MM jääkiekko 2017-keskustelu

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja kala-ana, 02.04.2017.

 1. Embankment

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2006
  Viestejä:
  1 268
  Aika paljon damagea 'Mikke' ottanut jo urallaan, ehkä erityisesti änärissä.
   
 2. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Eikö Minnesotalla ollut ketään pelaajaa tilalle? Luulis et aika paljon (liikaa) antoi tasoitusta kun käsiä tuossa lajissa tarttee. Jos tämä siis piti paikkansa.

  Laine näyttäs vaan postaavan instaan lomakuvia rannalta eli se siitä "kesäharjoittelusta". Ei vaan Eurooppa ja Marjamäki napannut.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017
 3. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Mutta näytöt tämän kauden EHT:lta ja muutenkin maajoukkueesta ovat ihan mukiinmenevät. Niitähän se Late näyttää nyt painottavan, kuten case JMA:sta voimme päätellä.

  Toki nämä kolme EHT-peliä saattavat jonkun verran vaikuttaa siihen, vieläkö on tarvetta kaivaa jostain lisävahvistuksia. Jos nykyisessä nipussa on enemmän onnistujia kuin vihkoon vetäviä ja saksinta käy jo nykyisellään vaikeaksi, niin ei sinne sitten välttämättä tarvitse alkaa enää pelaajia jostain muualta tunkemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017
 4. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Tämähän se on se Marjamäen ongelma on miksi jo on nähty arvokisoissa ettei menestystä tule tulemaan. Pidetään kiinni yhdestä lukitusta pelitavasta (ja haetaan pelaajia siihen), oli sitten parhaat pelaajat mukan tai ei tai oli iso tai pieni kaukalo tms. Silloin sen yhden kauden Kärpissä se toimi ja valitettavasti sai velhon maineen vaikka materiaali oli muutenkin sarjan huippua. Nyt kun edes MM-kisoissa Suomi ei materiaaliltaan huippua ole niin joukkueelle sopimattomasta pelitavasta väkisin kiinnipitäminen johtaa vain NHL-pelaajien haluttomuuteen tämä joustamattomuus ja menestya jää flopiksi kuten world cup. Samaa saadaan katsoa nytkin keväällä. Se on alkulohko ja kovempaa joukkuetta vastaan yksi peli ja ulos.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2017
 5. Lupaatko syödä taas hattusi, jos näin ei käykkään?
   
 6. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
 7. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 437
  Tamin lätinöitä voi ottaa about yhtä vakavasti kuin jonkun Don Cherryn. "Asiallista kritiikkiä" tosiaan:

  "Pitäisi olla kiitollinen, että on saanut kehittyä pelaajaksi Suomessa, missä on paremmat olosuhteet kuin missään muualla Euroopassa. Ilman minua ja monta muuta kiekkoihmistä Patrik Laine pelaisi tällä hetkellä Novosibirskissä jääpalloa."
   
 8. Kohoken

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2017
  Viestejä:
  17
  Tamillahan on samat jutut joka vuosi tässä vaiheessa. Viime vuonna tais todeta, että ilman itseään ja kaltaisiaan, jotka ei 70-luvulla koskaan kieltäytyneet maajoukkeesta, Suomi pelaisi nykyään B-sarjassa.
   
 9. Tamin avaukset aiheuttaa lähinnä myötähäpeän. Samoin, kun uutinen tästä Laineen lomakuvasta, johon porukka oli kommentoinut siihen sävyyn, että pitäisi pelata MM-kisoissa. Monta niitä kommentoijia oli? Oliko siihen yhteen kuvaan Athos mukaan luettuna kaikki karjalalippikset käynyt käynyt kommentoimassa, eli 4 ihmihstä?

  Edelleen nää kaverit silti pelaa ammatikseen missä pelaavat ja maajoukkueessa pelaaminen on ihan täysin vapaaehtoista. Se on aivan sama mitä itkupotkuraivareita karjalalippikset saa tai höpöttävät, että kunnia-asia tai velvollisuus pelata siellä.
   
 10. Aikalainen

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2013
  Viestejä:
  534
  Kyllä Tami on ihan oikeassa tosin sopimuksettoman on mielestäni ihan ok kieltäytyä kisoista koska siinä on kuitenkin aika mälli dollareita vaarassa jos huonosti käy. Mutta jos ei muuten vaan nappaa lähteä edustamaan maataan pienempiin kisoihin niin turha on sen jälkeen kysellä paikkaa isoistakaan kisoista. Kyselijälle pitäisi lyödä kylmästi onkivapa käteen ja ohjaus ovelle päin.
   
 11. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
 12. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Jos verrataan edellistä valmentajaa Ruotsin Pär Mårtsia ja tämänvuotista valmentajaa niin erohan on kieltäymisissä kuin yöllä ja päivällä. Valmentajaan nämä perustuu iso osa. Samaten huhujen mukaan Suomen kieltäytymiset juontaa juurensa Marjamäkeen. Onhan se suorastaan huvittavaa miten joku Ristolainen kuvittelee olevansa muiden yläpuolella kun Ruotsilla on Hedmanit ja Ekman-Larssonit ynnä muut tähtipakit mukana. Ja Armialla nilkat ja polvet paskana kun pelas koko huhtikuun vielä omaan tasoon ja rooliin nähden tehokkaasti. Granlund laukoi käsi poikki koko pleijarit. Ja Laine väsynyt kun pelit voisivat jatkua juhannukseen ja MM-kisat on vain toukokuussa. Melkoisia meriselityksiä. Jos olympiakisat on kuitenkin vielä nhl-pelaajilla niin pitäs näille kieltäytyjille sanoa että "pitkää hauska loma". Muistaako kukaan yhtäkään NHL-pelaajaa muuten joka olisi loukkaantunut MM-kisoissa? Niinpä. Ja loukkaantua voi siellä rantalomallakin. Tai kesätreeneissä.
   
 13. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 437
  Voi se joka tapauksessa olla Suomella melko heikko paikka ruveta jättämään vähiä huippupelaajiaan pois olympialais/World Cup -joukkueista vain MM-kisojen väliinjätön takia, kun riittävän kaliiperin pelaajia on alun alkaenkin käytännössä korkeintaan joukkueellisen verran. Muuten niissä turnauksissa ei tarvitse haaveilla edes semifinaalipaikasta.

  Melko eri tilanne jollain Kanadalla, joka kyllä voi halutessaan käyttää MM-kisoihin osallistumista eräänlaisena pääsyehtona huipputurnauksiin ja saa joka tapauksessa jalkeille huipputiimin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017
 14. Aikalainen

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2013
  Viestejä:
  534
  Ehkä yksi vuosi jäisi väliin niiltä jotka muutenkin keksisivät parempaa tekemistä mutta sen jälkeen olisi säännöt selvät, jos jätät Leijonapaidan kerran pukematta ilman syytä, toista kutsua ei enää tule. Sen jälkeen olisi kaikille selvä pelin henki ja alkaisi mm-kisatkin kiinnostamaan aivan eri malliin. Snobeille jotka luulevat että ovat niin hyviä että voivat valita kisat mihinkä osallistuvat pitääkin potkia perseelle.
   
 15. Kerropa @Athos mitä merkitystä sillä on mitä pelaajia siellä kisoissa on? Varsinkin, kun olet yleensä vain haukkumassa joukkuetta ja odottamassa koska häviävät. Kieltäytyjiä suurempi ongelma on kaltaisesi "fanit" jotka puukottavat selkään ennen ensimmäistäkään peliä. Ja vaikean paikan edessä huudetaan:"Me on hävitty tää peli." Voisi varmaan vähän olla kannustava mielummin, kuin haukkua pelaajia ja joukkuetta lähes 100% ajasta.
   
 16. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Athoksella on selkeästi jotain henk.kohtaista ongelmaa Marjamäkeä kohtaan, koska kyllä esim J.Jalonen oli se joka sai poltettua useampaankin NHL peluriin sillat, sillä omalla pelitavallaan jota haluttiin noudatettavan orjallisesti. Tähän kyllästyi useampikin peluri ja ihan samalla tavalla niitä kieltäytymisiä on tullut aikaisempina vuosina.

  Athos ei myöskään ymmärrä sitä että ovat työsuhteessa, ja jos siellä on vammaa niin ei se työnantaja anna mihinkään ylimääräiseen lupaa. Oman työnsä saa tehdä jos pelaaja itse niin tuntee (ja lääkäri antaa myös luvan) mutta ihan turha kuvitella että saat jotain ylimääräistä pelilupaa oman työaikasi jälkeen.
   
 17. ARE5

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2013
  Viestejä:
  1 482
  Kaikille pitäs olla tässä vaiheessa jo selvää Athoksen "asiantuntemus" jääkiekkoa kohtaan sekä hänen omat pahan olon tunteensa kun Suomi ei voita joka kisoissa mestaruutta, minkä hän purkaa provosoiden omalla tavallaan täällä kaikkia haukkuen. Kommentoikaa hänen postauksiaan jos haluatte kunhan ymmärrätte ettei se johda mihinkään. Samaa kuraa sieltä tulee säännöllisen epäsäännöllisesti. Parasta suhtautua hänen viesteihinsä humoristisesti ja jatkaa eteenpäin.
   
 18. Juu kyllähän tämä tiedetään minkälainen trolli kaveri on. Hauskaa on myös, että koskaanhan kaveri ei osaa vastata mihinkään mitä häneltä kysytään, tai halua vastata. Oikeastaan ignoreen tuo kuuluisi, mutta ei viitsi, kiva katella, kun joku on noin kujalla.
   
 19. mikrobitch

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2010
  Viestejä:
  1 816
  Tuntuu jengi ottavan kovin henkilökohtaisesti Athoksen viestit. Ilmeisesti jengi triggeröityy kun joku ei postaa samaa paskaa muun lauman mukana, vaan kertoo eriävän mielipiteensä? :rolleyes:

  Ei siinä mitään, jatkakaa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017
 20. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Lähinnä huvittavaa että sama paasaus jatkuu joka vuosi mutta päävalmentajan nimi vaan vaihdetaan :)

  Jos et siis ole huomannut.
   
 21. Käyppä vaikka lukemassa joka vuodelta lanka näistä, niin siellähän tämä kaveri jaksaa tätä samaa mantraa jauhaa aina vaan. Joku saattaisi sanoa, että trolli, mutta kai se sitten on korkeamman luokan karjalalippis. No joo mun osalta viimeinen vastaus tästä aiheesta. Sama paska jatkukoon, vuosi aina vaan vaihtuu.
   
 22. ihmekeke

  Rekisteröitynyt:
  25.06.2009
  Viestejä:
  230
  Etelä-Korea on lähellä sensaatiomaista nousua ensi vuoden lätkän mm-kisoihin. Viimeinen erä jäljellä Ukrainaa vastaan ja peli 1-1. Korea tarvitsee tarvitsee vähintään jatkoaikavoiton saadakseen kisapaikan. Mitälie pelissä käy niin Korea on ottanut isoja harppauksia lätkämaana viime vuosina ja onhienoa nähdä, että jääkiekko on kehittyy lajina aasiassakin.

  Edit: Korea rankkareilla voittoon ja kisaliput Tanskaan.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017
 23. Amiraali Isoroku

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  326
  Viimeksi muokattu: 29.04.2017
 24. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
 25. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 544
  Palsternakan mukaanlähtö ei tarkoita, ettäkö sopimuksettomana kisoihin lähtöön liittyvää riskiä oltaisiin vähätelty. Se riski on olemassa yhtä suurena kuin ennenkin, mutta Pastan pelihalut ovat ilmeisesti niin kovat, että on päättänyt olla välittämättä riskistä.

  Tämä voi ehkä mennä vertauksena joiltakin ketjuun kirjoittavilta yli hilseen siinä missä nämä jääkiekkoon liittyvät asiat, mutta ajatusvirheenä kyse on vähän samanlaisesta tilanteesta kuin se, että kuksii vanhentuneella varmuusvälineellä, ja kaiken mennessä hyvin väittää, että kortonkien parasta ennen -päiväykset ovat huuhaata. Eivät ne tietenkään ole, huolimatta siitä että varmaan aika moni ei niistä välitä, eivätkä ne myöskään kaikilta hajoa.

  Toisena kärjistettynä esimerkkinä voidaan ajatella vaikkapa benjihyppääjää, joka saa justiinsa ennen hyppyä tietää, että köysi on vain 98-prosenttisessa kunnossa - eli on olemassa 2 prosentin todennäköisyys sille, että se katkeaa. Mutta hypätä saa silti, jos haluaa. (Oikeastihan ei saa, jos hyppyyttäjä on ammattilainen.) Voi olla, että löytyy aina joku, joka menee tiedosta huolimatta, mutta vain idiootti haukkuu hannariksi sellaista, joka päättääkin pakittaa.

  NHL-kiekkoilijat eivät tietenkään leiki hengellään, vaan lähinnä toimeentulollaan. Mutta kuten todettua, kyse ei ole siitä, että riskiä ei ole tai että sitä on vähätelty, vaan siitä, päättääkö riskistä olla välittämättä.

  Niin, ja Suomenkin joukkueessa on muuten yksi sopimukseton NHL-pelaaja. Vieläpä sellainen, joka saanee tulevissa kisoissa pelata aika paljon.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti