Murolääkärit jälleen kerran!

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja papuwokki, 23.12.2005.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Taffeli

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2008
  Viestejä:
  731
  Jos kaikki toimii normaalisti, niin seurailet vaan. Aamulla saattaa sitten olla pahempi :)
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2018
 2. Markqq

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2008
  Viestejä:
  2 292
  Kaikki toimii normaalisti lukuunottamatta sellaista ylimääräistä kankeutta jonka tuo kipualue aiheuttaa. Eipä tuo kipeämpi ole eiliseen verrattuna, mutta enemmän jumittaa.

  Käväsen nyt kuitenkin lekurilla näyttämässä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2018
 3. WayLoo

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2006
  Viestejä:
  3 273
  Mikähä helvetti meikäläisen vasuriin yhtäkkiä iski...

  Kattelin tossa telkkaria sohvalla istuen ja yhtäkkiä alko vihloo vasenta rannetta. Sormet tuntuu puutuneen tän johdosta. Välillä vihlonta loppuu mut jatkuu sit taas tovin päästä.

  Eioo niskat eikä mikään muukaa paikka jumissa
   
 4. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  ...
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2018
 5. Markqq

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2008
  Viestejä:
  2 292
  Kysytääs nyt täältä. Toissayönä tai oikeastaan aamulla huomasin, että selässä ja/tai rinnan puolella on outoa tuntemusta, ei varsinaisesti kipua, mutta aika epämukavan tuntua, vaihtelee riippuen asennosta. Kun olen pystyssä, kykenen tekemään kaiken normaalisti, tulevat tuntemukset ei juurikaan haittaa, mutta jos menen makaamaan pitkälleni niin kuvanmukaisessa paikassa alkaa kramppaan/jumputtamaan lihas, joka tuntuu aika epämiellyttävältä, ja se kramppailu vaikuttaa hengitykseen. En pysty siis nukkumaan selällään, kyljelleen taas onnistuu ihan ok, ei vaivaa juurikaan.

  Kuva linkin alla, olen ympyröinyt sen kohdan, jossa lihas tms rupeaa kramppaamaan maatessa: https://aijaa.com/img/b/00588/14556592.jpg

  Pääsen vasta maanantaina lihasasioista tietävän työterveyslääkärin vastaanotolle (jos kyseessä nyt on edes lihasvaiva), joten sen takia ajattelin täältä kysyä mielipiteitä.

  Harrastan siis aktiivisesti liikuntaa varsinkin kuntosalilla, joten esimerkiksi jonkun liikkeen aiheuttama kramppi tai lievä revähdys kyseisessä paikassa on varmaankin mahdollista. Edellisiltana ei kuitenkaan ollut mitään oireita, kaikki ilmeni yön aikana.

  Mielipiteitä?
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2018
 6. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  222
  Munuaiskivi kenties? kannattaa pitää sekin mielessä. Itse kiersin hieman vastaavanlaisen kivun takia kaikki mahdolliset testit ja lopulta sitten ultraäänessä näkyikin 5mm kokoinen murkula munuaisaltaassa. Oireet oli selkäkivun tapaisia joka säteili nivusiin asti ja juuri makuuasennossa tuntui pahimmalta.
   
 7. Markqq

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2008
  Viestejä:
  2 292
  Selässä ei tunnu kylläkään kipua. Maaten selällään on vaikea olla kun se kramppi tms alkaa elää silloin. Toki pidetään mielessä tuokin vaihtoehto. Tällä hetkellä kuitenkin pidän lihasperäisenä kunnes lääkärillä käyn. Tosin jos oireet pahenee, tilanne on sitten akuutimpi.

  Mumuaiskivet vissiin "murskataan" jollain laitteella nykyään? Vissiin suht vaivaton toimenpide?
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2018
 8. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  222
  Riippuu kivien koosta. Mulle kerrottiin että 5mm kivi on mahdollista vielä kusta itse pihalle joka on se ensisijainen toimenpide. Sain jotakin lääkettä joka laajenti kusivehkeitä sen verran et se kivi mahtui tulemaan pihalle. Pönttöön se kilahti sitten muutaman viikon päästä omia aikojaan.
   
 9. Markqq

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2008
  Viestejä:
  2 292
  Nyt tulin kyllä toisiin aatoksiin. Eilen illalla satuin poseemaan peilin edessä ja huomasin vasemman alimman kylkiluun olevan koholla, juuri sieltä kohdasta missä se lihas muljuaa. Huomasin myös pari mustelmaa vatsan kohdassa hieman alempana. Nyt rupesin miettimään, että joko olen töissä kiireessäni sen vatsan satuttanut johonkin tai esim. salila jalkaprässissä tullut liian alas. Käyn tänää työterveydessä näyttämässä, saavat arvioida onko tosiaa lihas mennyt vai onko jotain murtumaa siellä.

  Positiivista on kuitenkin se, että kipu on vähentynyt.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2018
 10. SSG1

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  496
  Onkos kellään kokemusta sappikivistä?

  Parin kuukauden aikana ollut kipua oikealla puolella aina syömisen jälkeen. Sitten vihdoin koski niin paljon että oksetti ja tuntui että siltä kuolee ja sain aikaiseksi mentyä lääkäriin. Ultran jälkeen löytyi että sappirakko on täynnä 1cm kokoisia kiviä. Tuollaisia pahoja kohtauksia on tullut nyt parin viikon sisään 4-5 kappaletta, mutta selvästi vähentyneet kun en syö paskaa ruokaa.

  Se mikä itseä mietityttää on että vaikka syö ruokia jotka ovat sappiystävällisiä niin silti lähes joka aterian jälkeen tulee sellainen pieni painon tunne tuohon oikean kylkikaaren alle. Pari päivää ollut myös sellaista aaltomaisia kylmiä tunteita tuolla alueella.

  Olen alkanut epäilemään että kyseessä ei välttämättä olisikaan sappivaivat vaikka kaikki siihen viittaisivat. Istun aivan saakelisti töiden takia ja myöskin kotona. Ryhti aivan persiistä yleensä jotenki etukenossa röhnöttäen että kylkiluut painavat vatsaa vasten. Mietityttää että voisiko kyseessä olla jokin lihasperäinen kipu. Tosin tuo alkaa aina ruokailun jälkeen joten hiukan mietityttää myös että kyseessä olisi joku ärtynyt suoli.

  Ihan testimielessä eilen vetäisin kokonaisen sipsipussin naamaan. Mitään kipuja ei tullut vaikka rasvan pitäisi olla se pahin aiheuttaja. Ehkä kävi vain tuuri. Pitää testata vielä vaikka omenalla jonka pitäisi tuon kohtauksen laukaista lähes 100% varmuudella.

  Te jotka olette kärsineet sappivaivoista niin voiko sappi oireilla tuollaisena pienenä painon tunteena jota en itse ainankaan lähitisi edes kivuksi kuvaamaan? Lääkärit ovat innoissaan pistäneet jo leikkausjonoonikin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.06.2018
 11. Markqq

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2008
  Viestejä:
  2 292
  Ajattelin täältä nyt kysyä onko vinkkejä. Tässä pidemmän aikaa laihduttanut ja kasvattanut lihasta PT ohjaamana.

  Vatsan seudulla on löysää ihoa, joka saattaa kiinteytyä kun jatkamme harjoituksia. Ehdotti kuitenkin rasvaamaan vatsan seutua kosteuttavalla voiteella tai peräpukama voiteella. Onko ehdottaa muita metodeja? Leikkaus on se viimeinen oljenkorsi.

  Sitten multa ilmeisesti löytyy gynekomastiaa rinnoista. Ei ole kovin pahat, mutta kuitenkin. Pitäisi alkuun käydä tutkituttamassa yms. Onko tähän antaa vinkkejä? Työterveyteen pääsisi, vai meenkö kunnalliselle?

  Kuinka helposti pääsisi julkiselle hoitamaan asiaa? Miten kannattaisi edetä asian kanssa?

  Vinkkejä ja tietoa kaivataan, kiitos!
   
 12. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 381
  Se on muuten jännää että ihmiset lihottavat itsensä niin isoksi että jos laihtuu niin löysästä ihosta jää merkittävä haitta. Ihan kuin eivät tajuaisi mikä vaiva siitä tulee. Markqq mielenkiinnosta, ajattelitko lihoessa että eihän se ole kun laihduttaa ja kaikki taas ok? Minusta ainakin olisi kauheaa joutua ihon kiristysleikkaukseen...
   
 13. Markqq

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2008
  Viestejä:
  2 292
  Teininä lihosin kun söin ja pelasin. 10 vuotta myöhemmin elämäntavat muuttuneet täysin. En ajatellut asiaa silloin. Tottakai kaduttaa!
   
 14. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 235
  Paljonko sulla on lähtenyt painoa ja missä ajassa? Mitkä mitat nyt? Oman kokemuksen mukaan iho kiinteytyy laihtumisen jälkeen kuukausia jopa puoli vuotta. Gynekomastiaan en välttämättä usko, epäilen että sullakin on vaan rasvakertymä siinä joka sulaa pois. Itselläkin joku prkl:een geneettinen taipumus löysärintaisuuteen. Yli 15% jos menee rasva% alkaa välittömästi tehdä ketunnenää. Tuntuuko sinulla rinnoissa selvästi isot rauhaset tai jtn kovaa?
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2018
 15. Markqq

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2008
  Viestejä:
  2 292
  Olen 26v, 170-171cm pitkä ja tällä hetkellä painoa (aamupaino tänään) 78.8kg. Lihasta on kropassa ihan kohtalaisen hyvin (helmikuun inbody mittauksen mukaan keskiverto miehen normaalin yläpäässä). Olen enimmillään painanut 110kg tienoilla, suurin osa rasvasta on ollut keskikropan alueella. Laihtumisprosessi alkoi jo 19-vuotiaana ennen inttiä. Pudotin silloin painon alle 90kg. Rupesin 2012 käymään kuntosalilla jne.. Vähän taustatietoa.

  Joka tapauksesa nyt tasan vuosi sitten oikeastaan vasta rupesin treenaamaan kunnolla räätälöidyllä ohjelmalla ja ruokavaliolla. Tuolloin painoa oli muistaakseni lähemmäs 93kg, mutta näytin kuitenkin "laihemmalta" kuin intistä päästyäni, johtunee varmaankin paljon suuremmasta lihasmassasta. Nyt tämän vuoden tammikuussa painoin n. 86kg, eli tässä puolen vuoden aikana on lähtenyt rasvaa melkein 10kg, ja matka jatkuu edelleen.

  Tuo vatsan seutu ei ole kovin paha, niinkuin PT sanoi, se saatta kiinteytyä ihan itsestään kunhan jatketaan treenejä ja antaa ajan kulua, mutta on mahdollista, että joutuu leikkaa. Vatsassa on hieman vaaleita raskausarpia.

  Multa löytyy rinnasta (nännin ympäriltä) sellaista epämääräistä "pallon" muotoista suhteellisen kovalta tuntuvaa tavaraa, eli ei tunnu samalta jos kokeilee muualta painella, joten luulen, että selkeästi jotain isompaa rauhasta tai muuta siellä (ellei rintarasva tunnu hieman erilaiselta). PT ainakin silmämääräisesti sanoi että olisi Gynekomastia, mutta ei ole fyysisesti kosketellut :D Ne ovat kuitenkin pienemmät kuin kuin puoli vuotta sitten, eli kyllä sieltä rasvaakin on lähtenyt ja varmasti vielä lähtee.

  Helmikuussa otettiin inbody mittaus, joka näytti rasvaprosentiksi 30 (rasvamassa 25.9kg), tuolloin painoa oli 84.9. Toki inbody mittaus on aika huuhaata, mutta parempi tuo kun ei mitään. Tällä hetkellä rasvaprosentti on varmasti hieman alle 20, näin PT sanoi.

  Heinäkuun alussa otettiin amatöörimittaukset. Rinta: 102cm, vyötärö 84cm, Lantio 94cm. Jos näillä tiedoilla mitään tekee.

  Kerron toki lisää jos tarviit! Voin myös ehkä mahdollisesti ottaa kuvan jos uskallan tänne laittaa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2018
 16. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 235
  Kuvahan tietysti olisi paras, voisi arvioida vähän rasva% yms. Suunta kuulostaa kyllä hyvältä. Itse en vielä tuossa vaiheessa hätäilisi mastia leikkaukseen menemisen kanssa. Melko turhaa maksaa 2500€ siitä että imevät rasvaa pois joka saattaisi lähteä siinä vaiheessa kun rasva% tippuu sinne 10-15% väliin. Aika monet noista mastia leikkauksen ennen ja jälkeen kuvistakin tuntuu olevan ihan vaan ylimääräistä läskiä.

  Suosittelen myös käymään ihan perinteisessä r% pihtimittauksessa. Inbodyt varsinkin treenanneilla näyttää vähän mitä sattuu.
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2018
 17. ujospagetti

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2010
  Viestejä:
  33
  Kysymys liittyy terveystietojen käsittelyyn. On tullut +7v sitten oltua hoitosuhteessa useampaan eri psykiatrian poliin useamman vuoden ja nyt viimeistään kun sote on nurkan takana ja keskittyneemmät tietojärjestelmät ilmeisesti osin jo täällä, niin haluaisin mahdollisimman perusteellisesti blokata tiedot noista näkymästä yhtään missään (lähinnä ja etenkin yleisen terveydenhoiton puolella), niin onko mitään mitä voin tehdä? Kaikki keinot ja vinkit otetaan kiitollisena vastaan. Noi on täysin irrelevantteja tietoja mun hoidon kannalta tänäpäivänä, erityisesti koska tosta paskamyrskystä ei aikanaan ollut mulle mitään apua ja lääkärit arpoi diagnooseja tietämättöminä sokkona, ja ainut seuraus mitä niiden näkymisestä voi tänäpäivänä olla, on vaivojen vähättely ja hoidontarpeen laiminlyönti. Jos vois painaa kaikkien järjestelmässä olevien tietojen kohdalla deleteä, niin en miettimiseni olen jo miettinyt.
   
 18. DocDoc

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2011
  Viestejä:
  58
  Virallisia sairauskertomuksia et voi henkilökohtaisesti estää mitenkään näkymästä tai pyytää näiden poistoa. Kertomuksia säilytetään jopa kuolemasi jälkeen x-määrä vuosia. Mikäli kertomuksissa on asiavirheitä, voi muutoksia pyytää hoitolaitosten virallisia kanavia pitkin. Hoitolaitoksella on myös tällöin oikeus kieltäytyä muutoksista, mikäli perustelusi eivät ole riittäviä.

  Kaikkia vanhoja merkintöjä ei kylläkään siirretä automaattisesti kanta-arkistoon, ja voit itse käydä katsomassa ovatko tietosi kanta-arkistossa nähtävissä. Käsittääkseni voit kieltää yksittäistä hoitolaitosta (esim. terveyskeskusta) katsomasta Kanta-tietojasi. Ainakin kanta-arkiston tullessa vaadittiin potilaalta väh. suullinen suostumus tietojen katselusta. En tiedä onko laki muuttunut/muuttumassa tältä osin.

  Mutta jos merkintäsi näkyvät ko. polien / sairaaloiden järjestelmissä ja mahd. julkisen puolen yhteisjärjestelmissä (tämä riippuu taas sairaanhoitopiiristäsi), et voi mitenkään estää / kieltää hoitolaitosta katsomasta näitä tietoja. Samoin jos kyseessä on ns. hätätilanne (esim. tajuton potilas, joka vaarassa menehtyä), voidaan kaikkia tietojasi katsoa riippumatta suostumuksestasi.

  Psyk.polin tiedot ovat tosin usein ns. erityissuojattuja sairauskertomusmerkintöjä, joihin moni järjestelmä vaatii vielä erillisen vahvistuksen tietoja avatessa. Eli jos menet perus flunssan takia vastaanotolle, voit melko huolettaa olettaa, että hoitava lääkärisi ei ole lukenut psyk. puolen merkintöjäsi (jos nämä ylipäätään ovat nähtävissä). Sinuna olisin kyllä hyvin levollisin mielin asian suhteen.
   
 19. Juzz1

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2013
  Viestejä:
  23
  Paitsi että vaikka potilastietojärjestelmä kysyy "näytetäänkö myös erittyissuojatut tiedot" ja lääkäri klikkaa "ei", niin näkyviin kuitenkin tulee että psykiatrian lehtiä on ja näkyy jopa merkintöjen määrä ja päivämäärät vaikka ei sisältöä näykyisikään.
   
 20. ujospagetti

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2010
  Viestejä:
  33
  Kiitos kahdelle edelliselle kommentoijalle. Olen ollut julkisen puolen psykiatristen hoitosuhteiden alusta lähtien tosi tietoinen siitä, että näillä terveydenhoitorekisteriin tulevilla asiointimerkinnöillä on yleisesti ottaen helposti vaikutusta etenkin työelämässä, vaikka hoitsutädit mitä satuilisivat potilaan parhaaksi ajatellessaan. Ihan selvähän se on. Tästä oli Hesarissa juttukin eilen tai toissapäivänä. En siis saanut näitä ajatuksia siitä päähäni, vaan olivat samansuuntaisia oman pitkäaikaiskäsitykseni kanssa. Etenkin mitä pidemmälle ja vaativampiin paikkoihin yrittää ponnistaa. Itsellä haaveena on lääkikseen haku ja sen suhteen tosin ajattelen, että nämä seikat eivät liene merkittäviä uraesteitä, ja on vaikea kuvitella tilannetta, missä nämä voisivat oikein edes tulla esiin. Psykiatrian puolelle ei ole käynyt hetkeäkään mielessä erikoistua, missä ehkä kenties jotain taustaterveystietoselvityksiä voisin olettaa olevan. Ja ehkä oikeuslääketieteen puolella? En tiedä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2018
 21. werthers

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2007
  Viestejä:
  242
  joko tässä pitänee varatua sydäriin? 50min sängyssä levossa toinensilmäaiki, lepopulssi mitattu siinä samoilla sijoilla 110 noin 10 mittausta samoilla lukemilla
   
 22. VKS

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2018
  Viestejä:
  1
  Oisko apuja suurensuureen ongelmaan/kohtalontovereita.?

  Pahimmat vaivat:

  -Jatkuva puristava päänsärky silmien takana, joskus 7x/vko, nykyään 2-3xvko
  -alaselkäkipu
  -hartiat ja niska ihan jumissa
  -pyörryttäviä tunteita,
  -maha ollut sekaisin ->saatu kuntoon ruokavaliolla
  -nenän tukkoisuus
  -paine poskionteloissa
  -krapulainen olo lähes joka aamu
  -Etova olo
  -Ryhti hieman huono, jota ruettu korjaamaan uuden asennon opettelulla ja kuntosalillla
  -Joskus on päiviä, että virtaa on älyttömästi ja olo tuntuu terveeltä. ->seuraavana päivänä päänsärky/krapula
  -alakulo, mielialan vaihtelut
  -yliherkkä keho kaikille ärsykkeille

  Mitä on kokeiltu:

  -Silmälääkäri ja silmälasien hommaus
  -verikokeita otettu, ainakin nämä perusjutut
  -magneettikuva
  -varmaan 5 erilaista migreeninestolääkettä
  -kipupiikkiä takaraivoon
  -hieronnassa ramppaaminen jatkuvasti->rahaa palaa ->auttaa hieman
  -Käyn säännöllisesti miten vain jaksan salilla treenaamassa, mutta kova treeni laukaisee päänsäryn. Sauna myös.
  -juoksu vaihdettu kävelyyn ja rankat treenit kevyempiin
  -Särkylääkkeistä vierottautuminen
  -Alkoholia käytän tosi harvoin
  -Syön terveellisesti ja liikun niin paljon kun vain jaksan.
  -Erilaiset lisäravinteet, vitamiiinit, pillerit,huuhaajutut
  -Psyykettä koitettu hoitaa terveyskeskuskäynneillä
  -Uusi sänky hommattu
  -erilaisia ruokavalioita kokeiltu
  -selkäterapeutti laittanut si-nivelen paikoilleen ja käsitellyt säännöllisesti selkää

  Itsellä vahvimmat epäilykset kohdistuu jännitysniskaan tai kilpirauhasen vajaatoimintaan. Onko mahdollisia muita juttuja mitä voisi ottaa huomioon?
  Alan olemaan asian kanssa aika loppu, enkä oikein tiedä mitä tehdä. Jatkunut ainakin 2 vuotta. Työterveysaika on tulossa lähipäivinä, jossa pyydän mahdollisesti tarkempia verikokeita esim. tuota kilpirauhasjuttua aatellen. Olen myös miettinyt, että olenko masentunut. Asiantuntijat olivat sitä mieltä, että olen alakulon ja lievän masennuksen rajamailla. Joskus käytän migreenini täsmälääkettä sumatriptaania, joka auttaa tosi useasti(supistaa verisuonia päässä). Tämä lääke aiheuttaa kuitenkin kamalan väsymyksen ja tuntuu, että jalat ei kanna.

  En tiedä, onko oikea paikka kysyä, mutta kysyisin vinkkejä asiaan, jos löytyy kohtalontovereita. Kiitos :)
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2018
 23. Silence81

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2009
  Viestejä:
  516
  Itellä kans teinistä asti viikossa useamman kerran päänsärkyä. Ei migreeni, johtuu niskasta. Sumatriptan on nihkee juu kun väsyttää kovasti. Paracetamolia kodeiinin kera ja ilman syötetty aina, ei hirveesti auttanu. Vuosi sitten otin pitkän tauon lääkkeistä väkisin ja sit rupesin ottaan ibuprofeenia ja se on tähän mennessä toiminut loistavasti päänsärkyjen osalta, ihan loistavaa ku ei enää tuu noita hirveitä särkyjä.

  Toivottavasti saat jostain apua, lekurit ei sitä ole pahemmin mulle tarjonnu. Hieronnat vaan pahensi asiaa ja voodoo hommat ei auttanu. Lihasten vahvistamista ja kylmää ja kuumaa käyttäny ja lisännyt taukoja työskennellessä/pelatessa.

  Nyt kun vielä sais alaselän kuntoon niin elämä ois maukkaampaa, mutta jo pelkkä päänsärkyjen väheneminen autto jo hirveesti. Selkä vaatinee leikkausta kun hermo on pinteessä. Tsemppiä!
   
 24. Kaiutin

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2000
  Viestejä:
  468
  Ei nyt suurinkaan osa oireista itselläni toteudu, mutta osa. Lähinnä tuo krapulainen olo aamulla, vaikka ei ole juonut. Lähes joka aamu olen ollut todella väsynyt ja pahenee yleensä perjantaita kohden kun on säännöllinen työ. Parisen vuotta(?) sitten kävin työterveydessä kun takaraivossa alkoi tuntua niin kireältä että sattui. Mielestäni tuo lähti siitä kun vuoden pyöräilin töihin cyclocrossilla, jonka ajoasento vaikutti niskaan. Nyt en ole pitkään aikaan pyöräillyt, mutta niskat jumittaa jatkuvasti.

  Kertaalleen vaimo tarjoili sellaisen lääkecocktailin, että olin vielä seuraavana iltanakin ihan pöllyssä, mutta tulipahan kerrankin nukuttua hyvin. Tuon jälkeen muistaakseni kävin työterveydestä relaksantteja, jotka on hieman auttaneet, syön aina kuurin loppuun ja tulen jonkin aikaa toimeen ilmankin, mutta aina on pitänyt resepti uusia.

  Mutta tuo on juuri vaikuttanut omaan jaksamiseen/pirteyteen, kun huomaa olevansa todella "kireä" kun niskat on huonossa kunnossa...
   
 25. trotor

  Rekisteröitynyt:
  15.09.2013
  Viestejä:
  877
  Hometalo?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti