Musiikin kuunteluun, pelaamiseen ja leffoihin laitteistoa.

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja ReD_DeviL, 10.01.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Derby

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  1 252
  Miltäs se nyt tuntuu ja kuulostaa?
   
 2. ReD_DeviL

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  647
  Vahvistinta ja lattiakaiuttimia odotellessa... Huomenna ainakin vahvistin tulee ja niin pitäisi lattiakaiuttimienkin jossei ole jossain tullut häiriötä, tiedä häntä sitte. Toivonmukaan huomenna saisi kaikki rojut kasaan ja saisi aloitettua testailun.
   
 3. ReD_DeviL

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  647
  Voi kristus, netissä luki sivuilla kaiuttiMET ja tuli sitte hienosti 1 lattiakaiutin, pitääpä selvitellä asioita taas sitte :F

  Edit: voi että maahantuojalla failattu lähetyslistoje kanssa ja siks tullu 1 ja toista saa sitte ootella.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2012
 4. muroman

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2008
  Viestejä:
  1 759
  No mitkä kaiuttimet oli kyseessä ja mistä tilasit? Jossakin siellä voi pienellä präntillä lukea se määrä, viimestään siellä määrässä, yleensä puhutaan kaiutinparista(2kpl) tai kaiuttimesta(1kpl) noissa otsikoissa. Pitäs lukea aina noin, kauttimet on vähän epäselvä ilmasu ja ei kerro määrää.

  Liikkeillä näkee välistä kyllä todella epäselviä myyntikohteita.
   
 5. ReD_DeviL

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  647
  Anttilasta ja soitin ja selvitin jo asian, siellä oli maahantuojalla tullut virhe ja toinen tulee joskus. Varmaan ensiviikolla luulisin ja yamahan ns-f500.

  Edit: kun siis tulevat suoraan maahantuojan varastosta nämä niin siellä oli joku häslännyt jotakin ja laitettu vain 1 matkaan 2 sijasta. Toivottavasti kotiin kantoa ei tarvi 2 kertaan maksaa.
   
 6. ReD_DeviL

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  647
  Mulla on nyt liitännät näin:

  Vahvarista hdmi telkkariin, tietokoneesta HDMI näyttiksestä koneen näyttöön, samalla näyttiksestä johto vahvariin, niin miten minä saan sen äänen kulkemaan tuota kautta vai pitääkö laittaa minidp:n kautta?

  Edit: eli käytännössä ongelma on se kun vahvarissa toistaseks analoginen?? äänilähtö ja en tiedä mistä tuon saisi säädettyä hdmi kautta, näyttiksestä pitäisi kyllä liikkua ääni.

  Edit2: DVI kautta DVI>HDMI adapterilla ei kulje ääni? Radio toimii hyvin mutta kun koneesta sais vielä ääntä pihalle, kakkos koneessa aikanaan kyllä meni DVI > hdmi adapterilla ääni :O
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2012
 7. ReD_DeviL

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  647
  Siirrän tosiaan nyt toistaiseksi äänikortilta musiikin vahvistimeen kunnes saan mini-dp liittimen itselle, sitä vain mietin kun olevinaan joskus tuo subbari "naksahtaa, napsahtaa" että johtuisiko se huonosta RCA vai siitä ettei ole tarpeeksi gainia tai volumea jolloin se koittaisi mennä stand by:hin vai onko tuossa sellaista ominaisuutta? Muuten hyvin toimii jne mutta tuo aika ajoin napsahdus mietityttää, että mistäköhän johtuisi.

  Vahvistimen asetuksista en löytänyt olevinaan mitään virransäästö tms juttuja mikä voisi pienellä kuormalla aiheuttaa tuollaista. Se vain napsahtaa niin, että sen kyllä kuulee muttei kovaa.

  Ja tosiaan hiljaseltaan soiteltu eikä ole tullut testailtua mitenkään vielä, ajattelin viikon soitella ihan sisään jossen toistakin ennenkun vääntelen enempää voluumeja.

  Edit: joop, vaikuttaisi siltä. että kyseessä voisi olla jokin virransäästö tai stand by toiminnan päälle yrittäminen kun nyt näillä volyymeillä ei ole kuulunut napsahdusta ollenkaan, joten etsitäänpä vahvistimesta sitten sellaista asetusta tai vastaavaa.

  Edit2: no eipä se siitä kiinni ole, jostain se häiriön saa signaaliin mikä aiheuttaa napsahduksen.

  Edit3: elikkä, kun vääntää volumeakin isommalle vahvistimesta on havaittavissa hiljaista napsuntaa, mikähän lienee ongelmana? Ilmeisesti vahvistimesta signaali jotakin tekee? Tosin näköjään tuokin oli kappaleesta kiinni kun toisessa ei sitä havaitse, en tiedä ihme homma.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2012
 8. ReD_DeviL

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  647
  Nojuu syykin selvisi miksi napsuu, talon sähköt vedetty niin huonosti että pakastimen/jääkaapin mennessä päälle basso reagoi mutta kun veti muualta kuin huoneesta sähköt niin ei naksu tai poksu.
   
 9. ReD_DeviL

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  647
  Noniin nyt on sitten kuuntelua ja sisäänajoakin kertynyt jo jonkun verran niin kirjoittelempas pikkusen kokemuksia.

  Yamahoissa on kohtuu hyvä ääni näin, bassosta en osaa sanoa kun säätöjä en vielä ole tehnyt pahemmin vahvistimeen ja kun tuo monolithi tuolla toistelee kivasti niitä.

  Onkyo on vahvistimena sanotaanko että hintaisekseen hyvä, päältä tuo tuppaa lämpenemään jonkun verran muttei nyt kumminkaan NIIN paljoa, mutta mikäpä vahvistin ei lämpeäisi?

  Monolithi on kyllä ollut subbarina aika täyteläinen, alku äänistä tuo on jo tässä muutamassa päivässä muotoutunut hieman "pehmeämmäksi" tuo basso mitä se alussa oli. Ja jos tuo "pehmeneminen" jatkuu sinne 100h asti jopa niin tästä tulee parempi kuin täydellinen basso!

  Kokonaisuudessaan jees paketti.
   
 10. nacho

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2002
  Viestejä:
  1 074
  edit: oon vähä hitaalla, kommentti ihan liian myöhässä :D
   
 11. Derby

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  1 252
  Nyt ei ole enää kuin kaksi hommaa, nauttia laitteistosta, ja vastustaa kiusausta parantaa sitä jatkuvasti.:kippis:
   
 12. ReD_DeviL

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  647
  Jep :D Se on oikein ilo käydä vessassakin nyt kun pienellä volalla sielläkin kuuluu aika mukavasti basso :D Istus vaikka hetken pitempäänkin.
   
 13. ReD_DeviL

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  647
  Tulipa testattua leffa käytössä tätä laitteistoa ja tuo monolithi on kyllä aika pirun hyvä siinä! Siinä kohtaa kun alkoi tuntumaan sängyn laidalla istuskellessa melkein lepatusta verkkareiden lahkeissa, hymy senkun leveni. Kerta kaikkiaan mainio subi! Yamahoiden bassot olivat vähän laimeahkot mutta onneksi otin subin samalla mukaan settiin, olisi harmittanut jos olisi pelkillä yamahoilla koittanut mennä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti