Mistä rahaa? Onks mitään järkeviä vinkkejä?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Rockbear, 15.03.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. kirnukka

  Rekisteröitynyt:
  28.10.2002
  Viestejä:
  469
  Melko radikaali ehdotus, en tiedä yhtään voiko tämä ottaa tuulta alleen. Mut siis jos vaan siis ihan vaan väliaikaisesti, vaikka viitenä päivänä viikosta kävis jollain mestalla niinku tekemässä hikihommia niinku niiden muiden janttereiden seurana. Sitten vaikka aina kerran kuukaudessa joku siitä vaikka maksais könttäsumman tilille. Sit sieltä tililtä kävis aina hakemassa sitä rahaa aina ku sitä tarvii.
   
 2. jackcox

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2016
  Viestejä:
  839
  Voin vahvistaa, että näin toimimalla saa oikeasti rahaa. On toiminut jo monta vuosikymmentä. Ei ole mikään Ponzi.

  Tosin joku pöllii suuren osan tuloista välistä, joten jotain hämärää tässäkin on.
   
 3. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 020
  Joo tai sitten näitä ulkomailla toteutettavia koulutuksia esim bitcoin insinööri. Sais tulla Suomeenkin
   
 4. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 832
  Olisikohan miten nopeaa päivittää ihan koneinsinööristä bitcoin-insinööriksi? Ei luulisi ainakaan niitä ekaluokan yleisaineita tarviivan käydä uudelleen. Saisi osaamisen kerralla nykyaikaan.

  Olisi muuten CV:ssä melkoisen komean näköistä ja yölläkään ei saisi nukuttua kun headhunterit soittelisivat. Pitäisi varmaan laittaa puhelin äänettömälle ja vastaajaan, että soittele uudelleen päiväaikaan.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2018
 5. demas

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2013
  Viestejä:
  232
  Jos tekee isommassa mitassa niin taitais olla lain mukaan verojen maksu pakollista?
   
 6. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 020
  Joo, Osuis joku törkeen iso megalotto... Ostaisi oman öljylähteen tai vaikka kaksi,lisää tuottoa-> Omakotitalo pääkaupunkiseudulta, Saimaalta mökki olisi kaikkein hienointa. Hautapaikka Kotkan Kaunis-saaresta, sitten kun vuosikymmenten jälkeen aika jättää.

  Sekä purjevene. Enkä tietenkään unohtaisi työkavereita enkä leipäjonossa kuurat suussa leipää jonottavia. Ostaisi lähimmille ystäville omat asunnot, mutsi toivoi kartanoa =). Lamborgini on jokaisen bitcoinistin unelma, se ei olisi ensimmäinen hankinta

  Uusi lääkärihelikopteri UUDELLEMAALLE.
  Silloin kun on pahin hätä, niin minuutit on pitkiä!
   
  Viimeksi muokattu: 06.04.2018
 7. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 020
  Olis tuo ihan järkevä juttu, mitään tässä yhteiskunnassa ei saa näköjään, edes toimeentulotukea, siihenkin joku hemmetin aktiivimalli tulossa. Kiitokset kuuluu muroille,
  ettei tullut mitään edunvalvojaa, koska olisin yksin tosi pulassa, jos saa 10-20 e vko ja ruuatkin pitää ostaa jollain tavalla.
  Ja voi olla, että ne on niin pirullisia että joudut loppuikäsi olemaan siinä edunvalvoja -> valvottava suhteessa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2018
 8. Minarkki

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2018
  Viestejä:
  299
  Halvalla tilatun kaman myyminen voi olla oikeasti hyvinkin tuottoisaa ja monet trokarit tekevät sitä torissa, huudossa ja muualla netissä. Ilmoitukseen ei tarvitse laittaa kuin yksi tuote myytäväksi, vaikka tavaraa olisi oikeasti useampia. Turhia ilmiantoja voi ehkäistä myymällä useilla eri tunnuksilla. Jos myyntiartikkelit ovat laittomia(esim. alkoholi, nuuska, yms), kannattaa todistejäljistä huolehtia, jotta kiinni jäädessä ei ole lankoja mistä napata kiinni ja luoda myös rinnakkaisia järjestelyitä. Esim. kannabiksen kasvatukseen kannattaa hankkia vastatodisteita chilinkasvatuksesta esim. kuvaamalla puskat samassa kasvatussetupissa, jolla voi tarvittaessa selittää aiemman korkean sähkönkulutuksen.

  Tuntemalla ihmisiä ja suhteilla saa tietysti noita keikkahommia tyyliin urakka > setelit käteen ja nyökkäys yhteisymmärryksessä.

  Lailliset palkkatulokeikkahommat ovat vähän niin ja näin, kun ne syövät 100% leikkurilla toimeentulotuet ja muut alta pois jolloin sinne ~1500 euron bruttoon asti homma menee hyväntekeväisyytenä.
   
 9. MadPike

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2016
  Viestejä:
  2 160
  En jaksanut lukea koko ketjua joten on varmaan mainittu jo, mutta aasialaisten pikkulasten sisäelimiä rikkaille kinukeille myymällä kuulemma pääsee hyville masseille.
   
 10. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 020
  Voi ei! Ei ikinä! En ole paha ihminen! -Ihan hirveetä tommoinen edes ehdottaa, varmaan hommaisin niille mielummin turvapaikan Suomesta, kun tekisin pahaa.
   
 11. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 020
  Niin tais sitten joku vanha "tuttu" B2B/B2C alueelta esim kiinasta tehdas, joka antaa sulle myyntiin puoli ilmaiseksi jotain tuotetta.
  Ahh, jonkun 100 000 dollaria tai 100 Bitcoinia sais kasaan, niin avot.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti