MMA keskustelua

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja j_hauva, 09.07.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Stilled

  Rekisteröitynyt:
  17.08.2001
  Viestejä:
  182
 2. SFX

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2001
  Viestejä:
  4 693
  Nyt sitten odotellaan miten käy oikeasti, vai onko toi vain jotain painetta gepsin suuntaan.
  Divarille toki oikein jos noin menee.
  Ainakin MMA Fighting pidättäytyy vielä asian uutisoimisesta, pl. että uutisoivat GSP:n mielipiteen tuosta Danan heitosta.

  "However, according to multiple sources, a Bisping vs. Romero fight has not been finalized just yet."​
   
 3. Endziel

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2013
  Viestejä:
  1 478
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017
 4. lomauttaja

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2013
  Viestejä:
  717
  Ruotsin ilta menossa.

  Hienot tanssi liikkeet Musokelta.
   
 5. Endziel

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2013
  Viestejä:
  1 478
  Laittaakohan Aldo hanskat jo naulaan?
   
 6. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
 7. Tunkkix

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2013
  Viestejä:
  1 513
  Huono matsi monelta kannalta.

  Liikaa rahaa Connorille, hillotolppa saattaa olla viimeinen. Ei taida kiinnostaa pikku rahan matsit UFC ssa enää.

  Nyrkkeilymatsit on tylsiä. Paitsi jos pienillä hanskoilla ottelevat niin se auttaa hieman. Connor on iso altavastaaja.

  Hyvää että saadaan boxing ja MMA crossoveria.
   
 8. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Floyd voittaa keskeytyksellä missä tahansa kuudesta ensimmäisestä erästä.

  Kuitenkin aina on "puncher's chance" Conorillakin. Ehkä pari prosenttia, jos Floyd on valmistautunut kunnolla, ilman loukkaantumisia, eikä esim. hajota kättään matsin alussa. Paremmat prosentit tuohon tulevat päälle siitä mahdollisuudesta, että Floydilla on käsivamma tms., eikä hän silti halua siirtää matsia. Eli sanotaan nyt 7-8% saumat Conorin voitolle - ja suurimmat mahdollisuudet juuri siitä, että Floydilla joku loukkaantuminen, tai sellainen tulee matsin aikana. Onhan se jo vanha mies kuitenkin. :)

  Sopimuksessa kuulemma on, että Conor menettää palkkionsa, jos käyttää jotain laittomia tekniikoita, kuten kyynärpäitä. Tiedä sitten, mitä painillisiakin juttuja on tai voidaan jälkikäteen määritellä tuollaisiksi laittomiksi, mutta Conorin voisi ehkä kannattaa hakea esim. thai-clinchistä tms. Floydin heilautusta siten, että pääsisi lyömään "puun takaa" leuan kulmaan, korvan taakse jne. (miten tuomarit sitten näitä boksauksessa katsovat laillisuudeltaan, jos vähän korvan taakse osuu). Tosin jos noiden toimivuus olisi mitenkään kirkossa kuulutettu, thainyrkkeilijät ja vapaaottelijat kävisivät hakemassa hyviä rahoja ammattinyrkkeilystä.

  Conor valmistautunut matsiin jo pidempään, Floyd aloitti campin neljä viikkoa sitten.
  http://metro.co.uk/2017/03/23/ufc-f...her-prepare-for-conor-mcgregor-fight-6528979/
  Toivon siis, että Conor vie. Olisihan se sensaatiomaista, muttei mitenkään mahdottomat oddsit todellakaan. Sitten vain kakkososaa sirkukselle. Mikä saattaa tulla muutenkin, jos Conor ei häviä liian "nolosti".
   
  Viimeksi muokattu: 17.06.2017
 9. Athlon4

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2000
  Viestejä:
  9 822
  Kaikki ennakko pressit ja muut jutut on todennäköisesti viihdyttävämpiä kuin itse ottelu. Mutta onhan kyseessä aika ennennäkemätön matsi, ainoa vastaava isomman profiilin ottelu mikä tulee mieleen oli Couture vs Toney mutta siinä olikin etukäteen aika selvää miten tulee käymään, saa nähdä onko Conorilla mitään mahkuja, pahin tosiaan olisi jos ottaisi pahasti kuokkaan, tyyliin tyrmäys ensimmäisessä erässä. Dana sanoi että Conor joka tapauksessa ottelisi vielä uudestaan tänä vuonna ufc:ssä mutta eipä tuo valehtelu ole aiemminkaan ollut ongelmana Danalle.
   
 10. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 236
  Mistä nuo jutut tulevat että Conor olisi jotenkin erityisen kovalyöntinen kaveri? Ufc:ssä käytetään pieniä hanskoja, silti conor ei ole kovin montaa kaveria onnistunut lyömään yksittäisellä lyönnillä suoraan tajuttomaksi.
  Mä veikkaan että Mr Money nauraa tuon kaverin osumille isoilla hanskoilla.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2017
 11. JeppeJKL

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2011
  Viestejä:
  717
  Kyse ei ole pelkästään lyöntikovuudesta, vaan myös tarkkuudesta ja ajoituksesta. Tämä harvinainen yhdistelmä on Conorilla hallussa. Niin tai näin, suulas irlantilainen on pehmittänyt kaikki vastustajansa (poislukien Nate Diazin kohtaamiset) teknisellä tyrmäyksellä/tuomarin keskeytyksellä. Jotainhan siellä Conorin lapasessa täytyy olla kun eivät nuo vastustajat puhumalla ole kanveesiin pudonneet. :)

  Conorin ongelma Mayweatheria vastaan voi olla isommat hanskat, mutta myös kunto/kestävyys, jos/kun matsi venyy viimeisiin eriin. Mayweather on myös mestari suojautumaan ja väistämään iskuja, joten "hukkalyöntien" määrä on suuri ja Conorin kunto tämän vuoksi erityisellä koetuksella. Mayweather on jo nelikymppinen, joten todellinen kuntoisuusero on arvoitus. Conorilla on todellinen mahdollisuus yllättää, mutta Mayweather tuskin antaa nyrkkeilykokelaalle ihan niin helppoa iltaa. Jännä matsi tulossa, kävi miten kävi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2017
 12. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 236
  Pienemmät kivihanskat. Kuinkas moni noista Connorin vastustajista on tippunut suoriltaan 1 lyönnistä. Diazikin otti osumaa ihan älyttömästi.
  Katsoppa vaikka Canelon highlightsit nyrkkeilyn puolelta siellä tippuu ISOILLA hanskoilla äijää suorilta jaloilta tajuttomana maahan.
  Toinen hyvä on Marcos Maidana 35 matsia 30 tyrmäystä.
  Kolmas Shane Mosley 49 matsia 41 tyrmäystä.
  Noilla kaikilla on vielä sen verran yhteistä että jokainen näistä on osunut Mr Moneyn leukaan ja silti hävinneet.
  Olenkos muuten väärässä jos sanon että Moneylle on laskettu uransa aikana kerran lukua?

  Mun on ihan mahdoton edes ajatuksen tasolla uskoa että conor osuisi ja vielä vaikemapaa uskoa että sillä olisi mitään tehoa.

  Isommat hanskat kuin normaalisti. Vastassa kaikkien aikojen paras puolustusnyrkkeilijä jolla kaiken lisäksi on käsittämättömän kova leuka. Löisin vetoa Moneyn puolesta vaikka hän ei saisi käyttää kuin etummaisen käden jabia.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2017
 13. aeinola

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2015
  Viestejä:
  527
  Eikös isommat hanskat ole painavemmat? Isku siis kovempi vaikkakin "pehmeämpi". Tarkoitan tärähdysvoimaa, en sitä kuinka paljon se kirpasee. Saatan olla väärässä.

  Mutta mitä tulee tyrmäyksiin niin asia millä on suurin merkitys yhdessä iskun voiman kanssa on se että näkeekö vastaanottava osapuoli tätä iskua, kerkiääkö "valmistautumaan" ottamaan iskun vastaan? Tällä on suuri merkitys. Toki riittävän kovalla pommilla ihan sama näetkö sen tulevan. Mutta esim Conorin iskuvoimalla, tarkkuudella ja ajoituksella pystyy tyrmäämään ukkoja jos ne tulee hiukan yllättäen. Kuten Aldo putos ykkösellä. Mitä tulee Diaziin niin ukkohan voi juosta vaikka tavarajunaa vastaan, lentää parisataametriä ja nousee ylös.

  Olen aika varma että Money vie matsin pisteillä.. ja helposti. Toivon kuitenkin Conorin voittoa koska se olis vaan niin mageeta, ja siihen on jopa pienet mahikset.
   
 14. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 236
  Aika hyvää pointtia. Tosin lisäpaino myös hidastaa. Sen verran lueskelin googlen avulla niin ero on tosiaan joidenkin hanskojen kohdallla hyvinkin pieni mittaustulokset ovat olleet kutakuinkin samoja. Sportsciense sai testissään jopa mma hanskalla huonomman tuloksen kuin nyrkkeilyhanskalla. Tosin tämä testi oli erittäin oudosti tehty, bas rutten löi 1 lyönnin sekä molemmilla hanskoilla. Eikä hanskojen koostakaan oikein päästy selvyyteen 8 vai 10.

  Mma keskusteluissa joku guru kirjoitti että pelkästään otteluhanskoissa on niin isoja eroja merkkien kesken ettei vertailua voi tehdä kovinkaan tarkasti.

  Minunkin mielestä Conorin voitto olisi todella hieno juttu. Ufc:lle se olisi suorastaan lottovoitto nyrkkeilylle katastrofi. Jotenkin vaan tuntuu täysin absurdilta että Conorilla olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia. Katselee vaika Money vs Hatton ottelua, siinä mailman 2 paras nyrkkeilijä yrittää epätoivoisesti osua mutta kun ei riitä nopeus eikä tarkkuus.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2017
 15. Embankment

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2006
  Viestejä:
  1 268
  Mike Tyson otteli kymmenen unssin hanskoilla ja aina yritti painaa hanskan mahdollisimman 'syvälle' käteen että rystyset tulisivat mahdollisimman 'pintaan'. Kymmenen unssin hanskat ovat jo aika pienet/kevyet jollekin Tysonille.

  Sivuhuomautuksena, miten tuntuu että MMA:n/UFC:n ja nyrkkeilyn piiristä on tullut paljon negatiivisia uutisia viime aikoina.

  Muutama esimerkki.
  http://www.is.fi/nyrkkeily/art-2000005259775.html
  "Entinen vapaaottelutähti Tim Hague sai aivoverenvuodon tyrmäyksen seurauksena.

  http://www.is.fi/muutlajit/art-2000005259409.html
  "Josh Grispi on tuomittu viiden ja puolen vuoden vankeuteen."

  http://www.is.fi/muutlajit/art-2000005259177.html
  "Kaksinkertainen UFC:n välisarjan mestari Matt Hughes, 43, joutui sairaalaan ajettuaan kolarin junan kanssa."

  http://www.is.fi/muutlajit/art-2000005255031.html
  "Vapaaottelija Arnold Allen ajautui baaritappeluun joulukuussa. Tapahtuman seurauksena hänet tuomittiin ehdolliseen vankeuteen."

  Viimeinen saattaisi olla ihan ok juttu jos Makwanin osakkeet tuota kautta jotenkin paranisivat.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2017
 16. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Demian Maialle vihdoin mestaruusottelu, Woodleyta vastaan:
  https://www.mmamania.com/2017/6/28/...a-added-ufc-214-winner-gets-georges-st-pierre

  Valmistautumisaikaa jää harmillisen vähän, eli nelisen viikkoa.

  Ja varmaan sitä joskus taas Suomessakin nähdään, kun aikaa UFC-uran jälkeen on joskus sitten. Jos siis käy vielä vetämässä leirejä Brasan saleilla, kun sillä on omia saleja useampi jenkeissä, ja Euroopassa taisi olla vain yksi Portugalissa.
   
 17. lomauttaja

  Rekisteröitynyt:
  05.01.2013
  Viestejä:
  717
  Näinhän se taitaa olla. Hernandez käytti Floydia polvillaan aika vaarattoman näköisesti.


  Shane Mosley kylläkin pisti Floydin jalat vatkaan kunnolla pariinkin kertaa.
   
 18. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Pressejä pitäneet. Tämä pätkä eiliseltä New Yorkista (toivotaan, että tuli oikea), eli näkyy Danan puhelimella kuvattuna tilanne, jossa käytiin lähellä joukkoflaidista:


  Highlighteja Floydista. Kova on vasen suora, joita hakee etäisyydeltä askeleella. Samoin vasen koukku eri kulmista. Vaikea uskoa, että Conorilla on noihin lääkettä. Kumpis käsi sillä Floydilla on hajalla? Luulisi, että kovat vasemmat suorat silti kestäisi. Videolla myös törkeä temppu Ortizia vastaan. Tosin taisi tulla kostona headbuttista tai sen yrityksestä.


   
  Viimeksi muokattu: 15.07.2017
 19. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Laitetaas tämä, kun monia varmaan kiinnostaa ne harvat Conorin boxing-sparrivideot. Samasta sparrista taisi olla se aiempi lyhyempi, mutta etäämmältä kuvattu pätkä.  Tästä on hyvin vaikea saada selvää etäisyyksistä, mutta mielestäni näyttää, että Conor on suojaus avoimena ja/tai etukäsi ojossa kuin tarjolla ottamaan koppeja, ja Van Heerden sparrauttaa Conoria vähän kuin aloittelijaa, jotta se ei säikähtäisi ja jättäisi harrastusta sikseen. Tosin jonkun muun kommentoijan mielestä Conor olisi tuossa näyttänyt Van Heerdeniä, joka tiettävästi oli pitänyt taukoa treenailusta, paremmalta.

  No, vaikka tuosta on jo aikaa - ilmeisesti se oli joskus vuoden vaihteessa - niin vahvin veikkaus on keskeytys ekassa erässä, seuraavaksi tokassa jne. Conor ei taida kyetä suojaamaan itseään, eikä liikkumaan siten, että olisi juuri muut kuin satunnaisen onnenkantamoisen saumat. Taitaa tulla aika nolo matsi. Toivotaan, että olen väärässä. Mutta tuskin olen.

  Onhan vielä sekin mahdollisuus, että Mayweather näkee riskit Conorin hyvälle osumiselle niin pieninä, että voi vetää shown, jossa Conor näyttää jossain määrin kelvolliselta vastukselta, jolloin saadaan mahdollisuus rahastaa kakkososalla.
   
  Viimeksi muokattu: 23.07.2017
 20. SBeckham

  Rekisteröitynyt:
  05.07.2015
  Viestejä:
  668
  En oikeasti tiedä kummastakaan lajista mitään.. Oma fiilis on, että ainoa sauma Conorin voittoon on, että Mayweather menee liian pitkälle siinä, että haluaa näyttää, että matsi olisi kunnollinen ja Conor pääsisi täten yllättämään.
   
 21. Aikalainen

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2013
  Viestejä:
  534
  Tiedä sääntöjä onko jopa 12 erää? Kun mennään toisen ammattilaisen alueelle mestaroimaan niin tulee nenä kipeäksi. Moneyn ikä ja tyrmäystehokkuus huomioiden mennään luultavasti jopa kolmanteen erään asti ennen lopetusta.
   
 22. MaZo

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2002
  Viestejä:
  1 399
  Tuo sparrivideo kyllä kertoo edetessään sen että ristiinlyönneissä omituiset kulmat on Conorin eduksi, samoin kun saa etäisyyden sopivaksi niin sparrari ei oikein osu tai pääse tehokkaasti sisään.
  Tosin, sparrarin laatu ei nyt ihan huima ole ja pikaiset huomiot siitä, jää helposti auki tilanteissa ja niiden jälkeen, yläkropan liike taas hyvä ja turhaan yritti Conor lähellä huitomalla osua.
   
 23. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Paul Malignaggi ottanut toisen, nyt 12-eräisen kovan sparrin Conorin kanssa, minkä jälkeen läksi ovet paukkuen:
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  Onkohan tuo venttikuva kuitenkin joltain muulta hetkeltä. Erilaiset hanskatkin. Vilkaisin hänen seuraavana päivänä tehtyä videoaan, jossa ei ainakaan poskipään venttiä erotu. Silmät vähän mustina, mahdollisesti meikkiä niiden päällä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.08.2017
 24. Athlon4

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2000
  Viestejä:
  9 822
  https://www.mtv.fi/sport/muut-lajit...sa-varahti-jo-toistamiseen/6545748#gs.57kLF8A
  Jon Jones kärysi taas, ei tähän muuta voi sanoa kuin :facepalm:. Mitenkäs tuolla rapakon takana menee nuo säännöt kai noissakin alkaa tulla joku kerroin mukaan kun useasti käryää, muuten aika älytöntä jos aina saa vain jonkun 12kk kakun ja sekin aktivoituu retroaktiivisesti.

  Junior Dos Santos kärysi myös ja onhan noita pienempiäkin nimiä ollut uutisissa samasta asiasta vähän ajan sisään. Näkyy tuo testaus ainakin toimivan ei voi siitä valittaa.
   
 25. Juhamies

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2013
  Viestejä:
  953
  Lähinnä myötähäpeäähän nuo pressitilaisuudet aiheutti :) Tollaseks sirkuspelleilyks se menee kun ainut asia minkä takia ko matsi edes järjestetään on raha :)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti