Näin USA hajoaa vuonna 2010

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Mokkis, 29.12.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Prison Breakin Brad Bellick

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  9
  Nyt vain kipin kapin uutta tunnaria tekemään. Olisiko LAPD seuraava tunnari?
   
 2. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 060
  Miksi sen pitäisi olla 2010? Koska proffa sanoi niin? Se voi aivan yhtä hyvin olla 2011 tai vaikka 2110. Voi olla että USA ei kaadu koskaan, mikä on tietenkin epärealistista koska kaikki imperiumit ovat kaatuneet historiassa ja se on juuri mitä USA yrittää olla ja historia toistaa aina itseään.

  Jos ette usko että USA yrittää olla imperiumi niin tässä lisää. Siinä jopa määritellään jenkkien käymä energiasota lähi-idässä jo ennenkuin wtc tornit kaatuivat.

  http://en.wikipedia.org/wiki/New_American_Century
  The Project for the New American Century (PNAC) was an American neoconservative think tank based in Washington, D.C., co-founded in early 1997 as a non-profit educational organization by William Kristol and Robert Kagan. The PNAC's stated goal is "to promote American global leadership."[1] Fundamental to the PNAC are the views that "American leadership is both good for America and good for the world" and support for "a Reaganite policy of military strength and moral clarity."[2] Critics claim that it has exerted strong influence on high-level U.S. government officials in the administration of U.S. President George W. Bush and strongly affected the George Bush administration's development of military and foreign policies, especially involving national security and the Iraq War.[3][4]

  http://www.newamericancentury.org/
  [signature] Ron Paul 2008 [/signature]
   
 3. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Ei ole mitään syytä. Sinulla tosin on kun herjauksesi luetaan Mcdonalds ketjusta. Likainen altteri.


  Sinä keksit 2010. En minä sitä keksinyt. Kuten en keksinyt USAn romahtamistakaan.
   
 4. DEGAUSS_

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2007
  Viestejä:
  1 000
  muistakaa sitten että se hajoaa tarkoituksesta ja se on niiden ihmisten toimesta sitten tapahtunut jotka kehittivät eu:n ja ovat myös vastuussa toisesta maailmansodasta ja sitä kautta vastuussa neuvostoliiton hyökkäkysestä isoisiänne vastaan.


  eli keskuspankkiirit ovat sen takana (ylpeästi he ovat) ja sama kohtalo tulee suomeenkin lopulta, kiitos eu:n, kiitos orjan omistaja herrojen.[signature]Thorsin ja kataisen sensuroima dokumentti: http://video.google.com/videoplay?docid=1070329053600562261[/signature]
   
 5. Sterner Regnix

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2002
  Viestejä:
  878
  Tuskinpa tulee hajoamaan ainakaan noin kuin venäläisprofessori ennustaa. Voi olla että Kalifornia ja muutamat muut rikkaat osavaltiot saavat tarpeeksensa liittovaltion kiviriippaosavaltioista, mutta ei ne kyllä mihinkään Kiinaan, Venäjään tai Kanadaan ikinä tule liittymään.
   
 6. Alkomaholisti

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2008
  Viestejä:
  91
  Niin ja sitten liskomiehet hyökkää ylihuomenna isojen laser strap-on dildojen kanssa lesboiksi pukeutuneena samalal kun avartavat kolmatta ala-silmäänsä yhdysvaltojen dollarille joka sisältää 9/11 tornit kun sitä taittelee oikein. Nämä lesbot sitten loppujenlopuksi naamioivat isot mustat dildonsa euroilla jotka öljy osti. Tämän jälkeen Arafat ja Ghandi ilmestyvät sieltä kolmannesta silmästä ja tulevat alas maapallolle , rakentavat styroksista lennokkeja ja lentävät ne pentagoniin... Lopuksi kaikki kuolee. The end.

  PEW PEW!
   
 7. Chae-chu

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2007
  Viestejä:
  18
  Ei saatana :DDDDDDDDDD
  [signature][sup]hmmm...[/sup][/signature]
   
 8. Backfire Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2001
  Viestejä:
  853
  Tässä taas vähän haisee se, että sloboproffa ei ymmärrä USA:ta valtiona lainkaan, vaan käsittää sen Neuvostoliiton kaltaiseksi eri kansallisuuksista koostuvaksi pakkoliitoksi. Jenkkilä ei kuitenkaan ole sellainen, vaikka kansojen sulatusuuni onkin. Jenkkilän hajoaminen talouslaman seurauksena itsenäisiin osavaltioihin on yhtä absurdi väite, kun Saksa tai Suomi tekisivät saman. Ison-Britannian pilkkoutuminen (Skotlannin itsenäistyminen) on huomattavasti todennäköisempää ja sekin verrattavissa tuohon 2012 maailmanlopun todennäköisyyteen.
  [signature]Oodi murottajalle: Väsyneet miehet nukkuivat. Hyväntahtoinen aurinko katseli heitä. Se ei missään tapauksessa ollut heille vihainen. Kenties tunsi jonkinlaista myötätuntoakin heitä kohtaan. Aika velikultia.[/signature]
   
 9. jaako2

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2007
  Viestejä:
  1 748
  Viittaat vissiin bilderbergissä kokoontuviin Reptilianeihin ja Illuminatin väkeen jotka ovat järjestäneen NWO:ta jo kauan?

  Kaikkihan tämän realistisen ja täysin jo arkipäiväisen uhkan tiedostaa, ei sitä tarvitse täällä enään edes huudela. Kannattaa youtubesta jokaisen katsella aiheeseen liittyvät _TODELLISTEN_ asiantuntijoiden tekemät dokumentit niin totuus paljastuu teille taviksillekin!

  Ketään ei naurata kun liskoihmiset alkavat syömään ihmisiä suomessakin, nyt tarvitaan DEGAUS:in kaltaisia ISÄM MAAN PUOLUSTAJIA!!

  God speed DEGAUS!!
  [signature]Dell Precision M4300
  IBM X60s[/signature]
   
 10. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Hyvin kiteytit. Odotellaan Jenkkproffan vastiketta. Propagandaa koko touhu.
   
 11. Prison Breakin Brad Bellick

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  9
  Propagandaa on tuo puheesi eikä mikään muu. Kyllä minä enemmän uskon professoreita ym. kuin altterilihistä, jonka ainoat meriitit on huikea autotietämys amiksen tupakkapaikalla ja Muroon trollaus (jos se lasketaan).
   
 12. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Huoh. Venäläinen professori puhuu USAn kaatumisesta. Ei tietenkään puhu mitään Venäjän tilanteesta. En ole myöskään koskaan kävellyt amisten pihassa. Sen on pitänyt huolen minun korkea älykkyysosamääräni.
   
 13. Star Trek The Next Generationin kapteeni Picard

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2008
  Viestejä:
  5
  Ei se mihinkään kaadu, kun lähetetään nobelisti Mahti-Mara neuvottelemaan:
  [​IMG]
   
 14. Zakhal

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2006
  Viestejä:
  2 048
  Venäläisethän varmaan ampuisi sen kun ne uskovat ahtisaaren suunnittelevan viipurin valloitusta:
  [signature]99.9% of all internet arguments are due to people not understanding someone else's point. The other 0.1% is arguing over made up statistics.[/signature]
   
 15. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 060
  Mihin Venäjä voi enää kaatua kun Neuvostoliitto jo kaatui kerran? Kaatumisessa on kyse illuusion murtamisesta. Neuvostoliitto oli illuusio yhtenäisestä kommunistisesta venäjästä joka oli oikeasti kansaa sortava diktatuuri. Samalla tavalla USA on propagandailluusio, tosin vain taloudellisessa mielessä.

  Nyky-Venäjä on siinä mielessä samassa jamassa, että rupla tullaan melko varmasti devalvoimaan ja "talouskurimus" todellakin iskee venäjälle erittäin lujaa, mutta ei se Venäjä mihinkään kaadu kun ihmiset on oligarkkeja lukuunottamatta samassa jamassa kuin 90-luvun tohinoidenkin jälkeen. polvillaan ja köyhinä. Ja Venäjästä itsenäisyyden halunneet alueet on pääosin irtautuneet pysyvästi. Sitä paitsi tuolla venäjän korpiseuduilla eletään vieläkin kommunismiaikoja kun Stalinia vieläkin äänestetään. Onhan siellä se nationalismi-illuusio Putin, mutta ei sen puhkeaminen olisi kuin riemuvoitto Venäjän kansalle. Venäjähän on maana ehkä parhaimmassa asemassa koko maailmassa. Eniten luonnonvaroja suhteessa asukaslukuun. Koko eurooppakin lähestulkoon elää ryssien energiasta. Ei tuollainen maa kaadu mihinkään, päin vastoin kova taistelu siellä käy vallasta ja nykyvenäjä on yhtenäinen toisin kuin neuvostoliiton.

  Neuvostoliiton kaatumisessa oli siis kyse ideologisesta ja alueellisesta kaatumisesta. Tällaista jännitettä ei ole jenkeissä kuten on jo moni todennutkin itsevarmasti. Sen sijaan taloudellinen ikään kuin ideologinen illuusio on se mikä puhkeaa jenkkilässä. Se on itseasiassa globalisaatio joka tämänkin on saanut aikaiseksi. Jenkkilän kaltainen talouskartelli ei yksinkertaisesti voi enää jatkaa entiseen malliinsa. Ja olisi kaatunutkin jo 1970-luvulla Nixonin aikaan jolloin tämä viimeisin illuusio luotiin ja Greenspan julistettiin jumalaksi.

  Toisin sanoen vuosisadan lama on yhtä kuin jenkkilän romahdus, sillä se romahdus on pysyvä. USA menettää imperiumistatuksensa ja maailmanpoliisiarmeija kutistuu vain maan omiin puolustustarpeisiin. Niin ja dollari menettää asemansa päävaluuttana, pahimmassa tapauksessa poistuu kokonaan. Kansa köyhtyy ennennäkemättömällä tavalla dollarin romahtaessa ja velkojen räjähtäessä silmille sekä energian kallistuessa. Taloudelliset muutokset voivat repiä maan myös maantieteellisestikin, mutta ennustaminen on vaikeaa.
  [signature] Ron Paul 2008 [/signature]
   
 16. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Venäjä on itseasiassa omassa suhdanteessaan kovassa nousussa. Maailmanmestaruuksia ja laulukilpailuvoittoja satelee. Putin on varmasti hyvä ohjailia. Venäjällä on paljon luonnonvaroja sekä mahdollisuuksia kehittyä. Tuskin Venäjä tästä ainakaan huonompaan suuntaan kulkee.
   
 17. MariusM

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2007
  Viestejä:
  642
  Eihän tämmöisen ryssä-skeidan keskustelua edes jaksa kahlata läpi.

  Ei se mihinkään hajoa. Älkää nyt Mokkikset ja muut paskaa jauhako...
   
 18. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  heh tätä yritän sanoa, mutta takaisin tulee vittuilua. Murossa tykätään kovasti olla USA vastaisia henkilöitä. Hyvä ettei tappouhkauksia satele :D huutonaurua
   
 19. Alkomaholisti

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2008
  Viestejä:
  91
  Mitä helvettiä? Koitko jonkun oman uudelleensyntymisen tässä puolentunnin aikana vai mitä tapahtui? Sinulta olettaisi jotain sanoja että eihän sielä venäjällä mitään Las Vegasia ole. Älä yritä esittää järkevää ihmistä enää.
   
 20. Prison Breakin Brad Bellick

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  9
  Sinä ihmiskuula et todellakaan nauraisi, jos noita tappouhkauksia oikeasti tulisi. Joku herkempi henkilö voisi nitistää tuollaisen trollialtterin mennen tullen ja se ei olisi hauskaa varsinkaan, jos se tapahtuisi suosikkileikkipaikassasi, eli Hakunilan Mäkkärissä.
   
 21. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Se on helppoa kun puhuu aina omilla mielipiteillä. Tekee vaikeata eikö teekin?
   
 22. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Quotettu talteen.
   
 23. Moreover

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2005
  Viestejä:
  351
  http://www.johntitor.com/Pages/CivilWar.html:

  "There is a civil war in the United States that starts in 2005. That conflict flares up and down for 10 years. In 2015, Russia launches a nuclear strike against the major cities in the United States"

  Tulipa mieleen tuo Titorin kirjoitus. Ei ihan natsaa todellisuuden tai tuon venäläisproffan juttujen kanssa.
  [signature]"If you offer - nay, push on me - a free piece of computer system, I have to wonder why. Especially if you have the appearance and demeanour of some kind of zealot, with an almost religious fervor in trying to push me to use this software." -plierhead[/signature]
   
 24. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  878
  Yhdysvallat varmaan viimeisimpänä olisi hajoamassa suurista maista... Ja jos hajoaisikin, niin se tapahtuisi rauhanomaisesti. Ei jenkit ala keskenään sotimaan, ja jos alkaisikin, niin se olisi sitten etnisten ryhmien välinen sota, ja siinä taistossa latinot ja negroidit jää vielä alakynteen. Joskus vuonna 2100 voi tietysti olla eri juttu. Tosin sama pätee moniin muihinkin länsimaihin, jotka innoissaan imigroivat imigrantteja itseensä.

  Venäläiset ovat kyllä aika pihalla monista kansainvälisistä kysymyksistä ihan johtuen kovin värittyneestä paikallisesta mediasta ja kulttuurista muutenkin.

  On huomattavasti todennäköisempää, että Venäjä hajoaisi kuin USA, ja tämähän ei ole edes mielipidekysymys, vaan esimerkiksi Tsetseniassa on ollut kahinaa ihan riittävästi. Ja onhan Suomikin osa hajonnutta Venäjää... Venäläisillä ei ole samanlaista "yhteistä agendaa" kuin USA:lla, vaan koko romu pysyy kasassa ainoastaan vahvan (ja väkivaltaisen) johtajan ansiosta. USA:ssa tärkein kasassa pitävä voima on perustuslaki ja sen suuri kunnioittaminen.
   
 25. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 060
  :DDD

  Kaikkea sitä kuulee väitettävänkin. Kansa ehkä kunnioittaa, mutta maan johto ei ole kunnioittanut sataan vuoteen. Esim. FED on perustuslain vastainen. Ja monet terroristitlaitkin ovat.
  [signature] Ron Paul 2008 [/signature]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti