Muropaketti uudistuu käyttäjien ehdoilla – tätä kaikkea on luvassa

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Muropaketin toimitus, 10.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 523
  Saas nähdä miksikä tuo muotoutuu. Nyt ilmeisesti muro argumentoi, että kerran julkiseksi tarkoitetut viestit pysyköön maailman tappiin asti julkisina. En usko, että tämä peruste tulee kestämään tarkastelua.
   
 2. Fanboys suck

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2011
  Viestejä:
  1 142
  Joillain on vieläkin pylly kipeenä näköjään kun Tekniikan maailmakin vedetään jo mukaan Sampsan potkujen jälkipyykkiin. Positiivistahan se olisi jos TM:n imago vähän nuorentuisi Muron avulla. Ihan laatujulkaisu mielestäni.
   
 3. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 324
  Jos omistaja näkee muron vain pelkkänä sopivana somejatkeena TM:lle, ja etenkin jos bbs-puolen alueita aletaan muokata ja moderoida lehden profiiliin sopivaksi, niin luulenpa että täältä alkaa aivan uusi käyttäjäpako. Foorumilla on kuitenkin pitkä ja kunniakas historia, ja itse en ainakaan arvosta jos se alistetaan joksikin TM:n vertailujen kommentointialueeksi.

  Tiedotus näyttää toimivan edelleen yhtä laadukkaasti kuin on ollut käytäntönä siitä asti kun Otavamedia siirtyi ruoriin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2018
 4. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 305
  Hyvä, että tieto viestien säilymisestä on nyt kaikkien saatavilla. Vielä joku aika sitten tunnuksen sulkemista ja viestien poistamista pyytäneille annettiin banni ilman sen kummempaa tiedotusta asiasta.

  On kyllä mennyt kauas muro siitä Sampsan alkuaikojen käyttäjälähtöisestä yhteisöstä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2018
 5. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 305
  Muro ei tainnut kelvata kenellekkään muulle kuin samaa hidasta kuolemaa tekevälle Tekniikanmaailmalle.
   
 6. AHPU

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2004
  Viestejä:
  281
  Tämähän näyttää nyt ihan siltä, että tässä tosiaan uudistutaan käyttäjien ehdoilla. Ainoa ongelma on se, että epätoivotut (vanhat) käyttäjät eivät tajua poistua uusien, uudistuneen foorumin käyttäjien jaloista pyörimästä ja jatkavat vanhan hapatuksen jupisemista täällä edelleenkin, vaikka nätisti on vihjattu että uuden ajan snäppäilijät on se porukka mikä hommaa pyörittää jatkossa.

  Ottakaa näppiksenne ja menkää?
   
 7. Fanboys suck

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2011
  Viestejä:
  1 142
  Onko sellainen sitten varmasti näköpiirissä? Onko alueita alettu muokkaamaan? Onko ryhmiä alettu moderoida entistä huonommin?
   
 8. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 324
  Itsekin jakaisin mieluusti uskosi että kaikki jatkuu ennallaan ja everything is fine. Mutta taisit missata pari sanaa viestistäni kun käsitit sen noin ehdottomana. Mutta ei se mitään, voin toistaa kohdat joita et nähnyt niin ei tarvitse käydä optikolla :cool:

  Jos ..... .... .... ... , ja etenkin jos ... ... .... ... . .... ... , niin luulenpa että ...........
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2018
 9. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 523
  En nyt ymmärrä tällaista yletöntä paniikkiakaan. Katsotaan minne suuntaan homma menee. Hyvä, että iotech on pystyssä ja vaihtoehto siltä osin olemassa, jos tämä nyt aivan tuhoutuu.
   
 10. Kosamiitti

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2005
  Viestejä:
  1 759
  On se jännää miten joku voi puolustella nykyistä toimintaa...

  Hajuton, mauton ja nimetön "muron toimitus" suoltaa käännökoneella käännettyjä ja huonosti oikoluettuja "uutisia" kopioiden maailmalta muita, ne harvat revikat ja testit ovat olleet pohjanoteerauksia, täynnä virheitä ja ns. amatöörimäisiä raakileita.

  Samaan aikaan käyttajien ehdoilla otava omi kaiken sisällön mitä yksityiset tänne tuottivat, bännäsivät ja bännäävät yhä käyttäjiä joilta estetään pääsy omiin tuotoksiin?

  Edelleen samaan aikaan lukotetaan vanhempia triidejä, mainostetaan valheellisesti muroa edellen kauneimpana ja suurimpana, tuhotaan käytettävyys klikkihuorauksella ja varsnkin mobiilialustalla olevien mainosten takia suorastaan estetään käyttö...esim.win 10 mobiiliedgellä mainoksesta riippuen koko selain jumittaa vaikka alla tehokkain lumia...

  Edelleen, sihvoska sai lähtöpassit kaksi viikoa sitten ja foorumille ei edes sen vertaa katsota aiheelliseksi tiedottaa että kuka tätä kasaa oikein pyörittää eli kuka istuu kalifin paikalla? Reijo? Joku muu? Vai eikö lampaille tarvitse kertoa mitään?

  Onneksi ei näemmä suurempaa osaa teistä haittaa aliarvostua, hyväksikäyttö, käyttäjäkunnan aliarviointi tai edes edelleen , tämä anonyymien toimittajien suorastaan järkyttävän ammattitaidoton ote koko foorumiin.ei ihme että eivät viitsi omalla nimellään esiintyä?

  Todellakin "käyttäjien ehdoilla"...sinisilmäisyys käyttäjien puolelta on aivan yhtä paha asia kun omistajien hälläväliä- asenne.
  Taitaa se klikkien määrä olla tällä hetkellä se tärkein asia pyörittävälle taholle, ne muutamat harvat ketjut mitä itse vielä jaksan seurata eivät nekään liity enää tietotekniikkaan, kaikki tietotaito ja atk-aiheinen keskustelu on täältä jo karannut aidan toiselle puolelle missä kerrankin voi rehellisesti sanoa että ruoho on todellakin vihreäpää.Ja niillä ruohonleikkaajilla siellä toisella puolella on sentään nimi ja naama eivätkä piiloudu interwebin suojamuurien taakse...

  Ps. Orjat eli moderaattorit, minulla on oikeus esittää mielipiteeni ilman että joku teistä onnettomista rupeaa painelemaan paniikkinappia.
   
 11. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 523
  Ei täällä ole pakko olla, jos noin ahdistaa. Kaikilla adblock päällä ja sitten vingutaan, että sisältö on ihan paskaa. Cause and effect? :rolleyes:
   
 12. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 324
  Toinen mikä ärsyttää on tällainen have you seen the light -tuputus. Eikö muka ole jokaisen käyttäjän henkilökohtainen asia milloin kokee saaneensa tarpeeksi ja nostaa kytkintä?

  Jotkuthan tosiaan joukkona seurasivat johtajaansa kun Sampsa perusti fooruminsa, ja ihme psykoosissa palasivat sotkemaan vanhoja viestejään, mutta jotkut toiset, sanoisinko jopa henkisesti kypsemmät, saattavat kyetä muodostamaan johtopäätöksensä ihan itse missä haluavat viettää/tuhlata aikaansa.
   
 13. Kosamiitti

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2005
  Viestejä:
  1 759
  No hoh hoh, sinunkin viestihistoriallasai (ie1) huomaa mihin olet täällä TIETOTEKNIIKKA-aiheisella foorumilla kontriboinut...
  Tuhansia viestejä ja kaikki keskittyneet muutaman hassuun threadiin...työttömän elämä, mv-lehti, kirkosta eroaminen; ja vielä enemmän sitä poliittista lässytystä...

  Noista ketjuista suuri osa on vieäkin tätä "uutta"jäljellejäänyttä muroa missä muutama hassu aktiivinen viestiketju tuottaa klikkejä ketjuihin jotka eivät missään määrin liity tietotekniikkaan, ts. tämä foorumintynkä pyörii enää pääosin noitten ,uutaman aktiiviketjun varassa ja klikeistä sitten vähän voita leivän päälle, ja tottaksi niistä mainoksista mitkä tehokkaasti estävät pahimmillaan koko foorumin käytön.

  Uutta sisältöä vaikkapa tietotekniikan puolelle ei vaan enää tule koska suurin osa tänne jääneistä ja tulleista on näemmä niitä
  "Digiajan snäppääjiä.Se oikea aktiivinen tietotaito karkasi jo.

  Edelleen, johtuen muron uusista mainoksista tämän foorumin käyttö on välillä mahdotonta sellaisilla laitteilla johon ei saa kunnon adblokkia, vaikkapa juuri win mobile + edge.vai väitätkö oikeasti että itse käytät tätä alustaa ilman mainostenpoistoa?

  Äläkä valehtele sillä historiastasi kaiken muun tauhkan alta sieltä harvoista atk-aiheisista kysymyksistäsi etsiskelit juurikin androidiin adblokkeria...buhaha.

  Siinähän puolustelet, tyypillinen nykymurottaja joka ei näemmä edes ymmärrä miten sinuakin kuljetetaan nuorassa tai sitten vain olet koko foorumin olemassaolon ymmärtänyt vain YK-alueen viestittelyyn luoduksi väittelyareenaksi?
  Ei siinä kukin tyylillään, itse poistun täältä tuolla kesän kynnyksellä viimeistään joten ei tarvitse minusta murehtia.
  Toivotavasti sinulla riittää intoa antaa klikkejä otavalle niitten muutaman sinua kiinnostavan aiheen takia, tsemmpiä ja menestystä koko murolle.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2018
 14. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 523
  Tässähän pitää pistää jo popparit mikroon kun on niin viihdyttävää sisältöä :kahvi:

  Ehkä se tärkein kysymys jäi sulta vastaamatta @Kosamiitti eli mitä vielä teet täällä? Mikä pakottaa odottamaan kesään?
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2018
 15. Fanboys suck

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2011
  Viestejä:
  1 142
  Niin kirjoitustapasi on peiteltyä vihjailua, missä mielipide on naamioitu arvailuksi. Enkä ole uskonut, toivonut tai tehnyt mitään muutakaan, ainoastaan kummastellut mikä hinku useilla käyttäjillä on jatkuvasti arvailla tulevaisuutta pahimmin päin. Kuten nyt vaikka jotain TM:n kytköstä. Voi olla, että käy huonosti ja menee muro entistä huonompaan suuntaa tai sitten ei. Ei sillä ole enää mitään tekemistä viime syksyn tapahtumien kanssa, ainoastaan mahdollista tekijöiden ammattitaidottomuutta tai osaamisen puutetta jos näitä sivuja ei enää saada kävijöitä kiinnostavaksi.

  Ja olen myös itse sitä mieltä että Otava ei tiennyt viime syksynä mitä oli tekemässä ja vastuuhenkilö sietäisi saada sapiskaa, varsinkin siitä syystä ettei ollut tehnyt kotiläksyjä ja tehnyt parempaa arviota siitä mitä tällaisen sivuston pyörittäminen vaatii. Ei siihen joku tusinajamppa, "osaan tilata vesijäähyn Jimmsiltä" pysty. Eikä edes jamppa joka osaa ylikellottamisen ja kaikkien viimeisenä 10 vuotena julkaistun näytönohjaimen speksit ulkoa. Pitää olla intohimoa ja näkemystä mikä näköjään puuttui joltain excelin näprääjältä Otavalla.
   
 16. Salamini

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2007
  Viestejä:
  59
 17. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Kirjoitusvirheistä kannattaa kommentoida itse artikkeliin, niin tekijä näkee sen.
   
 18. nom_de_plume

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  1 997
  Jääkö "yksityiskeskustelut" eli yksityisviestit jonnekin palvelimelle talteen kun molemmat osapuolet poistuvat keskustelusta?

  Ennenhän noita pystyi "poistamaan" ja nykyään keskustelusta poistutaan.
   
 19. Tege Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  35 004
  Kun molemmat käyttäjät poistuvat keskusteluista, niin ne katoavat. Xenforo toimii näin, aikaisemmassa alustassa varmaan saikin itse poistettua, siitä onkin jo sitten aikaa.
   
 20. nom_de_plume

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2007
  Viestejä:
  1 997
  Onhan täällä tullut tovi vietettyä. Voinko pyynnöstä vaihdattaa käyttäjätunnukseni ja poistattaa yksilöivät tiedot rekisteristä?
   
 21. Tege Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  35 004
  Voit olla näiden asioiden tiimoilta yhteydessä [email protected]
   
 22. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 523
  Täytyy nostaa hattua EU:lle tästä laista! Miten omien tietojen poisto käytännössä näkyy murossa? Häviävätkö kaikki omat viestit vai mitä tapahtuu?
   
 23. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Mitenkäs nykyisin kuvia linkataan tälle foorumille? Tuntuu ainakin ettei imgurin kautta fooru näytä oikein yhtään mitään, eikä kyllä oikein muitakaan. Onko tullut jokin käytäntö ettei kuvia saa enää postata :confused:
   
 24. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Se on Imgur, joka alkoi pistämään kapuloita rattaisiin foorumilinkityksien suhteen. Foorumin suhteen ei mitään uusia käytäntöjä.
  Jos joku löytää hyvän ja toimivan kuvien hostauspalvelun, niin kaikin mokomin linkkiä tulemaan.
   
 25. Jote

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2002
  Viestejä:
  11 737

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti