Muron muslimit ilmoittautukaa!

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Wroomm, 20.11.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Rantalainen oli käsittääkseni muslimi jo HPR:n aikoihin. Kun Salman Rushdien saamasta fatwasta oli ollut vaihteeksi paljon julkista keskustelua, studioon oli kutsuttu Rantalaisen haastateltavaksi islamin tai jonkin kunnon muslimimaan edustaja (tässä kohtaa muistini valitettavasti pätkii, tuosta kun on jonkin verran aikaa). Yllättäen Rantalainen ei sitten kysynytkään tältä yhtään aiheeseen liittyvää kysymystä, mitä Aalto-Setälä ihmetteli ääneen haastattelun jälkeen. Tapahtunutta yritettiin paikkailla soittamalla Rushdielle, jota ei tietenkään saatu langan päähän.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2015
 2. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  Muslimit eivät saata uskonveljiään pahaan saumaan kysymyksillään tai arvosteiluillaan sillä muslimi ei voi tuomita toista muslimia.
   
 3. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  Minulla on jokin hämärä muistikuva, että Rantalainen kääntyi muslimiksi työkuvioiden takia. Että sai jonkin oleskeluluvan jossain maassa. Voi olla että muistan väärin.
   
 4. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 190
  Ei taida auttaa juutalaisten kohdalla, vaikka päähinemuodissa olisi kuinka yhtäläisyyksiä.
   
 5. wireframe

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2015
  Viestejä:
  161
  Rantalaisella asia kunnossa. Onko se edes hengissä enää?
   
 6. gamelprutt Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2014
  Viestejä:
  7 832
  Rantalainenhan oli/on ammatiltaan portsari, joka teki TV-juontajankin töitä.

  Meinaat, että vaihtoi muslimiksi jotta pääsi töihin pubiin Saudi-Arabiassa...? :confused:

  Ainakaan Wiki ei tuota teoria tue. https://fi.wikipedia.org/wiki/Mujahed_bin_Risto_Faisal

  Pommit ne on "Ristollakin" heti mielessä, ks. v. 2006 annettu tuomio. Näin se islam on rauhan uskonto. Simo the Muslimin elämäkin on ollut yhtä jihadia kunnialoukkauksineen ja laittomine uhkausineen 2000 luvun puolella.
   
 7. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Eurooppalaiselle muslimiksi kääntyminen ei kovinkaan monessa paikassa auta viisumien kanssa. Oikeastaan ainoa paikka mihin se on edellytys, taitaa olla Saudi-Arabian pyhiinvaellus tai työskentely Mekassa. Muualle Saudi-Arabiaan työluvan saavat muutkin. Ja työlupia muslimimaatkaan eivät jaa uskonnon perusteella. Ennemminkin muslimiksi kääntymisestä on haittaa, koska monessa muslimimaassa muslimien edellytetään noudattavan tiukempia lakeja esimerkiksi alkoholin suhteen. Ne muslimimaat, missä tehdään bisnestä ja joihin voisi kuvitella menevänsä töihin, eivät anna uskonnon häiritä rahantekoa. Sellainen vinkki tosin ateisteille, että jos noissa maissa kysytään uskontoa, kannattaa sanoa olevansa kristitty. Siellä päin monet katsovat uskonnottomia paljon pahemmin kieroon kuin vääräuskoisia. Sitä, että valkoihoinen eurooppalainen on kristitty, pidetään aivan luonnollsiena asiana, eikä sellaisia pahemmin edes yritetä käännyttää kunhan eivät itse yritä käännytystyötä.
   
 8. Hal2K3 Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2003
  Viestejä:
  1 639
  Olen huomannut jotta keskustelupalstoilla on alkanut näkymään 2. sukupolven suomessa syntyneiden muslimien vaikutus siinä, että esimerkiksi Suomessa tapahtuvia rauhanuskonnon jäsenten rikoksia vähätellään ja jopa syyllistetään niitä rikoksen uhreja.

  Myöskin tapahtuu jatkuvaa keskustelun raiteilta viemistä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti