NHL 17 (Xbox One/PlayStation 4)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Habazon, 15.07.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Budjettimies

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2008
  Viestejä:
  282
  Fifan kohdalla ollaan siirrytty jo Frostbite -pelimoottoriin, jota käytetään myös siis bäfässä ja muissa EA:n peleissä. NHL 17 menee vielä vanhalla Ignite -pelimoottorilla. Ehkä ensi vuonna nähdään uutta kiekkoa :)
   
 2. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Olihan NHL 2K-sarja kova kilpailija 2000-luvulla, itseasiasssa ihan loistohokipeli..

  Mites tässä NHL 17??Millane vaikeustaso??
   
 3. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Ite hallitsin esim.15&16:ssa matseja ja pommitin CPU:ta paljon..CPU veskari oli todella hyvä monesti ja täten hävisin!

  Ehkäpä pitäs välillä höllätä ja harrastaa syöttelyä ja sitten laukoa..
   
 4. Stilled

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2001
  Viestejä:
  182
  Kyllä ne ongelmat on muualla kuin grafiikassa.
   
 5. appMeh

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2013
  Viestejä:
  24
  Onko muilla ollut EASHL:ssä "input lagia/delayta"? Itellä sen verran ettei pysy edes pelissä mukana. HUTissa tai offline peleissä ei mitään ongelmia.
   
 6. kloever

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2002
  Viestejä:
  306
  Eipä ole ollut muuta kuin parissa pelissä normaalia isompaa viivettä, mutta ne johtuivat itänaapurissa sijaitsevasta vastustajasta. Pelejä takana ~30 EASHL:n parissa. Kannattaa varmistaa reitittimestä että kaikki PS4:n tarvittavat portit ovat auki ettei se siitä olisi kiinni.
   
 7. hapa90

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2011
  Viestejä:
  954
  Heitetääs muutama kyssäri:

  1. Saako vastustajan päässä olevaa alusta niin jos sen voittaa käyttämällä rysty aloitusta niin että oikea tatti on ensin vasemalla ja sitten työntää sen ylös ja vasen tatin alas niin että tietokone ei automaattisesti koita one timeria lyödä.

  2. Onko kukaan vielä tietonen millä tavalla peli arpoo pelaajia kun niitä koittaa vaihtaa L 2:lla? Esim välillä on 2 pelaajaa kiekon vierestä niin se päättääkin antaa sen 3 joka on kauinmmainen pelaaja kiekosta ohjattavaksi.

  3 Tämä löytyisi varmaan googlettamalla mutta koitan saada rahaa siihen että voisin nostaa kaupan tasoa Be a GM modessa niin millä tavalla sitä rahaa sinne tulemaan kun tuntuu tuo "hallin budjetti" pysyvän samana..
   
 8. Er5ka

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2015
  Viestejä:
  27

  Taitaa olla ihan satunnaista tuo vaihto, NHL 15 asti ollut jotenkin pilalla tuo ukon vaihto. L2 painamalla pohjassa pitäisi valita aina alimmainen ukko. Tänä vuonna jostain syystä tuokaan ei toimi oikein vaan ainakun on saanut alimmaisen lukittua ja päästää napin pohjasta valinta vaihtuu johonki toiseen ukkoon. EA voisi jotenkin kyllä tätä avata miten valinta "toimii".
   
 9. Er5ka

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2015
  Viestejä:
  27
  Pieni kyssäri itelläki tähän väliin: Mikä helvetin taktiikka pitää valita, että puolustajat luistelisi täysillä omaan päähän puolustaamaan kun kiekko menetetään. Hermot palaa ku jäävät keskiviivalle tai omalle siniselle lusmuamaan kun laidasta vastustaja painaa täysillä ohi. Ite sitten paniikissa yrittää saada puolustajaa lukittua että saisi luisteltua kiinni.
   
 10. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  Semmosta kysyisin noista yksinpelin slidereista, että miten pelin vaikeustaso vaikuttaa näihin ja päin vastoin? Onko kellään käsitystä? Kun slidereita nyt katsoo, niin ne ovat samoissa arvoissa AI:lla ja humanilla, mutta kaikkihan sen näkee, että PRO-tasosta ylöspäin AI saa boostia vähän kaikkeen.

  Ja semmoinen kyssäri kanssa, että noiden slidereiden 'human' arvot, koskeeko ne vaan sitä sun kulloinkin kontrolloimaa pelaajaa vai koko sun joukkuetta? Haluaisin tuossa BaPssa vähän boostata omien syöttelyä ja kiekonhallintaa (tai alentaa AI:n vastaavia), kun ei pelistä vaan mitään tule. Oma joukkue sössii kerta toisensa perään. Sikäli ei ole tilanne yhtään parempi kuin viime vuonna.

  Eli olisi TODELLA kiva tietää, miten tarkalleen noi vaikeustasot vaikuttaa AI:n peliin ja onko slidereilla kuinka paljon siihen vaikutusta?

  MUOKS: varmaan muutkin ovat törmänneet outoon ilmiöön pelissä, kun kuljetat kiekkoa suoraan eteenpäin ja yhtäkkiä kiekko tuntuu 'töksähtävän' ja melkein karkaavan lavasta? Vaikka ei ole vastustajaa kepin ulottuvilla? Siis en tee mitään dekeä tai muuta (josta siitäkin tuntuu herkemmin kiekko karkaavan). Mikähän tuossa mättää?
   
 11. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Ite kans haluisin lisää tietoja mm.eri slidereista ja vaikeustasosta??
   
 12. hapa90

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2011
  Viestejä:
  954
  Huomasin että jos pitää sen L2 pohjassa niin sitten se tuntuu käyvän melkein kaikki pelaajat läpi yhdellä kertaa :D ja jos painaa vain L2 niin sitten se ottaa välillä oikean kaverin tai välillä random kaverin..

  Jos menee sinne sliders valikkoon niin eikös siellä selitetä mitä kukin slider tekee? Vai tarkoititko hieman tarkempaa analyysiä mitä se tekee peli kohtaisesti?.
   
 13. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  Kyllähän ne selitetään jollain tapaa joo, osa vähän selkeämmin ja osa ei.

  Mutta mua ainakin askarruttaa se, että vaikeustason vaikuttaa noihin? Jos esim. kiekkokontrolli on sekä AI:llä ja playerilla vaikka 50/100 (esimerkki hatusta), niin eihän tuo voi pitää paikkaansa, koska AI neppailee sen kiekon sulta hävyttömän helposti. Ei sillä tarvi olla lapa kuin suunnilleen siellä päin missä sulla on kiekko, niin se imee sen kiekon itselleen ilman koukkua tai pokea. Eikä siten ota jäähyjä lähellekään niin usein kuin sinä, jolla ei tota automaattista kiekonryöstöä ei ole.

  Eli vaikuttaako sliderit sitä vähemmän mitä korkeampi vaikeustaso on vai miten?
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2016
 14. Wyltsi

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2011
  Viestejä:
  482
  Tuo kiekon nappaaminen on kyllä kovemmilla vaikeustasoilla ihan naurettavaa, viholliset on kuin luistelevia kiekkomagneetteja. Jos edes erehdyt luistelemaan kiekon kanssa alle 2 metrin etäisyydeltä vastustajasta niin kiekko vaihtaa omistajaa melkeinpä automaattisesti. Ja tämä etu on toki pelkästään tietokoneen ohjastamalla tiimillä, omat pyörii nurkissa kiekkojen perässä eivätkä saa kiinni edes irtokiekkoja. Yhtään 1v1 taistoa en ole tainnut nähdä vielä ammattilaistasolla, jota olisi oman puolen pelaaja voittanut jos en ole sitä itse ohjastanut. Samoin taklauksia ei tehdä lainkaan vaan annetaan vihollisten luistella suoraan maalille.

  Puoliammattilaisella pelin vaikeustaso taas vaihtuu turhankin helpoksi :(
   
 15. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  Joo melkeinpä muuttunut pahemmaksi vain NHL16:sta. Ei voi käsittää mitä EA:n kehitystiimin päässä liikkuu.
   
 16. vipe

  Rekisteröitynyt:
  20.07.2000
  Viestejä:
  8 045
  Melkeinpä suosittelisin, että menet Operation Sports -foorumille, ja katsot jotkut sliderit mitkä sopii itsellesi parhaiten. AlTito on ainakin hyvät konetta vastaan sekä 1vs1, mutta on siellä muitakin esim. jotkut tehty erityisesti BaP-pelimuotoon, Be a GM mielessä, eri vaikeustasoille jne.

  Ongelma itse lähteä noita säätämään on siinä, että jo aiempien vuosien perusteella jotkut sliderit vaikuttaa muihinkin pelin osa-alueisiin, vaikka sitä ei tule välttämättä edes ajatelleeksi sliderin kuvauksen perusteella. Tuolla foorumilla nuo tyypit tekee slidereitä vuosien kokemuksella, testaavat niitä kymmeniä matseja sekä itse että muiden foorumilaisten toimesta, ja muuttavat sitten napsulla parilla suuntaan tai toiseen tiettyjä asetuksia kokemusten ja kommenttien perusteella.

  Ja jos joku noissa slidereissä tökkii niin voihan sieltä ottaa parhaalta tuntuvan pohjaksi ja sitten itse muuttaa parilla napsulla jotain kohtia mitkä haluaisi olevan eri tavalla (kuten todettu siinä on riski että vaikuttaa johonkin muuhunkin, mutta onko sillä lopulta niin väliä jos vaan saa omaan käteen parhaalta tuntuvat asetukset).

  Jos meinaat itse alkaa säätämään scratchista niin kyllä siellä ainakin jotain vuonna oli ketju mikä slider vaikutti mihinkäkin, sinne nuo sliderien tekijät pisti kokemustensa pohjalta tietoa. Ei taida olla vielä tästä uusimmasta semmoista, tässä näitä slidereitä onkin moninverroin enemmän, mikä on kyllä hieno juttu.  Joka vuosi ihmettelen miksei EA suoraan ota jotain noista (esim. AlTito mikä on vuosia ollut jo suosituin) pohjaksi ja tee "default" asetuksia niillä. Maksais vaikka muutaman setelin kaverille. Vuodesta toiseen nämä default-sliderit on karmeinta kuraa, ja peli muuttuu aivan erilaiseksi kunnon slidereilla. Luulisi jo promomielessä ja onlineakin ajatellen olevan järkevämpää tarjota suoraan parempi pelikokemus, kun kerran tuommoiset sliderien säädöt ovat peliin koodanneetkin. :confused: Julkaiseehan toki sitten niitä "tuner"/gameplay päivityksiä jotka vähän muokkaa peliä, mutta ei sekään poissulkisi sitä että olisi järkevät asetukset jo kerrasta. Ja tässä uudessa nyt sekin sentään on tuotu että voi vähän sinnepäin olevat sliderit saada millaisilla haluaa pelata (oliko niitä nyt ne 3-4 valmista vaihtoehtoa).
   
 17. seppolaa

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2016
  Viestejä:
  1
  En tiedä pelaako täällä kukaan muu hybridi komennoilla mutta pelissä on aika raivostuttava "ominaisuus" joka oli myös jo betassa. Eli esimerkkinä vaikkapa että lähden kiihdytysnappi pohjassa pakilla omista ja syötän vaikka eteenpäin vasemmalle hyökkkääjälle ja tarkoituksena lähteä sitten kiihdyttämään tällä hyökkääjällä, kun sitten hyökkääjä ottaa kiekon kiinni niin se syöttää sen "itsestään" eteenpäin! Joskus myös vaihtaa pelaajaa itsestään samalla. Onko tämä bugi vai mikä? NHL 16 tätä ei tapahdu. Minne tästä voisi laittaa EAlle palautetta?
   
 18. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  Joo, en itse varmaan lähtisikään vakavissaan säätämään, kun saatavana on testattuja settejä ja kuulemma hyviä sellaisia. Kiinnostaa vaan nuo vaikutussuhteet, kun vuosi vuodelta EA tuntuu tekevän niin paljon 'väärin'. Tänä vuonna on ihan kivoja parannuksia mutta tietyt asiat ei vaan muutu millään, jos ei sitten itse pääse muuttamaan. Herää kysymys, että pelaako ne itse noita yksinpelimoodeja ja ovatko todellakin niihin tyytyväisä noin?
   
 19. hapa90

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2011
  Viestejä:
  954
  Saattavat jopa olla, kun eihän tätä mainosteta "oikeana" jääkiekkona. Siis gameplay mielessä.
   
 20. hunaja pentti

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2015
  Viestejä:
  51
  Miten tuo sitomisaloitus tehdään ja onko siihen mitään vastalääkettä? Vittu mitä syöpää se on.
   
 21. ZuLuZ

  Rekisteröitynyt:
  25.08.2003
  Viestejä:
  121
  Sitominen = Oikea tatti pohjaan oikea tai vasen ennen alotusta ja kun tuomari tiputtaa kiekkoa niin vasen tatti eteen.

  Vastalääke esim kämmennellä taakse. Eli pelaajan kätisyydestä riippuen oikea tatti pohjaan vasen tai oikea ja kiekon tippuessa oikea tatti taakse. Vasemmalla tatilla tähtäät syötön.
   
 22. cob84 Banned

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 465
  Onko kellään tietoa että minä päivänä noiden "ilmais" pakkojen pitäisi tulla?
   
 23. Lepakkomies

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2001
  Viestejä:
  938
  Itselleni tuli viime viikolla ensimmäiset ilmaispakat perjantaiaamuna. Luulisin, että huomenna taas tipahtaa.
   
 24. umeet88

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2010
  Viestejä:
  417
  Pitääkö tuohon joukkueen collectioniin saada nuo kulta+ hiilikortit myös? Ei riitä pelkkä joukkue.
   
 25. kaiosun

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1 929
  Ei toiminut itsellä koko peli ps4:lla. Jäi alkuruutuun ja levy jäi ruksuttamaan latausyritystä äänen perusteeella. Kerran se tosin sanoi, että ei voi käynnistää sovellusta, mutta muuten joutui laittamaan virrat kokonaan pois pleikkarista. Saattoi mennä tuo 4 gigan pätsäys jostain syystä pieleen illalla, kun se tuossa sivussa päivitteli. Pistin sen nyt uusiksi yrittämään tuota ja jos ei toimi niin en tiedä sitten, kun laite muuten on toiminut.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti