Muropaketti uudistuu käyttäjien ehdoilla – tätä kaikkea on luvassa

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Muropaketin toimitus, 10.10.2016.

 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Lexy Banned

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2009
  Viestejä:
  1 251
  1. Mitä linjaa meinaatte vetää jos IO-Median porukka on ulkona? Se, että palkkaatte listoille petterijärvisiä ei vielä kerro linjastanne mitään muuta kuin että hyväksynnät ja julkaisut ovat jatkossakin päätöksenne.
  2. Odotatte palautetta, kun uudistukset alkavat? Eikö tuo nyt oikeati kannattaisi tehdä niin että oikeasti kuuntelette mielipiteitä ennen muutoksia.
  3. Tätä ei voi enempä painottaa - ei mitään helkkarin mikrobittejä...
   
 3. novoiperkele

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2001
  Viestejä:
  1 715
  Tuossahan se lukee rivien välissä "Teemme lähiaikoina laajan käyttäjätutkimuksen".

  Eli hosuttiin homma ja kommenteista huomattiin, että ollaan aivan pihalla.

  Näin ne hommat isoissa firmoissa normaalisti ryssitään. Ei kuunnella/ymmärretä ihmisiä oikeasti ja käynti metsähallituksen puolella korjataan teettämällä kallis "kyselytutkimus" josta saadaan juuri sellaiset vastaukset kuin on tilattu (ettei huomata, että töpättiin).
   
 4. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  Niin jos tästä tulee joku petterijärvinen/mikkohyppoenen-palsta niin... zzzZZZzzz
   
 5. Mr VeLLu

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2000
  Viestejä:
  655
  "Kyselyssä kaikkein aktiivisimmat Muropaketin käyttäjät toivoivat avoimissa vastauksissaan erityisesti lisää sisältöä viihde-elektroniikasta."

  Eikös se mikrobittikin lähtenyt alamäkeen tällaisen suunnan otettua :hammer:
   
 6. Nakkivahvero

  Rekisteröitynyt:
  19.04.2008
  Viestejä:
  1 832
  Ilmaistyövoimaa? :smoke:
   
 7. _J03_

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2010
  Viestejä:
  2 826
  Sieltä ne pölynimuriarvostelut tulee, vruum vruum :smoke:
   
 8. novoiperkele

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2001
  Viestejä:
  1 715
  Se on katsos isoissa piireissä haasteellista ymmärtää, että joissain piireissä vain pieni osa on ulospäinsuuntautuneita ja perinteisen sosiaalisia. Tällaiseen pohjaan toteutettuna standardivästön käytösmallilla toteutetusta tutkimuksesta tulee tosimaailmaan nähden vinksallaan oleva lopputulos.
   
 9. X2

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  344
  Tekstistä välittyi sellainen kuva että "meillä ei oo mitään hajua mitä olemme tekemässä, mutta kustannuksia pitää karsia". Eiköhän tämä ole nähty ja alamäki alkaa tästä...
   
 10. HurricaneHordak

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2009
  Viestejä:
  281
  Ei tietenkään, saahan artikkelin kirjoittaja varmasti ainakin 20€ lahjakortin Otavamedian lehtitilauksiin.
   
 11. kulkuri68

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2011
  Viestejä:
  158
  Peliplaneetakin katos kuin se alko yhdistyyn muihin .Taitaa Murolle käydä aivan samoin tässäkin asiassa .uudistuksilla kun on tapana tarkottaa tänäpäivänä porukan pois potkimista ja tilalle tulee harjottelioita jotka ei osaa yhtään mitään ja siin samalla laitevalmistajat menettää luotamuksen kyseiseen sivustoon niin loppuu se laiteiten testaaminen ja siitä seuraa koko systeemin alas ajo.toivottavasti olen väärässä mutta seuraavat kuukaudet sen näyttää
   
 12. Kepe Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2007
  Viestejä:
  346
  "Muropaketti uudistuu käyttäjien ehdoilla"

  Eli voisiko muro pysyä ihan samanlaisena kuin ennenkin? Domen klikkiotsikot ja "uutiset" ei kiinnosta kyllä ollenkaan. Jos Muron etusivun sisältöä ei voi näiden upeitten uudistusten jälkeen filtteröidä, niin loppuu kyllä sivuston lukeminen siihen.

  Ihmiset lukee Muroa, koska täällä uutisoidaan tietokoneraudasta. Itseä sattuu myös puhelimet kiinnostamaan, joten Taskumuron puoli ei ole haitannut, mutta monet ovat siitäkin mölisseet että kyseinen aihepiiri ei kuulu Muropakettiin. Nyt kun tänne ollaan tuomassa ties mitä peliuutisia ja leffauutisia ja koko entinen toimittajaporukka potkaistiin pihalle, niin en ymmärrä miksi tänne kukaan alkuperäinen lukija jäisi. Ehkä ne Domen fanit sitten siirtyy tänne. Mutta se on ihan turha luulo että saisitte ne 300 000 lukijaa pidettyä Muropaketissa Dome-tasoisella click-bait -journalismilla.

  Sampsa Kurri = Muropaketti.
   
 13. Bladekill

  Rekisteröitynyt:
  31.07.2013
  Viestejä:
  153
  Clickbait paska pois näin heti kättelyssä kiitos. MuroBBS uutisoinnin taso on romahtanut asiantuntija-leveliltä Ilta-Sanomien tasolle.

  Sen jälkeen pitäkää huoli, että sivu pysyy ammattilaisille ja harrastelijoille suunnattuna eikä YH-äideille tai koko perheelle. Kukaan täällä ei halua lukea pesukonearvosteluja tai "Windows palomuurit testissä"-tasoista paskaa.
   
 14. Cacceli

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2010
  Viestejä:
  81
  Aamen.
   
 15. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Itse näen tämän uhan lisäksi myös mahdollisuutena. En ole ikinä ollut tippaakaan kiinnostunut karkkimarkkijutuista, jotka ovat olleen Muron ydintä. En saa kiksekä siitä, että saadaan vielä "50 MHz kovemmat kellot!1!!!1" kun samalla suorituskyky paranee sen 0,001% ja sähkölasku sen 50%. Nestemäiset typet ja muut ovat niin marginaalia, että niiden juttujen väheneminen on vain hyvä asia. (No, rehellisyyden nimissä niiden määrä onkin jo ehkä vähentynyt...)

  Mutta mitään suuria muutoksia ei ehkä kannata runnoa. Tämä sivusto on erittäin toimiva tällaisenaan, joten varokaa, ettette tee "mikrobittejä", eli tuhoa täydellisesti toimivan konseptin sillä, että kuvittelett "kaikille kaikkea"-periaatteen toimivan. Se ei toimi ikinä. Rönsyily tarkoittaa että kukaan ei saa sivustolta mitään.

  Siteeraan edellistä. "Clickbait paska pois näin heti kättelyssä kiitos". Älkää tehkö tästä klikkihuoraussivustoa. "Tämä odotettu uutuus kauppoihin ensi viikolla - katso kuvat!!" Tuota ei kukaan kaipaa. Luokaa laadukasta sisältöä. Juttuja, joilla on arvoa ja joihin panostetaan. Näin saatte lukijoita, jotka pysyvät lukijoina pitkään.
   
 16. Veikkoli

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2015
  Viestejä:
  134
  +1 :comp:
   
 17. Elvis Jagger

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2007
  Viestejä:
  15 517
  Tai:

  Muropaketti = MuroBBS.

  Näin on ollut aina itselleni. Uutiset lähinnä bonus, ja ilman suoraa kommentointi/keskustelumahdollisuutta uutisista en olisi lukenut niitä senkään vertaa.
   
 18. billet

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  365
  Itse haluaisin nähdä näin: dome tekisi peli/konsoli asiat/testit, taskumuro tabletti/puhelin jutut/testit ja muropaketti tietokone ja siihen liittyvät asiat/testit. Tietysti muroBBS olisi ihan oma juttunsa ja voisi niin että käyttäjä saisi "räätälöidä" aloitus-sivunsa...
   
 19. Anarion

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2008
  Viestejä:
  2 667
  Hieman kuulostaa siltä kun MikroBitin alamäki alkoi ja lehti pilattiin. Ei mitään "uusimmat älyjääkaapit" testejä vaan kunnon rautatestejä, ylikellotusta ja muuta virittelyä. Jos jotain uutta haluaisin niin jotain kivaa ohjelmointisisältöä niin kuin MikroBitissä wanhoina hyvinä aikoina.
   
 20. Ior_bock

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2006
  Viestejä:
  663
  Mielestäni "valkoisen linjan" tuotetestit ja -uutiset on saatava osaksi Muropakettia! :smoke:
   
 21. novoiperkele

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2001
  Viestejä:
  1 715
  Bonuksena voisi harkita artikkeleita "liukkaimmat sukkapuikot" -tyyliin.. :D
   
 22. TuBBe

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2008
  Viestejä:
  691
  "Laajennamme sisältötarjontaa ja tuomme uudenlaisia juttutyyppejä mukaan. Muutoksia ei lähdetty tekemään kustannussyistä, vaan tarkoituksena on saada Muropaketti kasvamaan entistä kattavammaksi tietotekniikkasivustoksi."

  "Kyselyssä kaikkein aktiivisimmat Muropaketin käyttäjät toivoivat avoimissa vastauksissaan erityisesti lisää sisältöä viihde-elektroniikasta."


  Se on pojat menoa nyt. Lupaan laittaa parin vuoden päästä sähköpostia uudelle toimitukselle kun käyttäjistä puolet on kadonnut ja kysyä että miten meni noin omasta mielestä.
   
 23. billet

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  365
  Niin Sampsa = muropaketti.. mutta jos taso laskee ola mb lähtee kyllä oma tili samaa matkaa delete-linjalle.
   
 24. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Nämä jutut vain ovat ne jotka tuovat osaavat ja asiantuntevat harrastajat ja jopa ammattilaiset sivustolle. Ei mitkään "mikä pakettimikro minulle" artikkelit. Asiantuntevat harrastajat näkyvät sitten taas positiivisesti kommenteissa ja etenkin foorumilla muille käyttäjille. Jos ensinmainittu porukka ei löydä kiinnostavaa sisältöä jatkossa rautapuolella keskustellaan hiki hatussa siitä miten päin ruuvimeisseliä pidetään kädessä. Se on aika lailla soronoo sitten.

  Vaikka IO-media on tehnyt hyvää työtä toki tässä maassa on joku muukin joka voi kyetä asiantuntevaa rautasisältöä tuottamaan. Mutta mikään perus "atk-toimittaja" ei siihen kyllä kykene. Otavalla on melkoinen työ etsiä kunnollinen/kunnolliset asiantuntijat jotka ymmärtävät prosessoritekniikkaa riittävästi sekä osaavat vielä kirjoittaakin siitä. Jos tuo toimittaja ei vielä ole tiedossa niin onnee vaan...

  Ja tämä tosiasia ei muuten selviä yhdelläkään pintapuolisella käyttäjätutkimuksella. Eli vituiks menee...
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2016
 25. Taneli-

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 206
  Poistettu, Muropaketin omistuksen vaihtumisen takia ja Sampsa Kurrin pois potkimisen seurauksena.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2016

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti