Lihan voi pakastaa lukuisia kertoja ja alkoholi jäätyy kyllä =)
Ja mitä googletin, ihan viimoiseksi tälläisen https://www.kansalainen.fi/itavallassa-10-vuotiaan-pojan-raiskanneelle-pakolaiselle-7-vuoden-tuomio/ etsin tosin ihan jotain muuta mut tollasen se tarjosi, suomessa tuomari olisi leimattu varmaan rasistiksi ja laitettu putkaan tälläistä tuomioo ehdottaessa =)
Viimeksi muokattu: 31.12.2016
Putoamiskiihtyvyys?
Viimeksi muokattu: 31.12.2016
Rakenne muuttuu jo eka pakastus kerralla. Maku nyt on maku kysymys, mutta siihen vaikuttaa paljon rakenne.
Kossu jaatyy normi pakastimessa ~18-20 astetta miinusta.
Vodkan jaadyttamiseen tarttee laittaa pakkanen taysille, eli esim pikapakastus asentoon (eli joku -22 viiva -24 astetta).
Kossu/vodka voi myos alijaahtya, kuten vesi. Eli kun ottaa pullon pakkasesta, ja se hieman kopsahtaa johonkin, niin se jaatyy silman rapayksessa. Todistettu on tuokin (vahingossa), ja vitutus oli kasin kosketeltava... onneks se suli nopiaan.
Viimeksi muokattu: 31.12.2016
48830 !
2500 meni rikki ja 49k lahestyy !
edit:
oho... vaara threadi...
Viimeksi muokattu: 01.01.2017