NHL 16 (Xbox One/PlayStation 4)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Reccy, 16.05.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Vision

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2000
  Viestejä:
  699
  Kiitos Recycle !

  Itse taasen mietin hieman juurikin päinvastaista eli vieläkin helpompaa tasoa (pro) jotta mielenkiinto pysyisi yllä tehtyjen maalien myötä (junnujen mm hakkaa mennen tullen miesten mm viihdyttävyydessä).

  Itse olen pelaillu NHL:ää ekasta pc-versiosta lähtien jatkaen siitä kaikilla Xbox versioilla, joten skill stick on allekirjoittaneelle tuttua puuhaa (tosin en oo pelaillu 3-4v) mutta tasaväkisyyttä aatellen NHL94 ohjaustapana voisi ehkä olla parempi vaihtoehto.

  Keski-ikä kun pyörii siellä 35v nurkilla joten tässä tapauksessa yksinkertaisuus saattaisi olla vain hyve ja toisesta turnauksesta kun ei ole mitään taetta :)

  Onneksi tässä on rutkasti aikaa vielä pähkäillä ..
   
 2. Recycle Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2011
  Viestejä:
  2 689
  Ohjainasetuksethan ei helpota/vaikeuta pelaamista millään tavalla. Kysymys on ainoastaan tottumuksista ja veikkaan, että sinullakin voi olla totuttelemin uusiin ohjainasetuksiin. Itse tekisin niin, että jokainen saa valita itselleen sopivimmat asetukset niin ei jää selittelyn sijaa sille, että piti pelata vierailla kontrolleilla.
   
 3. Vision

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2000
  Viestejä:
  699
  Tuo oli kyllä hyvä oivallus, ei tullu edes mieleen että pelaajilla voisi olla samanaikaisesti eri asetukset ohjauksen suhteen !
   
 4. Muiq

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2011
  Viestejä:
  173
  Ei toimi tuo päiväboonus kyllä ollenkaan... Tänäänkin näyttää nollaa vaikka katkosta ei ole tullut viime to vai pe jälkeen.. Ja on tuo HUTin alottelu aivan paskaa. Kolme neljästä viime pelistä on saanut pelata vähintään kaksi ja puoli erää silleen, et vastustajalla on kapula pöydällä... Miten nuita paskiaisia vois välttää?
   
 5. Sleipnir87 Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2014
  Viestejä:
  113
  Onko muilla ongelmia HUT:in kanssa? Ei anna käyttää kulutuskortteja pelaajille. Ei edes sopimuksia. Tätä jatkunut jo monta päivää. Kortin voi kyllä vaihtaa, mutta alkaa loppua kortit kesken.
   
 6. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  Et ole ostanu rahalla tarpeeksi HUT-pakkoja? :rofl::tongue::O_o:
   
 7. Sleipnir87 Banned

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2014
  Viestejä:
  113
  Vähän siltä tuntuu. Senttiäkään en ole pakkoihin laittanut ihan periaatteesta.
   
 8. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  No juu mutta tosissaan viikon on ollut ainakin yhtä bugia toi PS4:n hut, päiväbonukset, failed to retrieve data -errorit ynnä muuta settiä. Se on ihan fiasko koko paska.
   
 9. umeet88

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2010
  Viestejä:
  414
  Haluaako joku lainata tavareksen 5min :) saa panttina 120k ja korttia, annan takaasi kortin, olis muute joukkue kerätty
   
 10. Choustis

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2011
  Viestejä:
  63
  Heissan herrasväki,

  jälkikasvun painostuksen alla meikäläinenkin "joutui" pikkasen päivittämään talouden konsolipuolta... Onhan tää huikee peli (PS4) kun on viimeiset n. 10 vuotta hakannu pelkkää NHL 2K7 vanhalla boxilla.

  Aikast nopeesti toi Skill Stick ja muutenkin tää nykypäivän ohjaaminen tuli tutuks, ainut mitä jäänyt kaipaamaan on "sikailunäppäin". Eli onko tässä joku varma tapa saada vastustajalta jalat alta esim. läpiajossa tai koukkia kaveri kumoon, ihan sama tuleeko jäähyä tai rankkaria?

  Mitäs online-pelimuotoa te suosittelisitte tälläiselle palaavalle aloittelijalle? Kehittykö HUT:ssa pelaajien atribuutit ja onko siinä farmijoukkueet ja draftit ym. välikausijutut mukana? Varmaan tulee aluks aika huolella pataan vai voiko siinä valita minkä tasoisia vastustajia tulee aluks vastaan?

  Hauskaa viikonloppua :kippis:

  Yst. Terv.

  -C-
   
 11. FuLL

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2002
  Viestejä:
  4 279
  Vastustajan läpiajoa ei oikein kovin helpolla pysäytä mutta R1+L1 pelaaja heittäytyy jolloin voi vastustajan saada kumoon pikkasen takamatkaltakin.

  Helpoinhan on kun sillä alimmalla pelaajalla pyrit pysymään hyökkäyksen alla. Tatti pohjassa alaspäin niin vauhti kasvaa kokoajan ja harvoin siitä ohi mennään.

  HUTissa ei ole muuta kuin korttien keräämistä ja aloitetaan 10 divarista nousu kohti 1 divaria.

  Alussa tulee samantasoisia pelaajia mutta jos nollista lähdet HUTtiin etkä halua laittaa omaa rahaa niin joudut pelaamaan usein AHL miehistöllä NHL joukkueita vastaan... Pikkuhiljaa keräilet rahaa senverran että saat NHL miehiä joko huutokaupasta tai korttipakoista.
   
 12. Warra

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2003
  Viestejä:
  1 200
  En millään löytänyt keinoa EA:n päivitetyillä kokoonpanoilla kauden pelaamiseen. Olenko sokea vai onko tuo mahdotonta? Onko nuo todellakin vain nettipeleihin ja quick gameihin tehty nuo päivitetyt kokoonpanot? Ainakin ps3 edellisissä versioissa pystyi pelaamaan noilla virallisilla kokoonpanopäivityksillä kauttakin, mutta tässä PS4 versiossa se ei ole mahdollista? Tai sitten kyseinen valinta on piilotettu hyvin pelin sisälle.
   
 13. Forseti

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2006
  Viestejä:
  92
  Alkanu HUT taas bugailemaan ihan kunnolla. Keräsin yhden ELH joukkueen kortit, (tartti soppareita) niin näyttää tuurin mukaan 6-16 pelaajaa kerättynä, eikä onnistu saamaan kokoelmaa täyteen, vaikka myynyt ja ostanut jonkin pelaajan uusiksi...
  Joskus teki Philadelphiaa kerätessä saman, mutta meni lopulta läpi kun myin kaikki viime kerralla ostetut kortit, ja ostin uusiksi.
   
 14. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  NHL16 PS4:lla (ainakin varmaan Onellakin) on kasa höyryävää paskaa, mikä on sinänsä sääli, koska siellä alla voisi olla ihan kohtuu kelvollinen peli, jos kaikki toimis niinkuin pitäis.

  EA on tietty hylännyt jo pelin, koska seuraavan vuoden versioon on reilu puoli vuotta enää. Kiire niillä onkin, jos haluavat kaikki bugit ja lagit ratkaista ensi syksyyn mennessä. Jotenkin en usko siihen... eli NHl17:tä ei kannata ennakkotilata missään tapauksessa. Eipä niistä ennakkotilaajan bonuspakoista muutenkaan paljon iloa ollut.
   
 15. TumBBu

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2010
  Viestejä:
  92
  Kolmesti kun restarttas koko konsolin ja loggas sisään joka kerralla niin lähti toimimaan. Muillakin nimenomaan kolmannella kerralla collection täyttynyt lopulta.
   
 16. Forseti

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2006
  Viestejä:
  92
  Okei...Aika outoa jos tuollei lähtee toimii, mutta pitänee testata.
   
 17. Recycle Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2011
  Viestejä:
  2 689
  En tiedä mitä tässä tulisi tehdä. Raastaa koko HUT niin pahasti hermoja, että pitäisi varmaan lopettaa. Tipuin nelosesta kutoseen kun tuntuu, että omat MV:t ei saa mitään kiinni. On kokeiltu Scheideria, Holtbya, Bobrovskia ja nyt luukulla on Rask. Onetimereille ei nyt mahda mitään, mutta nuo "yritin syöttää, meni längistä maaliin" vetää kasetin kyllä niin pahasti jumiin. Monesti vastustajalla on ollut Mason tai Neuvirth, jotka venyvät aivan uskomattomiin torjuntoihin jopa onetimereissa samalla kun oma maalivahti päästää tuhottoman helppoja maaleja. Mitä vittua tässä pitäisi tehdä, ostaa joku halpa paska ja buustata se joka peliin aivan tappiin?

  Pitää seuraavaksi kokeilla vissiin Rinnettä.

  Toinen mikä raastaa ainakin allekirjoittanutta on vastustajien naurettava pelityyli. Tykkään pelata trappia ja tiukkaa puolustuspeliä. Muutaman kerran vastaan on tullut pelaaja joka menee kiekon kanssa oman maalinsa taakse ja odottaa siellä kärkikarvaajaa. En ikinä karvaa maalin takaa asti ja siellä se herra seisoskeli 0-0 tilanteessa puolen erän ajan kun en lähtenyt karvaamaan. Naurettavaa.
   
 18. Choustis

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2011
  Viestejä:
  63
  Moro taas,

  kiitti FuLL vastauksesta, juurikin noin niitä jäähyjä alkoi tulla.. ;)

  Nyt menee hermo huonoon kuntoon, jos oon 3. erässä maalin tappiolla niin viimeisellä minuutilla mun mokke luistelee automaagisesti vaihtoon!! Koitin googlata ja säädellä kaiken maailman asetuksia, mut ei tunnu löytyvän mistään et miten ton sais pois päältä. V****aa lähtee kirimään ku vastustaja paukuttaa kahden maalin johdon ihan ilmatteeks.. Miten ton saa pois? Pelimuotona Be a GayMan.

  Edit: ei mtn enää, löytys! Nyt ku oppis vielä pelaamaan...

  -C-
   
  Viimeksi muokattu: 01.02.2016
 19. Jonkun toisen VIRHE

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2010
  Viestejä:
  399
  Jos tiput nelosesta kutosiin niin voin kertoo että vika on omassa pelaamisessa eikä maalivahdeissa. Yhden pelin voi vielä veskan piikkiin pistää mutta ei noin montaa ja vihutkin on aivan säkkejä noissa divareissa. Treeniä vaan.
   
 20. Recycle Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2011
  Viestejä:
  2 689
  En missään vaiheessa sano, että oma pelaaminen olisi täydellistä. Hyökkäyspeli alkaa olemaan pääasiassa kunnossa, mutta puolustuksessa tulee edelleenkin nukahduksia kun liian usein kaveri jää takatolpalle vapaaksi. Välillä voitetaan tiukat väännöt, välillä hävitään. Välillä tulee rökäletappio ja välillä kävellään vastustajan yli. Siitä huolimatta kritisoin tuota Raskia, joka on ollut enemmän kuin epävarma. Monta, aivan liian helppoa maalia on mennyt sisään ja osa peleistä on hävitty niiden takia. Kutosessa käytiin kääntymässä ja nyt palattiin takaisin vitoseen.

  Mutta joo, treeniä treeniä. Taidostahan tämä peli on kiinni ja nykyisellä rosterilla osaavampi kaveri voisi helposti taistella 1div mestaruuksista.
   
 21. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  Ei noilla maalivahdeilla tunnu edes mitään eroa olevan, sama onko siellä Price vai Backström pörsässä, samalla lailla ne imee, jos on imeäkseen. Kovin moni valittelee samaa tuolla EA:n forumilla.

  Musta tuntuu, että lagi vaikuttaa niin raakasti pelaamisen eri aspekteihin, että se jolla lagaa enemmän on aina lähtkökohtaisesti alakynnessä. Ei osu kudit, syötöt, kiekon vastaanotot, poket tai muut. Silloin ei voi muuta kun pelata simppelisti ja toivoa, että kiekko pomppii onnekkaasti edes joskus. Eihän tämän pitäisi sun veskaan vaikuttaa sinänsä, kun se on AI:n ohjauksessa. Mutta muuten. Vähän toivotonta esim. puolustaa poikittaissyöttöjä vastaan, se on tarpeeksi vaikeaa muutenkin, ja jos lagi vielä tekee siitä mahdotonta.
   
 22. ekkiNr

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2013
  Viestejä:
  234
  Tämä peli saa kyllä itseni aina raivon partaalle, varsinkin HUTia pelatessa. Peli-ilo katoaa aika nopeasti, kun joka peli tuntuu lagaavan niin, että pelaaminen on ihanan tunnotonta. Aikaisemmissa osissa ongelmaa ei ollut, ainakaan samassa mittakaavassa. Toinen peli-ilon tappaja on ice tilt, jota EA ei ole (?) vieläkään myöntänyt. Se on vain niin räikeästi toteutettu, ettei sitä voi olla huomaamatta. Välillä turpaan 1-0 tulee jollain räkämaalilla, vaikka peli on ollut vastustajan päädyssä koko ajan. Välillä taas tulee 10-0 voittoja, joissa kiekon maaliin menemiseksi riittää, että mulkaisee kiekkoa pahasti. Eivät omat voitotkaan maistu kovin hyvältä, jos ne tulevat selkeillä tuurimaaleilla. Kolmas peli-ilon kaataja on itse pelaajakunta. Varsinkin ylemmissä divareissa vastustajan pelaaminen on sellaista yhdellä pelaajalla pyörimistä ja pelin ominaisuuksien eksploittaamista, että huhhuh. Sorrun tähän toisinaan itsekin, sillä v-käyrän nousemisen myötä haluan antaa pelleilijöiden maistaa omaa lääkettään. En myös ymmärrä, miksi pelaajanvaihtosysteemi on pitänyt mennä vaihtamaan totutusta. Tässä versiossa tuntuu, ettei pelaajan valinnassa ole mitään logiikkaa, kun taas ennen se toimi kuin ajatus. Ehkäpä se saadaan takaisin entiselle mallilleen seuraavassa pelissä, joka tosin näillä näkymin jää kaupan hyllylle.

  On tässä kuitenkin joitain positiivisia puolia. Pelin perusrunko on kohtuullisessa kunnossa, ja kavereiden kanssa pelaaminenkin onkin mukavaa. Myös EASHL on ihan hauskaa, kun sitä pääsee pelaamaan. Harmi vaan, että pari kädenlämpöistä peliä onnistui tappamaan pelaajakunnan lahjakkaasti. Ainakin oman joukkueeni porukka karsiutui noin puoleen, hyvä jos kerran kuussa saadaan edes viisi pelaajaa kentälle. Onnistuu peli myös välillä tarjoamaan hienoja onnistumisen tunteita, kuten äsken HUTissa, kun maailmanlistan nro 17 kaatui jatkoajan jälkeen. Kyseinen herra oli kuulemma käyttänyt yli 1000 euroa pelaajiinsa, kun taas itse en halua antaa EA:lle senttiäkään ylimääräistä tällaisesta kädenlämpöisestä hutusta.

  Kilpailu tekisi pelisarjalle hyvää, mutta ei taida olla kovin realistinen skenaario. Harmi.
   
 23. Recycle Banned

  Rekisteröitynyt:
  19.08.2011
  Viestejä:
  2 689
  K. Okposo - R. Johansen - G. Nyquist
  C. Kreider - P. Stastny - R. Vrbata
  P. Sharp - K. Turris - P. Hornquist
  M. Zuccarello - B. Dubinsky - J. Hayes

  T. Barrie - J. Faulk
  N. Leddy - S. Vatanen
  J. Johson - A. Larsson

  T. Rask

  Tuossa on nykyinen HUT tiimi. Nyquistilla C, Johansenilla ja Okposolla A. Kuka olisi seuraava pelaa, joka teidän mielestänne kannattaisi korvata? Mietin, että ostaisin esim Simmondsin kakkosen laitaan, Vrbatan tilalle. Toinen vaihtoehto olisi hommata 2. ketjuun uusi sentteri. Mietteitä?
   
 24. GoDi81

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2004
  Viestejä:
  1 134
  Menet alkumenusta sinne customize, sitten rostereihin, lataat sieltä uusimmat rosterit ja katsot että menee aktiiviseksi, sitten vain aloitat uuden kauden niin niillä rostereilla se alkaa.
   
 25. TumBBu

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2010
  Viestejä:
  92
  Eilen Winnipegin collection täyteen ja palkintopakoista löyty base Crosby. Mukava yllätys. Harmi vain kun ei saa myytyä nuita collectioneista saatuja kortteja. Ois ollu mukava "boosti" ja koko joukkue uudessa uskossa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti