Mitkä BEHRINGER Truth sarjan kaiuttimet ostaisin?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Team_Slow, 26.12.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  Kaikki tämmöiset infot tulee aina jälkikäteen :/

  Noh hyvä tietää kuitenkin. Maanantaina tulee kuluneeksi 14pv tilauksen teosta mutta kai tuo palautusoikeus alkaa vasta vastaanotosta eli keskiviikkona tulisi. Meinaan jos ei Tuo erotin auta niin lähtee dac takaisin.

  Meinaan kajarit on thomannilla testattu ja luulisi että he jos jotkin huomaisivat jos kajareissa jotain vikaa olisi ja varsinkin kun sama vika olisi molemmissa joten sen suljen pois epäilyistä samoin kuin tietokoneen eli eipä tässä jää muita kuin dac tai piuhat joissa vika voisi olla jos siis tuo erotin ei toimi mutta tietysti kädet ristissä toivotaan että toimii.

  Sen verta kalliista laitteista kyse että ei tämmöisiä ongelmia pitäisi olla :smoke: vaikkakin nykyisin tuntuu että mitä kalliimpi laite sitä enemmän ongelmia.

  EDIT:

  Kaipa noissa aika sama periaate on ja onhan tuo testivoittaja ;) Mutta saas nähdä.
   
 2. references

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2008
  Viestejä:
  416
  -
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2018
 3. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  Voisin testata läppärillä tuleeko sama juttu silläkin. Jos dacissa on jotain niin heivaan sen kyllä takaisin liikeeseen ja ostan vaikka thomannilta jonkun laadukkaamman.
   
 4. noobscene

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  484
  Maanantaikappaleita löytyy joka hintaluokassa, valitettava mutta paikkansa pitävä fakta. Vaikka kuinka testattaisiin tuotantovaiheessa, on harva valmistaja koekäyttäny tuotetta pidempään kuin pikaisen "ääni tulee, kaikki ok" testin verran. Tässäkin on toko poikkeuksia.

  Tuon uDacin ongelma on sentään tunnustettu ja sen korjaamisen ei tosiaan näyttänyt olevan kovinkaan iso projekti, varsinkin kun he lähettävät vaihdettavan osan sinulle suoraan kotiin eikä laitetta tarvitse viedä erikseen huoltoon. Tiedä sitten tosiaan onko kyseessä sinun tapauksessasi tämä ongelma, mutta jos on niin hoitoon on lääke :)

  Jos vika on piirissä, niin linjamuuntimella et saa ongelmaa ratkaistua millään.
   
 5. Molexi

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2010
  Viestejä:
  1 101
  Itseasiassa jos vertaa hintaa muihin erillisdacceihin ei se olekkaan enää kovin kallis, sanoisin jopa halpa.:eek: Ilmeisesti on kuitenkin hyvä-ääninen, jos saa hyvän yksilön.
   
 6. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  Testasin tuossa läppärillä joka oli osan ajasta sylissäni. Vaikka dac ei ollut kiinnitettynä mihinkään eli usb ei ollut missään kiinnit niin silti kajarit suhisevat hieman päällä ollessaan. Kun dac oli kiinnitettynä Läppäriin niin nettiä selatessa tulivat samat äänet kuin tällä pöytäkoneellani selatessa. Eli ihme vikinää ja piritystä.

  Missähän helvetissä on vika?

  Tällä hetkellä fiilikset on semmoiset että tekis mieli palauttaa kaikki laitteet takas kauppoihin ja ottaa rahat takas ja mennä noilla Z-cinemoilla joissa ongelmia ei ollut.
   
 7. references

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2008
  Viestejä:
  416
  -
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2018
 8. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  Juu ehkä tosiaan tuo pieni hurina on vain "ominaisuus" Eikä siitä kyllä haittaa ole mutta tuo ongelma että kun ei kuuntele mitään musiikkia tms. kohtuullisen kovalla tai jos ei kuuntele ollenkaan ja selailee nettia ja järjestelee konetta ym. normaalia niin aika kummallisia piipitys ääniä ym. tuo kyllä päästelee. Jos se erotin ei auta niin teen kyllä varmaan niin että heivaan nämä kaiuttimet ja kaikki niihin liittyvät jutut takaisin ja ostan jotkut Logitechin Z-3 tms. tilalle.

  Muuten nämä vaikuttaisi kyllä ihan hintansa väärteiltä mutta tuo ettei näitä voi pitää päällä ellei kuuntele musiikkia tai katso leffaa niin ärsyttää kyllä hieman.
   
 9. Molexi

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2010
  Viestejä:
  1 101
  Niin, voi olla että jos olisi vaikka normaali stereovahvistin ja passiivikajarit, ettei suhinoita olisi ehkä niin paljon. Aktiivikajareissa ei ne vahvarit ole aina kaikkein parhaita, ne voi suhista ihan omiaan ja on aina pakko käyttää sitä kajareiden vahvaria. Behringeristä muutenkin on vähän jääny sellanen halpisvalmistajan kuva itselleni. (En toki tarkoita että olisi mitenkään huono.)
   
 10. Fractal

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  1 314
  Noi behringerit on mitä on. Niissä on häiriöääniä, mut ton galvaanisen erottimen pitäis ne poistaa. Ihan käsittämättömäks menny koko threadi.
   
 11. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  Juu tosiaan on mennyt aika käsittämättömäksi mutta pääosin on minun hätäilystäni johtuvaa. Laitoin juuri verkkokauppaan viestiä koska menen vaikka henkilö kohtaisesti viemään sen dacin ja erottimen tarvittaessa takasin.

  Sillä jos homma ei erottimella korjaannu aijon tosiaan palauttaa kaikki laitteet takaisin ja ostaa jotkut ei hifi kaiuttimet ilman ongelmia.
   
 12. mailbag

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2005
  Viestejä:
  5 404
  Voi niitä ongelmia olla vaikka olisi kuinka epähifit-laitteet...
   
 13. DropIt

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2002
  Viestejä:
  49
  Itselläni on läppärin ja ulkoisen äänikortin kanssa ongelmia melkein aina jos läppäri on laturissa. Ottaa häiriöitä maasta.

  Ongelman ratkaisi jatkojohto josta poistin maapinnit. :kippis:

  Tämän jälkeen olen ihmetellyt miksi läppärissäni (Asus) edes se maadoitettu roikka on. Esim Sonyn läppärissä sellaista ei ole.


  Voit testata tätä kikkaa esim kytkemällä töpselin paperin läpi pistorasiaan jolloin paperi estää maadoittumisen. :smoke:
   
 14. mailbag

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2005
  Viestejä:
  5 404
  Voihan tuota kokeilla mutta toki voi olla vaarallista käyttää sekasin maadoitettuja ja maadoittamattomia laitteita jos niissä on isoja metallipintoja kuten pc-kotelo.
   
 15. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  Ehkä en kuitenkaan tuollaista lähde testaamaan :D Odotan että tekeekö galvaaninen erotin muutoksen ja jos tekee niin olen tyytyväinen ja pidän nämä mutta jos ei tee niin lähtee kyllä samantien takaisin kaikki ja sitten mietin tarkasti mitä teen vai pidänkö nuo z-cinemat sekä kuulokkeet.
   
 16. DropIt

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2002
  Viestejä:
  49
  Lueskelin, että oletkin yrittänyt jo melkein mitä vaan.

  Mutta omat kokemukset näistä aktiivikaiuttimista ja PA vehkeistä on se etteivät ne hyväksy mun läppärin virtalähdettä sitten ollenkaan.

  Meni pitkään ennen kuin tajusin miksi laitteet hurisivat paikassa kuin paikassa. Nykyään kytken läppärini _aina_ sen jatkoroikan kautta josta olen poistanut maadoituksen. :kippis:
   
 17. mailbag

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2005
  Viestejä:
  5 404
  Mitä tästä opimme? Hoitakaamme dacin virtapuoli aina erillisellä adapterilla ja välttäkäämme usb:sta virtansa ottavia värkkejä :)
   
 18. references

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2008
  Viestejä:
  416
  -
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2018
 19. Molexi

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2010
  Viestejä:
  1 101
  vihoviimeinen ot

  Kun esim. e-mu 0204:ä on ground lift vipu, niin tarkoittaako tuo nyt sitten että se erottaa värkin tietokoneen maasta? Olisiko tuollainen parempi kuni nuforce häiriösignaalien puolesta? (Kyllä, olen itse harkinnut tuon hommaamista, saisi mikinkin kiinni...)
   
 20. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  No niin. Tuossa puolitoista tuntia sitten tuon galvaanisen erottimen laitoin kiinni eikä häriö ääniä enää kuulu :cool:

  Nyt vaikuttaisi jo ihan hyvältä :)

  Toivottavasti ei nuo johtojen irit ja takaisin nykimiset ym. tehneet pahaa millekkään laitteelle mutta tuntuisi ainakin nyt toimivan.

  EDIT: Hyvin tuntuisi nyt toimivan kun sai tuon galvaanisen erottimen. Toivottavasti tämä topic säilyy säilössä pitkään niin jatkossakin samanlaisista ongelmista kärsivät löytävät tämän
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2011
 21. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  eipä itseasiassa ihan viellä tämä topic sulkeudu koska asiani liittyy viellä tähän.

  Eli tässä on hieman ristiriitainen tunne ostaakko vai eikö ostaa subbaria sopivan tullessa vastaan hyvällä hinnalla voisin tietysti ostaa mutta tässä galvaanisessa erottimessa on kaksi piuhaa eli kaiuttimille on piuhat mutta subbarille ei. Eli eikö häiriö äänet kuulu subbarista vai onko niissä valmiina joku suoja?

  Ja toinen kysymys että jos ostaisin jonkun subbarin näiden kaveriksi mikä se voisi olla? Meinaan hieman tekee mieli noita maanjäristys effektejä. Vanha subbari pystyi tietyssä tilanteissa ihan mukavat järistykset tekemään kun näillä jää aika olemattomiksi.
   
 22. JaRoDD

  Rekisteröitynyt:
  23.02.2008
  Viestejä:
  1 211
  Mä suosittelisin ensin kuuntelemaan niitä Behruja silleen ihan 0-säädöillä viikon, pari. Katso, kuuntele, ihmettele, että tarviiko ne sitten enää siinä vaiheessa mitään maanjäristysgeneraattoria rinnalleen. Veikkaan vahvasti, että subbarin tarve katoaa...

  Taitaa muutenkin olla tuo subbari enemmän sellainen muotivillitys :) Kun kaikilla karvarallia ajavilla karjalalippisamiksillakin subi on, niin pitäähän se kotoakin löytyä jokaiselta itseään kunnioittavalta hifistiltä :D

  Itellä on subi autossa, kotisetupista se jäi lattialle kuolleena makaamaan... Ainakaan toistaiseks ei oo kukaan hoksannu, ettei siinä ole edes töpseli seinässä :D
   
 23. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  Kun esim tuota the other guys leffaa katsoin niin tarkoituksella testasin kun eräässä baari kohdassa oli todella maatajärisyttävä basso niin näillä kajareilla sitä tuskin edes kuuli kun ei kai toista tarpeeksi alhaalle?
   
 24. Molexi

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2010
  Viestejä:
  1 101
  Eikös nuo ole tehty musiikin miksaukseen sopiviksi eli toistavat kaiken mahdollisimman tarkasti ja sävyttömästi mutta tylsästi. Ei ne ole tarkoitettu maanjäristyssimulaattoreiksi.:D Pitäisi olla aivan eri luokan vermeet sellaiseen.
   
 25. mailbag

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2005
  Viestejä:
  5 404
  Subbarit on järinää ja leffoja varten, harvemmin niitä hyllykaiuttimista saa eli subia ostamaan vaikka käytettynä ja tarkastaa kaikki liitännät että on sopivia ennen ostoa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti