Muropaketti.com on uudistunut

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Muropaketin toimitus, 13.06.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Meteorismus

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2008
  Viestejä:
  55
  ... ja käyttäjien ehdoilla.
   
 3. .
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 15.08.2018
 4. puromaketti

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2010
  Viestejä:
  1
  Käytän tummaa teemaa ja huomasin epäjohdonmukaisuuden teemojen välillä: tumman teeman wrapper_main bg-väri on sama kuin bodyn, toisin kuin vaaleassa teemassa jossa wrapper_main bg-väri on tummempi kuin bodyn. Ehdottaisin harkitsemaan samaa sääntöä myös tummaan teemaan joka parantaisi huomattavasti sisällön jäsennystä ja luettavuutta, esimerkiksi ~#1f2e44 värinä olisi huomattava parannus. Ja kun css-elementtikin on jo olemassa niin.... :) T. Otin jo kustomoidun css-tiedoston käyttöön.
   
 5. TuBBe

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2008
  Viestejä:
  692
  Eli joka uutinen pitää nyt erikseen avata jos ne haluaa lukea? En kyllä jaksa odottaa enää että kauhean aktiivista kävijäpalautetta satelee :D
   
 6. Mitsunari

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2005
  Viestejä:
  402
  ADHD-sillisalaatti-layout, isoja kuvia ja clickbait otsikoita... Toistakymmentä vuotta tullut Muroa seurattua, mutta nyt tuli kyllä mitta täyteen. Ei jatkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 7. Eraserr

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2006
  Viestejä:
  61
  Sillisalaatti itselläkin tulisi ikävä kyllä ensimmäisenä mieleen uudistuneista sivustoista. Sivuston seuraaminen jatkossa näyttää epävarmalta huonon luettavuuden vuoksi. Olisitte voineet tehdä sellaiset sivustot missä uutiset tulevat listana vanhaan tyyliin. Olisin voinut jostain valikosta ihan itse klikata pois esim. elokuvauutiset, jotka eivät minua pätkääkään kiinnosta
   
 8. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 801
  Tämän takia etusivu on ihan hirveä... vanha oli parempi.
   
 9. SuKo

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2011
  Viestejä:
  49
  Äääääähhh!! Vuosia seurannut Domea ja toiminut ihan hyvänä elokuva/peli-uutisten lähteenä. Nyt koko homma on kustu jakamalla molemmat omiin osioihinsa. Ymmärtäisin, jos molempiin tulvii jatkuvalla syötöllä uutisia ja artikkeleja, mutta kun näin ei ole. Ei mitään järkeä pitää näitä erillään. Yhdistettäisiin vaikka esim. yhteiseksi Viihde-osioksi!
   
 10. Hsu

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  1 387
  Ennen oli helppoa lukea itse uutinen heti mutta ei sitten ilmeisesti luetakaan jatkossa.
   
 11. Meteorismus

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2008
  Viestejä:
  55
  Tiesitkö tätä? Tämän vuoksi et voi enää lukea uutista suoraan:

  Pitää maksimoida klikit
   
 12. Kaakatus

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2013
  Viestejä:
  137
  Lopullinen kuolinlaukaus tuli sitten tässä uudistuksessa. Muropaketin alkuperäisen konseptin yksi parhaista puolista oli uutisvirta, joka ei vaatinut uutisten avaamista niiden lukemiseksi. Vielä alkuvuodesta jaksoin täältä kurkkia tuotejulkistusuutisia, nyt jää kyllä sekin tekemättä. Nykyisellään sivusto ei tarjoa mitään, mitä ei löytyisi kilpailijoilta. Sen sijaan sisältö on huonosti suomennettua huttua ja kasapäin asiavirheitä. Arvostelijoiden testaukset ovat kaikessa puutteellisuudessaan lähinnä virheellisiä ja näkemys arvosteluissa ei riitä objetiiviseen tarkasteluun ja kaikki kirjoitetaan "diginatiivin snäppäilijän" näkökulmasta. Teki pahaa lukea Nokia 3310-arvostelu läpi...
   
 13. Meteorismus

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2008
  Viestejä:
  55
  Oikeassa reunassa näkyy elokuvauutiset. Uutiset, siis siinä lukee ihan UUTISET. Siellä on nostettu esiin "Batmanin nännit puhuttavat jälleen - ohjaaja Joel Schumacher ei silti kadu päätöstään". Uutiset... Ihan oikeasti, uutiset?

  Olisitteko voineet kuvitella vuosi sitten, että tästä kun mennään vuosi eteenpäin, niin muropaketissa tehdään UUTISIA elokuviin liittyen, ja kirjoitetaan UUTINEN Batmanin nänneistä, jossa UUTISEN kirjoittajana on vain anonyymisti "Muropaketin toimitus".

  Suhtauduin alusta asti skeptisesti uudistuvaan muropakettiin, mutta olin silti avoimin mielin ja annoin mahdollisuuden. Annoin myös palautetta, jotta asioita voitaisiin korjata. Käytännössä tämä "käyttäjien ehdoilla" tapahtunut uudistuminen on ollut kyllä jotain ihan muuta kuin on luvattu.

  -Muropaketin toimitus on anonyymi ja pääasiassa täysin hiljaa jos uutisia kommentoidaan
  -Artikkeleiden asiavirheitä ei yleensä korjata, eikä artikkeleitä täydennetä jälkikäteen
  -Artikkeleihin tulleisiin palautteisiin ei reagoida
  -Artikkelit ovat suppeampia ja pintapuolisia raapaisuja verrattuna entisiin
  -Artikkeleiden asiapitoisuus, objektiivisuus ja asiantunteva näkökulma on jäänyt pois
  -Artikkeleiden kirjoitusasu on paikoitellen todella kömpelöä ja puhekielimäistä
  -Artikkelit sisältävät väkisinväännettyjä ja muka-hauskoja vitsejä
  -Ulkoasu myllerretty sekavaksi
  -Uutisia ei voi enää silmäillä läpi ilman klikkausta
  -Mainokset hyppivät silmille ja osa ryhtyy soittamaan musiikkia suoraan

  Nuo artikkeleiden marmatukset koskevat lähinnä tietokonepuolta, koska en mobiilipuolta hirveästi seuraile. Tietokonepuolen artikkeleissa varsinkin huomaa, että nyt ei vain yksinkertaisesti artikkelin kirjoittajan ammattitaito, harrastuneisuus ja yleinen mielenkiinto aihetta kohtaan riitä. Laatu on tipahtanut huomattavasti verrattuna aikaisempiin. Tiedän että tämä eräs artikkeleiden kirjoittaja on kyllä ammattilainen sekä pitkän linjan toimija, joka on kirjoitellut aikaisemmin esimerkiksi MikroBittiin. En sikäli hänen ammattitaitoaan eipäile tässä, enkä myöskään voi tietää että kuinka kädet ovat sidotut Otavamedian suunnalta ja onko näihin palautteisiin kuinka mahdollista edes reagoida. Eli kuinka paljon annetaan aikaa artikkeleiden kirjoittamiseen? Kuinka sidotut kädet artikkeleiden kirjoittajilla on? Tilataanko artikkelien kirjoittajilta vain se juttu tietyllä viitekehyksellä ja x-määrällä rahaa ja se on siinä? En voi tietää, enkä tiedä syyttääkö tässä nyt artikkeleiden kirjoittajaa vai Otavamediaa, vai ketä. Mutta lopputulos on ollut kuitenkin se, että niin artikkeleiden kuin uutisoinninkin taso on tipahtanut, joku voisi sanoa jopa romahtanut.

  Ehkä se ongelma tässä on se, että nämä jutut kuuluisivat enemmän sinne nykyiseen Mikrobittiin (joka on Otavamediallekin tutumpi toimintaympäristö), eikä niinkään tänne.
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2017
 14. Tarnado

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2003
  Viestejä:
  1 120
  Vähän tulee mieleen huono Io-tech, eli vähän tekemistä vielä on. Toivottavasti uudistuu myös juttujen laatu. Tuntuu että tämän vuoden aikana ollaan menty vain kovasti pohjaa kohti. Google now vastikään ilmoitteli jostain sisältömainoksesta, mikä lähenteli kyllä jo pahaa vitsiä...
   
 15. azmo

  Rekisteröitynyt:
  03.12.1999
  Viestejä:
  12
 16. Refloni

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2014
  Viestejä:
  292
  Ei minulla muuten ole mitään Muroon sulauttamista vastaan, mutta oliko käyttöliittymästä pakko tehdä käyttökelvoton?

  Minua kiinnostaa Domen sisältö, eli pelit ja elokuvat. Nyt niitä saa haravoida näyttäriarvostelujen, mobiiliuutisten sun muun mielenkiinnottoman tauhkan seasta. Etusivulla, kunhan kelailee tarpeeksi alas, löytää kyllä peli- ja leffajutut omista laatikoistaan. Näissä on kuitenkin aivan liian vähän artikkeleita, ja jos klikkaa "kaikki uutiset", saa listan, jossa on peräkkäin kaikki uutiset kokonaisuudessaan. Valtava tekstiseinä, jossa hiiren rulla rikkoutuu ennen kuin tulee mielenkiintoisia juttuja vastaan.

  Haluan vanhanmallisen listan, jossa on kaikki otsikot peräkkäin loputtomana ketjuna ja ehkä lyhyet ingressit ja kuvat mausteena. Lisäksi peli- ja leffajutut pitäisi pystyä suodattamaan rauta-artikkeleista. Tämä käyttöliittymämunaus on valtava harmi, koska itse jutut ovat edelleen hyvin kirjoitettuja ja mielenkiintoisia. Sivua ei kuitenkaan voi järkevästi käyttää nykymuodossaan. On pakko siirtyä V2:n pariin, vaikka artikkelit onkin siellä vähän heikompia. Tulen takaisin kun saatte askarreltua vanhan Domen ja V2:n tyylisen uutislistan etusivulle.

  EDIT: Tarkemmin katsottuna mobiili- ja titeuutisissa on lataa lisää -nappi, joka jostain käsittämättömästä syystä puuttuu peli- ja leffalistauksista. Muutenkin niiden asettelu on huomattavasti järkevämmän näköinen. Tuunatkaa peli- ja leffalaatikot samanlaisiksi niin se korjaa jo paljon.
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2017
 17. Rohirm

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  259
  Oivoi, Domea tuli seurattua aktiivisesti. Nyt se on suoraan sanottuna ryssitty. Jos se tuollaiseksi jää, niin jää myös lukematta. Samaa mieltä kuin Refloni.
   
 18. Valojuova

  Rekisteröitynyt:
  30.08.2004
  Viestejä:
  129
  Joo samaa vikaa huomasin en löytänyt haluamiani juttuja ... nyt joutuu rämpimään monta palstaa ... Taidan hylätä koko systeemin kohta jo.
   
 19. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
 20. samux0r

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2007
  Viestejä:
  962
  Miksi etusivulla "TOIMITUS SUOSITTELEE" -laatikossa uutisotsikoiden kuvitus on tehty törkeän ahlaisella resoluutiolla? Kuvat täyttä puuroa, tulee melko halpa vaikutelma.
   
 21. Proc

  Rekisteröitynyt:
  09.11.2000
  Viestejä:
  2 147
  Niin on, valitan asiasta ylöspäin :)
   
 22. hissi

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2008
  Viestejä:
  92
  Eikö noita "Mobiili" Uutisia ja "Tietotekniikka" uutisia saa enää samalle sivulle yhteenpötköön mobiilissa, niin kuin aiemmin? Jos ei, niin luen kernaasti uutiset jatkossa io-tech:istä pelkästään.
   
 23. IcePen

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2000
  Viestejä:
  6 567
  Eli siis muualta kopioidut uutiset nostetiin vieläkin näkyvämpään rooliin ja omat testit haudattiin vieläkin syvemmälle että lukijoiden on vieläkin vaikeampi löytää niitä, täysin loogista toimintaa suomen johtavalta tietotekniikasivustolta (joka tosin ei teen niin).
   
 24. samux0r

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2007
  Viestejä:
  962
  Täytyy vielä sanoa, että kaikki kuvat artikkeleissä huonolaatuisia.
   
 25. hiivattitaavetti Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.04.2017
  Viestejä:
  5
  Vähän on nyt sekava tämä uusittu ulkoasu. Saisiko tuota mainosbanneria vähän pienemmäksi?
  [​IMG]
  [​IMG]
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti