mITX koneen jäähdytys?

Viestiketju alueella 'Jäähdytys' , aloittaja PaveKoo, 04.11.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. PaveKoo

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2015
  Viestejä:
  134
  Olen pikkuhiljaa kasailemassa mITX konetta lähinnä yleiseen nettikäyttöön tai välillä johonkin leffan tms. pyörittämiseen Hdmi:n kautta telkkariin.
  Eli mikään tehomylly ei ole tuloillaan.
  Muutamia osia jo hommannut, eli kotelona tulee toimimaan Fractal Design Core 500, prossuna i3 8100... emona kaiketi Gigabyte B360N Wifi.... eli ei kellotuksia yms. luvassa.
  Virtalähteeksi joku hiljainen varmaankin riittäisi noin 400W laite... ehkäpä Seasonic, Be Quiet...
  Nyt lähinnä mietityttää millaista prossujäähyä suosittelisitte? Kaiketi tärkein ominaisuus että pitää tuon prossun toimintakunnossa ja olisi hiljainen... Tuohon koteloonhan mahtuu kohtuu kookaskin tornijäähy, mutta onko siinä mitään järkeä...tosin niiden isot tuulettimet voisi pyöriä hissukseen...
  Vai onko ihan tuhoon tuomittu ajatus hommata joku tuollainen kohtuu kookas cooleri josta jättäisi tuulettimen pois ja kokeilisi pysyykö lämmöt järkevinä tuolla pelkällä kotelon tuulettimella.
  Kone todennäköisesti hyrrää tuolla pöydällä sen 24/7, joten mitä hiljaisempi sen parempi.
  Kaikki vinkit, ideat, laitesuositukset erittäin tervetulleita.
   
 2. Veikkaisin että tollaseen kevyeen htpc-käyttöön sulle riittää vaikka se passiivinen jäähdytys prossulle, pidät vaan huolta että kotelosta tulee lämmin ilma pihalle. Eihän siitä prossun tuulettimesta mitään haittaa kyllä ole, varsinainen kotelon ilmankierto vaan fiksusti. Itse ehkä laittaisin prossulle vakiocoolerin ja katselisin hiljaiset kotelotuulettimet.
   
 3. PaveKoo

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2015
  Viestejä:
  134
  Joo tarvitsee kokeilla tuota kaappeihin jäänyttä Noctuaa jos se vaan koteloon mahtuu... vaikka sitten ilman tuulettimia.
  Ei varmaan haittaa ole tuulettimesta, mutta ainakaan tuollaisen vakiocoolerin pöhinä ei herätä kauheasti kiinnostusta... eli mitä hiljaisempi setti sitä parempi
   
 4. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  985
  Itselleni kävisi ekana mielessä ostaa jostain Kiinasta jäähykamat, Saksa on kans laadukasta. Minullakin ollut ongelmia ASIC jäähyjen kans. Koska ne tuo niitä samoja maahan esim Kiinasta, länttäsee oman kalliin hinnan laitteelle.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti