Mitkä BEHRINGER Truth sarjan kaiuttimet ostaisin?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Team_Slow, 26.12.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. rebellious

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2009
  Viestejä:
  53
  1)Tv-kaapeli ei ole kiinni, ainoastaan näppis, hiiri ja tämä murheenkryyninä oleva kortti
  2)Kaikki kolme, kone ja molemmat behrut on samassa suojamaadotetussa jatkojohossa kiinni
  3)Äänikorttina toimii EMU 0204 USB. Itse asiassa emon integroidulla äänikortilla tulee VÄHEMMÄN häiriöitä, kuin ton boxin kanssa.

  Häröäänistä häiritsevimmät on siis muotoa sirinää, vinkunaa ja surinaa. Noi muuttuu kun esim liikuttaa hiirtä. Flash-videot aiheuttaa hienon yhdistelmän noita kaikkia.

  Aattelin nauhottaa noista äänistä näytteen. Ihmettelin miks audacityssä tasot on alhaset. Noh, tuli ilmi, että tolla kortilla TOISTON äänenvoimikkuus vaikuttaa SUORAAN nauhoituksen äänenvoimakkuuteen(ainakin mulla). Ääni nauhottu siis tosi hiljasella, vaikka kaikki maholliset nauhotuksen tasot on täysillä. Kajareiden tasoja en viittiny mahottomiks nostaa, jos windows päättääkin soittaa mulle puolen metrin päähän 120dB piikin. Kuulokkeiden kanssa homma siis toimii kuitenkin hyvin kun voi pitää windowsista tason sadassa.

  Tämmöstä tänään. No, on näillä superluxin kuulokkeillakin ihan mukava kuunnella.

  e: galvaanisella erottimella varmaan korjaantuisi, pitäisi vaan hankkia mukaan kasa rca-piuhoja. Taidan kuitenkin kokeilla tota virransyötön korjaamista, kuhan kerkeän.

  e2: Tuli sitten viritettyä yhden usb-portin virransyöttö suoraan powerilta, ei auttanut ininöihin. Aktiivi-pfc tai mikä lie pilaa ilmeisesti powerin sähkön audiokäyttöön sopimattomaksi. Viritin toisen pc-virtalähteen ruokkimaan tätä usb-porttia, toimi hyvin. Ketjussa aiemmin linkattu USB galvaaninen erotin auttaisi varmaan, kuten vaihtoehtoisesti verkkokaupan rca galvaaninen erotinkin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2011
 2. Jukkiz90

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2011
  Viestejä:
  120
  Olen harkinnut ostavani nuo B3031A:t ja mietin tässä minkälaisen äänikortin tarvitsee hommata, jos noihin haluaa vielä subin seuraksi myöhemmin? Volumea olis myös kiva säätää jostain nappulasta, eikä vain windowsista.
   
 3. rebellious

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2009
  Viestejä:
  53
  Ah, teippi rocks! Teippasin siis koneen ja kajareiden virtajohdoista suojamaat pois, häiriöäänet hävis. Tuli nyt ainakin halpa, ei välttämättä sähköturvallinen tai muutenkaan suositeltava ratkaisu. Samaan hintaan, ku toi 0204+galvaaninen erotin kannattaa varmaan suoraan ostaa kunnon boksi. Tai en minä tiedä, jos mulla nyt vaan sattuu olemaan tavallista huonompi tuuri.

  Änikorteissa ei taida olla paljon eroa subikäyttö varten, kun oikeaoppisesti tarvitaan jakosuodin johonkin väliin ja sitä ei äänikorteissa ole. Jakosuoto voidaan sitten tehä subilla itessään, eli äänikorttilta täyden alueen signaali, josta subi poimii omansa ja laittaa loput pääkajareille. Toinen vaitoehto on erillinen jakosuodin(esim BEHRINGER CX2310 SUPERX PRO huom laadusta en sitten tiedä). Muutenkin itse aloittelijana on vielä vähän vaikeeta neuvoa ilman syvällisempää kokemusta, silti vaan moni koittaa esittää asiantuntijaa mutupohjalta.
   
 4. Team_Slow

  Rekisteröitynyt:
  19.11.2009
  Viestejä:
  6 882
  Nostetaampas aihetta.

  Eli minähän myin nuo laitteeni pois rahapulassani tuossa muutama kuukausi takaperin. No tänään sain uudelta omistajalta viestiä kuinka subbari oli ottanut ja hajonnut viikonloppuna. Ostaja oli luonnollisesti lähettänyt viestiä Thomannille joka vastasi "Takuu tarjotaan ainoastaan asiakkaille eikä asiakkaiden asiakkaille ja olivat pyytäneet ottamaan yhteyttä minuun." Tässä asiassa tietysti ensin vastaan tuleva paska homma on se että minulla ja nykyisellä omistajalla on about 400km välimatka eli tuonti tms. ei onnistu.

  Tämä kuitenkin on ensimmäinen kerta kun edes kuulen näin naurettavasta asiasta enkä ole ainakaan muiden liikkeiden kanssa toimiessa kuullut että sillä olisi jotain merkitystä oletko ensimmäinen vai kymmenes omistaja vaan sillä että laite on sama kuin kuitissa lukee.

  Kysynkin arvoisat murot mitä kannattaisi tehdä ja mitä mieltä te olette tapauksesta? Omalla kohdallani ainakin todennäköisesti kyseinen liike menee boikottiin enkä sitä tule suosittelemaan muillekkaan ellei sitten tuo viesti ollut vain jonkun tietämättömän asiakaspalvelijan moka tms.
   
 5. Ralfiez

  Rekisteröitynyt:
  02.04.2007
  Viestejä:
  145
  Homma onnistuisi helpoiten sillä tavalla, että sinä otat yhteyttä Thomannille ja kerrot vain nouto-osoitteeksi tämän uuden omistajan osoitteet. He pystyvät tunnistamaan sinut helpommin käyttäjätunnuksilla yms. tiedoilla. Muistaakseni jotenkin näin olen kikkailut Thomannin kanssa aiemmin.
   
 6. DropIt

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2002
  Viestejä:
  49
  Taidanpa itsellekin ostaa BEHRINGER B3031A TRUTH kaiuttimet ja niille telineet.

  Kertokaapa viisaammat mitkä johdot täytyy ostaa. Niin moni tainnut ostaa vahingossa esim ne balansoimattomat johdot :)

  Tulevat tämän laitteen perään:

  NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR KONTROL S4 - Thomann Verkkokauppa


  Varmaan pitäis ostaa myös johdot millä saan ääntä noihin esim rca liittimestä.
   
 7. noobscene

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  484
  Laitteessa ei ole käsittääkseni balansoituja lähtöjä, joten balansoitujen kaapelien osto ei vaikuta soundiin. Ainoastaan järkevää jos ajattelee joskus uudemmassakin setissä käyttä kyseisiä kaiuttimia niin ei tarvitse johtoja uusia välttämättä. Itse käytän Adam A7 kanssa Cordialin piuhoja, en muista mallia, mutta hyvät ovat olleet ilman mitään ongelmia ja hintakaan ei ollut paha. Ssnaket unohtaisin heti jos on se muutama euro laittaa lisää kaapeleihin. Ainut poikkeus on Pro-Ssnake piuhat joissa on Neutrikin liittimet eri valmistajan leimalla -> 99% samaa tavaraa eri leimalla.
   
 8. DropIt

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2002
  Viestejä:
  49
  "The S4 main output is equipped with both balanced 1/4" TRS jacks and unbalanced RCA jacks." Näyttäis kuitenkin olevan.
   
 9. Jukkiz90

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2011
  Viestejä:
  120
  Perkele kun nuo B3031A on loppu thomanilla taas... Kuinka paljon eroa mahtaa olla B3030A ja B3031A välillä jos ottais ton ensimmäisen sittenkin. Entäpä mikä olisi halvin usb interface, mistä löytyy balansoidut lähdöt, sekä volume säätö?
   
 10. Pinqvin

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2008
  Viestejä:
  41
  Itsellänikin olisi tarkoitus päivitellä koneen äänentoistoa joillakin Behringerin pöntöillä, vaan haluaisin kovasti päästä kuuntelemaan ennen ostopäätöstä. Onko kellään tietoa löytyisikö näitä Behringerin aktiivikajareita tai ylipäätään mitään aktiivikajareita kivijalkaliikkeistä Tampereen seudulla? Kovin on nihkeästi löytynyt tietoja internetsin kautta etsiessä
   
 11. noobscene

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  484
  Musiikkiliikkeet kävisin katsastamassa ennen HiFi-liikkeitä varmaan täällä suunnalla. Ainakin nettisivuillaan eivät näytä myyvän koko merkkiä, joka melko ymmärrettävää HiFi-liikkeeltä :)
   
 12. Pinqvin

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2008
  Viestejä:
  41
  Jees, näyttää löytyvän paljon paremmin musiikkiliikkeistä, pitänee lähteä kiertelemää ja kattelemaa, kun saan muutettua :)

  Nyt ois hakusessa DAC jolla saisin Behringerit koneeseen kiinni, mielellään balansoiduilla kaapeleilla (XLR). SPDIF/Coaxial out DAC:sta olisi myös hieno asia, niin voisi vähän kokeilla television kautta kajareita :) NuForcen uDAC-2 vaikuttaa muuten hyvältä, mutta kajareita ei siihen taida saada balansoituna kiinni (vaiko saako?) ja hieman on näkynyt eri foorumeilla juttua siitä, että kyseinen DAC on syyllinen joihinkin audiossa kuultaviin virheisiin. Jos mahdollista, niin DAC saisi olla samaa hintaluokkaa kuin uDAC-2, max jotain 150-200e niin pysytään kutakuinkin budjetissa :P
   
 13. ravene

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2004
  Viestejä:
  1 019
  Itsellä on Beresford Caiman, johon olen ollut tyytyväinen. Se maksaa 199£ mutta edullisemman TC-7520:n saa 129£. Onhan noissa omat ongelmansa (esim. satunnainen click-ääni laitteesta kun se on päällä), mutta hintaluokassaan hyviä ja testeissäkin pärjänneitä.
   
 14. Molexi

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2010
  Viestejä:
  1 101
  Kappas mokomaa kun näyttää siltä että BEHRINGER B3030A TRUTH - Thomann Verkkokauppa vaikuttaisi sittenkin kaikkien luettujen kaiutinarvosteluiden jalkeen vahvalta ehdokkaalta tännekkin koneen kaveriksi.

  Kuulisin mielelläni omistajien mielipiteitä ja mahdollisia vertailuja aiempiin tai toisiin kaiuttimiin joita olette kuulleet.

  Minkälainen tuo xlr-liitin noissa on, meneekö tuo missä on piikit vaiko tuo sininen?

  [​IMG]
   
 15. All-Bran

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  586
  Signaali ruiskuaa aina tapista reikään, eli tappi menee reikään. Kaiuttimessa pitäisi olla nuo reiät. :o
   
 16. Bumper

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2004
  Viestejä:
  950
  Vähän ehkä aihetta jo sivuaa, mutta ruuvasin tänään täällä uudessa kämpässä B3030A:t seinään pöytä- tai hyllytilan vähyyden vuoksi... Nämä B-Tech BT 77 -telineet vaikuttaisivat varsin passeleilta tähän tarkoitukseen. Johdot mahtuvat hyvin kulkemaan tuolta takaa ja mitoitus riittää näiden painollekin keveästi. Suosittelen, jos joku on tällaista seinäasennusta suunnitellut. :)
   
 17. Liki

  Rekisteröitynyt:
  21.05.2002
  Viestejä:
  52
 18. CAPS LOCK - TAI SHIFT POHJASSA

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2001
  Viestejä:
  3 738
  Tommoset B3031A:t on tässä suunnitteilla itelle uuden konepaketin kaveriks ja tarvis vähän vinkkiä, että millasta äänikorttia tohon kannattais sovitella mukaan? Integroidulla ei käsittääkseni kannata lähteä liikkeelle? Entäpä millä kaapelilla on fiksuinta ääni kortilta viedä pöntöille?
   
 19. CAPS LOCK - TAI SHIFT POHJASSA

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2001
  Viestejä:
  3 738
  Nostetaan vähän ylemmäs vielä, jos joku viittis tyhmää vähän potkia eteenpäin!

  Kahlasin lirpakkeen jopa kokonaan lävitse, mutta hieman jäi vielä epäselväksi se, että minkälainen paketti sitä kaikenkaikkiaan pitäisi Thomannilta laittaa tulemaan, jos kaiutinvalinnaksi on osunut tuo 3031A. Eli äänikortti/DAC ja kaapelit?

  Lisätään vaikeusastetta vielä edellisestä sen verran, että sotketaan soppaan mukaan wanha Pioneerin vinyylisoitin, joka olisi mukava saada koneen kylkeen vielä kiinni. Liittimet soittimessa tämän näköiset;

  [​IMG]

  Eli onnistuuko sekä noiden aktiivipönttöjen ja levarin liittäminen koneeseen samalla kortilla / masiinalla, vai tarviiko äänikortin kaveriksi hankkia vielä joku erityinen vehje levynpyöritintä silmälläpitäen, kuten tämä; Suomen Antenni- ja Tarviketukku - AUDIO/PHONO USB MUUNNIN?

  Vinkkejä, ajatuksia, dissaamista, jotain?
   
 20. Izvire

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2008
  Viestejä:
  1 177
  Eilen tuli B2031P:t postissa, kyllä nyt kelpaa.
  Xonar DG:stä menee vahvarin kautta kajareille.
  Juuri sopivan kokoiset pöydälle, ja aikalailla täydellinen saundi omaan korvaan.
   
 21. noobscene

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  484
  No ei nyt aina nuinkaan :) Sillä jo näin olisi, ei meillä töissä tarvittaisi koskaan kääntökaapeleita/liittimiä ;)
   
 22. Lagittaja

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2009
  Viestejä:
  7 128
  B3030A pari olisi mielessä.
  Jos käyttäisi tuota nykyistä pinohiirtä hyödyksi. (VSX-519)
  2x rca - 2x rca piuha vahvarin zone2 out liitännästä subbarin 2x rca inputtiin.
  Subbanen hoitaa high/low pass hommat.
  2x rca - 2x 1/4" letku sitten subin 2x rca outputista behkuille.
  Tuleeko kura äänenlaatu vai toimisiko jopa noin?

  Sent from my overclocked HTC Desire running Cool3D AceS v3

  E: Eipä tuo toimikkaan niinkuin suunnittelin. Pitääkö se sitten emu 0204 hommata..
   
  Viimeksi muokattu: 23.10.2011
 23. -juice-

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2011
  Viestejä:
  2
  Tervehdys, tässä kovasti kanssa pohdin, kummat kajarit hankkisin, b2030a vai b2031a.

  Tulisivat lähestulkoon täysin musiikin kuunteluun ja leffakäyttöön. Kuunteluetäisyys noin 2,5m. ja huoneen koko n.18 neliöö

  Monet kyllä noita pienempiä kovasti kehuu, mutta itseäni mietityttää juuri se että, soittavatko noi isommat paremmin alapäätä?

  Olisikos noista behringerin aktiivi subeista mitä on thomannilla myynnissä mihinkään? Jos ajattelis noiden pienempien kaveriksi.

  Edittiä: Jos noi pienemmät ja esim. Hifitalo Verkkokauppa - XS1 120w rakennussarja tämmönen subi? olisko minkälainen paketti?
   
  Viimeksi muokattu: 05.11.2011
 24. earl

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2010
  Viestejä:
  144
  Tuo Behringerin aktiivisubbari on kyllä melko mielenkiintonen laite. Painoa 33kg, 2kpl 8" elementtejä, ja alumiinikotelo. Silti hintaa vaan 160€.
   
 25. Diuziac

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2007
  Viestejä:
  774
  Ai saako sitä muka vielä jostain uutena? Edit: katsos perkele: Saa. Tosin ainakin oman yksilöni kotelo tuntuu puiselta, ei alumiiniselta, mutta eipä sillä väliä...

  ---

  Asiaan. Minulla on tosiaan Truth2030A:t ja Behringerin subi, ja koneessa ne ovat kiinni U-CONTROL UCA 202:lla. Tähän asti olen säätänyt volumea Windows XP:n säätimellä, mutta kun päivitin 7:aan, niin tämäpä ei enään onnistukkaan kunnolla. (Volumea ei saa mitenkään tarpeeksi pienelle.) Nyt taitaa siis vihdoin olla edessä sellaisen laitteen osto, jossa on "rautapohjainen" volumesäätö.
  Selasin Thomannin sivuja, ja löysin tälläisen: BEHRINGER XENYX 302USB. Olisiko tuo haluamani laite?
  Vaatimuksina siis:
  -"usb-äänikortti" (testattu emoon integroidulla, aiheuttaa hurjat suhinat kaiuttimiin. Nykyisellä ratkaisulla ei käytännössä ole taustasuhinaa ollenkaan)
  -kunnollinen volumesäädin + kaiuttimien mykistys (että saa sammuttaa koneen ilman kajarien poksumista)
  -liitäntä kuulokkeille + oma volumesäätö
  -2x rca-sisääntuloa/3.5mm sisääntulo (että saa mp3-soittimen kiinni)
  Jollen nyt ymmärtänyt jotain väärin, niin kyseisen pikkumikserin pitäisi hoitaa kaikki tarvittava?
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2011

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti