Muropaketti.com on uudistunut

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Muropaketin toimitus, 13.06.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 800
  Aika huono toi etusivu... ei jaksa enään lukea... vaikka mainokset poistettu niin miksi ei uutiset näy kokonaisuutena kuin vanhassa nyt pitäisi klikkaila auki... klikkien määräkö on tärkeämpi ?
  No, pitää sitten vain lukea bbs puolta vaan.
   
 2. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Laitan palautetta eteenpäin tuostakin. Suttuisten kuvien korjaus onkin jo listalla.
   
 3. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 800
  Kiitos, Tykkäsin vanhasta enemmän, helpompi lukea kiinostavat uutiset.
   
 4. Meteorismus

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2008
  Viestejä:
  55
  Onko artikkeleiden ja uutisten tason laskemisesta annettu palautetta eteenpäin? Onko näihin tulossa jotain vastinetta, joko laadun parantumisella tai vastauksella että laatu pysyy tällaisena? Onko anonyymi "Muropaketin toimitus" muuttumassa siten, että uutisen kirjoittajan nimi olisi näkyvissä, kuten oikeillakin uutissivustoilla?
   
 5. mrkukov

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2006
  Viestejä:
  2 378
  Laatu tulee vain laskemaan. Mitä sitä itse testaamaan kun voi kopioida uutiset mutusivuilta translaten läpi.

  Noh eipä tartte tosiaan tänne enää palailla. Keväällä tämä toimi vielä linkkilistana muiden sivujen uutisiin, nyt sekin tehty liian vaikeaksi.
   
 6. sChoOlmAStEr

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  3 425
  Niinpä niin, eräällä toisen suomifoorumin uutiset ja fanipoikien keskustelut on hupaisaa luettavaa.. Hassua että kyseisen foorumin, joka kehuu itseään suomen parhaaksi, nokkamies ei saanut uusia intel suorittimia testattavaksi. Tästä syystä katkera toimittaja näyttää keskittyvän tukijoukkoineen erään valmistajan tuotteiden dissaukseen. On se vaan noloa ;)
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2017
 7. TheMeII

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  1 340
  @sChoOlmAStEr Newsflash: Suomi ei ole Euroopan tärkein markkina-alue. Noita sai kaksi sivustoa Euroopassa, ja nekin emolevyvalmistajien kautta koska Intel ihan rehellisesti on sitä mieltä että Europpalaiset kuuluu samaan kastiin kuin Intia ja Afrikka.
   
 8. zack

  Rekisteröitynyt:
  27.09.1999
  Viestejä:
  89
  Nyt täytyy kyllä todeta, että vanha etusivu oli huomattavasti informatiivisempi ja miellyttävämpi käyttää.
   
 9. Janetski

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2016
  Viestejä:
  382
  Montakohan uutta intelin kiuasta luulet @Muropaketin toimitus saaneen? :facepalm: Kiitos kuitenkin päivän nauruista. :kahvi:
   
 10. RommiRusina Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2010
  Viestejä:
  3 488
  Noloa tässä on ainoastaan sinun katkerat tilityksesi :kahvi:

  Ja tosiaan, Muropaketin toimitus sitten saikin nuo uudet Intelit testattavaksi vai? Niin, ei tainnut saada. Hyvät naurut tarjosit taas :D
   
 11. sChoOlmAStEr

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  3 425
  Aivan, tuoreimmat it-alan rautauutiset ja puolueettomat testitulokset löytyy nopeimmin tunnetuista ja luotettavista ulkomaisista lähteistä.
  Amd:n uutisiksi tai revikoiksi naamioituja tiedotteita ja vertaistukea tarjoaa, riepuja ja bannereita kaupitteleva, aloitteleva suomisaitti.
   
 12. TheMeII

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  1 340
  Olet siis sitä mieltä että Muropaketti ei ole it tai rauta-alan luotettava sivusto. No hyvä että olemme samaa mieltä.
   
 13. sChoOlmAStEr

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  3 425
  En kyseenalaistanut muropaketin uutisien luotettavuutta joten tulkintasi meni metsään. Tarkoitin sitä että tuoreita rautauutisia ja käyttäjien mielipiteitä kannattaa lukea myös muualta kuin eräältä suomalaiselta amd fanifoorumilta ;)

  offtopic:
  Toisen foorumin eräässä näytönohjainketjussa tuli pääsi melkein sammumaan mutta foorumin ylläpitäjä heitti ystävällisesti bensaa liekkeihin :rofl:

  Sampi, tätäkin saa lainata.

  edit:
  io-txxx ylläpitäjän aloittaman herjausketjun nostelu on oikeasti säälittävää, fanilauman ruokkiminen on helppoa kun kiusattu ei voi vastata.
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2017
 14. RommiRusina Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2010
  Viestejä:
  3 488
  Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista :D

  Koville ottaa näköjään, kun noin tunteisiin menee.
   
 15. TheMeII

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  1 340
  Tämä pätee aina ja ikuisesti kaikkeen. Jokaisella testaajalla; oli se sitten tietokone, auto tai leivänpaahdin mitä testataan; on omat testaustapansa ja se testaus tuo tiettyjä asioita esiin.

  Kysymyksessä nyt onkin suomenkielinen sivusto joka testaa nopeassa tahdissa uusia laitteita. On ymmärrettävää että englanninkielisille sivustoille on valmistajilla enemmän painotusta koska kuten itsekin mainitsit niitä kannattaa lukea. Tämä kyseinen sivusto nyt on vain ainoa suomenkielinen varteenotettava testaussivusto. Muiltakin sivustoilta toki tulee myöhemmiin ja/tai kevyempiä testiartikkeleita.
   
 16. Taker

  Rekisteröitynyt:
  15.02.2007
  Viestejä:
  986
  alla uusin virallinen firefox 54 ja on kokeiltu sekä ublock origin päällä ja pois, eikä sivun selaamisesta tule mitään.
  sivusto latautuu valmiiksi ja näkyy normaalisti noin 0.3 sekunnin ajan, kunnes selain automaattisesti aloittaa sivun lataamisen alusta.
  tuota kierrettä se tekee oli mainostenesto päällä tai pois, sekä jopa noscript lisäosan kanssa.
  ainoa keino selata tätä uusittua sivustoa on kytätä koska X painike muuttuu refresh painikkeeksi ja välittömästi kun se menee taas X painikkeksi pitää sivun lataaminen keskeyttää, muuten sivu latautuu taas uudelleen ja uudellee ja uudelleen ja uudelleeen...
   
 17. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 800
  Itsellä FF54 ja hyvin toimii sivu, ei ole mainoksia ei lagaa... Ublock on ja Ghostery että Disconnect, melkein unohtui niin WebRTC myös.
  Olethan päivittänyt plugit uusimpii että listat ?
   
 18. Meteorismus

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2008
  Viestejä:
  55
  Hienolta näyttää tuo etusivu. Mainos peittää puolet ruudusta ja "uusimmat" osio on muuttunut käytännössä Domeksi.

  [​IMG]
   
 19. Rantakemisti

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2010
  Viestejä:
  1 061
  Tuo otsikko "Tältä näyttää klassisen Super Marion ykköstaso ökykalliina HoloLens-versiona" pisti aika pahasti silmään. Tunnetusti laadukkaan median tunnistaa siitä, että käytetään sanoja: "öky, super, hirmu, kohu, ennenjulkaisematon" ja tietenkin kaikkien klassikot "mitä ihmettä?" ja "katso kuvat!"
   
 20. RommiRusina Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2010
  Viestejä:
  3 488
  Sivusto on nykytilassaan enää lähinnä suuri vitsi. Kuinka alas voidaan vajota siitä, missa vielä esimerkiksi vuosi sitten oltiin?

  Omalta osaltani tämä oli tässä. Tunnuksien poistosta laitettu viestiä. En halua olla tällaisessa enää osallisena.
   
 21. Meteorismus

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2008
  Viestejä:
  55
  Onko mitään päivitystä liittyen näihin annettuihin palautteisiin? Siis lähinnä uutisoinnin ja artikkeleiden tasoon liittyen, eikä vain siihen että jotkut kuvat ovat suttuisia? Onko noista palautteista ylipäänsä annettu infoa eteenpäin? Useampi käyttäjä on ottanut kantaa uutisoinnin ja artikkeleiden tasoon, mutta niihin liittyen ei ole otettu kantaa. Toki eihän meitä enää täällä paljoa näitä kritisoijia ole, kun suurin osa on tahtonut bannit.
   
 22. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Kyllä niitä (asiallisia) palautteita on laitettu eteenpäin ja lukee toimitus varmaan ne täältäkin. Kärkevätkin kritiikit käy, ehkä edistyvät jopa nopeammin. Osa on näitä VMP-tyyppejä, joille mikään ei kelpaa ja lähdetään sitten toivoen mahdollisimman paljon huomiota. Näiden palautteille on sitten omat ketjunsa täällä sekä muualla.
  Tekniset jutut, kuten joku kuvien suttuisuus ym. bugit laitetaan suoraan tuonne sisäiseen viestimeen, josta ne edistyvät vaihtelevalla kiireellisyydellä.

  Jokaisella on tietysti oma käyttökokemuksensa. Itse klikkailen hiiren rullalla mielenkiintoisimmat otsikot auki taustalle ja katson ne sitten muiden hommien jälkeen. Jotkut johtavat lisätiedon hakemiseen ulkomaalaisilta sivustoilta. Jos esim. näkyy uutinen uusista Geforce-ajureista, laitan ne Guru3D:stä latautumaan. Uusi näytönohjain? Luultavasti joku JayzTwoCents on jo sen arvostellut jne. Uutisoinnin ja artikkelin taso voi tuossa tapauksessa olla lähes mitä vaan meille, jotka käyttävät niitä vain välietappeina lisätiedon hakemiseen.
  Hyvä, että suomenkielisiäkin vaihtoehtoja on ja niillä käyttäjäkuntaa.
   
 23. mrkukov

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2006
  Viestejä:
  2 378
  Hienoa etteivät edes modet arvosta sivuston tasoa. :D
   
 24. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Erikoinen johtopäätös, tai tässä tapauksessa ihan odotettu. Minulle nopea uutisvirta sopii oikein hyvin ja poimin sieltä mielenkiintoiset jutut taustalle odottamaan.
   
 25. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Ehkä kyse on kumminkin siitä että ei vaikuta kauhean ammattimaiselta puuhalta kun uutiset vilisee käännöskukkasia ja selviä asiavirheitä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti