Miten puolustautua koiraa vastaan?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Enhancer, 15.06.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. RiceKari Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.04.2014
  Viestejä:
  49
  jos koira tulee kohti käänny toiseen suuntaan. turha haastaa riitaa jos on järkeä välättää tilanne
   
 2. bloody hell Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.10.1999
  Viestejä:
  3 068
  No ei kai siä mitään jos on niin häiriintynyt persoona että pitää koiraa potkaista riippumatta siitä millä tavoin se lähestyy. Mutta silloin kannattaa olla sen verran varuillaan että omistajalta saattaa tulla sitten kanssa palautetta. Joskus aikoinaan vanhempien koiraa kävi eräs kivittämään jolloin tuli vähän annettua palautetta ja kyllähän siitä itse jouduin pahoinpitelystä syytetyksi mutta tekisin saman nytkin jos tulisi tilanne eteen.

  Edit: Koira oli tiellä joka oli meidän tontin sisällä, mutta oli hiekkatie mistä pääsi myös muihin pihoihin. Vaikka olisi ollut tonttien rajojen ulkopuolellakin niin koiran joka häntää heiluttaen lähestyy ja silti kivitetään niin..
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  No nyt löytyi LiveLeakistä melkonen video: http://www.liveleak.com/view?i=9ba_1461101047

  Kaksi koiraa tappelee. Jengi käytää pamppua, pippurisumutetta, sähkölamautinta, potkua, käsilaukkua ja kypärää tuohon piskiin. Näyttää, että mikään ei toimi. Tulee päälle kuin joku terminaattori.

  Pistää miettimään, että mitä vittua sitä yksin pystyy tekemään, jos tuommonen peto käy päälle jossain syrjäisellä lenkkipolulla, eikä ole pistoolia mukana?
   
 5. Cardinal

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2013
  Viestejä:
  336
  Oho melkoinen video. Noita vastaan on ihan turha haaveilla mistään päähän potkaisuista tai kuristusotteista. Vaikka olisin kuinka koirarasisti, niin ei tuon rotuisia voi antaa ihmisille pidettäviksi.
   
 6. Duke Nukum Banned

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2013
  Viestejä:
  572
  Ai saatana kun on häijy otus. Miten ihmeessä sähkökään ei tuohon vaikuta kun eikö sen pitäisi lamaannuttaa lihakset vaikka mieli miten yrittäisi jatkaa riehumista? Harmi vain, ettei perusmuroa ollut tuolla paikalla.
   
 7. punaparoni

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2013
  Viestejä:
  382
  Sähkö oli kyllä yllätys ettei tehonnut koiraan. Pippurisumutteella oli sentään jotain vaikutusta, sai koiran liikkumaan paikasta, mutta leuat pysyivät lukossa.
  Tuossa tilanteessa olisi ollut pampun käyttäjältä ajattelevampaa suunnata iskut esim. takajalkoihin selkärangan sijasta (Eipä nuo iskutkaan erityisen voimakkailta vaikuttaneet), jolloin mahdollisesti olisi voinyt lyödä luut poikki/murretuiksi. Kipu ei tuota koiraa selkeästi lamaannuttanut, joten ainut keino on saada paikat rikki ettei tahtokaan auta.

  Helppo huudella tietysti täältä foorumin riveistä ja jos tuollainen tulisi ihmistä vastaan, niin hankalampi siinä mitään iskuja tarkemmin tähdätä.
   
 8. pitipi inu

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2008
  Viestejä:
  1 547
  kyllä se sitte hellittää kun tunkee peukalon silmäkuopasta aivoihin, toinen juju on tunkea sormet sen sieraimeen kun se lukottaa leuoilla tai tökätä jollain kepillä/sormella kitalakeen että saa oksennus reflexiä.
  muuten sitte jos on lenkkipolulla niin kaksi pientä puukkoa/linkkuveistä kumpaankin käteen, toisesta kädestä se voi saada kiinni mutta toisella saakin sitte teilattua.
   
 9. Pärre Guudman

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2014
  Viestejä:
  842
  Tosi Muro ilmoittautui :D
   
 10. pitipi inu

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2008
  Viestejä:
  1 547
  :) helpointa tieten on kiivetä puuhun/ jonku kallion päälle jos on mahdollisuus ja leikkiä vuorenvalloitusta samalla kun soittaa apua.
  tai sitte roudata mukana semmosta metrin pituista salamia jolla voi yrittää lahjoa sitä kaveriksi :rofl:
   
 11. Tarnado

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2003
  Viestejä:
  1 126
  Kuristusotetta suosittelisin... Ei nyt auta jos omaan käteen käy kiinni, mutta noissa koira v koira skenaarioissa ainakin.

  Tuollainen 50kg bullmastiffimix kävi kaverin koiran kimppuun koirapuistossa, ei sitä saanut siitä nahasta millään irti, mutta kun pisti hihnan kaulan takaa ja kuristi, niin hetken päästä kävi kyllä kiltisti nukkumaan...
   
 12. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Sieltähän se tuli. Perusmuro kun ottaa siimoillaan kunnon kuristusotteen niin pitbulli menee untenmaille kuin sormia napsauttamalla. Päivä pelastettu.:D
   
 13. Masatir

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2010
  Viestejä:
  725
  Mikähän siinä on, että kun kaksi idiootti-ihmistä tappelee tuubissa, liveleakissa ym, niin ei tunnu missään mutta sitten kun kaksi katujen koiraa ottavat yhteen, niin kylläpä tuntuu pahalta. Heti kun tuo rempoja päästi otteensa irti lajikumppanistaan, niin aloin sitäkin sääliä.
   
 14. Tarnado

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2003
  Viestejä:
  1 126
  Noh kuten sanoin, lähinnä noihin koira vs koira skenaarioihin... Silloin yleensä on se hihna siinä lähistöllä mitä voi käyttää. Tämä siis toimi 50 kiloiseen piskiin, niin jotenkin tuntuu että toimii muihinkin...
   
 15. Sepander

  Rekisteröitynyt:
  15.03.2006
  Viestejä:
  4 974
  Sun pitää suhtautua idioottieläimiin samalla tavalla kuin idiootti-ihmisiin.
   
 16. Vesipetå

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2002
  Viestejä:
  112
  Veikkaisin, että koiran turkki toimi hyvänä eristeenä sähköä vastaan. Toimiikos tuommoiset sähkölamauttimet esim. paksun talvitakin läpi?
  Tuo kuristushan on nimenomaan paras keino saada koira irroittamaan ja taitaa vähiten vahingoittaa koiraakin. (Verrattuna potkimisen tms, kunhan lopettaa ajoissa.)
  Tosin tuossa koira vs koira tilanteessa riskinä on, että toinen koira purasee. eli pitäisi saada melkein molemmat aisoihin samaan aikaan.
   
 17. Digip

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2013
  Viestejä:
  1 174
  Koiria on tosiaan turha lyödä pampulla tms. päähän koska siellä on kallon suojana lihakset, tuollainen leuat lukossa oleva koira ei irti ihan heti päästä joten kaulapannasta kuristaminen tai ampuminen oikeastaan ainoa vaihtoehto. Sitten kun olet yksin ja 50kg koira riuhtoo koko ajan edes takas niin että hampaat uppoaa lihaan syvemmälle ja syvemmälle niin aika vähissä on vaihtoehdot.

   
 18. yannara

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2003
  Viestejä:
  11 738
  No huh huh, olipa aika erikoinen, en ole ikinä nähnyt vastaavaa kun mikään ei tepsi. Itsellä kävi mielessä nostaa ja vääntää sen ruskeen koiran takajalat, mutta toki siinä on se, että käykö se sitten itseni kimppuun. Aika erikoista, että vaikka siinä oli kymmeniä ihmisiä hakkaamassa sitä pois, niin se koira ei hyökännyt ketään ihmisen kimppuun siitä. Toinen ihmeellisyys on, että ne koirat lähti ehjän näköisinä eri teihin... (elleivät sitten menehtyneet vammoihinsa jossain nurkassa myöhemmin).

  Aivan varmasti amputaatio edessä.. vai mitä murolääkärit sanoo?
   
 19. naapurinjorma

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2012
  Viestejä:
  131
  Jos on järempi valo mukana, ainakin itseltä löytyy astetta raakempia käsivalaisimia niin sellaisella vain näyttää koiraa silmiin jos on käymässä päälle. Joku 10 Hz strobo ja muutama sata kilokandelaa kun porautuu silmiin niin kesyyntyy kovempikin villipeto.

  Ei ehkä kesäisin toimi, kun ei ole valoja mukana, mutta syksyisin kun tai vain muuten on pimeää.
   
 20. T0mi

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2002
  Viestejä:
  4 731
  Tekipä pahaa katsoa tuo video. Poliisi olisi voinut lopettaa tappelun vaikkapa yhdellä hyvin suunnatulla niskalaukauksella.
   
 21. harus

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2015
  Viestejä:
  202
  Turkki toimii eristeenä,olisi pitänyt antaa sähköisku kepeksille.Sama homma kun minkki tarraa käteen melkein ainut tapa päästä irti on tappaa minkki.
   
 22. Pargaspoliisi

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  1 909
  Mää hakkaaamassa kumipampulla vähän selkälihaksiin no kappas..

  Täysillä vetäsee tolla pampulla kuonoon tai muulla putkella / kepillä niin että jos ei muuten niin sitten että seuraavaksi kuono murtuu.

  Pure siinä sitten.
   
 23. L0nkero

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2010
  Viestejä:
  586
  Täällä on kyllä mahtavat jutut. :D
   
 24. vihainen hippi

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2013
  Viestejä:
  1 304
  On joo, jos muutama sekopää on saanut koiralta turpiinsa. (Anteeksi jos olet poikkeus).

  http://www.findikaattori.fi/fi/57 ja sitten verrataan vähän muihin elukoihin, kuten "meihin".
   
 25. Mindstar

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2013
  Viestejä:
  547
  Jos kunnon koira puree silloin kun kierrokset tapissa, niin ei se paljoa tunne/välitä kivusta. Suojelu- ja työkoiria treenanneena, ne ei hevin irtoa jos hitsaa kiinni. Nuo ovat niin harvinaisia tapahtumia, että viikonloppu iltana kylillä saa todennäköisemmin turpaansa.
   
 26. Tatuks

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2004
  Viestejä:
  3 500
  Ei ku se on vaan silmät sormiin tai kuristusote. Etkö yhtään oo lukenu tätä treadia? Tosimurot vähän kuristaa kaulasta ja koira on selätetty.

  Tämän takia poliisitkin pitää listaa Tosimuroista koska niihin ei koira tepsi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti