Murolääkärit: Penistä kirveltää

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja peruskäyttäjä, 09.06.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Esaperkele

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  56
  aids se on.
  [signature]Meikä vaan on niin hienosti oma meikänsä[/signature]
   
 2. VeeraKoo

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2001
  Viestejä:
  79
  Ensin kustaan ja sit vasta hanskataan, ok?
  [signature]Tyttörakkaus on kaunista.[/signature]
   
 3. Difton

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  279
  Jos kiveksia aristaa, niin mahdollista on myös kivestulehdus.. Lääkäri määrää sulle antibiootteja..

  E. ilman hoitoa saattaa ilmeta lapsettomuutta[signature]Foo Fighters - Everlong[/signature]
   
 4. Kiefer

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2001
  Viestejä:
  878
  Itselläni on joskus kyseinen vaiva, ilmenee tyypillisesti juuri ennen nukkumaankäyntiä sängyssä ollessa.. Voisiko jopa siis kropan asento tms. vaikuttaa tähän? Päiväsaikaan vaiva harvemmin ilmenee, yleensä ei myöskään yhdynnän jälkeen. Lähinnä siis vain sängyssä vänkkäämisen jälkeen kun yrittää nukkua.

  Menee ohi noin parissakymmenessä minuutissa. Yleensä pakko yrittää käydä virtsaamassa, vaikkei mitään oikein tulisikaan.

  Millään taudeilla tai tulehduksilla ei asian kanssa varmaankaan ole mitään tekemistä. On mulla ihan oikeitakin pissatauteja ollut, ja ne on ihan eri asia.
   
 5. greal

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2008
  Viestejä:
  23
  Tuttu vaiva itsellänikin, se on juuri tuo takaperoinen siemensyöksy. Kännissä kun tulee runkattua ja on kaljaa kitattu tuntitolkulla ja kusettaa kokoajan, niin tulee tuo vaiva. Eli toisinsanoen kun runkkailee silloin kun rakko täyttyy jatkuvasti niin tulee tuo ongelma. Ei pitäisi ikinä harrastaa seksiä tai runkkailla kun on juonut paljon koska jälkikäteen alkaa vituttamaan tuo kirvely. Ei tule kyllä joka kerta, mutta sanotaanko, että noin joka kolmas kerta.
   
 6. Sasi

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2006
  Viestejä:
  98
  Tuo kaljan kittaaminen oli hyvä havainto. Itselläni samoja oireita ja olen huomannut sen esiintyvän hellittyäni kaveria riittävästi parin oluen jälkeen. Ilman olutta ei esiinny koskaan.
   
 7. Jumputin

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2002
  Viestejä:
  110
  Lienee pelkkä ärsyyntymisestä johtuvaa, jos oireilee juuri runkkailujen jälkeen eikä muulloin. Itsellänikin joskus muistan esiintyneen.
   
 8. Hestroyer

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2007
  Viestejä:
  154

  tuo kuullostaa kyllä ihan fiksulta, että käy kusella ennen kättelyä. ei siitä ainakaan haittaa voi olla.
   
 9. Magneettimies Banned

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2008
  Viestejä:
  581
  olkaa runkkaamatta?
   
 10. Hestroyer

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2007
  Viestejä:
  154

  tuo kuullostaa kyllä ihan fiksulta, että käy kusella ennen kättelyä. ei siitä ainakaan haittaa voi olla.
   
 11. Kongo-Müller

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2003
  Viestejä:
  269
  That's bad for you, m'kay.
  [signature]Jedem das seine.[/signature]
   
 12. SHN184

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2007
  Viestejä:
  308
  Eiköhän kannattaisi kipin kapin mennä lekurille, vaikka tiedänkin että nolottaa. Aika turhaa alkaa tuollaisia kyselemään murolaisilta.

  Jos et kehtaa, KÄRSI!
  [signature]"Hanskillakin on pyllyreikä, tosin haiseva ja tumma."[/signature]
   
 13. Murphy MacManus

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2007
  Viestejä:
  810
  Hyvä nosto.
  [signature]Ken sent me.[/signature]
   
 14. Kell0gs

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  0
  Itselläni on ollut ehkä noin viikon pientä kirvelyä virtsaputkessa. Kirvely on mielestäni pelkästään aivan virtsaputken päässä, virtsaus reiästä vähän sisään päin, oikeastaan terskan päässä. Terska ei kuitenkaan ole yhtään normaalia punaisempi eikä tulehtuneen näköinen.Tätä pientä kipua on oikeastana jatkuvasti, välillä se katoaa kokonaan ja voi olla tunteja poissa. Tuntuu myös että kalu olisi normaalia lämpimämpi, viitannee tulehdukseen?

  Onkohan tässä kyseessä joku virtsatietulehdus? Pientä kipua ei kuitenkaan siis tunnu muutakuin aivan virtsaputken päässä. Kusella käymisellä eikä wänkkimisellä ole kipuun oikeastaan vaikutusta. Hanskaa hakatessa kipu ehkä tuntuun hieman voimakkaampana.

  Lääkärin tilaaminen tälläisissä asioissa on jokseenkin ärsyttävää. Yksityiseltä nyt voi ihan helposti tilata kun ei tarvitse sanoa kuin että haluaa urologille tilata ajan. Koulun kautta pääsee kuitenkin ilmaiseksi tai minimaaliseen hintaan. Tällöin kuintenkin joutuu ajanvarausvirkailijalle selittelemään oireitaan. Mitä ne oikeasti sille kuuluvat? Mielestäni kyseiset asiat ovat potilaan ja lääkärin kahdenvälisiä asioita. Esimerkiksi viimeksi kun tilasin keuhkokuumeeseen koulun kautta lääkäri niin ajanvaraushenkilö tivasi tarkempia oireita pariin otteeseen niin meinasin sanoa että antaa olla, menen yksityiselle mikäli se lääkerin saaminen on noin vaikeaa. En minä halua selitellä millekkään ajanvaraajalle vehkeeni vikoja kun näillä henkilöillä ei välttämättä ole mitään lääketieteellistä koulutusta.

  Ainiin, enkä usko oelvan kyse sukupuolitaudista. Kesällä kyllä tuli harrastettua rakkautta muutaman seuralaisen kanssa vastuuttomasti, mutta uskoisin oireiden ilmaantuneen jo aikaisemmin.
   
 15. DenieD

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2005
  Viestejä:
  508
  Esim. klamydia voi olla oireeton jopa vuosia.


  [signature]"Oikeusministeri Tuija Braxin mukaan maahanmuuttajavastaisuus on ajankohtaisin ongelma, mutta valtuustojen puheenjohtajat koulutetaan sensuroimaan kaikkia vähemmistöjä parjaavat puheet." -YLE Uutiset-[/signature]
   
 16. Crimsoni-

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2009
  Viestejä:
  11
  Itsellä ollut nyt aivan samaa ongelmaa kuin Kell0gsilla.
  Välillä on tullut tuota wänkkimsien jälkeistä kipua, mikä on sitten kestänyt jonkun ½-1h. Nyt kuitenkin homma on pitkittynyt ja tuntuu kuin terskan päätä kirvelisi koko ajan. Olen varannut huomiseksi lääkäriajan itselleni, joten jos lääkäri keksii jotain fiksua kerrottavaa voin jakaa sen täällä.
   
 17. Kell0gs

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2008
  Viestejä:
  0
  Miten kävi?

  Kysyn koska Itselläni on konkreettiset teron kivut kadonneet (satunnaisia edlleen) mutta virtsaputken "kuumotus" ja oireilevat kivut ovat jatkuneet satunnaisina. Kuumotus oikeastaan jatkuvana. Kaipa sitä lääkärille pitäisi joutua...
   
 18. Deltafox

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2006
  Viestejä:
  11
  Tuota noin, tuolle löytyi ainakin omalla kohdallani sangen järkeenkäypä selitys. Joskus muinoin nykyisen avokkini kanssa aloitellessamme ihmettelimme miten sperma voi sattua niin saatanasti (sisäisesti hänelle). Itsekin tuli joskus kärvisteltyä kun jostain syystä poltteli.

  Selityksenä löytyi sitten kaveripiirivertailussa kokemuksia jakamalla se, että aika useasti poltteluun liittyi päiväkaupalla naamariin vedellyt tuliset ruoat. Joku tippa tabascoa ei tunnu missään pizzan päällä, mutta jos ihan tavakseen maustaa kaiken ärtsysti niin kipeää tekee. Ihan yksilöllistä tuleeko nuo myrkyt kehon läpi ja miten. Asianhan voi todeta vaikka raapimalla naamansa jumalattomat määrät valkosipulia. Sen jälkeen vähän jokainen erite haiskahtaa siltä.

  Mutta jos tykkäät sutia siellä täällä, niin käy sukupuolitautitesteissä ja unohda minun maallikko-empirismini.

  -edit- Tottakai virtsaputkikin/muut piuhoitukset voi ärtyä jos hommat jatkuvat useamman tunnin. Yleensä nämä maratonit vain aiheuttavat ns. siniset pallit, joka kyllä sekään ei ole mitenkään mukavan tuntuista.[signature]Pulu, shakkilauta, you know.[/signature]
   
 19. jutanu

  Rekisteröitynyt:
  10.04.2002
  Viestejä:
  708
  jos oot nussivainen niin klamydia
  jos et niin virtsaputkentulehdus
  [signature]Same shit, Different day.[/signature]
   
 20. Carl0s

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2005
  Viestejä:
  847
  itselläni tuppaa joskus tekemään samaan. mutta päinvastoin. Eli sillon kun on pitänyt paineita sisällä parisen viikkoa.

  Itse epäilen että asia liittyy enemminkin virtsaputken / spermaputken (en tiedä sen oikeaa nimeä) välissä olevaa "läppää" joka kontrolloi kumpaa tavaraa tulee ulos.
  Kun heti vänkkimisen jälkeen menee kuselle on tuo läppä vielä "sperma" asennossa, ja kaikki kusi ei pääse ulos. Ilmeisesti nyt tapahtuu sama asia, kun penistä lujaa puristamalla ennen kliimaksia saa sperman menemään virtsaputkeen / rakkoon, muttta toisinpäin.
  [signature]Emmä tajuu...!?[/signature]
   
 21. evoluutio

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2004
  Viestejä:
  792
  Eturauhanen temppuilee. En usko että on klamydiaa, joka olisi se toinen vaihtoehto
  [signature]On aivan sama, keskusteleeko vannoutuneen helluntailaisen, applelaisen vai poliisi-on-natsisika -motoristin kanssa. Tuloksen tietää jo ennalta..[/signature]
   
 22. Kyyninen

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2006
  Viestejä:
  0
  Klamydia voi muuten olla ilman oireita jopa kuukausia, kannattaa tarkistuttaa varmuuden vuoksi jos on pientäkin aihetta epäillä.
   
 23. AION

  Rekisteröitynyt:
  29.04.2004
  Viestejä:
  864
  Itsekin saman välillä kokeneena voin kertoa, että ei ole sukupuolitauti eikä muukaan tauti. Johtuu juurikin tästä runkkaamisesta (ja joskus naimisesta)

  Lähinnä syy on se, että virstaputkihan kulkee peniksen alapuolta pitkin. Sitten taasen kun yleisesti ottaen pimppiin nyitään niin peniksen alapintaan ei tule hirveästi rasitusta. Tämä pätee edestä ja takaa päin, johtunee pitkälti pimpeille tyypillsestä (|) muodosta.

  Kun taasen iltarunkulla:
  1. Ei ihan hirveesti inspaa.
  2. Tarvii maanisen tahdin.
  3. Maanisen pornon tuijottamisen.
  4. Maanisen puristuksen.

  Ja voila-- meillä on virstaputkessa sisäpuolella ihan pikkuriikkinen haava. Siihen sattuu vaan silloin kun et kuse.
  Sama juttu kuin jos sulla on kädessä haava ja meet suihkuun, siihen sattuu just sen hetken ku se vesi osuu siihen mutta kun on kunnolla vedenalla niin et tunne mitään.
  Virstaputkessa nyt vaan sattuu olemaan vittumaisen kosteeta ja kosteudessa on vielä erinäköisiä kemikaaleja, jotak pahentavat tilannetta, mutta just sillä hetkellä ku kusi menee sen haavan yli niin ei satu.

  Ja nyt kun jokainen päässään miettii jotain sikkiä anaaliseksistä ja miksi sen jälkeen ei satu/sattuu niin se johtuu ihan siitä, että käsi on eri tavalla tiukka kuin mikään naisen reikä (paitsi ehkä suu... riippuu vähän.)

  Elikä, ota rauhassa, älä runkkaa ku ei tee mieli (johtaa juurikin siihen maaniseen vänkkäämiseen ku ei oikeen meinaa laueta).

  Ja kyllä tämä vaiva voi tulla ihan seksiä harastaessa, yleensä kuvaan kuuluu joku vähän erikoisempi asento ja pitkä + kova meno, joka aiheuttaa tämän.

  Ja sanotaanko vielä se, että jos kerran oot altistunut tälle, on huomattavasti todennäköisempää altistua sille uudestaan, mutta mitä pidempään et taas altistu niin vähennät todennäiköisyyttä altistua jatkossa.

   
 24. D.O.C.I

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2009
  Viestejä:
  0
  Hei murourologit!

  Tälläinen ongelma mihin kaivattaisiin apua. Tuli tuossa yksi päivä oltua suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä ja nyt mulkkua kuumottaa ärsyttävästi. Sellainen fiilis kun virtsaputkeen ois jumittunu kusta mikä kirvelee siellä. Oireet alko jo alle vuorokauden kuluttua tapahtuneesta, joten tuskin kyseessä mikään sukupuolitauti kun niissä nuo itämisajat ovat käsittääkseni jonkin verran pidempiä. Kuumotus on pahentunut ja nyt tästä on kulunut muutamia päiviä. Mikä lie virtaputkentulehdus tää vois olla? Joo ja kyllä aattelin lääkärilläkin käydä heti ensi viikolla.
   
 25. roll it!

  Rekisteröitynyt:
  04.08.2007
  Viestejä:
  40
  Kärsit retrogradisesta ejakulaatiosta (virtsarakkoon menevä siemensyöksy) ja nalli on jäänyt ikävästi polttelemaan virtsaputkeen. Myös penissyöpä voi tulla kyseeseen. Mene ja tiedä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti