Miten kauan huolto voikaan kestää..?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja Henquitos, 05.02.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Henquitos

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  3
  Laitoin Philips- television Infocarelle huoltoon 13.1 ja itseasiassa posti toimitti paketin yllättävän nopeasti perille kun se oli jo Infocarella 14.1 (kyseessä siis takuuhuolto)

  Siihen sitten nopeus jäikin, soitin Infocarelle viime viikolla ja sieltä sanottiin, että varaosat on tulleet ja paripäivää niin TV on valmis, eipä ollut. Soitin tänään 5.2 taas Infocarelle ja kyselin telkkarini kuulumisia niin sama vasutaus kun aiemminkin "paripäivää niin valmista on", tuskin.

  Olisi ihan kiva tietää muiden kokemuksia kyseisestä firmasta ja huollon nopeudesta? Olisi ainakin hyvä olla rehellisiä huoltofirman puolesta ja kertoa todellinen huoltoaika, heidän sivuillaan lukee että huoltovasteaika on 5 arkipäivää, onkohan tuo kenellekään toteutunut? Mielestäni ihmeellistä, että huoltotiedoissa lukee monta viikkoa "Korjaus työnalla" mutta mitään ei tapahdu, sähköposteihin ei vastata, maksulliseen asiakaspalveluun saa jonottaa todella pitkään ja takaisinsoittopalvelu ei ainakaan minun kohdalla ole toteutunut.

  käsittämätöntä paskaa.
   
 2. Okies

  Rekisteröitynyt:
  03.05.2015
  Viestejä:
  175
  Minulla meni n. vuosi sitten kannettava Infocarelle takuuhuoltoon. Perillä laite oli muutaman päivän huoltojonossa, sitten "varaosa tilattu" ja lopulta asennettavana. Lopultakin parissa viikossa sujui homma kuljetuksineen. Mietin vain, että jos diagnoosi ei olisi ollutkaan oikea ja varaosa ei olisi korjannut ongelmaa, miten kauan korjaus sitten olisi kestänyt ? Infocare tekee valtavasti takuukorjauksia eri merkeille, joskus homma ei mene heti putkeen.
   
 3. Henquitos

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  3
  Noniin, homma edennyt jo sen verran, että tänään 6.2 on tilattu kyseiseen laitteeseen kolmannen kerran eri varaosa. Luonnollisesti osan toimituksessa kestää viikko.
   
 4. Henquitos

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  3
  17.1 Maanantai

  Homma ei ole edennyt suuntaan tai toiseen. Laite seisoo edelleen jossainpäin infocaren varastoa ja tilatut varaosat ei ole saapuneet. Infocare ei vastaa sähköposteihin tai puheluihin.

  Näillä näkymin ei kannata pidättää hengitystä, että huolto nytkähtäisi eteenpäin. Tietääkö kukaan miten laki menee huoltoaikojen suhteen?
   
 5. Okies

  Rekisteröitynyt:
  03.05.2015
  Viestejä:
  175
 6. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 469
  Eihän se ole ollu kuin vasta kuukauden. Parin kuukauden jälkeen yhteyttä kuluttajaneuvontaan niin antavat suosituksen kaupan purusta.
   
Tagit:

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti