Mistä Koss Porta Pro varaosat?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja vinni, 30.07.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. vinni

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2011
  Viestejä:
  14
  Asiasta oli ketjuja, mutta niin vanhoja, ettei niistä löytynyt vastauksia ongelmaan.

  Mulla on siis vajaan kymmenen vuotta vanhat Kossin Porta Prot, jotka on ulkoisesti vielä ihan asiallisessa kunnossa. Nyt kuitenkin kävi niin, että toisesta kuulokkeesta ei enää mitään kuulu - ja näin on käynyt kerran ennenkin, mutta silloin asia hoitui ilman kuittitodisteluita ja muita ylimääräisiä härdellejä (sain Verkkokauppa.comista luureja näyttämällä suoraan käteen ilmaiseksi varaosakitin johtoineen ja kuuloke-elementteineen). Tämä käytäntö on kuitenkin vanhentunut.

  Nykyään tuon korjauskitin saa täyttämällä tiedot Kossin nettisivulla. Ongelmana on se, että kymmenen vuotta vanhaa kuittia ei enää tallessa ole (ja vaikka olisikin, saattaisi muste olla sen verran finaalissa ettei siitä selvää saisi) ja lomake vaatii kuittinumeron ja ostopaikan. Tiedossa on kyllä ostopaikka ja tarkka päivämääräkin kaupanteolle, mutta niistä ei taida olla iloa, kun ei tuota kuittia marketin järjestelmistä pystyne jäljittämään enää näin kaukaa ja ilman kuittia (kuitin numeroa) ei noita osia Kossin reklamaatioita hoitavalta taholta saa lunastettua.

  Olen googletellut ebayt ja amazonit, mutta ei löydy kittiä myytävänä mistään. Clas Ohlsonilla on ollut kai, ei ole enää. Onko kellään siis tietoa, mistä saisin hommattua tuon varaosakitin? Tulisi varmasti halvemmaksi kuin uudet kuulokkeet ja harmittaa, kun noilla kymmenen vuotta vanhoilla luureilla olisi tosiaan vielä uusien osien kautta matkaa kuljettavana, sen verran hyvässä kunnossa ovat.
   
 2. Tiihokatti

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  3 580
  Viimeksi muokattu: 01.08.2018
 3. JaySon

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2015
  Viestejä:
  235
  Mulla oli kerran vastaava tilanne niin olis pitänyt lähettää kuulokkeet sinne jonnekin huoltoon (ilmeisesti ns. viralliseen huoltopaikkaan) eikä mitään kuitteja edes olisi tarvinnut. :) Mutta menikin sitten kaiuttimet purkuun ja uuteen käyttöön niin en lähettänyt. Mutta huoltoon yhteys ja voi olla että natsaa ilman mitään kuitteja! :)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti