MuroBBS:n säännöt - keskustelun valvonta (Päivitetty 8.1.2016)

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Sampsa Kurri, 24.01.2013.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jokasa

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2012
  Viestejä:
  2 545
  Katos peeveliä... muutoksen tuulia ilmassa. Taitaa olla joillakin jännäkakka housuissa.
   
 2. Oestrus Taurus

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2011
  Viestejä:
  2 414
  Ellet huomaa, SuperEgo ei ole bannattu (enää) ja 9700 Pro teki sen räbässä omin tahdoin.

  Oletko sinä se pikkulonkero joka tarkastelee muiden tekemisiä ja raportoi niistä omiin tarkoituksiinsa... Kappas jokasa, helmikuusta lähtien näemmä. Mistä moinen yllätys... :rolleyes:
   
 3. jokasa

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2012
  Viestejä:
  2 545
  Tulin seuraamaan akkojen vaikerointia ja hammasten kiristystä. Ajankysymyshän tämä oli, Otavamedia tajusi yllättävän nopeasti että jotakin tarttis tehdä.
   
 4. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Ja tämä jotakin oli ilmeisimmin omistamansa arvostetun brändin kuseminen. Otavamediaa tuskin tulee lohduttamaan kun jokasa rellestää täällä yksinänsä. Vauva foorumin väki ei ole tänne tulossa sulle kaveriksi vaikka Otava kuinka yrittäisi "kehittää toimintaa" "merkittäväksi sisältömediaksi".
   
 5. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Moderaattori seuraa aktiivisesti tiettyjä threadeja mutta ei nosta eväänsä, vaikka eräät aktiivikäyttäjät postaavat ripulia päivästä toiseen. Keskustelun taso laskee kuin lehmän häntä, kun ylläpito ei aseta rajoja ammattipeeloille ja ripulin postaajille. Muutama (ei räbä) threadi aivan lukukelvotonta, kun viimeiset 200 sivua koostuvat EIPÄS-JUUPAS tasoisesta chattailusta ja meemien spammaamisesta. Hyvää argumentointia ja asiallisuutta näkee tavallista harvemmin ja eräätkin ketjut ovat pienen piirin miehittämiä hiekkalaatikoita, jonne ulkopuolisilla ei ole asiaa.
   
 6. Oestrus Taurus

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2011
  Viestejä:
  2 414
  Hienostippa vaihdoit taas nimimerkkiä. Ketään tuskin kiinnostaa itseni aloitusta enempää jotkut uus-Jani Jokerit, kuin FireFly classicit, joka on ikivanha tällä foorumilla. Tule nyt vaan esiin jokasa:nasi ja ole sentään rohkea. Sillä "luusereille ei ole kunniaa", kuten sanotaan.
   
 7. Jani Jokeri Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  198
  Voi pikku elitisti parkaa, kun "muukalaiset" tulee sotkemaan teidän sisäänpäinlämpeävät piirileikit
   
 8. neko

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  3 987
  Aina voi laittaa ignoreen, kuten tässä tapauksessa nyt kävi.
   
 9. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Sain ilmeisesti 10 päivän bannin vastauksestani tähän viestiin:

  Vastasin tähän: "imepä jumalasi vittua", ja voin vakuuttaa tarkoittaneeni jokaista sanaa koko sydämestäni. Kerroin myös totuudenmukaisesti, ettei vastaukseni ollut yhtään tuota uskontohihhulin törkypurkausta asiattomampi. Minun tosiaan piti katsella läheiseni hidasta ja tuskallista kuolemaa, vaikka tämä olisi itse halunnut humaanin lähdön aikaisemmin. Tämän mainitseminen oli sitten ilmeisesti uuden ylläpidonkin mielestä osoitus sukulaisen murhan toivomisesta.

  Esittämäni kehotushan ei missään nimessä ollut esimerkiksi kukkahatturikoslain tarkoittamaa uskonrauhan rikkomista (vaikka aito jumalanpilkkatuomio olisikin ihan saatanan upea sulka kenen tahansa tolkun ihmisen hattuun), koska siinä ei yksilöity mitään tiettyä eikä minkään tietyn uskontokunnan palvailemaa satuhahmoa. Loukkaus se toki oli, mutta ei ainakaan yhtään enempää kuin esimerkiksi syyttäminen läheisen murhan toivomisesta. Olisinkin ymmärtänyt bannin huomattavasti paremmin, jos sitä olisi jaettu molemmille. Mutta eipä sitten jaettu.

  Mitä jumalolentojen vittuihin noin muuten tulee, niin vaikka polyteistiset mytologiat unohdettaisiin itsestäänselvyyksinä, esimerkiksi arvostettu teologi Theodore W. Jennings Jr. on käsitellyt Raamatussa tapahtuvaa Jahven transgenderointia (joka lienee freudilaisittain ymmärrettävä vastareaktio Jaakobin vammalle mytologiskulttuurisine seuraamuksineen) enemmänkin. Myös Psalmin 90:2 alkutekstissä annetaan varsin suorasukaisesti ymmärtää Jahven pullauttaneen tämän planeetan esiin vitustaan. Monissa gnostilaisissa teksteissä niin ikään puhutaan transsendenttisestä ja nimeämättömästä Jumalasta pyhänä tai äärettömänä hermafrodiittina. Voi vain kuvitella, millaisia valoentiteettejä siitä vitusta jonkin Logos-Kristuksen lisäksi emanoituu. Niin tai näin, lienee sanomattakin selvää, että Totisen Jumalan Vitusta voi vuotaa vain maitoa ja mettä siinä missä Luvatusta Maastakin.

  No, vakavasti puhuen, onhan tämä oikeasti saatanan naurettavaa. Jos joku nykyiseen ylläpitoon kuuluva tätä ketjua lukee, niin tämän tunnuksen saa sulkea pysyvästi. Kiitos ja haistakaa mikä tahansa yliluonnollinen vittu.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti