Muropaketti uudistuu käyttäjien ehdoilla – tätä kaikkea on luvassa

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Muropaketin toimitus, 10.10.2016.

 1. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 531
  Siitä en tiiä. Itselle on ainakin laitteet (mobiilituotteet) testattavaksi heti kun on julkaistu.

  IT-puolesta ei mitään hajua kun PC ei ole kiinnostanut millään tavalla viimeiseen 6 vuoteen.
   
 2. Henriquez

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  1 140
  Ei riitä. Sisältökoyhää ja oma-aloitteisuutta ei ole. Luvattu uudistus etenee kuin Stalinin viisivuotissuunnitelma. Tulokset on samaa luokkaa.
   
 3. TunTuri

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2001
  Viestejä:
  3 380
  Hmm.. @Muropaketin toimitus onko Ryzenistä rakennuksen alla jonkinlaista testausartikkelia? Ihan kyllä/ei vastaus riittää. Ymmärrän jos tuommoisia ei enää uusien linjanvetojen jälkeen ole tulossa mutta nyt tilanne on ainakin itselleni vielä jonkinverran epäselvä missä fokus ja mitkä asiat ovat linjattu ulos.
   
 4. IcePen

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2000
  Viestejä:
  6 520
  Paha tehdä kun jos kopiosi sen jostain toisesta lähteestä (niin kuin tuotejulkaisuissa voi tehdä kun niistä menee kaikille samat lehdistömateriaalit joten kopiota ei voi suoraltakädeltä väittää plagiaatiksi) niin jos kopioi kokonaisen testin sitä on hankala tehdä niin että kopion lähde ei olisi tunnistettavissa ja jos käyttä useita lähteitä on asintuntevalle lukialle paha uskotella että kaikki tulokset olisi tehty just niillä kokonpanoilla jolla niiden väittää olleen tehty.

  Elikäytännössä Muropakettiin pystyy tulemaan Ryzen testi vain jos ne ostaa jo valmiin testin julkaisuoikeudet joltain toiselta taholta.

  Muropaketti on nykyisesä jamassa siksi kun tehtiin päätös että sisällönhankintaan ei käytetä rahaa mitään järkevää määrää, eikä tilanne muutu ennen kuin tuo päätös kumotaan.

  Itse epäilen että käy samoin kuin kävi Mikrobitin kanssa eli tämä Muropaketin nykyinen omistaja ei tunnusta tekemäänsä mokaa ennen kuin lukijat on karkonneet ja sitten Muropaketti päätyy uudelle omistajalle jonka työksi jää yritää korjata tehty vahinko.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017
 5. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  1 977
  Tarkoitatko että uudistus eteen rivakasti ja tuottaa tuloksia? Ei ehkä kannata käyttää kielikuvia jos ei ymmärrä analogiaa kielikuvan taustalla. Sinuna tyytyisin tuttuihin ja turvallisiin kielikuviin kuten 'tyhmä kuin aasi' jne. 'Vitun hyvä' tyyliset yksinkertaiset kielikuvat ovat turvallisia ja niiden avulla tulee varmasti ymmärretyksi kunhan välttää yliyrittämistä.

  "Stalin kausi nosti Neuvostoliiton takapajuisesta maatalousvaltaisesta maasta muutamassa kymmenessä vuodessa nykyaikaiseksi teollisuusmaaksi. Muutos toteutettiin vuonna 1928 aloitetuilla viisivuotissuunnitelmilla. Etenkin raskas teollisuus ja energian tuotanto kasvoivat nopeasti. Maassa toteutettiin laajoja teollistumiseen, infrastruktuuriin ja energian saatiin liittyviä rakennushankkeita. Toisen maailmansodan kynnyksellä maa oli kohonnut Yhdysvaltojen ja Saksan jälkeen maailman kolmanneksi suurimmaksi talousmahdiksi."
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2017
 6. mxz-tuhoaja

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2007
  Viestejä:
  363
  @Muropaketin toimitus eikö ole vähän vaikeaa olla vakavissaanpidettävä it-sivusto kun vuoden suurimmam atk julkaisun ryzenin raportointi jäi vähän niinkuin välistä?

  Onneksi io-tech.fi julkaisi
   
 7. oisqi

  Rekisteröitynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  131
  Melko kummallista ettei koko julkaisusta löydy edes uutista "hei muuten ryytsen julkastiin ja toimitukset alkaa 2.3".

  Lisäksi onko linjanveto muuttunut artikkelin kirjoittajan ilmoittamisen suhteen? Eikö alunperin kun esiteltiin @Muropaketin toimitus tarkoitus ollut, että käännösartikkelit ilman toimittajan "omia mielipiteitä tai tulkintoja" julkaistaan tuon nikin alta, mutta artikkelit jne. kuitenkin toimittajan nimellä?

  Kuitenkin uusin acerin läppäritesti on tuon nikin alla julkaistu, eli onko tämäkin siis käännös/ostettu artikkeli ilman toimittajan omaa panosta? Onko artikkeli kenties toimitettu murolle acerin toimesta julkaistavaksi?

  Melko hämmentävä on kyllä tämä nykyinen sisältölinja. Voisiko jopa sanoa, että sisältölinja on epäselvä ja osa uutisista saattaa olla sisältömarkkinointia? Olisikohan tuossa perusteet Muropaketin poistoon amppareista?
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2017
 8. Henriquez

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  1 140
  Ensimmäisenä laita tähän vielä tuon käyttämäsi lähteen:
  http://www.peda.net/veraja/projekti...module&m_id=301224&sp=viewannounce&a_id=38544

  Toiseksi:

  Tuo maatalouden kollektivisointi ensimmäisessä viisivuotissuunnitelmassa kusi hieman. Versiosi on ihan ok, mutta toki kaunisteltu. Versiosi lähti käyntiin vasta toisen viisivuotissuunnitelman jälkeen varsinaisesti, mutta ekassa:

  - Kulakit karkotettiin kotiseudulta pois. Sijoitettiin usein leireille tekemään töitä väkisin. Muutoksen vastustajia kohdeltiin ankarasti ja heitä menehtyi suuria määriä. Myös olot olivat ihan paskaa siellä ja nosti entisestään kuolleisuutta.
  - Tuotanto ei noussut - vaan paikoin syntyi nälänhätää. Pahimmillaan se oli vuonna 1933. Samoihin aikoihin oli myös kuulisa ukrainan nälänhätä.
  - Kuluttajalla tämä teollisuuden kollektivisointi oli paskaa- hinnat nousi ja esim asuntopula paheni. Sen takia aloitettiin elintarvikkeiden säännöstely.


  Kaiken kaikkiaan tarkoituksenani oli ilmaista samankaltaisuus tässä "kehityksessä". Samoja piirteitä...uudistusta ajetaan väkisin käyttäjien kustannuksella - pitivät he siitä tai eivät. :kahvi:
   
 9. TunTuri

  Rekisteröitynyt:
  13.05.2001
  Viestejä:
  3 380
  Noni! Ryhtiliike! Tulihan se sieltä, eikä edes oltu verhoiltu @Muropaketin toimitus nimimerkin taakse vaan suoraselkäisesti artikkelintekijän omalla nimellä. Tätä samaa lisää! Näinkö tässä on samaa ilmassa, mitä viimeisimmässä Mikrobitin uudistuksessa, mB-seikkailujen jälkeen, Skrollin lyödessä löylyä kiukaalle. Aika kertoo. (Ps. Vinkki: Ne kodinelektroniikkahömpötykset, jääkaappitesteineen ja parranajokonevertailuineen jättäkää suosiolla tekniikan maailmaan)
   
 10. joonaxpeke Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2016
  Viestejä:
  422
  Rajottakaa nyt perkele näitä mainoksia ja popup ikkunoita.. ei paljoo kiinnosta alkon tarjoukset jne.. tää forkka menny iha naurettavaksi jo..
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2017
 11. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  1 977
  Pienenä offtopikina: Stalin suunnitelmaan yhtenä kantavana ajatuksena oli vähentää maaseudun vetovoimaa joten minusta tuo näyttää siltä että homma toimi paremmin kuin hyvin :D suunnitelman järkevyyttä voidaankin sitten epäillä mutta siitähän ei ollutkaan kyse vaan miten suunnitelma eteni - helvetin nopeasti. Eteneekö suunnitelma murossa yhtä hyvin nähdään kaiketi sitten viiden vuoden kultua. Ainakin kulakit on jo tässä vaiheessa siirtyneet muualle.

  "Ensimmäiseen viisivuotissuunnitelmaan liittyi oleellisesti elintarvikkeiden hintojen alentaminen ja pitäminen halpoina, mikä käytännössä tarkoitti maaseutuväestön tulojen vähentämistä siten, että muuttoliike raskaan teollisuuden edellyttämiin kaupunkeihin nopeutui." ... "Suunnitelmallinen teollistaminen merkitsi samalla markkinamekanismista irtautumista. Suunnitelman toteuttaminen aloitettiin lokakuussa 1928. Aluksi kasvuvauhti jopa ylitti odotukset, joulukuussa 1929 suunnitelma päätettiin toteuttaa neljässä vuodessa ja 1930 tavoitteita vielä korotettiin."
   
  Viimeksi muokattu: 11.03.2017
 12. Jote

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2002
  Viestejä:
  11 732
  Osana käyttäjien ehdoilla uudistumista olisi odottanut enemmän kattavia artikkeleita. Artikkelien määrä on vähentynyt, laatu huonontunut ja julkaisuaikataulut ovat päiviä tuotejulkistusten jälkeen. Käytännössä kaikki muut julkaisevat artikkelinsa heti kun nda sallii. Ryzenartikkeli tuli päiviä myöhässä ja GTX 1080 ti -artikkelia ei ole näkynyt vieläkään. Luulisi toimitusta kiinnostavan artikkelien ajankohtaisuus, lukijamäärät ja sitä kautta mainostulot. Uudella toimituksella on kuitenkin ollut kuukausia aikaa varautua tilanteeseen kuukausikaupalla.
   
 13. _J03_

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2010
  Viestejä:
  2 778
  Kuka yllättyi? Muron nykyinen tavoite on suoltaa pihalle mahdollisimman monta turhanpäiväistä "uutisartikkelia", mahdollisimman halvalla ja maksimoida klikit. Käytännössä iltapaskan HW versio vielä huonompana. Asiaa ei toki paranna sekään että kaikki palaute kaikuu kuuroille korville ja omistajanvaihdoksen jälkeen ei ole hirveänä "muropaketin toimitus" tai ketään muutakaan sivusta vastaavaa henkilöä näkynyt vastaamassa yhtään mihinkään kysymykseen. Otava kaivaa omaa kuoppaansa kokoajan vaan syvemmäksi, koko sivusto alkanut pikkuhiljaa kuolemaan foorumia myöten. Ei ole ilmeisesti munaa myöntää minkä virheen menivätkään tekemään ja tehdä asialle jotain sen sijaan että pidetään mykkäkoulua ja toivotaan parempaa.
   
 14. joonaxpeke Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2016
  Viestejä:
  422
  KIITOS NÄISTÄ VUOSISTA PITÄKÄÄ TUNKKINNE ! :)
   
 15. hifiguru

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2003
  Viestejä:
  1 380
  3kk ja silti noi paskat elokuvauutiset vielä tossa sivupalkissa...itse tuli aina luettua peliuutisia noista muttten oo niitä asiakseen lähteny domeen hakemaan. tälläkin foorumilla varmaan enemmän peleistä kun leffoista kiinnostuneita...dvdplazalla ymmärtäsin noi leffajutut
   
 16. Sonic Empire

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2000
  Viestejä:
  4 065
  Voi vittu sentään, miten upotitte sitten tuon Monsterin työpaikkailmoitukset. Nyt viimeistään lähtee myös mobiilissa Firefox adblockin kera käyttöön.
   
 17. MUR

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2013
  Viestejä:
  1 102
  Hyvin onnistuu tuo artikkeleiden klikkien maksimointi kun artikkelin jokaista osiota painaessa tulee 1 näyttökerta lisää artikkelille. :facepalm:
   
 18. mirri55

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  1 000
  Moi. Päivitittekö jotain? Muro ei enää toimi wanhalla Operalla.

  [​IMG]


  Ymmärrän, ettei wanhojen paskaselainten ehdoilla sivuja kehitellä, mutta täytyykö ne rikkoa? Eilein vielä toimi. Varmaan liittyy tuohon https-toimintaan.
   
 19. IcePen

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2000
  Viestejä:
  6 520
  Viimeinen oikea testiartikkeli on tullut 26.04.2017 eli ensiviikolla tulee täyteen kuukausi,
  onko totta että Muropaketin toimituksen mielstä tietotekniika alalta ei ole kuukauteen ollut mitään oikeasti testaamisen arvoista !!!
   
 20. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  Ei mitään hätää vielä, ensi viikolla tulee vasta 3 viikkoa täyteen ;)
   
 21. Peku

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2004
  Viestejä:
  1 262
  https://murobbs.muropaketti.com/thr...tunnuksen-poistettua.1349617/#post-1718160399
   
 22. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  5 930
  Tunnustasi ei poisteta vaikka niin haluaisit. Saat ainoastaan bannin ja lisäksi kaikki viestisi säilyy foorumilla.
   
 23. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  3 854
  Domen uutissyöte "tuossa oikealla" on muuten VIELÄKIN pelkästään leffoista. :mad:
   
 24. Rantakemisti

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2010
  Viestejä:
  970
  Onko Muropaketti ottamassa avataret käyttöön? Ainakin moderaattorilla @Proc :illa on avatar-kuva.

  [​IMG]
   
 25. Proc Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  1 999
  Monilla nykyisistä ja entisistä modeista on avatarit.
  Ei kai niiden käyttöönotolle mitään sen kummempaa estettä ole, mutta täällä bbs:n puolella tuo uudistuminen on ollut vähän nihkeää :(
  Kai siinä on aikanaan joku syy ollut, että ne jätettiin pois.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti