Muron muslimit ilmoittautukaa!

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Wroomm, 20.11.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Wroomm

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2013
  Viestejä:
  113
  Mietin et täällä murossa on pakko olla iso joukko muslimeja. Siis jos miettii et miten paljo niitä on suomessa. Nyt ois hyvä tilaisuus kertoo mikä mättää, miksi teikäläiset radikalisoituu, vai oottetteko todellisuudessa ihan hyviä tyyppejä ja täällä puhutaan teistä vastoin parempaa tietoo? Täällä voi periaatteessa oll aika anonyymi et esimerkiks äärivanholliset vanhemmat ei hiffaa ku kertoo juttuja nimimerkin takaa. Kuten varmaan ootte huomannu niin jengi ei teikäläisii kauheesti diggaa mut älkää peljätkö, rohkeesti vaan!
  Mulla on aika rajut mielipiteet, mut kelasin et jos laitan ne sivuun ja koetan olla ihan avoimin mielin, tekee varmaan monellekin murolle hyvää, ei asiat oo ihan mustavalkosii vai onko sittenkin? No ni nyt on avauspuhe pidetty ryömikääs koloistanne, jos tääl foorumil ei oikeesti ole muslimeja ni sillon ehkä pitää huolestuu siitä et miten yhteiskuntaan sopeutuminen on voinut mennä pieleen nii pahasti et mamut jopa toisen polven hengaa vaan omilla foorumeillaan jois puhutaan arabiaa.
   
 2. cereal killah

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2000
  Viestejä:
  3 244
  Muslimeille on tärkeää, että on iPhone ja muut Apple-paskat ja some-verkostot. Veikkaisin, että tällaiset keskustelupalstat on vähän turhan vanhanaikaista teknologiaa heille. Ei sovi imagoon.
   
 3. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  No jos musu tänne kirjoittaakin, ettei kannata radikaaleja ja ovat itse hyviä tyyppejä. Mistä tietää, ettei tämä tässä yhteydessä harjoita taqiyaa? Ei mistään. Vaikea luottaa noin sairaan ideologian kannattajaan. Kusettavat vain länkkäreitä, jotta hyväksikäyttö ja valloitus voi jatkua.
   
 4. mansikki

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2013
  Viestejä:
  1 075
  Missä muslimi siellä ongelma. Ei mulla muuta.
   
 5. peli_mestari

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  159
  Ja näillä eväillä lähdetään hedelmälliseen keskusteluun! Muron muslimit tervetuloa!
   
 6. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Niin, itsepähän ovat sääntönsä tehneet.
   
 7. Deliverance

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2005
  Viestejä:
  403
 8. Nik0lai Banned

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2014
  Viestejä:
  787
  Eikös esim. Ben Zyskowicz ole muslimi?
  [​IMG]
   
 9. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
 10. gamelprutt Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2014
  Viestejä:
  7 832
  Pojat, pojat...Tämä ei ole räbä.
   
 11. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 453
  +1
   
 12. Air

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2015
  Viestejä:
  110
  Ite luulen olevan enemmän kulttuurisidonnainen homma toi hiekkaa vaginassa. Lapset kasvatetaan kunniakulttuuriin ja omien kasvojen menetys on määritelty todella pahaksi asiaksi ja samalla väkivallan käytön kynnys on matala, toisin kuin länsimaisilla se on korkealla eli kestää kauan että napsahtaa. Kasvojen pitäminen, väkivallan hyväksyminen ja miehinen pullistelu ovat asioita, joista kannetaan suurta ylpeyttä ja kaikki niihin kohdistuva uhka on suuri hyökkäys henkilöä kohtaan. En siis usko, että kyseessä on pelkästään herkkänahkaisuus uskontoa kohtaan, vaan aivan kaikkea, josta ei olla samaa mieltä.

  En missään nimessä väitä tietäväni, että näin on, vaan omakohtaisista kokemuksista puhun. En myöskään tiedä onko tämä kasvatusmalli nimenomaan uskonnon vuoksi tällainen vai lieveilmiö siitä. Naisten käytös tuntuu olevan myös samanlaista kun kohdataan ei-muslimeita eli voi hyvinkin olla, että kaikki johtuu uskonnosta, mutta alleviivataan nyt vielä kerran, että tietoa ei ole ja siksi olisi hieno kuulla joltain toisen polven maahanmuuttajalta tästä oma visio, koska heillä on kokemusta perheen kasvatuksesta ja valtakulttuurista eli miten ne sotivat toisiaan vastaan vai mistä johtuu, että keskimäärin islaminuskoiset hermostuvat helpommin ja turvautuvat väkivaltaan herkästi.

  Ja vielä sadannen kerran, että minua kiinnostaa asia suuresti ja siksi ammattiloukkaantujia lukuunottamatta, toivon, että tämä nähdään pelkästään uteliaana kommenttina, eikä riidanhaastona tai vittuiluna.
   
 13. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 993
  Jos olisin muslimi, ei kiinnostaisi noiden aikaisempien viestejen jälkeen pätkääkään kommentoida tähän triidiin :)
   
 14. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  Tässähän on loistava triidi myös muroille, jotka pohtivat muslimiksi kääntymistä ihan tosissaan. Tai jos eivät ihan heti nyt ole kääntymässä, niin ainakin pyörittelevät asiaa teoriassa. Voi olla että koskee enemmän naispuolisia muroja. Muistaakseni Simo Rantalainen eli Mujahed bin Risto Faisal on ainakin kääntynyt muslimiksi. Siis tämä 130 ÄO mies, entinen toimittaja, tuttu telkkarista (HPR).

  [​IMG]
   
 15. Daemoni

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2009
  Viestejä:
  1 189
  Trolololoo. Millähän keskihajonnalla rantalaisen äo on 130?
   
 16. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  15.
   
 17. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 510
  tämä.

  ap:lle, liekö muita ton @spellbook :in lisäksi?
   
 18. Oestrus Taurus

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2011
  Viestejä:
  2 414
  Älykkäämpi yksilö menestyy lähtökohtaisesti heikompaa paremmilla mahdollisuuksilla identiteettisistä lähtökohdista. Paljon puhuttu "sosiaalinen älykkyys" selittynee sillä, että älykäs sitouttaa älynsä kapasiteetin näytelmäänsä, saavuttaaksen imagollisen statuksensa. Orja-moraalisen, neuroottisen tilansa. Tämä tila on itsensä yhtä "uskontoa" ja ekstrovertismistisen hypettämisen saavutusta aivopesuineen.

  Ehkä siksi lähtökohdin heikoimmin varustettu yksilö suoriutuu käytännön asioissa paremmin olemalla luonnollinen. Älykäs hakee orjamoraalinsa identiteettiä uskonnoista ja samastaa piirteitä, mitkä eivätkä häneen persoonaansa sovi. Hänen kapasiteettinsä kuluu näytelmään suuren "osuuskunnan", jäsenkerhon vaatiman, neuroottisen tyhmyyden täyttämiseksi. Sama se on monessa muussa identiteetti kriisissä, kuten rummutettu seks. suuntautuminen, kansalaisuus, "ihanteellinen kansalainen" (jossa pätee se sääntö "laumassa tyhmyys tiivistyy")...

  Tietenkin "hänen tapauksessa" kuuluvuuteen voi olla muitakin neuroottisia syitä, kuin vain "monikkouskovaisten propaganda". Ehkä islam "maistuu" vaikkapa jauheliha kastikkeelle tai on mieluisen värinen uskonto. Ehkäpä Mikki Hiiren mustakaapu oli hänen parahin vihollinen tai vaikkapa lestadiolainen kasvatuksen opit "naisen alamaisuudesta" ja feminismisen kulttuurin korrelaation tuloksista henkilökohtaiseen kriisiin... Mene ja tiedä.

  Tuomitsen uskonnot ja kaikki identtuaaliset, sosiaalien orja-moraaliset propagandat pilaamasta yksilöitä. Itsensä liberalismi kunniaan, sillä narsismi ilman uskonnon rajoja on todellinen minä-kuva. Ja loppujen loppuksi kaikki empatia on lähtöisin minä-kuvasta. Estynyt minä-kuva on myös tunne-elämän eväys ja suurin rikos yhteiskunnassa. Tästä syyllistä uskontoja ja monia yk-piirteitä. Niputan ne samaan oireryhmään, rationaalisesti.
   
 19. Daemoni

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2009
  Viestejä:
  1 189
  No ihan varmasti ei ole. Sen verran idiootti kun on.
   
 20. gamelprutt Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2014
  Viestejä:
  7 832
  Mikä ton valkean "pipon" nimi on joka noilla hartailla mussumiehillä on päässään? (ks. vaikka Simo the Jihadin kuvaa jos ette tajua mitä tarkoitan)
   
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 453
  spellbookilla fetissi. kolmessa ketjussa ajaa samaa agendaa
   
 22. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  Ei ole varma tieto, mutta veikkaisin kyseessä olevan Kufi. Eli jonkin sortin rukouspäähine. Google kertoo ainakin, että kyseistä päähinettä käytetään uskon id-tunnuksena. Eli Simon nyt tunnistaa muslimiksi, kun hän käyttää tuota pipoa. (voi olla että nimi Kufi liittyy johonkin toiseen päähineeseen)
   
 23. gamelprutt Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2014
  Viestejä:
  7 832
  ISIS ei leikkaa kurkkua auki jos on kufta päässä?
   
 24. spellbook

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2015
  Viestejä:
  1 603
  En tiedä. Jos asia sinua kiinnostaa, niin toki voit selvittää asiaa jonkun asiantuntijan kanssa. Minulla ei ole tarjota muita yksityiskohtia.
   
 25. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 510
  Malin terroristit vapauttivat henkilöt jotka osasivat siteerata koraanin säkeitä.. kannattaa siis moiset jokaisen muron opetella, mistä sitä tietää missä kohtaa nää suomalaiset musulmaanit alkaa teroileen.. :smoke:

  tässä muhamettilaisten uskontunnustus (Shadada) hengenpelastusharjoittelua varten:

  "ÄSH-HÄDU ÄN LÄÄ ILÄÄHÄ ILLA ALLAAH WÄ ÄSH-HÄDU ÄNNÄÄ MUHAMMADAN RASUL-ALLAAH"

  suomennettuna: todistan ettei ole muuta jumalaa kuin allah ja todistan että muhametti on hänen sanansaattajansa

  kannattaa myös opetella joku muhamettilaulu ulkoa

   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti