MM-Ampumahiihto Kontiolahti 5.-15.3.2015

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja Korvapuusti, 02.03.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. jjappe

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2008
  Viestejä:
  1 613
  Olenko ainoa jonka mielestä Kaisa vaikuttaa yleensä kovin epävarman oloiselta? Nytkin selitteli kisan jälkeen kuinka alkumatkan ruuhkassahiihto oli "sähläystä", joka vaikutti vielä ensimmäiseen ammuntaankin. Ei hyvää päivää! Miten voi olla kokeneelle ammattilaiselle yllätys että yhteislähtökisassa on ruuhkaa alussa? Vai eikö sitä ruuhkahiihtoa ole vielä tarpeeksi harjoiteltu? Luulisi jo tuolla kokemuksella oppineen olemaan ressaamatta ruuhkasta tai mistään muustakaan sähläilystä. Tai sitten pitää edes tajuta hiihtää muita kovemmin ruuhkalta karkuun, niin kuin Darja teki.

  Kuulostaa nuo epätoivoiset selittelyt (ei todellakaan ensimmäinen kerta) siltä että Kaisa on psykologisen valmennuksen tarpeessa. Tai sitten kannattaa heittää pyssy pois, ja vaihtaa pois herkästä lajista pelkän maastohiihdon pariin.
   
 2. rkmaki

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2002
  Viestejä:
  1 177
  Niin. Kaisalta kysyttiin selityksiä ja hän yritti listata asioita mitkä ei ainakaan auttaneet suoritusta. Vaikkei se ruuhka tietysti Kaisallekaan yllätys ollut, niin ei se tarkoita ettei se voisi haitata. Kaisa kun ei ole tottunut ruuhkassa hiihtelemään, vaan on päässyt viimevuosina lähtemään aivan eturivistä massalähtökisoihin. Enpä tiedä olisiko päässyt hiihtämään tänään edes karkuun kun ei hiihto oikein kulkenut (koska vire ja suksi). Joo, mutta kun toimittaja kysyy, niin urheilija vastaa sen mitä osaa.

  Tiedä sitten olisiko "en tiedä" ollut parempi vastaus. Mikä selitys olisi ollut hyvä? Selityksiä toisaalta odotetaan mutta ne ei kuitenkaan kelpaa. Sehän noissa urheilutoimittajissa on että ne tivaavat selityksiä, mutta käytännössähän ne selitykset kuulostaa aina tyhmiltä, jos ei ole sauva mennyt poikki tms. Ei käy urheilijoita kateeksi.

  Kyllä mäkin myönnän ettei Kaisa kantti taida olla aivan naisten kovimpia olla, mutta ei huonoimmastakaan päästä. Veikkaisin että on aika normihermot. Toisaalta Kaisa on osoittanut hyviäkin kilpailuhermoja, esim. viime keväänä Kaisa ratkaisi maailmancupin voiton viimeisessä kisassa Holmenkollenilla pitämällä Bergerin takanaan tarvittavalla erolla.

  Tuskin Mäkäräisen kannattaa ainakaan lajia vaihtaa kun hän taistelee toisena vuonna peräkkäin maailmancupin voitosta. En tiedä sitten mihin lajiin niiden pitäisi sitten vaihtaa jotka eivät ole huippuampujia eivätkä huippuhiihtäjiä.
   
 3. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 517
  Maalipalloon?
   
 4. Noone247

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2009
  Viestejä:
  1 191
  Kyllä nyt taas Kaisalla ammunta pelittää, Marilla ei vieläkään.
   
 5. harjakainen

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  1 272
  Kaisa otti todella rauhallisesti ammunnat ja kannatti. Niin sitä sai hyviä ammuntoja aikaan. Kyllä kumminkin Domratsheva oli kovaa hiihdellyt. Kaisan vauhti tuskin olisi riittänyt 2:lla sakolla voittoon.. sen verran näytti naatti olevan lopussa - tiedä sitten jäikö paukkuja vielä? :) Huomenna sitten jatkuu urakka kohti maailmancupin voittoa!
   
 6. Noone247

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2009
  Viestejä:
  1 191
  Eipä jäänyt jossiteltavaa kokonaiskilpailun voitosta.
   
 7. Krokodiileri

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  370
  Hyvin ammuttu, Kaisa!
   
 8. harjakainen

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  1 272
  Kontiolahdella kun nappiin olisi mennyt niin olisi voinut vielä hyvin käydä :) 2. sija ei todellakaan huono ole.. Ei siinä muutakuin huilaamaan ja treenaamaan ensi kautta varten!
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti