt:
  18.05.2006
  Viestejä:
  911
  jos olis pienemmät liksat(kautta linjan) niin seuraomistajatha siinä tekis vaa enempi massia.. eli parempi näin, että rahat menee isommalle porukalle kiertoo ku pelkille pampuille..

  Niinkö? Loppukädessä kuluttaja maksaa nuo liksat. No mistäs minä mitään tiedän. Sen verran isoista rahoita on kysymys että menemme taas tähän hämärähomma/rahanpesuun jonka senkin tavallinen tallaaja maksaa. Korjattakoon ilman todisteita...vitun moiseen lakimiesarmeijan avustuksella suoritettavaan verotuksen keventämiseen.
   
 12. Henrizio

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2007
  Viestejä:
  483
  NHL:ssä on käytössä palkkakatto. Rikkaimmilla seuroilla olisi varaa maksaa vielä paljon enemmän ja ottaa useampi näitä tähtiä samaan aikaan. Se ei vaan palkkakaton takia ole mahdollista. Sehän tässä Edmontonin faneja vähän hirvittää kun rajatusta budjetista sidotaan noin paljon yhteen pelaajaan. Ei tämä kuitenkaan ole prosenteissa isompi osa "capista" kuin mitä aikanaan Crosbyt ja Ovechkinit omine +100 miljoonaa sopimuksineen.

  Carey Price teki juuri uuden sopimuksen 8 vuotta ja 84 miljoonaa (AAV 10,5M). Maalivahdille täysin järjetön pala cappia, vaikka maailman paras onkin.
   
 13. Amiraali Isoroku

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  326
  Jussi Jokinen 1v pahvilla EDM.  Pulkkinen 1v pahvi VGK.

   
 14. waagner

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2010
  Viestejä:
  526
  Ois kyllä kova jos Ovechkin rikkos tällä kaudella kaikki maaliennätykset.
   
 15. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Ovetshkin on jälleen kovassa vireessä,vaikka tossa näyttikin yhes vaiheessa et ura ois jo pahassa alamäessä..
   
 16. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Hehkutettu Laine täysin nallipyssyosastoa. Vaivaiset pari maalia Ovechkinin yheksää vastaan. Ei kulje ei. Tais olla yhen kauden ihme. Vastustajat osaavat jo blokata sen yhden paikan laukauksen.
   
 17. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  No ei sitä vielä voi sanoa yhden kauden ihmeeksi!!
   
 18. jjjjussi Banned

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2016
  Viestejä:
  359
  Neljä maalia kasassa, kun kärkimiehet menee kymmenessä. Montrealin valmentajalle tulee varmaankin aika pikaiset lähtöpassit. Viimeisenä lohkossaan.
   
 19. Zodfrey

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2006
  Viestejä:
  581
  No ei se Pate nyt viela hirveän kaukana kärjestä ole. Seitsemällä maalilla pääsisi jo kolmanneksi maalitilastoissa. Connor McDavidilla on seitsemästa pelistä kahdeksan pistettä, laineella kuusi. Katotaan nyt vielä kymmenkunta peliä lisää ja sitten julistetaan puolet porukasta ex-tähdiksi. :-)
   
 20. Bonhart

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2015
  Viestejä:
  58
  Tampalla on kyllä kova joukkue. Toivottavasti säästyvät suuremmilta loukkaantumisilta.
   
 21. Zodfrey

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2006
  Viestejä:
  581
  No okei, nyt vois jo kohta julistaa sitten etta Paten kaudesta tullee pannukakku. Viimeiset nelja pelia, nolla pistetta. 11 pelia ja 6 pistetta nayttaa jo kohtuullisen huonolta.
   
 22. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Haulalle pari maalia kun siirsi ykköskentässä kiekot tyhjiin. Laine todella surkeas virees, ilmeisesti tämä yhden tempun poni eli laukaus p-pisteeltä on otettu "kiinni" tällä kaudella. Tätä kirjoittaessa Lauri Markkanen tehnyt surulliset 4 pistettä puoliajalla eli tämäkin suomalainen pistetehtailija on "opittu". Kumma ette vaikkai Ovechkinia pysäytetä ikinä. Vaikka tiedetään mitä se tekee.

  Kalle Kossilakin Ducksien ykköskentässä (lol) kun loukkaantumisia paljon. Hänestäkin ehdotetaan "kahden suunnan hyökkääjää". Tämä kaunis termi kuuluu pääosin suomalaisille kuten Jere Lehtisille ym. jotka on sen verran puukäsiä etteivät pistepörssiä ikinä voittaisi niin pitää perustella jollain "puolustusvelvoitteilla" sun muilla. Tai jollain JussiJokisilla joita Suomen systeemi tuottaa jotain oskarosaloita tai joonaskemppaisia alaketjuihin. SM-liigan tähti Donskoikaan tuskin ikinä tulee olemaan NHL top 20 pistepörssiä. Laine loisti laukauksellaan kunnes se opittiin blokkaamaan ja puljujärvi floppasi kokonaan kun menestys perustui nuorissa ja liigassa pelkkään fysiikkaan. Granlund kulki flopista hormonikuurin kautta ok-pelaajaksi kunnes alkoi saikuttelemaan kuten Barkov. Saku ja Määttä sai syövän ja lihakset kyllä kasvoi. Yksi plus yksi? Vatanen romahti surkealle tasolle.

  Missä on uusi Selänne joka rikkoisi ennätykset? Tai edes suomalainen Erik Karlsson tai Niklas Lidström. Niinpä. Ei ole.

  Ja vielä se että A.Niemi päästää 7 maalia per peli ja A.Raanta 4 maalia. Saros on kääpiöseula kun NHL-miehet löytää ja hyödyntää ne ylämummot joissa on tilaa, toisin kuin liigan puukädet. Valitettavasti tässä kokeneet NHL-scoutitkin menevät vielä vipuun kun katsovat maalivahtien liiga-tilastoja.
   
  Viimeksi muokattu: 05.11.2017
 23. Zodfrey

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2006
  Viestejä:
  581
  No nyt tylee kyynistä tilitystä!! Lisää!! :-)
   
 24. Amiraali Isoroku

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  326
  Nyt en tiedä mitä lääkkeitä siellä sun vaihtoaitiossa on vedetty (todennäköisesti vääriä) mutta kuulosta hiton paljon tehokkaimmilta , kuin änärin pillerit ( lue: surkuhupaisilta) , joten mielenkiinnolla odotan jatkoa spekulatiiviseen tarinaasi ja syitä miksi porukka "floppaa" ameriikan kaukaloissa. Nyt on sen verran legenda tarinaa odotettavissa, että huh huh :hammer:
   
 25. Oevoe

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2008
  Viestejä:
  540
  Eli tästä nopeasti yksi plus yksi = kaikki pelaajat jotka ovat tehneet tulokaskaudellaan vähemmän maaleja kuin Selänne, eivät ole hyviä pelaajia? Asia selvä!

  On vissiin kiekkoilijat kiusanneet pikku-Athosta kun näin kovaa katkeruutta on =D Alkaisitko pitää blogia/podcastia jossa ruotisit ~viikottain NHL-kiekkoa? Tätähän lukis/kuuntelis mielellään enemmänkin :kahvi:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti