Mitä pelaat tällä hetkellä ja mietteitä siitä?

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Crapper, 13.06.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Mane-

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  528
  . Ei oo kyllä mikää kummonen ero i7 vs i5. Vähän sama juttu melkeinpä joka pelissä. Ei niillä höpöhöpöthreadeilla ihmeitä tehdä. Yllätävän vähän hyötyä extremeprossuistakaan joissa on ihan oikeita ytimiä yli neljän.
   
 2. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 709
  Niin siis puhuin haswelin i5 joka itselläni, W3 suht rankka ainakin tälle vanhemalle I5 rossulle.
  Skylaken I3 taitaa jo päin näköä vetää i5 hashwelia.

  Muissa peleissä sitten riittää kyllä tää Hashwelin I5 jopa vakio kelloilla.
   
 3. patteli

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2004
  Viestejä:
  14 582
  Öö en jaksa ees katsoa mutta tosta thumbnailista jo näkee että joku 80% ero pahimmillaan vakio i5 vs i7.

  "Ei eroa"

  Tottakai kellotaajuuden nosto vaikuttaa vitusti. Tee sama sille seiskalle ja eroa alkaa löytyä. Onhan se Pentium G2358 vai mikä olikaan joku i5 tasonen kun sen kellittää @4GHz :rofl:
   
 4. Mane-

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  528
  Jos puhutaan i5 v i7 eroista niin puhutaan sitten edes saman sukupolven prossuista. Ei oikein löydy mistään testiä missä i7 olis merkittävästi parempi witcherissä kun i5.
   
 5. Mane-

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  528
  :facepalm: Katopa nyt kuitenkin.. Ei helvetti:facepalm:
   
 6. perato

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2014
  Viestejä:
  1 482
  No i5 ja i7 harvoin on samoilla kelloilla, että jos puhutaan niistä lisäthreadien hyödyistä nii olis hyvä jos vertailussa olis samat kellot ja vaan threadit pois.

  Meinaan kyllä tossa testissä vedetään vakiolla ihan kiitettäviä eroja, mutta kellotettuina molemmat aika viivoilla. Menee vähä puurot ja vellit sekasi tässä keskustelussa tällä hetkellä ite kullakin.
   
 7. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 709
  Tässä puhuttiin juurikin 60fps kanssa kun vakio I5 hashwelilla menet kaupungiin niin droppeija tulee ja kellottaiminen ei paljoa auta, omalla kokeiltu 4,5 kelloilla ja silti lyö 100% täyteen.
  Enemmän säkeitä niin sitä parempi ja tämä ainoastaan omissa peleissä juurikin W3 kohdalla ollut ongelma. Siksi itselläni 50fps lukko, ei droppaile missään.
  W7:llä jaksanut hyvä ku kaupungissa edes 50fps mennä, W10 kanssa mennään jo lähellä 60.
   
 8. mikko853

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2003
  Viestejä:
  2 956
  F.E.A.R tuli joskus aikanaan hommattua steam alesta lisäreineen, tässä nyt viikon sisään pelasin tuon vihdoin läpi, vallan mainio peli, tuota tuli jo kokeiltua joskus 10v sitten, mutta tuolloin ei ollut rautaa joka olisi jaksanut kunnolla pyörittää.. nyt pyöri nätisti fhd ja kaikki nupit kaakossa 3v vanhalla läppärillä :D Lisärit sen sijaan oli pettymys, käytännössä kaikki kauhu, puzzlet ja tarina jäi puuttumaan emopeliin verrattuna, noh tulipahan nämäkin pelattua läpi.. Jos pelkkää räiskintää kaipaa niin nuokin menettelee vaikka välillä tulikin Serious Sam mieleen.. Nyt on asentumassa Fear2..
   
 9. Pazze

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2015
  Viestejä:
  45
  PS3:lla on työn alla Fallout 3. Fallout sarja on uusi kokemus mulle ja pelasin sen nelosen ja tykkäsin kovasti. Pitihän sitä sitten ostaa pari edellistäkin. Tarinallisesti 4 on selkeämpi ja questit etenevät loogisemmin. PIdin siitä siis enemmän. Mutta en valita, hyvä peli kyseessä vaikka toki ikä jo näkyy. Seuraavana odotta Fallout New Vegas.

  Dishonored taas on kesken Xbox Onella. Se peli ei vaan ole lähtenyt lentoon, mutten ole luovuttanut vielä. XBoxilla seuraavana on vuorossa Dead Redemption. Kokeilin sitä, ja vaikutti oikein kivalta.

  PS4 on nyt ollut puhtaasti kakaroilla käytössä. Mulle piti Anttilan lähetellä Uncharted 4, mutta oli kuulemma loppunut varastosta. :) No, ilmeisesti eivät halunneet myydä halvalla. Harmittaa vaan sen vuoksi, kun olisi tuon voinut ostaa diginä about samaan hintaan, mutta valitsin fyysisen version jälleenmyynnin vuoksi.

  PC:llä olen pelannut Candy Crush Sagaa!!!! Siihen tuo läppäri sopii vallan mainiosti.
   
 10. eskimoe

  Rekisteröitynyt:
  26.12.2008
  Viestejä:
  1 559
  Deus Ex: Human Revolution Director's Cut.

  [​IMG]

  Tuli vähän juosten kustua eka läpipeluu kerta silloin kun peli julkaistiin, mutta nyt rupesin pelaamaan uudestaan Mankind Dividedia varten ja pelannut rauhassa läpi tehden kaikki sivutehtävät ja lukenut ebooksit ja sähköpostit matkan varrelta. Ja olen ihan tautisen koukussa peliin nyt. Ekaa Deus Exiä en ole pelannut mutta pitää varmaan ottaa harkintaan senkin pelaaminen ennen kun tuo jatko-osa ilmestyy.
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2016
 11. emerik

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  6 796
  Zombie Night Terror. Peli joka tuo vahvasti mieleen vanhan Lemmings pelin, jossa siis ohjattiin kentän läpi sopuleita. Tässä Zombie Night Terror ohjataan sopulien sijaan zombeja ja samalla koetetaan toteuttaa kentän tehtävä myöskin (joka on se haasteellisin juttu). Grafiikka on tätä nykytyylistä pikseligrafiikkaa, jota näkee lähes rasittavuuteen asti pienemmissä peleissä. Tähän tuo sopii ihan hyvin, kun peli sisältää muutenkin omanlaista huumoria. Pelattujen kenttien perusteella ihan hauska peli vaikka uudelleen peluun arvoa tuossa ei hirvittävästi ole. Vaikea sanoa vielä onko myöhemmät kentät hyviä ja onko noita sitten edes miten paljoa.

  Myös kokeilin yhden kentän tuota uutta Order of Battle: Winter War (Pelissä voi pelata siis ilmaiseksi yhden kentän noista lisäosista). Kyseessä on talvisotaan liittyvä kevyen luokan stragediapeli, joka muistuttaa aika vahvasti Panzer General/Corps peliä. Yhden kentän perusteella vaikuttaisi mielenkiintoisemmalta kuin Japanin liittyvät lisäosat. Mitenkään vakavasti otettavaa stragediaa tuo ei ole eli sellainen Steel Panthers fiilis ei synny. Vaikuttaisi kuitenkin ihan naksuttelu pelinä kelvolliselta joten saatan tuon ostaakin pois. Aihe on kuitenkin hyvä.
   
 12. Vemec

  Rekisteröitynyt:
  13.11.2003
  Viestejä:
  1 054
  PS3:

  Nino Kuni: Wrath of the White Witch. Upeasti toteutettu satu-seikkailu. On kuin katsoisi piirrettyä elokuvaa. Pelin hahmo on pieni poika, joka menettää äitinsä ja tulee vedetyksi fantasia-maailmaan, joka on todellisen maailman rinnakkaismaailma. Esimerkiksi kauppiaan kissa on tuossa maailmassa kuningas.

  South Park: The Stick of Truth. Aitoa South Park -huumoria tuutin täydeltä. Vähän sama kuin edellisessä: olet sankari piirretyssä elokuvassa. Omasta mielestä aivan loistava South Park -peli. Miltä tuntuu olla Eric Cartmanin ja Kennyn kaveri? Hahmot kommentoivat ja käyttäytyvät kuten South Park -sarjassa. Ketään ei säästetä ja mitään ei hyssytellä, kaikki saavat osansa. Ehdoton hankinta South Park -huumorista pitäville.

  PC:

  Titan Quest: Immortal Throne.
  Tämä peli olisi pitänyt hankkia jo aikoja sitten. Upea Diablon tapainen toimintaroolipeli, ja edullisesti steamista. Ei uskoisi, että pelillä ikää tovi ja kilpailee hyvin tämän tyyppisten pelien sarjassa. Teemana on antiikin kreikkalainen ja egyptiläinen mytologia, jossa jumalat muut mytologiset otukset heräävät eloon. Hahmoa kehitellään kykypistein ja Diablon tapaan myös leveleitä kertyy. Ehkä suurin ero Diabloon tulee siinä, että Titan Questissa on huolellisesti suunniteltu pelimaailma, eikä sitä generoida eri pelikerroilla. Lootti ja örkkien paikat vaihtelee ja lisäksi pelin läpäis ltyä saa pitää hankitut kamat uuteen pelailukertaan. Immortal Throne on paranneltu versio peruspelistä lisämatskuineen vähän samalla tavalla kuin Diablo 3:n lisäri Diaboon.

  Creeper World III: Arc Eternal. Viimein tuli tämä peli hankittua, joka monesti oli steamin ostoskorissa, mutta ei tullut aiemmin ostettua. Älkää antako yksinkertaisen graaffisen ulkoasun hämätä, sillä CW3 on erittäin koukuttava ja nerokas peli! Jos otetaan perinteinen torninpuolustus ja siihen isketään mukaan reaaliaikaisuus, mahdollisuus paussettaa ja rakentaa koska tahansa, niin ollaan CW3:n ytimessä. Pelin kantavana ideana on energian hallinta: ilman energiaa mikään rakennelma ei toimi, ja mitä enemmän ja mitä nopeammin energiaa viedään tykkiin, sitä paremmin se toimii. CW3:n kenttien läpäiseminen vaatii strategista ajattelua ja parasta on se, että voit suorittaa ne omalla tavallasi. Parhaimmat tulokset voi upata serverille. Pelissä on kampanja-moodi, joka on oikeastaan tutoriaali itse peliin, mutta samalla se kertoo myös pelin juonen. Lyhykäisyydessään creeperit ovat valloittaneet lähes koko universumin ja pelaaja on ihmiskunnan viimeinen toivo. Kampanja-moodin lisäksi pelistä löytyy erilaisia avaruuksia, joiden kentät vaihtelee helposta ihan mahdottomiin. Lisäksi jokainen voi tehdä omia kenttiä kenttäeditorilla ja uppia niitä toisten pelattavaksi. Pelattavaa siis riittää sadoiksi tunneiksi. Nopeus on valttia: mitä nopammin tuhoat creeperit, sitä paremman scoren saat. Ja nopeuteen ei riitä pelkkä napsuttelu, vaan pitää olla strategista silmää. Siinä onkin haastetta, että pääset hyvälle sijalle score-taulukoissa. Suosittelen tätä peliä kyllä kaikille, jotka ovat edes vähän kiinnostuneita torninpuolustus-tyyppisistä peleistä ja strategiapeleistä ylipäätään. Ainiin, pitää vielä sitä mainostaa, että pelin kehittäjältä on tulossa pian uusi peli nimeltä Particle Fleet. Ja se perustuu creeperin maailmaan. Ehdoton hankita. :)

  Qvadriga. Tämäkin peli oli edellisen tapaan pitkään hankintalistalla. Kyseessä on antiikin Roomaan ja muualle sijoittuva strateginen urheilupeli. Tarkemmin kyse on vaunukilpailuista, jossa ajataan hevosilla kilpaa ja matkalla voi sattua yhtä jos toista. Vaunuakilpa-ajoista lisää https://fi.wikipedia.org/wiki/Vaunukilpa-ajot Peli itsessään on melko simppeli. Yksinkertaiset grafiikat, yksinkertaiset valikot ja yksinkertaiset toiminnot. Mutta kuten edellisessä pelissä, tässä on kanssa vahva koukuttumisen vaara! Ajoja ajellaan vuoropohjaisesti, eli mennään aina yksi siirto eteenpäin. Tämä mahdollistaa strategoinnin: lyödäkö viereisellä lanilla menevää kuljettajaa ruoskalla vaiko kiihdyttää vauhtia? Peli ei ole ihan helppo, vaan jo alkumetreillä vaunut hajoaa, sijoittuu viimeiseksi tai jos ylipäätään selviää hengissä. Vaatii muutaman pelaamiskerran ennenkuin oppii miten vaunuilla ajetaan. Hevosia, vaunuja ja kuljettajia voi ostaa kilpa-ajojen yhteydessä. Lisäksi hevoset ja kuskit kehittyy mitä enempi niillä ajelee. Alussa ajellaan vain sillä seudulla mistä pelin on aloittanut, mutta myöhemmin pääsee matkaamaan muihin maihin, jos on kertynyt kuuluisuutta. Kuuluisuutta saa voittamalla kilpa-ajoja ja pelin päämääränä on voittaa kolme kertaa kilpa-ajot Rooman Circus Maximuksessa. Ja se ei ole ihan helppo tehtävä. Normaalin kampanjan lisäksi voi valita epic campaignin, jossa ei riitä voitot Circus Maximuksessa, vaan kuskin pitää voittaa myös globaalisti, eli olla parhailla sijoilla kaikkien kuskien kesken. Voitoista saa rahaa, jolla voi ostaa varusteita tai korjailla vaunuja ja pistää äijä lääkäriin, jos on tullut vaurioita. Pelin alussa voi valita missä "tallissa" ajaa. Jokaisella on omat hyvät ja huonot puolensa; niinpä löytyy uudelleenpeluun mahdollisuus. Kilpa-ajoja voi ajaa vuoropohjaisesti ja halutessaan myös reaaliajassa. Itse en reaaliaikaisuudesta tykkää, vaan jännempää on miettiä mitä milläkin vuorolla tekee. Kyllä tämä peli saa minulta suositukset, mutta koska kaikissa Slitherinen julkaisemissa peleissä on sen verran ylihintaa, niin kannattaa napata alennuksesta. Itse otin tämän vitosella ja se on käypä hinta.
   
  Viimeksi muokattu: 23.07.2016
 13. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Pro Evo 2016:Vuoden urheilupeli!!?

  MotoGP 2016 Valentino Rossi:Tais olla viimevuotinen parempi
   
 14. dktha

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  3 975
  Tuli taputeltua Witcher 3:n viimeinenkin lisäri läpi eli Blood and Wine. Omassa pelihistoriassani (vuodesta ~1992) tämä on ehkä jopa kaikkien aikojen paras peli, vaikka eri vuosina jokunen peli onkin tuntunut sen hetken parhaalta peliltä koskaan. Ei tästä oikein enempää kannata kirjoittaakaan, suosittelen pelaamaan. Tähän tuli upotettua arviolta 200-300 tuntia. Tälle 10/10.

  Witcherin jälkeen ei muut pelit tunnu enää hetkeen miltään. Tulikin otettua työn alle Dreamfall Chapters, jonka hommasin jo aikaa sitten mutta odottelin että viimeinenkin episodi saatiin uunista ulos. Kannattiko?

  The Longest Journey yltää ehkä yhdeksi parhaista seikkailupeleistä, mutta olen sen vain kerran pelannut läpi julkaisun aikoihin. TLJ: Dreamfall oli taas ihan hyvä paketti, vaikkei ihan aiempaan tasoon päästy.

  Mutta jokin tässä Dreamfall Chaptersissa tökkii silmille heti alusta alkaen. En muista juonesta oikein enää hölkäsen pöläystä, pelasinhan Dreamfallin läpi joskus 2005-2006 muistaakseni eli kymmenen vuotta sitten. Myöskin pelistä löytyvä Story Recap on ihan yhtä tyhjän kanssa. En muista enää kuin kaksi kolmesta "päähenkilöstä" ja mitä he suunnilleen olivat ja tekivät. Grafiikka on parhaimmillaan näyttävää, useammin tulee mieleen Unreal vuodelta 1998. Ääninäyttely on todella tönkköä ja sitten ne pelimekaniikat..pelissä on hyvin vähän varsinaista tekemistä, joten pelissä ravataan eestaas kenttiä ja yritetään keksiä mistä on kysymys. Tässä tulisi kyllä tarpeeseen 2010-luvun GPS, jotta pelaaminen olisi sujuvampaa. Juoksunappia jatkuvasti pohjassa pitämällä alkaa jo pikkurilli olla hapoilla.

  Hampaat irvessä tulee varmaan pelattua läpi, mutta tässä vaiheessa chapter kakkosessa ei tälle voi antaa kuin 3/10, ja sekin koska TLJ. Ehkä jos vanhat pelit pelaisi uudelleen läpi, niin tästä saisi taas enemmän irti.
   
 15. Suffeli

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  312
  xbox one(360): Red dead redemption. tuli ostettua kun luin että tuli tuki uudelle xboxille ilman mitää ennakkotietoja (yleinen "hypetys"). Ja nyt kun kattoo pelin sisäistä mittaria niin 23h tullut pelattua. En nyt osaa sanoa onko tuo joku pelimaailman kunkku mutta joku siinä vaan itellä viehättää.
   
 16. Hetzer

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  1 442
  Just Cause 3 (PS4). Ihan hyvää mayhemia, vielä ei ole aian täysin tottunut kontrolleihin mutta kyllä vihulainen on silti saanut selkäänsä :)
   
 17. Visperi

  Rekisteröitynyt:
  04.04.2013
  Viestejä:
  150
  Hexcells infiniteä olen alkanut pelaamaan aina kun muuta tekemistä ei ole koska nyt kesällä ole jaksanut kovin rankkoja pelisessioita vetää. Melko helposti kyllä jää koukkuun, kun uudelleen pelattavuutta löytyy eikä oikeasti tarvitse päätäkään puhki miettiä näitä pulmia miettiessä. Monesti käy myös perinteiset "Jos vielä yhen pelin" -skenaariot, kun yksi kenttä vie vain kahdesta minuutista varttiin :think: Ei voi muuta kuin suositella, jos miinaharavan tyyppisestä tykkää ja halpaa sekä rentoa pulmapeliä etsii.
   
 18. Raatokalle

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2011
  Viestejä:
  1 018
  Mass Effect 3 moninpeli. Jotain moninpelattavaa oli hakusessa, mitä pystyisi kavereiden kanssa tahkoamaan. Tuli sitten puheeksi, että uusimmassa ME:ssä on moninpeli joka on kuulema myös laadukaskin. Melko skeptisenä kuuntelin kunnes lopulta suuntasin avainkaupoille ja pistettiin peli tulille.
  Alkujärkytys oli kieltämättä aika kova. "laadukas pc käännös" oli kyllä mielestäni kaikkea muuta kuin laadukas. Vieläkin raivostuttaa tuo välilyönnin käyttö kaikessa, mutta FOVin sentään sai modattua järkeväksi. Tekstuurit ovat aivan järjetöntä ripulia, melkein mahdoton uskoa että peli on vuodelta 2012, niin uskomattoman rumannäköinen. Onneksi sentään pyörii tasaisesti. Myöskään äänimailma ei mitenkään erikoinen mielestäni ole, vaikka käsittääkseni DICE:n studiolta oltiinkin osittain työstämässä pelin äänimailmaa.

  Muutaman kierroksen jälkeen kun sai rahaa ensimmäisiin laatikoihin ja ensimmäiset levelit hahmolle, niin alkoi mielenkiintokin pikkuhiljaa heräämään. Nyt onkin tullut parissa viikossa pelattua vajaa 20h, kavereiden kanssa. Alkuun ärsyttävän kankea peli onkin alkanut maistumaan, kun grindaamista seuraavan laatikon ostoon on juuri sopivasti. melkein aina(omalle kohdalle) on osunut mielenkiintoista loottia ja eri hahmoluokissa on senverran eroja, että pysyy mielenkiinto yllä niitä testaillessa. Suosikikseni on valikoitunut geth juggernaut, ei tarvitse tuskailla välilyönnistä koituvien ongelmien kanssa.
   
 19. perato

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2014
  Viestejä:
  1 482
  Tuli ite pelattua Me3 vuosi sitte ekan kerran läpi ja itellä oli kiinnostus tuota moninpeliosuutta olematon. Sit josaki muuttohässäköiden välissä oli hetki aikaa pelata nii päätin testata ja sit tuli helposti paukutettua se 50h sitä moninpeliä =D. Eihä se mikä ihmeellinen sinällää ollut, mutta siinä oli helppo olla hyvä/paras ja ihan hauskaa mättöähän se aikansa oli. Itekki tykästyin melee kroganiin ja sit tähän etämiinoja ampuvaan engineeriin vaikka lopulta joka hahmo soldieria lukuunottamatta oli ihan hauska.
   
 20. dktha

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  3 975
  Tuli tuo Dreamfall Chapters sahattua läpi ja loppua kohden juoni kyllä paransi peliä huomattavasti. Kuitenkin ongelmana oli se, etten tuosta tarinasta hirveästi ainakaan sivuhahmoja muistanut niin meni puolet ohi, eli varmaan jos olisin tuoreeltaan pelannut ainakin Dreamfallin läpi niin tästä olisi saanut enemmän irti. Aivan lopussa alkoi jo muistamaankin jotain oleellisia yksityiskohtia.

  Pelissä oli aivan liian vähän tekemistä ja kaiken lisäksi sitä rasittavinta tekemistä eli shift pohjassa ravaamista keposeen kaksi ekaa chapteria. Nuo kaksi ekaa chapteria olivat selvästi pelin kehnoin lenkki muutenkin. Todella tylsiä ja mitäänsanomattomia. Kakkoschapterin kohdilla aloin pelaamaan peliä niin että tarvittaessa googlasin mihin pitää mennä jotta peli sujui vauhdikkaammin. Puzzlejahan ei pelissä varsinaisesti edes ole vaan tuo ramppaaminen kävi vain ottamaan kupoliin.

  Tuli hommattua ensimmäinen osa eli TLJ nyt digitaalisena kun pelilevyt on arkistoitu jonnekin kellariin. Lämpimiä muistoja ko. pelistä joten sitä voisi pelailla taas uusintakierroksen jonain syksyisenä viikkona. Dreamfallia tuskin.
   
 21. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  The order:1886. 10/10 tarina, hahmot, tunnelma sekä ääninäyttely. Ei malta lopettaa. En ymmärrä huonoja arvosanoja. Tämä on lähes täydellinen peli jos ohittaa padiohjauksen ja ruudunpäivitysnopeuden.
   
 22. Nightgaunt

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2011
  Viestejä:
  1 809
  Täydellinen QTE ehkä, mutta että peli?
   
 23. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Wtf? QTE:tä ehkä ollut alle 2% pelistä.
   
 24. Zanious

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2013
  Viestejä:
  68
  Sama. Tykkäsin kuin hullu puurosta. Ennakko-odotukset oli tosi alhaalla negatiivisten keskusteluiden johdosta joten peli kyllä yllätti. Peli tuli pelattua vaikeimmalla vaikeusasteella ja tulipahan platinum trophy napattua pelistä samalla. Ylivoimaisesti yksi parhaita pelikokemuksia pitkään aikaan. Ostin pelin joskus silloin alennuksesta ja jokainen sekuntti oli kyllä mahtava.
   
 25. Hesemonni

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2003
  Viestejä:
  3 477
  The Division (Xbox One):

  Ubisoftin takaperoiseen Ubisoft Clubiin liittyvien alkuvaikeuksien jälkeen pelistä on kehkeytynyt yllättävän viihdyttävä tapaus. Tällä hetkellä level on 18-19/30 paikkeilla ja eilen yöllä oli erityisen hauskaa Dark Zonessa. En omaa mikkiä (Taino omaan, mutta avopuoliso + lapsi -kombo naapurihuoneessa ei välttämättä arvostaisi isin yöllisiä rupatteluita), enkä oikein kavereitakaan joiden kanssa pelata, jonka seurauksena DZ vaikutti aluksi aika tuskaiselta. Eilen sitten pelin sisäisillä käsilippaan / surrender jne. -emoteilla sain viittelöityä muutaman kaverin partyyn ja kyllähän tuo porukassa heiluminen on ihan eri hauskaa. Tulipas sieltä jopa jotain hiukan harvinaisempaa kamaakin, jotka tosin muuttunevat umpiserkeiksi verrattain ripeän levelauksen myötä.

  Mainettaan viihdyttävämpi peli.

  Suurimpina murheina koen oman OCD:ni jonka seurauksena tulee kaikki sivutehtävät tahkottua ja tämä syö aikaa muilta peleiltä :P
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti