Mythbusters

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja MikkiK, 26.11.2005.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kiekura Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2008
  Viestejä:
  3 690
  Vastaan vanhaan viestiin, mutta kyllä tekevät.

  Adam piti myös Redditissä aman ja ainakin itselleni tuli yllätyksenä, että adam ja Jamie eivät ole ystäviä töiden ulkopuolella.
   
 2. Iksi

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  170
  Yksi lähettämätön jakso, "Duct Tape: The Return", johon viittattiin reunion-speciaalissakin, on vielä luvassa sunnuntai-iltana.
   
 3. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Busterin lahto oli hieno hidastus kuvassa. Naytti kun ois johonkin portaaliin kadonnut kun meni niin atomeiksi. Myos se alun RV rajaytys oli hieno hidastus kuvassa, todella hieno shock wave.

  Duct tape episodi tosiaan viela pitais tana iltana tulla Science kanavalta. Tuo on vissiin vanhempaa tuotantoa ?

  Ja jos joku ei huomannut, niin eilen tuli kaks jaksoa, Grand Finale ja Reunion. Jalkimmainen on muistelo jakso Grantin, Toryn ja Karin kanssa.

  Mut kovin on haikea tunnelma tuon grand finalen jalkeen.
   
 4. Karppuuna

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2012
  Viestejä:
  1 532
  Ihan oikeaan aikaan loppui. Ideat alkaa olemaan loppu ja varsinkin jamiella alkaa jo ikä painaan 59v vaikka eipä siitä kyllä uskois että on noin vanha.
   
 5. Juzu-O

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2002
  Viestejä:
  8
  Huikeaa, että 13 vuotta ehti kyseinen sarja pyöriä, itselläkin on lähes kaikki jaksot tullut katsottua vuosien varrella.

  Toisaalta, pakko todeta että myytinbustaajien olikin aika ripustaa hanskat naulaan. Ideoiden ja mielenkiintoisten myyttien puute alkoi vaivata sarjaa jo kauan sitten, kun jaksot täyttyi huuhaa leffastuntti-myyteillä ja pääpointtina oli räjäyttää tai ampua jotain ilmaan. Siinä mielessä tuo Grand Finale jakso oli omasta mielestä hieman ironinen.

  Toivottavasti Adam Savage löytää vielä jonkin tv-sarjan hostattavakseen, missä on tuoretta otetta ja ideaa.
   
 6. Saiso

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2007
  Viestejä:
  166
  Grand finale oli aika huono, mutta muuten viimeinen kausi oli kyllä hyvä. Myytinmurtajat on pisimpään telkkarissa ollut sarja, jota on alusta asti tullut seurattua (siitä asti kun Maikkari alkoi esittää sitä, eli n. 10 vuotta sitten). Enimmäiset ~7 kautta on tullut katsottua useampaankin kertaan. Samaa mieltä edellisten kyllä siitä, että oli jo aikakin lopettaa sarja.
   
 7. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Jaa, mennyt ohi, että sarja lopetettu! Nyyh-nyyh! Kyllähän tämä on yksi 2000-luvun tunnistettavimpia ja mielenkiintoisimpia tv-sarjoja. Adam ja Jamie olivat hyvällä tavalla rehdin rumia kavereita, joiden välillä oli dynamiikkaa (sopivasti ilkikuristakin). Vähän haikea fiilis tulee.
   
 8. PatrikSelin Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2011
  Viestejä:
  2 881
  Ihan hyvä että loppui. Myytit olivat selkeästi loppuneet. Monet muutkin hyvät sarjat saisivat tajuta lopettaa ennen kuin niistä tulevat surkeimpia (Simpsonit).
   
 9. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Nyt se on sitten oikeesti loppu.

  Hieman vaisu duct tape jaksoksi.

  Olisivat jotain viimeisen paalle hienoa keksineet tuohon. Vaikka onhan trébucher tietty ihan kiva lelu, mut meni hieman selittelyks miks se on duct tape trébucher.

  Turvavyo kikkailu ei jaksanut kiinnostaa ensimmaisen tormayksen jalkeen. Oisivat nyt hieman enemman mielikuvitusta kayttaneet ja vaikka nelipistevoita rakennelleet, eika pelkastaan teipanneet busteria penkkiin.
   
 10. keissu

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2010
  Viestejä:
  66
  Yksi 2000-luvun tärkeimmistä sarjoista. Ihan hieno lopetus oli. Kyllähän tässä alkoi testattavat myytit loppua, joten ihan oikeaan aikaan lopettivat. Tuskin mikään ohjelma saanut vastaavalla tavalla ihmisiä kiinnostumaan tieteestä ja yleisesti asioiden testaamisesta. Ehkä herrat vielä tekevät jotain yhdessä tulevaisuudessakin. Ainakin ovat kuulemma tuottamassa jotain tv-sarjaa lähitulevaisuudessa.
   
 11. Krizu

  Rekisteröitynyt:
  11.04.2001
  Viestejä:
  160
  Vähän sivuan aihetta mutta YouTubesta löytyy kanava nimeltä Tested, ja tuolla on myös Mythbustersin pojat mukana, kannattaa vilkaista.
   
 12. Lifeless

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2000
  Viestejä:
  4 708
  Harvoin siella Jamien bongaa, mutta Adams tekee paljonkin videoita.

  Ja se kanava on osa internet sivua :
  http://www.tested.com/
   
 13. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 165
  Eipä tuo sitten kauan, kerennyt kuolleena olla. Uusia sählääjiä etsitään vetämään uutta showta.


  http://si-news.com/mythbusters-is-coming-back-as-a-reality-tv-show-to-find-the-next-mythbusters
   
 14. Mama70

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2007
  Viestejä:
  7 518
  Ilmeisesti oli ihan hyvä lopettaa, Jamie alkoi joissain jaksoissa alkaa olemaan vähän kypsynyt. Etenkin reunion-jaksossa oli vähän että onko täällä pakko olla.
   
 15. Camel Carlino

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2010
  Viestejä:
  514
  Netflixin uusi alkuperäissarja White Rabbit Project muistuttaa kovasti Myytinmurtajia.

  [​IMG]  Empiirisillä kokeilla uskomuksia oikeaksi tai vääräksi osoittavaMyytinmurtajat on ollut huippusuosittu tiedettä popularisoiva sarja. Myytinmurtajien viimeinen kausi ilmestyi tämän vuoden keväällä, mutta Netflixin uusi sarja paikkaa tilannetta.


  Myytinumurtajista tuttu juontajia avustanut kolmikko Kari Byron, Tory Belleci ja Grant Imahara on mukana Netflixin uudessa alkuperäissarjassa Projekti Ihmemaa (White Rabbit Project), jonka ensimmäinen kausi tulee striimipalveluun 9. joulukuuta.

  Ennakkotietojen mukaan kolmikko tutkii sarjassa vankilapakoja, supervoimateknologiaa, ryöstöjä sekä muita popkulttuurin ja tieteen aiheita. Trailerin perusteella White Rabbit Project muistuttaa hyvin paljon Myytinmurtajia. Katso traileri alta.  http://www.episodi.fi/uutiset/pian-...ypit-jatkavat-uudessa-sarjassa-talta-nayttaa/

  Löytyy eka kausi nyt Netflix.

  Netflixiin on tänään lisätty Projekti ihmemaan ensimmäinen kausi. 9.12

  http://www.episodi.fi/uutiset/netfl...ut-tyypit-murtavat-myytteja-uudessa-sarjassa/
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2016
 16. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 817
  Ihan katsottava sarja, ja Myytinmurtajien tunnelma on tosiaan kovasti läsnä. Jakso ärsyttävimmistä keksinnöistä sai jo hörähtelemään, kun siinä oli imitoitu kohtauksia toisista elokuvista, kuten Konttorirotista.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti