MM jääkiekko 2017-keskustelu

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja kala-ana, 02.04.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Sampehei

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2013
  Viestejä:
  69
  Ei vittu mikä suomen paskajoukkue vmallia 2017! Ikinä saatana nähny näin huonoo peliä -95 vuoden jälkeen. Oon Norjan puolella.
   
 2. beltone

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Viestejä:
  123
  Käsittääkseni Suomi voitti...
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Troll hatt an

  Rekisteröitynyt:
  26.12.1999
  Viestejä:
  290
  Norja voitettiin hikisesti jatkoajalla. Nyt torille tuulettamaan!!
   
 5. nilbog

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2010
  Viestejä:
  1 255
  Paskin joukkue ikinä mömmömmeissä, mutta onhan noita pelejä viihdyttävä seurata:D
   
 6. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 512
  Se oli Suomelta pelitavallisesti muuten turnauksen paras peli. Kaikki muu sujui ihan kiitettävästi paitsi maalinteko. Paha vaan, että lätkämatsissa ei jaeta tyylipisteitä sen mukaan, kuka pitää kiekkoa ja luo paikkoja.

  Mitä tuolle sitten voisi tehdä? Jaa-a... ei kai paljon mitään, kun tuo joukkue nyt on tuossa. Se on mitä on ja apuja ei ole tulossa.

  Mitä tulee Marjamäen asemaan, niin no. Jos joukkue pelaa muuten ookoo, mutta ei tee maaleja, niin se on silloin kyllä pelaajien eikä koutsin vika. Tuolla materiaalilla ei nyt vaan tänä vuonna kuuhun mennä. Ykkönen saa säännöllisesti kiekkoa maalia kohti, muilta menee kulmissa pyörimiseksi. Toki jos Suomi sen ehdottoman minimitavoitteen eli kvartsin historiallisesti missaa, niin silloin on varmaan melkein pakko vaihtaa valmentajaa, ihan jo pelkästään ilmapiirin raikastamisen takia.
   
 7. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Eiköhän nyt viimeistään ole selvää kaikille mikä on kotimaisen liigan taso. Pyörälä liigan paras pelaaja ja MM-kisoissa täysi turhake jopa näitä heikkoja maita vastaan. Suomella on yksi ykköskenttä ja kolme neloskenttää. Maalivahti torjuu lähes kaiken eteensä ja valmennuksen taso on surkeaa niin tässä tulos. Puolivälierät vaativat venymistä Sveitsiä vastaan. Ei hyvin mene jos jännitellään jotain miten Ranskat, Sveitsit ja Norjat ym. pelaavat ristiin.
   
 8. Narpa

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2011
  Viestejä:
  813
  World cupissa tais olla kaikki parhaat Suomeltakin ja vain yksi maali? Oisko pelitavassa tai jossain muussakin jotain vikaa kuin pelaajissa?
   
 9. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  World Cupissahan pelitapa oli täysin erilainen ja sitä lähdettiin muuttamaan juuri sen "toimimattomuuden takia"
   
 10. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 512
  Kuten sanoin, tuo oli Suomen ehjin pelikokonaisuus tähän asti. Ja pelikirjaakin oltiin rukattu, Suomihan pyrki mm. avaamaan paljon nopeammin, ne kuuluisat kovasti kritisoidut viivelähdöt loistivat suurelti poissaolollaan.

  Jos tulokset ovat olleet tähän asti kökköä, niin on voitu ehkä epäillä pelitapaongelmia. Nyt niitä ei kauheasti omaan silmääni ollut, mutta tulos ei ollut vieläkään tyydyttävä. Päästiin hyökkäysalueelle, saatiin kiekkoralleja, mutta ei saatu paikkoja - ja niistä harvoista mitä saatiin, ei viimeistelty kovin hyvin. Nuo ovat justiinsa niitä asioita, joissa valmentajakin on aika lailla voimaton. Se kun ei voi mennä sinne kentälle maaleja tekemään. Kaikki mitä voi yrittää tehdä, on osoittaa kentälle kuumia pelaajia, mutta minkäs teet jos ei sellaisia ole. Patrik Laineitakin on toistaiseksi saatu tuotettua vain se yksi kappale, eli niitä ei ihan joka nippuun riitä.
   
 11. waagner

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2010
  Viestejä:
  526
  DrVatanen, mees trollaan johonki toiseen threadiin. Tai vois muutki olla replyymättä tuon viesteihin. Joka toinen viesti tässä ketjussa tuota vatasen sontaa.
   
 12. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Ihan mielenkiinnosta (vaikka täysi trolli oletkin) niin mites meinasit että valmennus tuollaisen muuttaa jos kaveri on 2 vuotta tahkonnut nhl/ahl peleissä joissa useampi veskari torjuu niitä kiekkoja eteensä koska siellä pelitapa yleensä opettaa eettä maalilla on AINA yksi oma pelaaja ensimmäisenä. Sitten kun tullaan eurooppaan niin ei enää olekaan sitä samanlaista kuria että se yksi pelaaja pysyy siellä maalinedessä aina.
   
 13. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Mitäs ihmettä nyt mussutat? Tää on kuitenkin foorumi jonne tullaan keskustelemaan. Parempi että täällä edes joku tajuaa mitä yrittää sanoa kun nämä "vittu on paskaa tämä peli" - samaan aikaan kun suomi pelaa peliteknisesti parasta peliään.
   
 14. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Oli taas ongelmia,mut nojoo voitto jatkoajalla..plaah..
   
 15. Aikalainen

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2013
  Viestejä:
  534
  Olisiko tässä jopa mahdollisuus vetää ässä hihasta pleijareissa ja yllättää vihollinen housut kintuissa ekaan erään. Alkaisi kummasti Marjamäen arvostus nousemaan. Miten vaan, Marjamäki on nähty, Marjamaäki saa lähteä. Kaikkien aikojen huonoin maajoukkevalmentaja palkinto odottaa.
   
 16. runboy93

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2016
  Viestejä:
  484
  Heikosti menee edelleen...
   
 17. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  Mitä täällä Pyörälää dissataan, sehän oli paras suomalainen tuossa matsissa? Nämä NHL-miehetkin melko turhia taas. Flippokin otti ihan turhan jäähyn hyökkäyspäässä taas kerran (no aika kevyesti tuli kyllä). Maalinteko on kyllä myrkkyä taas, yksi tsäkäveto nollakulmasta ja lämy viivalta siinäpä se. Ei oikein ollu edes paikkoja, paitsi se Ahon veto 2-1 hyökkäyksessä, mutta siinäkin aikailtiin ihan liikaa. Norja sen sijaan näytti vähän esimerkkiä 2-2 tasurissa, maalia kohtia ja pakki sivuun kuin lapanen. Rumankaunis maali, tämmöisten tekijöitä ei Suomelta oikein löydy.

  Jatkoajan voittomaali olikin sitten kaunis (plus syöttö).
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2017
 18. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Valmennusjohdon olisi pitänyt tehdä paremmat pelaajavalinnat. Olisi pitänyt valita NHL-tason maalivahti. Ei taidettu Raannalta ja Dallas-vahdeilta edes kysyä? GM tainnu keskittyy vaan ryyppäämiseen.
   
 19. komendantti

  Rekisteröitynyt:
  17.06.2009
  Viestejä:
  1 141
  Maalivahdit ovat ihan ok-tasoa, mutta parempaakin olisi ehkä ollut tarjolla. Yleisesti ottaen Suomen joukkue on kyllä paperilla vähintään sitä tasoa, että neljän parhaan joukkoon pitäisi kyllä alkulohkossa yltää.

  Tämän mm-joukkueen esityksiä katsellessa muistuu mieleen viime kevään mm-kisat ja Patrik Laineen esitykset (7 maalia, 5 maalisyöttöä). Kaukana on kyllä Puljujärvi siitä tasosta minkä Laine on onnistunut saavuttamaan. Toki on myönnettävä, että viime keväänä Suomella oli monella tapaa vahvempi joukkue kuin mihin nyt on jouduttu tyytymään.
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2017
 20. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Varmasti on kysytty, tai jos ei ole niin ollut tiedossa että sieltä ei tule leimaa lääkärintarkastuksessa.
   
 21. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 512
  Isossa kuvassa tilanne taitaa olla aika pitkälle se, että huominen Sveitsi-matsi on se vihoviimeinen vedenjakaja Marjamäen päävalmentajauralla. Voitolla tulee todennäköinen kvartsipaikka ja jatkokausi, tappiolla taas Suomi jäänee ikävästi puolivälierien ulkopuolelle ensimmäistä kertaa MM-kisahistoriassa - ellei nyt Kanadaa vastaan tule jotain ihme suonenvetoa. Ja kun kausi on muutenkin ollut vähän taaperrusta, niin sitten lähtee valmentaja, oli kyseinen tulos täysin Marjamäen vika tai ei. Valmentaja on kuitenkin se, joka ensisijaisesti vastaa siitä tuloksesta. Kaikissa tilanteissa.
   
 22. Sulle on jo kerran selitetty miksi Raanta ei voisi olla joukkueessa. Eli ei ollut mahdollista leimata pelaajia, koska kaikki mahdolliset leimaukset oli jo käytetty. Yritä nyt jo ymmärtää. Dallasin kaverit taas pelasi niin heikon kauden, että ei niitä kukaan muukaan olisi ottanut. Lopeta jo tuo paskan jauhaminen.
   
 23. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 512
  No jaa. Lehtonen oli kyllä tässä loppukaudesta sellaisessa vireessä, että olisihan se tuohon nippuun hyvinkin kelvannut. Niemestä voi sitten väitellä, mutta en nyt ihan lonkalta sanoisi, ettei olisi ollut yhtään mitään käyttöä.

  Olisin ottanut myös Raannan ennen Korpisaloa jos olisi ollut alusta asti käytettävissä. Mutta sellaisesta kassarista ei kuitenkaan ole kyse, että olisi ollut niin selkeä päivitys, että olisi kannattanut kesken kisojen enää mukaan raahata. Ja kyllähän sen Ortion passin leimaamisen aikataulusta näki, että valmennus oli samaa mieltä. Ortsa lyötiin kokoonpanoon heti kun oli selvillä, että Nashville jatkaa, eli vain ja ainoastaan Rinteen varalta sitä paikkaa auki pidettiin. Pidän myös Sarosta Korpisaloa lupaavampana tapauksena, mutta sama juttu kuin Raannan kohdalla - alusta asti saatavilla ollessaan olisin ottanut, en enää kesken kaiken.
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2017
 24. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Sveitsi-pelin perusteella oikea vastaus mestarista on jälleen kerran Kummelista tuttu. Ei oikein jakoa kellään.
   
 25. Aleister Crowley

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2011
  Viestejä:
  71
  No niin näyttäis.
   
 26. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 120
  Ehanaa tuo Sveitsin voitto ykkösinhokista. :smoke:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti