Muropaketin laihduttajat - ylimääräiset kilot pois

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja hpguru, 10.03.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. hpguru

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2009
  Viestejä:
  773
  Onko teillä mitään vinkkejä / kannustusta laihduttamiseen?

  Erään suhteen aikana masentuneen ja epävakaan kanssa painoni on noussut vuodessa kahdessa 85 -> 95. Olen saanut pudotettua, ja 177-senttisenä 92 on minusta edelleen liikaa. Mitä toimia te teette, että laihdutus onnistuu? Omalla kohdalla liikuntaa on lisätty, lähipysäkin sijasta lähden aamulla töihin kävellen 1 km verran päässä olevalle bussipysäkille. Paluussa sama juttu.

  Juoksua jonkun verran. Maitotuotteet, rasvat ja sokerit pois.

  Ehdoton ei "jälkiruoille". Ne lihottavat. Ruokalautasellinen ruokaa on puolittunut. Vähemmän kaloreita. Leipää kolme siivoua aamuin illoin vain kasvirasvavoin kanssa, ja kevyt lauantaileikkele. Paljon porkkanoita, vihanneksia, hedelmiä. Vaaka on. LIDLissä ja PRISMAssa saa todellakin katsoa tuotetietoja. Jos on sokeria, huonoa rasvaa, maitoa niin heti pois ostoslistalta.

  Minkälaisia toimia teillä on ja miten laihtumisenne etenee? Onko lähisuvussa ketään, joka olisi laihtunut merkittävästi?

  Kuinka he sen tekivät?

  Keskustele täällä laihtumisesta. Useampana päivänä viikossa pidän puuroiltoja kotona, ja vain töissä lämmin ateria. Uintia ja muuta liikutaan ePassin myötä lisätty. Työterveysfysioterapeutin mukaan painoni on laskenut suotuisasti, mutta rasvaa on edelleen liikaa.

  Kerro kaikki laihtumisesta, ehkä kannustat muita samaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti