Muropaketti.com ja Dome.fi yhdistyvät – tähtäimessä entistä merkittävämpi sisältömedia

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Muropaketin toimitus, 05.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. RommiRusina Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2010
  Viestejä:
  3 488
  Toivon tosiaan, että Muropaketti lopetetaan kokonaan. Mielummin kunniakas kuolema nopeasti kuin perseraiskattuna Otavan toimesta.
   
 2. Frobe

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2015
  Viestejä:
  28
  ^^:kippis:
   
 3. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Termi päätoimittaja on ilmeisesti täysin tuntematon? No onneksi voimme käyttäytyä kuin aikuiset, eikä minun tarvitse selittää tätä kuin kolmevuotiaalle.
   
 4. Persojet

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2008
  Viestejä:
  867
  Vahvasti samaa mieltä.
   
 5. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Kantsisko nyt kuitenkin laittaa jäitä hattuun ennen kuin ryhtyy työntekijöitä lynkkaamaan tulevaisuuden huonosta työstä? Tuskin Sihvonen näitä kauppoja on junaillut tai päättänyt Sampsan sopimuksen päättämisestä.
   
 6. Juffex

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  6 525
  Kukas sen päätoimittajan on palkannut vai meinaatko, että on palkannut itse itsensä.
   
 7. Tege Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2005
  Viestejä:
  34 936
  Lähteekö nuo yritykset myös pois vai jäävätkö?
   
 8. Rapukala Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2013
  Viestejä:
  225
  :psmoke:
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2016
 9. Jahve3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2006
  Viestejä:
  1 801
  Kiitos kaista näistä vuosista
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2016
 10. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Tapaus Hillomies on jäänyt myös etäisesti mieleen
   
 11. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  En ymmärrä ulinaa. Päätoimittajan tehtävänkuvassa ei pitäisi olla mitään epäselvää. Missä se peräänkuuluttamasi aikuismainen suhtautuminen nyt oikein on?
   
 12. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Se riippuu ihan siitä, onko sivustolla jatkossa käyttäjiä joilta voi kuvitella saavansa rahaa.
   
 13. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Pitäskö nyt laittaa jäitä hattuun, ennenkuin alkaa puhumaan työntekijöiden lynkkauksesta?

  Sihvosen CV kertoo karua kieltä minkälainen ammatillinen osaamistausta on päätoimittajalla. Se on jopa ihan puhdas fakta josta ei tarvi edes G-miehen kiistellä. Tietenkin on mahdollista, että Sihvonen on kovakin kaappinörtti rautaisella asiantuntemuksella, mutta vähänpä epäilen....
   
 14. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Sä se kyllä jaksat joka asiasta kiihtyä nollasta sataseen sekunnissa tai parissa :smoke:

  Kahtellaanhan nyt.
   
 15. Juffex

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  6 525
  Ei ole ei epäselvää. Hän ei ole palkannut itseään vaan hänelle on tarjottu/hän on hakenut kyseiseen tehtävään. Se ei kerro edelleenkään, että onko hän oikea henkilö hoitamaan kyseistä virkaa, mutta hänet palkanneiden tahojen mielestä on. Turhapa sitä on täällä etukäteen angstailla, että osaako hän hommansa vai ei tai ymmärtääkö mistään mitään.

  Perusteluja voit varmaan lähteä kysymään osakeyhtiön hallituksen jäseniltä jos kiinnostaa.
   
 16. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Tällä argumentilla voi vain arvailla mitä ihmettä sinäkin teet keskustelupalstalla. Mitä ihmettä täällä on tarkoitus tehdä, jos ei saa edes spekuloida saitin tulevaisuutta palkatun henkilöstön osaamiseen perustuen? Vanhasen opein keskeneräisistä asioista ei keskustella ja valmistuneista ei enää tarvitse?
   
 17. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Eikös tämä palsta kuitenkin elä vähän omaa elämäänsä irrallaan tuosta etusivulla vellovasta uutisvirrasta? Henkilökohtaisesti en ole edes käynyt varmaan kuukausiin etusivulla, koska en oikeastaan pidä nykyisenkään toimituksen tavasta muotoilla juttujaan helvetin raskaslukuisiksi. Käyn vain täällä foorumin puolella viihdyttämässä itseäni. Jos uutiset muuttuvat geneeriseksi roskaksi, niin karkottaako se ihmisiä pois foorumilta? Minne te sitten menisitte? Ja minä sentään käyn täällä enimmäkseen yk:n keskusteluiden sekä myyntipalstan vuoksi enkä ottamassa osaa kiihkeisiin keskusteluihin taisteluparista Nvidia vs. AMD tai Microsoftin edesottamuksista.

  Toisaalta juuri oman käyttäytymismallini pohjalta tiedostan sen, että keskustelualue on varmasti se osa sivustoa, jonka "monetisoinnin" eli kaupallistamisen uusi toimitus saa vastuulleen. Siinäkin tapauksessa tulen jatkamaan täällä käymistä, koska haluan todistaa jälleen yhden kukoistaneen valtakunnan kuihtuvan ja kuolevan hiljalleen pois.
   
 18. Age of Computers

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2010
  Viestejä:
  1 057
  Ei vinkuvat hyttyset, jos menevät tähän foorumiin koskemaan. Niin laaja kattaus tietoa ja asiaa vuosien varrelta. Jos deletään, niin...
   
 19. All-Bran

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  586
  Mikä sivusto nousee Muropaketin ja MuroBBS:n manttelinperijäksi? Se on jo tässä vaiheessa selvää että MuroBBS suljetaan nykyisessä muodossaan ja uusi Muropaketin nimellä ratsastava roskasivusto taistelee samassa sarjassa Staran ja Findancen kanssa.
   
 20. IcePen

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2000
  Viestejä:
  6 567
  Yrityksille on eduksi että on käytettävissä tämän foorumin ketjun kaltainen yhteys asiakkaisiin, eli kysymys on siitä katoaako yrityksen asiakkaat tästä foorumista ja nouseeko tilalle joku toinen foorumi johon ne asiakkaat siirtyisivät (hinta.fi alla oleva foorumi olisi ilmeinen paikka yrityksille jotka myyvät tuotteita joiden hintatiedot löytyy hinta.fi sivuilta).
   
 21. IcePen

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2000
  Viestejä:
  6 567
  Muropaketin manteliperijäksi nousu on suht helppoa (mikäli Muropaketin juttujen/uutisten taso romahtaa Dome tasolle) mutta MuroBBS on hankalasti korvattavissa koska sitä sisältöä ja käyttäjämäärää ei voi polkasta tyhjästä joten jos idiootit tuhoaa BBS:n ja korvaa sen jollakin muualla käytetyllä paskeella se on kansallisen tason metetys ihan historiallisena dokumenttinakin eikä pelkästää toimivana laajan käyttäjäkunnan omaavana BBS:änä.

  Eli jos Otava ei aio hoitaa MuroBBS:n ylläpitoa vastuulisesti jatkossakin toivon vakavasti että he antavat sen sellaiselle taholle joka ymmärtää miten tärkeästä asiasta on kyse ja jos Otava tuhoaa MuroBBS:n tietokannan silloin pitäisi aloittaa tutkinta että millä rikosnimikkeellä siitä voidaan laittaa vastuuseen.
   
 22. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Kaikesta muusta olen samaa mieltä, mutta mikään ei vielä sentään ainakaan vielä viittaa foorumin merkittävään muuttumiseen tai kuolemaan. Kuihtuminen voi olla edessä tai sitten ei, mutta ei sitä nyt pelkästään sillä voi kuitenkaan päätellä, että jokunen räbääjä kaikkoaa marttyyrinä ja että ajurijulkaisuista kertovien artikkeleiden kirjoittajaksi tulee joku geneerinen copypaste-botti.

  Enkä tällä yhtään vähättele niitä oikeasti asiantuntevia artikkeleita mitä murossa on kautta aikojen silloin tällöin nähty, mutta kun maailma nyt vaan on tällainen rikkinäinen paska mikä se on.

  Otavamediaa tuskin kiinnostaa paskaakaan joku Jimms tai vastaava. Nämä ovat olleet vain yksi piskuinen yhteistyö muiden joukossa. Hinta.fi taas on sampsan sivuprojekti, jolla on sen suhteen enemmän pelissä, mutta se ei käsittääkseni liity Otavamedian tekemisiin mitenkään.

  Minua ei kiinnosta viestihistorian katoamisen lisäksi loppujen lopuksi mikään muu kuin että pitäisivät foorumin about nykyisellään (ehkä jopa paremmalla moderoinnilla), niin ihan sama mitä paskaa se uutispuoli on. Jos foorumin(kin) paskovat, niin sitten massojen on pakko siirtyä muualle ja toivotaan että sille on tarjolla vähintään samanlainen alusta (ja käyttäjäkunta) jossakin muualla.
   
 23. IcePen

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2000
  Viestejä:
  6 567
  BBS:n säilymisen akilleenkantapää on moderointi nyt näyttä että nykyisiltä modeilta katosi halut joten pitäisi saadaa uusia modeja tilalle ja vähän epäilen että entisellä vapaaehtoispohjalta ilman palkaa/korvausta se voi olla hankalaa (ellei Otava äkkiä todista että ovat kykeneviä pitämääm BBS:n ja Muropaketin tason yllä).
   
 24. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Vaikka Kaotika mitä väittää, niin entisistä modeista suurin osa on ollut inaktiivisia jo vuosikausia ja loputkin pari ovat hoitaneet hommia ihan miten sattuu ja milloin huvittaa (koska talkootyö).

  En millään jaksa uskoa, että moderointi tai siihen liittyvä kommunikointi käyttäjien suuntaan voisi tästä enää paljon kehnommaksi muuttua. Monta muuta asiaa voi mennä huonompaan suuntaan, mutta ei se.
   
 25. ChickenLegs

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  3 430
  Mulle jäi se kuva, että osalla modeista on muutenkin agenda ja keskittyvät kyttäämään ns. vääriä postauksia ja rankaisemaan niistä. Yksi mode taitaa kaljoissaan päivystää vain yhdessä ketjussa yk:lla. Sieltä nappasin itsekin bannia, kun erehdyin moden suojeluksessa olevaa trollia kritisoimaan henkilökohtaisella tasolla.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti