Näin USA hajoaa vuonna 2010

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Mokkis, 29.12.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Etkö osaa valita yhtään esimerkkiä? Et varmasti koska jokainen asia piti paikkansa. Olet rekisteröitynyt joulukuussa, trollialtteri. Sekä herjaat minua MCdonalds ketjussa.
   
 2. Zakhal

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2006
  Viestejä:
  2 048
  Mistä lähtien kukaan on uskonut mihinkään mitä venäläiset nykyisin sanoo? Nehän valehtelee joka lauseessa vaikka vain huvin vuoksi ja vielä peittelemättä. Kiinalla tuntuu olevan sama ongelma. Liekkö jotain kommunismin ajan perintöä.[signature]99.9% of all internet arguments are due to people not understanding someone else's point. The other 0.1% is arguing over made up statistics.[/signature]
   
 3. enris

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2002
  Viestejä:
  20
  Menneisyys ei ole mikään tae tulevasta (en myöskään ymmärrä mikä innovaatio Las Vegas on? Huijata rahaa ihmisiltä muutamien käsiin?) Näyttää myös siltä että tulevaisuudessa pienillä yksiköillä on yhä suurempi valta kun suuryrityksillä. Sitä mukaan kun teknologia ja vauhti kehittyy niin sitä nopeemmin suuryritykset muuttuvat menneisyyden dinosauruksiksi. Mikään hallinnollinen tapa ei tee suuryrityksistä yhtä ketteriä tai reaktiivisia kuin pienemmät yksiköt. Teknologia myös muuttuu kokoajan paremmaksi ja halvemmaksi, jolloin edes raha ei välttämättä ole niin suuri este kaikilla aloilla. On tosin totta että avaruusohjelmat ovat vastaisuudessakin hyvin kalliita, mutta avaruusohjelmilla ei ole niin suurta, ainakaan lyhyen aikavälin, merkitystä kansakunnalle.

  Jenkkien tähän astinen etumatka on ollut ehkä siinä että ne on pitkälti saanut olla aika rauhassa, ja niillä on mennyt aika hyvin aika pitkään ja ne on luonut kuluttajan velkaannuttamisella mahtavan rahanluontijärjestelmän.

  Innovaatioita pystytään jatkossakin tekemään missä tahansa, mutta on toki totta että Yhdysvallat on perinteisesti ollut hyvä paikka niiden tekemiseen ja siitä on myös palkittu hyvin. Euroopassa on ollut tapana verottaa ja tasapäistää ihan kaikki, Kiinassa perinteet ja politiikka on yleensä ollut kaiken tiellä ja Venäjän johtajilla on ilmeisesti joku ego-ongelma joka pakottaa ne hallitsemaan ihan kaikkea.

  [signature]If wishes were horses, beggars would ride.[/signature]
   
 4. Prison Breakin Brad Bellick

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  9
  Propsit tuosta. Nyt kannattaa olla uskomatta mitään mitä kukaan venäläinen (edes Venäjällä syntynyt) sanoo!
   
 5. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 060
  USA ei olisi mitään ilman halpaa öljyä. USA on käytännössä perusrakennettu omilla öljyvarannoilla jotka ovat nyt kutakuinkin loppu. Omia jalostamoita ei ole rakennettu enää 10 vuoteen. Aina 1970-luvulta lähtien USAa on pyöritetty ulkomailta tulevilla öljyvarannoilla josta he siis ovat täysin riippuvaisia. Kuten jo totesin, koko infrastruktuuri on rakennettu energiantuhlailun ympärille ja talous perustuu luonnottoman halpaan energiaan suhteessa muihin valtioihin. Jenkithän saa öljynsä puoli-ilmaiseksi suhteessa mitä muut maat. Tämä perustuu petrodollarkartelliin, josta löytyy lisää tuosta:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Petrodollar

  Petrodollar problem: IMF
  http://www.imf.org/external/np/exr/center/mm/eng/mm_rs_03.htm

  Eli tottakai jenkit ovat olleet ehkä innovaatisin kansakunta koko ihmiskunnan historiassa, mutta se kaikki on saatu aikaiseksi vain ja ainoastaan äärettömän suurien energiavarantojen vuoksi. Energia ja talous ovatkin juuri ne USA:n ongelmat, EI heidän innovaationpuutteensa.

  Ja sen verran pitää tietenkin korjata, että sitä innovaationpuutetta on ollut juurikin omassa energiapolitiikassa joka on kivikaudella verrattuna esim. eurooppalaiseen. Tämän vuoksi USA on tämän asian kanssa äärettömän haavoittuvainen. Kuten sanoin, et oikeasti voi matkustaa jenkeissä tehokkaasti julkisilla ja tarvittavan verkoston rakentaminen näin jälkeen päin on lähestulkoon mahdotonta jo pelkästään sen kalleuden ja energiatarpeiden vuoksi. Juuri tämä on ongelman ydin.
  [signature] Ron Paul 2008 [/signature]
   
 6. maxz

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2008
  Viestejä:
  113
  Olishan se hyvä jakaa USA kahtia, yhteen maahan fundamentalisti neokonservatiivit ja toiseen progressiiviset liberaalit demokraatit.
   
 7. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Mielestäni Las Vegas on erittäin onnistunut innovaatio. Vai moniko kauppakeskus ei yritä "huijata" ihmisiltä rahojaan sinne kauppakeskukseen. Rikkaat ihmiset euroopasta ja ympärimaailmaa lentävät Las Vegasiin nostattamaan USAn bruttotuloja. Innovaatio parhaimmillaan. Samanlaista on suunniteltu Espanjaan, mutta ei ainakaan vielä ole toteutunut. Otan mielelläni vastaan sinunkin mielipiteesi asiasta.
   
 8. Alkomaholisti

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2008
  Viestejä:
  91
  No jotkut Las Vegasissa pyörivät rahat nyt ovat niin pieni pieru verrattuna siihen rahaan mitä tässä maailmassa liikkuu kaikenkaikkiaan. Esimerkkisi ontuu pahasti. Et taida tajuta näitä numeroita kokonaisuudessa.
   
 9. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Eikö näissä öljyratkaisuissa siirrytä paremmille viheriöille. Näistä löytyy tietoa monesta muusta ketjusta kuinka USA vähitellen siirtyy autoissa ym. öljystä muihin keinoihin. Öljy ei ensinnäkään lopu nopeasti vaan hinta kasvaa kuluttajille ja sitämyöten lisää aikaa teknologian kehittelylle. Teknologia tosin on valmista nykypäivänäkin, mutta jokaisesta öljytipasta halutaan raha valtiolle ennen öljyn loppua.
   
 10. Prison Breakin Brad Bellick

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  9
  Kuule altteri.

  Las Vegas ei ole mikään kummoinen innovaatio. Kaakkois-Aasiassa ja Kiinassakin on sen luokan moderneja kaupunkeja jo, että vetävät vertoja ihan taatusti Vegasin kasinoille. Kiinassa ja Intiassa alkaa olla sen verran superrikkaita ihmisiä, että moisten "innovaatioiden" suunnittelu ja rakentaminen alkaa olla yhtä helppoa kuin minkä tahansa Sukarin kauppakeskusten suunnitteleminen.
   
 11. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  No jotkut Las Vegasin rahat. Eihän siellä paljoa liiku rahaa koko kaupunki on rakennettu ottamaan turisteilta rahat pois. Sekä mainostusrahat että Vegas loistava USAn esilletuoja maailmalla. Usa porskuttaa kovemmalla kalliolla kun mikään valtio.
   
 12. Prison Breakin Brad Bellick

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  9
  Trollauksesi paljastui ajat sitten. Voisitko ystävällisesti lopettaa sen?
   
 13. SpoASU2

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2006
  Viestejä:
  3 733
  Mitä järkeä nyt USAn on kaatua paria vuotta ennen maailmanloppua?
  Aivan, ei mitään.
  [signature]Acer 7730G: Intel C2D P7350, 4Gt DDR2, 9600GT 512Mt, 320Gt, 17" & MS Laser Mouse 6000 & Logitech UltraX
  BF2 Stats[/signature]
   
 14. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Voisitko perustella väitteesi. Herjaava trollialtteri. Et tietenkään koska arvion sinun ÄOn 85 paikkeille.
   
 15. Alkomaholisti

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2008
  Viestejä:
  91
  Juu mutta etkö tajua kuinka pienestä asiasta puhut? Siis yksi kaupunki valtioon rinnastettuna? Mitä? Luuletko että joku LV peittää puolet Jenkkilästä? Onko sulla jotenkin kadonnut tämä normaali suhteellisuuden taju vai miksi ylipäätänsäkään toit koko "synninpesän" keskusteluun mukaan?

  Ai niin, olet trolli tottakai otat orresta kuin orresta kiinni kunhan pystyt pitämään keskustelun pystyssä. Voi herraisä, jatka kuule ihan rauhassa tässä triidissä oman egosi runkkausta, itse menen savukkeelle.
   
 16. SpoASU2

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2006
  Viestejä:
  3 733
  No taisit juuri itse sen todistaa
  [signature]Acer 7730G: Intel C2D P7350, 4Gt DDR2, 9600GT 512Mt, 320Gt, 17" & MS Laser Mouse 6000 & Logitech UltraX
  BF2 Stats[/signature]
   
 17. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Kuinka monta valtioo USAssa on, ettei Euroopassa tunneta? Kuinka monta valtioo Euroopassa on, ettei USAssa tunneta? Boston, New York ym ym. vertaa vaikka rakennustekniikoita ja tunnettavuutta Euroopan maihin.USA sortuu 1010 pahinta propagandaa mitä olen lukenut :)

   
 18. Prison Breakin Brad Bellick

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  9
  No listataan nyt trollialtterille vähän:

  Talouslama, viennin ja kulutuksen ehtyminen, velat, öljyn ehtyminen...

  Jenkit on eläneet velaksi viimeiset 30 vuotta ja kohta on takaisinmaksun aika. Dollari on sidottu öljyyn, dollarin luottamus vähenee kun FED ei suostu paljastamaan oikeita lukemia ja samalla inflaatio nousee kun pyritään pitämään euro-dollari-vaihtosuhde kurissa painamalla markkinoille euroja vastikkeetta (koska dollarillakaan ei oikeasti ole oikeaa vastiketta kuten jalometalleja tai toisen maan valuuttaa).

  Tuotanto siirtyy Aasiaan vähitellen melkein kokonaan, sisäinen autoteollisuus kaatuu, asuintaloja pakkolunastetaan roskalainan ottajilta, aseteollisuus romahtaa, ja mansikkana kakun päällä; investointeja aletaan tehdä yhä enemmän Intiaan ja Kiinaan.

  Vieläkö trollaajaa naurattaa?

  E: Trollille tiedoksi, että Kiinan kulttuuri on reilusti enemmän kuin tuhat vuotta vanha, eikä kulttuuri ole romahtanut kuin 1300-luvulle, jolloin pyrittiin pysymään paikallaan eikä uudistumaan.
   
 19. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 060
  Mitä sinä hourailet.

  USA nimenomaan on kusessa koska on kivikaudella energiateknisesti ja koko autoteollisuus menossa nurin koska kukaan ei osta enää noita järjettömiä autoja.

  En ole puhunut mitään öljyn loppumisesta, vaan sen saatavuudesta ja hinnasta. Öljy ei ole mikään kristilliseen tasajakoon jaettava luonnonvara, vaan sen jakeluun ja myymiseen kätkeytyy monimutkainen verkosto ja kartelli. Ensinnäkään USA ei ole enää mikään öljyntuottajavaltio, vaan öljyntuojavaltio. Sen siis tarvitsee ostaa öljyä ja koska USA on junaillut dollarin raakaöljyn pääkauppavaluutaksi, se saa öljynsä muita paljon halvemmalla. Lähi-idän sodat perustuvat juuri siihen että USA pyrkii säilyttämään dollarin öljyn pääkaupankäyntivaluuttana koska koko USA:n talous nojaa siihen. Jos ei tule öljyä halvemmalla kuin muille niin koko leikki loppuu siihen.

  Älä kysy minulta minkä takia äärimmäisen öljyriippuvainen maa ei ole ensimmäisenä pyrkinyt eroon riippuvaisuudestaan, mutta näin vain on että USA on kusessa. Saddam teloitettiin pian eurovetoisen öljypörssin avattua ja Irania ahdistellaan koska se teki samoin.

  Öljyntuottajamaiden kartellilla OPECilla on kova hinku saada nyt raakaöljyn hinta takaisin 100 dollariin. Arvatkaapa miksi entinen vuoden takainen noin 50 dollarin tynnyrihinta ei nyt riitäkään enää vaan oikeasti tarvitaan kaksinkertainen hinta? Petrodollareita makaa kaikki tilit täynnä USA:n ulkopuolella. Jenkit osti öljynsä painamalla vaan uutta taalaa ja nyt on myyjillä taskut täynnä arvonsa menettävää paperia. Öljyn hinta tulee tekemään vielä suuren piikin takaisin ylös. Ensinnäkin dollarin inflaation vuoksi, mutta myös nyt tehtyjen tuotannonrajoituksien vuoksi.
  [signature] Ron Paul 2008 [/signature]
   
 20. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Pelkät velat romahduttavat maailman kehittyneimmän valtion kahdessa vuodessa. 30 vuotta on pieni aika "veloissa" kun bruttotulot ovat maailman kehittyneimmässä valtiossa hurjia. Teknologia siirtyy Aasiaan. Osa teknologiasta voi siirtyä jolloin USA saa isoimman siivun siltikin. Keihittely ja innovaatiot pysyvät silti USAssa, sekä raha pysyy USAssa. Ei USA ole mihinkään kaatumassa. Pieniä notkahdus ei tarkoita kaatumista.
   
 21. Prison Breakin Brad Bellick

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2008
  Viestejä:
  9
  Oletko ajatellut hakea Harvardiin taloustieteen professoriksi? Varmasti aika nopeasti selvittäisit tiesi sinne ja väikkärikin tulisi olemaan menestys.
   
 22. Alkomaholisti

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2008
  Viestejä:
  91
  Juu piti lopettaa mutta pakko vieläkin tarttua tähän trolliin. QUOTETA yksikin lause missä väitän että jenkkien talous"mahti" / imperiumi päättyy vuonna 2010, JOS lukisit tuon vähän aikaisemman viestini niin huomaat että en ottanut mitään kantaa koko vuoteen vaan päinvastoin! SINÄ ajautit keskustelun täysin hakoteille, offtopiciksi ja ikävä kyllä tartuin sinun trolliin. Yrität jotenkin kierosti laittaa sanoja suuhuni, ei onnistu.

  Koita kuule poika saada jonkinlainen käsitys mitä kommentoit ennen kuin päästät ne karvaiset trollisormet näppäimistölle.

  E: Mitä tunnettuihin kaupunkeihin/maihin tulee niin kyllä niitä riittää, vaikka sinä et osaa löytää Ranskaa kartalta ei tarkoita etteikö normaali ihminen sitä löytäisi.
   
 23. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Tulen 2010 takaisin kertomaan kaatuiko USA :D

  Menee liikaa minun ympärilleni ketju. Maailmanloppukin tulee 2012, joten USAn kasvulla ei tietenkään ole mitään hyötyä.

  edit. alkomaholistille tarkoitin koko topicia 2010 vertauksella. En sinun tekstiäsi.
   
 24. Alkomaholisti

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2008
  Viestejä:
  91
  Voitto. JES, KUOLE TROLLI! Historiaa tekeillään?
   
 25. gyha

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2008
  Viestejä:
  140
  Huoh kuka se trolli olikaan? Ei mulla muuta :)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti