MuroBBS:n säännöt - keskustelun valvonta (Päivitetty 8.1.2016)

Viestiketju alueella 'Palaute & tiedotukset' , aloittaja Sampsa Kurri, 24.01.2013.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Sasos

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2012
  Viestejä:
  684
  Onhan tuo vähän hauskaa, kun modet arpoo itelleen prossuja ja trokaa murotarjouksia. Kuinka kauan Jimms mahtaa olla muron kanssa yhteistyössä :think:

  Uutisten kommentteja voisi kyllä pitää vähän silmällä, vittumaista lukea kun joka uutisen alapuolella on nvidia vs amd kinastelua tms. Ja joka kerta ne samat sankarit.
   
 2. rewind

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2001
  Viestejä:
  1 573
  Turhaan itkette. Sanpia ei kiinnosta kuin mainostulot ja moderaattoriksi pääsee sitä helpommin mitä enemmän päässä on vikaa (räpellyksen modet poikkeuksena sääntöön). :smoke:
   
 3. eikös ainakin tämä tonttu-arvonnan suorittanut mode ole työtön sossupummi.
  lienee yleistä modejen keskuudessa?
   
 4. Admiral Graf Spee

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  1 730
  Osa-aikainen uutistoimittajahan tuo näyttää olevan, joten ei nyt täydellisestä sossupummista voida puhua.
   
 5. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Niin, siis osa-aikainen uutistoimittaja murossa ja tässä tapauksessahan se tarkoittaa lähinnä loputonta AMD-uutisten spammaamista, eli sitä samaa putkikatseista fanboy-kamaa mitä herra on harrastanut sairaalloisesti jo vuosikaudet foorumin puolella.

  Ei sillä, että moden siviilistatuksella pitäisi olla mitään merkitystä mihinkään, eikä se muille edes kuulu. Olennaista on että käytetään järkeä niissä hommissa ja myönnetään virheet jos ja kun sellaisia sattuu. Murossahan varsinkin tuo jälkimmäinen toimintamalli on perinteisesti kuitattu lähinnä peittelemällä niitä virheitä ja/tai vittuilemalla.

  Sampsa ei tosiaan tunnu ottavan kantaa oikeastaan mihinkään (paitsi välillä mölisemällä räbässä) ja modevalinnat perustuvat nekin johonkin sumeaan logiikkaan, jonka lopputuloksia täällä on sitten saatu velloa surkuhupaisasti useampaan otteeseen.

  Tämän sanottuakin, mm. werty69:n toiminta ei kestä päivänvaloa moraaliselta kantilta ajateltuna, mutta toisaalta ei sillä modestatuksella ole siihen puoleen juurikaan merkitystä. Jos minulta kysytään, ei omia etujaan ajavan, harmaalla aluella trokauspohjalta tanssahtelevan käyttäjän ei pitäisi olla mode alunperinkään, mutta siinä mielessä ollaan vakaalla pohjalla, että meno oli samanlaista myös aiemmin. :D
   
 6. Admiral Graf Spee

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  1 730
  Tästä olen kyllä valitettavasti samaa mieltä. Kaotikan uutisista hatusta vetämällä 90 prosenttia liittyy tavalla tai toisella AMD:hen ja/tai Mantleen. Raivostuttavaa. Ihan kuin teknologiamaailmassa ei tapahtuisi mitään muuta.

  Mutta tämä nyt ei liity enää tämän ketjun aiheeseen. Vinkkinä vaan, Kaotika, muistakin aiheista saa kirjoittaa. :)
   
 7. Mika!

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2008
  Viestejä:
  557

  Eiköhän sitä hieman kiinnosta yhteistyökumppaneidenkin tyytyväisyys ja rahat. Vai meinaatko, että kaiken maailman senttihuutokaupat ovat ilmaiseksi täällä olleet:comp:
   
 8. ei näytä kiinnostavan.
  muualle kyllä kirjottelee mut näihin mode-juttuihin ei ota täällä mitään kantaa
   
 9. WanhaPatu

  Rekisteröitynyt:
  06.10.2003
  Viestejä:
  1 984
  Melkoisesta hatusta vedit. Kahdella viimeisimmällä sivulla Kaotika/Petrus on uutisoinut seuraavasti:

  AMD/Mantle -aiheisia uutisia: 13 kpl (osassa käsiteltiin myös muita yrityksiä)

  Muita aiheita koskevia uutisia: 66 kpl.
   
 10. mikbe

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  6 730
 11. Silja-Serenade

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2014
  Viestejä:
  4
  MuroBBS:n viimeiset hetket käsillä | siljaeuropablog

  Lahdessa 22.11.2014 20:06

  RIKOSILMOITUSLIITE POLIISILLE KOSKIEN MUROBBS-KESKUSTELUFORUMIA  "Lainaus Otavamedia Oy:n Kirsi Saukonsaaren ylläpitämästä "MuroBBS-forumista”
  ----------------------------
  "MuroBBS:n moderaattorit valvovat sääntöjen noudattamista ja niiden rikkomisesta seuraa varoitus tai kirjoitusoikeuden poisto määräajaksi tai pystyvästi.

  Moderaattorit: AIF, banton, -Cone-, CP-Geek, Deus Ex, hyperion, HWM, jpjantti, Kaotika, Kinslayer, Phlebas, Sampsa Kurri, Satai Vesa, Sheiben, Tretjakov, T0mi (R&T), Ville Suvanto ja Whig

  Päätoimittaja: Kirsi Saukonsaari, Otavamedia Oy, (09) 15 661 (vaihde)

  Tekninen ylläpito: muropaketti[a]muropaketti.com"
  --------------------------

  -------------------------------------------------------------------------------------
  ILMOITUS:
  Soitin Kirsi Saukonsaarelle kuluneella viikolla minulle annetuista 10vrk:n käyttö-kielloista (banneista)
  SYY: Asiaton käytön, altterointi. Seuraavana MuroBBS:n säännöistä kopio:”
  1. ” Asiaton käytös on kiellettyä. Asiattomana käytöksenä voidaan pitää esimerkiksi toisten nimittelyä, provosoimista tai voimakasta provosoitumista (ts. trollaamista ja trollin ruokkimista).”
  Olen erittäin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, vuodessa kirjoitan n.400*A4 tekstiä.
  MuroBBS:n “Yleinen Keskustelu/Evoluutio, Maailmankatsomus & sivuavat aiheet” mm. Uskonto.
  Sekä maailman alkusynty. Olen kirjoittanut MUIDEN KIRJOITTAJIEN KYSYMYKSIIN VASTAUKSIA mm.
  seuraavaa, nimimerkillä Finnjet:”

  Lainaus:Alkuperäinen kirjoittaja SuperEgo Mikä oikeuttaa Jumalan sanelemaan kenellekään toiselle, mikä on oikein ja mikä väärin? Muistutan, että vahvimman oikeus on sitten moraaliargumenttina kelvoton.Jos Raamatun ottaa kirjaimellisesti (tai hyväksyy sen Jehovan todistajien tulkinnan, jota sinä tässä hallintoelimen ohjeiden vastaisesti markkinoit) on kaikki syyt päätellä Jumalan olevan sellainen sadistinen ja raivohullu narsisti, että fiksu ja valistunut yksilö kiertää moisen sairaat moraalinormit mahdollisimman kaukaa.
  Ei mikään. Kuka sanoo että pitää uskoa/palvoa UK:n päähenkilöitä? Luoduilla on valinnan vapaus, siksi toiset harrastavat vaikka spiritismiä, jokainen uskoo mihin tahtoo, toisille usko on vain edes jonkinlainen "pettämätön", ilmainen vankka tuli elämän jokaisessa tilanteessa. Ei Jumala tule heittämään salamia niskaasi jos pidät kerran elämässä laivalla hauskaa etkä käyttäydy kuin "uskovainen". Sitä varten luoduilla on omatunto, jos kännissä vetää rakkaimman hammaskalustot sisään niin melko varmasti krapulan selvittyä alkaa omatunto kolkuttaa että mitähän sitä taas tuli tehtyä."Jos Raamatun ottaa kirjaimellisesti"!Kun sitä _EI SAA_ ottaa kirjaimellisesti, johan Mooses Israelilaisia johtaessa luvattuun maahan totesi että Jumala puhuu sanoin mutta myöskin monesti vertaskuvin. Esim. Ilm.Kirja on melkein 80-90%:sti vertauskuvallista (tai sitä ei kukaan ole pystynyt sanomaan mikä on kirjaimellisesti otettavaa ja mikä vertauskuvallisesti)Jokaisella on valinnan vapaus, Jumala ei käännä selkäänsä kenellekkään, mutta luotu voi kääntää selkänsä Jumalalle. Jumala antaa aina anteeksi-Ihminen ei koskaan.  Kirsi Saukosaari sanoi:” Minä kyselen mistä asiassa on kysymys” Ei ole jaksanut selvitellä asiaa!

  Ilmoitin sitten kirjeelle Otavamedian vastaavalle Kirsi Saukonsaarelle seuraavaa”:
  Te ette ole ryhtyneet minkäänlaisiin toimenpiteisiin minun (bannaamisen suhteen) nimim."Finnjet"
  (R.J.R.) Nähtävästi olitte a)kiireinen. b)asia ei Teitä kiinnostanut.

  Täten ilmoitan teille tällä kirjeellä:
  "Olen tehnyt Otavamedia Kirsi Saukonsaari-vastuuhenkilöstä poliisille Rikosilmoituksen, MuroBBS-forumin ylläpitämisestä, forumi rikkoo monia Suomen Kansalaisten perusoikeuksia
  .mm. Tahallisella puolueellisella syrjinnällä, (aiemmin MUROBBS:ää on syytetty laittomien pommienteko-ohjeiden vuoksi), Jatkuvasta Saukonsaaren sallimasta tahallisesta asiattomasta
  Suomen kansalaisia syrjivistä nimityksistä henkilökohtaisesti mm."Rivot asiattomat sukupuoli-elinten haukkumanimet, rivot lauseet, rivot TÖRKEÄT kunnian loukkaukset, joihin moderaattorit eivät ilmoituksista huolimatta puutu. Mutta puuttuivat Finnjetin ASIALLISEEN, SIISTIIN kielenkäyttöön (bannaamalla) hänet pois, koska KIRJOITTI LIIAN AHKERASTI ASIOISTA KETJUUN.
  Forumilla mm. haukutaan avoimesti "neekereitä, somaleita, maahanmuuttajia, sekä monia monia muita maahanmuuttajia sekä Suomeen tulleita pakolaisia sekä kritisoidaan ala-arvoiseen tyyliin suomen hallitusmuotoa sekä yleisesti poliisin toimintaa suomessa!”


  Koska katsotaan ettei Otavamedian Kirsi Saukonsaarta kiinnosta MuroBBS:n toiminta, tullaan tämä kirjelmä toimittamaan POLIISIN RIKOSILMOITUKSEN LIITTEENÄ.
  Lisäksi asiasta tehdään kirjallinen tutkintapyyntö Helsingin yleiselle syyttäjälle, että asiaan puututtaisiin.


  R.:n tavoitteena on saava MuroBBS kokonaan poistettua internet-verkostosta, sillä se tuo ilmi vain asiatonta, asioihin kuulumatonta, jatkuvasti Suomen kansalaisia loukkaavia, sekä tahallisesti puolueellisesti syrjiviä käytös-virheitä, jotka Kirsi Saukonsaari "siunaa".


  Minä;R.R. ilmoitan samalla että olen saanut aktiivisilla valituksilla asianomaisille viranomaisille jo yhden Chat-keskusteluforumin pois Internettiä saastuttamasta.


  Syyttäjälle tiedoksi: Minä (R.R. _nick_ Finnjet) olen toiminut täysin ASIALLISESTI MuroBBS:ssä, soveltanut täysin sääntöjä, ilman provosointia, ilman ASIATONTA KIELENKÄYTTÖÄ, mitä muut siellä harrastavat. Katsotaan että vastuuhenkilönä asiassa on: "Otavamedia Oy:n Kirsi Saukosaari" joka täten kantaa kaiken vastuun siitä mitä MuroBBS:ssä tapahtuu"

  POLIISI VIRANOMAISELLE TIEDOKSI:
  - MuroBBS:n asiattomasta käytöksestä olen minä R. J. R. tehnyt Helsingin yleiselle syyttäjälle kirjallisen ilmoituksen (sähköpostilla) että MuroBBS sekä sen pää-vastuuhenkilönä tunnettu:
  Otavamedian Kirsi Saukonsaari tulee tuomita lain kirjaimen mukaan koska HÄN ylläpitää MuroBBS:n kaltaista sivustoa, joka käytännössä neuvoo/ohjeistaa/provosoii heikompi-osaisten mm. toimeentulotukiasiakkaisen, ”neekereiden”, maahan muuttajien vahingoittamiseen.
  Sekä Kirsi Saukonsaari sallii tällaisen täysin asiattoman forumin ylläpidon Suomen Tasavallassa,
  Jossa:kiroillaa, puhutaan alatyyliin kaikilla kirosanoilla, ali-arvioidaan/haukutaan SUORAAN toisia käyttäjiä, käytetään epäsiveellistä kieltä jatkuvasti. Eikä ns. Moderaattorit tee mitään asialle.
  Mutta kun minä: Reima Rintamäki, innostun kirjoittamaan asiallisesti niin KEKSITÄÄN potkia pihalle
  KEKSITTYJEN SYIDEN NOJALLA.
  Katsotaan että tämä rikkoo täydellisesti Suomen tasavallan sekä Internetin sananvapautta, kieltämällä asiallisen asioiden käsittelyn, mutta sallii asiattomien aiheiden, kielenkäytön, virkavaltaa vastaan yllyttävän toimenpiteiden jatkumisen jatkuvasti!

  TÄTEN VAADITAAN: ETTÄ MUROBBS KESKUSTELU-FORUMI JATKUVIEN SUOMEN LAKIEN RIKKOMISESTA TUOMITAAN SULJETUKSI  Ystävällisin Terveisin: Finnjet
   
 12. Silja-Serenade

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2014
  Viestejä:
  4
  Hei, Hei murobbs bittitaivaaseen :kippis:
  Finnjetin kosto on "hirmuinen" :D
   
 13. Derby

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  1 260
  Noniin, popparit esiin nyt se alkaa. Toivottavasti nyt sitten katsovat otavamediassa tuon hörhön kortit loppuun asti eikä banneja taas poistella. Onhan se nyt selvä ettei mitään foorumia suljeta kun 1 on pettynyt toimintaan.

  Hienosti yrittää kaataa tuhansien kirjoittelijoiden henkilökohtaiset mielipiteet 1 ihmisen niskaan. Samalla vaivalla olisi voinut muistuttaa että omatkin tekstinsä menevät Saukonsaaren niskaan mikäli tuon ukon tänne vielä päästää.

  Onkohan se samanlainen tuolla laivoilla ollessaan? Mekastaa kaupassa kun on nakkekarkit loppu?

  Älkää nyt hyvät ihmiset vain päästäkö tuota höyrypäätä ikinä takaisin tänne.
   
 14. farry

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2012
  Viestejä:
  1 017
  Eikö tuon Finnjetin muutenkin olis voinu alunperinkin bannia altteroinnista, vai mikä olikaan silja(mikälie) tapaus aikaisemmin?:think:
   
 15. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 393
  Milläs sen estät? IP-banneilla vai? :D

  Ainoa tapa päästä näistä eroon on yrittää parantaa avohoitopotilaat jossakin muualla kuin avohoidossa, kun selvästikään nämä eivät niitä reseptissä määrättyjä nappeja omatoimisesti popsi.
   
 16. Corbex

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2005
  Viestejä:
  1 361
  Sietääkin nauraa. Puoli vuotta sitten yritin vierailla täällä VPN:llä mutta en päässytkään koska tämä oli IP-banneissa. Nyt puoli vuotta myöhemmin sama juttu. Voi päätellä ettei niitä IP-banneja siivota ikinä? Ties kuinka moni ovat yllättäen saaneet "Sinut on bannattu" viestin ruudulle vain sen takia kun IP vaihtunut johonkin bannattuun sellaiseen. Ehkä sitten IPv6 aikakautena ei tarvitse sen pahemmin välittää siivoamisesta, mutta tällä hetkellä IPv4:n bannaaminen ikiajoiksi ei ole mitenkään fiksua ottaen huomioon että saatat käyttää naapurin IP:tä jo seuraavana päivänä.
   
 17. Juffex

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2005
  Viestejä:
  6 525
  Ei näillä työkaluilla eikä motivaatiolla.

  Modeilla menee kaikki aika omien toilailujen peittelyyn. Esim. tässä pari päivää sitten eräs mainitsi moden perseilystä ja postasi giffin liittyen asiaan. Se viesti poistettiin lähes välittömästi ja käyttäjä bannattiin. Ja täsmälleen samoin kävi noin kuukausi sitten itselleni kun mainitsin samasta perseilystä jossa mode syyllisti viattoman käyttäjän koko yhteisön edessä.

  Nyt täällä on jo toista tuntia ollu gif, mutta koska asia ei koske moden toilailua niin asialla ei ole kiire. :D
   
 18. hsalonen

  Rekisteröitynyt:
  15.08.2009
  Viestejä:
  10 441
  On se kiva kun itse yritetään esiintyä nimimerkillä ja etukirjaimilla - mutta muista ihmisistä pitää laittaa nimi ja puhelinnumero.

  Yhteen paikkaan jäi koko nimi. Et ollut tarkka. :comp:
   
 19. Sampsa Kurri -

  Rekisteröitynyt:
  25.03.1999
  Viestejä:
  7 117
  Että semmosta tällä kertaa.. :think:
   
 20. Noppa

  Rekisteröitynyt:
  18.12.2006
  Viestejä:
  2 493
  Se on ihmeellinen tää internetin maailma :D
   
 21. n1pa

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2009
  Viestejä:
  511
 22. Admiral Graf Spee

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  1 730
 23. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
 24. Sohviii

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2013
  Viestejä:
  130
  vittu sä olet spede oikeesti. ihan asiallisia viestejä.
   
 25. Tonto-

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  4 310
  Kertokaas, modet, keitä nuo keskustelufoorumin säännöt oikein koskee? :kahvi:

  Jos osa porukkaa tykkää huudella meemejään omalla pikku ylilaudalla tuttujen nimimerkkien kanssa niin onhan se kiva, että heillä on siihen mahdollisuus. Miksi annatte tuon ulinamentaliteetin tulvia armotta yli äyräiden, kun se 1. rikkoo sääntöjä ja 2. aiheuttaa lähinnä myötähäpeää ja hämmennystä tuon räpellyksen sisäpiirin ulkopuolisille?

  http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskustelua/1174204-huoltofirma-kavi-yleisavaimilla-asunnossani.html

  Viihdettähän tästä saa juu, mutta ei vittu. Joku raja se on tarkoituksellisella threadin paskomisella ja spudroilulla.

  Vai onko tämä jotain tuohon tutkintapyyntöön liittyvää sivaltelua? :facepalm:
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti