Nettisivuille varausjärjestelmä?

Viestiketju alueella 'Ohjelmointi' , aloittaja Osgar, 15.09.2017.

 1. Osgar

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  2
  Hei arvon murolaiset!

  En ole täysin varma kuuluuko tälle alueelle, mutta katsotaan.

  Olen tehnyt WIX sivulla yritykselleni nettisivuja. Lähinnä luonnostellut miltä toivoisin niiden näyttävän ja eri kokonaisuuksien hahmottelua. Tietotekniikan osaaminen on siis melko heikkoa, en esimerkiksi osaa koodata.
  Lyhykäisyydessään nettisivujen toimintaperiaate on tarjota meidän sivujemme kautta erilaisia vuokrauspalveluita tietyltä ryhmältä yrityksiä meidän asiakkaillemme. Eli periaatteessa komissiopohjaisesti.

  Onko kenelläkään kokemusta tälläisesta Click & Drag tyylisistä sivuista, jolla voi tehdä nettisivuja ja johon tälläinen ohjelmisto olisi helppo integroida? WIXillä on omansa, mutta taitavat olla pääsääntöisesti sellaisia jotka eivät huomioi sitä, että asiakasyritysten palveluita useimmissa tapauksissa varataan myös heidän omien sivujensa kautta. Eli varausjärjestelmän tulisi pelata näiden kanssa yhteen.

  Onko ainoa vaihtoehto palkata joku ammattimies tähän? Mahdollisimman pienellä budjetilla ollaan liikenteessä, kun puhutaan tällä hetkellä opiskeluiden ohessa sivutoimisesta toiminnasta.

  Toinen vaihtoehto jota olen miettinyt, on lisätä vain asiakasyrityksen tarjoama Affiliate linkki sivuillemme. Epäilen kuitenkin tämän toimivuutta, koska paketit joita asiakkaat meiltä ostavat ovat useiden satojen eurojen arvoisia.

  Mielipiteitä ja ehdotuksia otetaan kernaasti vastaan!
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti