Muistitikku ei toimi koneella?

Viestiketju alueella 'Massamuistit' , aloittaja VeikkoVainaa, 14.11.2017.

 1. VeikkoVainaa

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2016
  Viestejä:
  16
  Veli meni ostamaan 128GB muistitikun jostain halvalla, mutta se ei hänellä toiminu joten tuli pyytämään multa apua. Kun tikun heittää koneeseen kiinni, mitään ei tapahdu. Kun menee katsomaan This PC, tikku näkyy välillä siellä muttei suostu avaamaan sitä sillä This PC jäätyy. Kone on semi hyvä eikä mikään sovellus miltei ikinä jäädy. Disk Management ilman tikkua toimii normaalisti ja näyttää nykyiset kovalevyt. Kun tikun heittää koneeseen siellä ei tapahdu mitään. Koitin käynnistää Disk Managementin uudestaan, ja se ei suostu aukeamaan ja jäätyy, kun tikku on kiinni. Device Managerissa tikku näkyy nimellä Flash USB Disk USB Device, eikä sille siellä oikeen voi tehdä mitään. Uskon ettei tämä ole mikään kunnon tikku kun veli oli kerran parilla eurolla sen tilannut, mutta jos joku tietää miten tämän saisi toimimaan niin se ois kiva.
   
 2. Desgorr

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  2 087
  Jos tuo ihan oikeasti on pari euroa maksanut, niin veljeäsi on koijattu. Eli todennäköisesti myyty rikkinäinen tikku tai sitten tikulla on todellisuudessa tilaa vain murto-osa tuosta 128GB:sta.
   
 3. VeikkoVainaa

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2016
  Viestejä:
  16
  Joo, tyhmänä meni tilaamaan kai ebaysta mahdollisimman halvalla mahdollisimman ison. En tiiä mitä se odotti saavansa
   
 4. Inkvisiittori

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2014
  Viestejä:
  4 254
  Onnellinen loppu, jos koneelle ei tullut jotain raskasta malwarea mukana...
   
 5. P701

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2009
  Viestejä:
  240
  Parilla eurolla?!!! 128gb muistitikku? Ihanko tosissaan? Kiinalaista hyväntekeväisyyttä, vai...? Sama tuli mieleen itsellä, että keylogger/malware ym hyvällä säkällä jos ei ole edes feikki-formatoitu tikku.
   
 6. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  833
  Itse rakensin XT noden, raspberryyn tietysti. Ihan moitteetta toimi kiinasta tilattu USB muistitikku. Yksi hankaloittava tekijä oli tekstipohjainen linux käyttöjärjestelmä ja XT noden konffaaminen linukalla. Se on vaan nykyään niin pieni häviävä osuus jos katsoo esim nodekaaviota bitcoin verkossa nykyään.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti