"Missä kaikki homot?" - Game of Thrones -tähti Kit Harington paheksuu Marvelin toimintaa

Viestiketju alueella 'Peli- ja elokuvauutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 11.09.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  21 024
 2. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 230
  Johtuu varmaan siitä, ettei ketään kiinnosta homot. Puhumattakaan siitä, että supersankarin seksuaalisuus ylipäätään olisi asia jota pitäisi painottaa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2018
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  43
  Kyllä ainakin hetero naisia kiinostaa mies puoliset homoseksuaalit. Tiedän tasan tarkaan, kun tunnen sellaisia ja varmana muutenkin muitakin kiinostaisi.

  Tuossa supersankarien seksualisuudella ei ole väliä juttulla niin ei sitten pitäisi hetero puolistenkaan seksualisuuta käsitellä. Miksi hetero on lähes aina ok, mutta toinen ei? Hitto Deadpool on panseksuaali (ihan varmistettu tekijöiltä) eikä kelään pitäisi olla ongelmia sen suhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2018
 5. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 230

  Olen kyllä melko varma, että pervoilu ei kiinnosta supersankarielokuvien katsojia.

  Tämä homma haiskahtaa vähän samalta kuin aikanaan pienen pervovähemmistön ajama liike Teletappien homoseksuaalisuuden tunnustamiseksi. Vain täysi sairas pervo näkee tällaista epämääräistä seksuaalisuutta jopa lasten ohjelmissa tai supersankarielokuvissa. Sairasta.

  Miksi koet, että tällaista epämääräistä toimintaa pitää tuoda elokuviin?

  Miksei voi vain olla supersankari joka tekee mitä supersankarit tekee ilman mitään pervoilua?
   
  Viimeksi muokattu: 11.09.2018
 6. boss69

  Rekisteröitynyt:
  08.12.2017
  Viestejä:
  53
  Onneksi Disney osaa tehdä jotain myös oikein eikä tuputa näitä sateenkaarihemmoja valkokankaille.
   
 7. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Edit. luin loppuun

  Marvelin elokuvissa heteroita riittää hahmoissa ja heidän suuntautumisensa tuodaan esiin. DC:n elokuvissa näyttelijöitä löytyy, mutta entä hahmoja?

  Edit2. Minusta romanssit kuuluvat supersankarileffoihin. Mitä Spiderman olisi jos siitä poistettaisiin romanssit ja suhdesotkut? Sillä onko kyseessä hetero vai muu suhde ei ole väliä jos ei ole seksikohtauksia. Mutta jos on gotin tyyliin seksikohtauksia niin miksei sitten muitakin kuin hetero? Vaikka en itse niistä nauttisi niin joku muu nauttii.
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2018
 8. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  43
  Jos supersankari hetero pervoilee se on sule täysin on ok, mutta jos päinvastoin? Ei ikinä vaikka sitä nähtäisiin vain pari kertaa. En ymmärrä tätä homofobiaa. Hyvin pienet lapset eivät toki ymmärrä näitä asioita, mutta jossain vaihessa heidänkin on opittava. Milloin iälisesti en osaa sanoa mutta kyllä ennen teini ikää.

  Muutenkin kun laitat kommetia tänne ne on aina haukumisia ja negatiivisia (kuten kaikkien vanhimmat domen kommentit). Et luultavasti mistään et mistään keksi muuta sanottavaa kuin negatiivisusta edes omasta nimestäsi.
   
 9. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 230
  Kyse nyt oli täysin epäseksuaalisten hahmojen seksuaalistamisesta. Vain täysi pervo kokee elämäntehtäväkseen jonkun teletapin homoseksuaalisuuden kanssa leikkimisen.


  Ja jos viestini vaikutti negatiiviselta niin syytä siitä näitä sekopäitä jotka tuovat tätä sairasta agendaa lasten ohjelmiin ja muihin supersankarielokuviin. Sairas merkki mihin sekoiluun tuolla ollaan menossa.
   
 10. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Batmanissa on ollut paljon tuota sairasta agendaa (seksuaalistamista, esim. kissanainen ja myrkkymuratti). Xena oli sitä täynnä. Thorilla oli jatkuvasti suhteita. Mustan lesken luonteeseen seksuaalisuus ja sillä pelaaminen kuuluu asiaan. Seksikohtauksia niissä ei ole mutta seksuaalisuutta on paljon. Game of Thronesissa on paljon alaston ja seksikohtauksia, siksi se on varmaan sinulta kokonaan pannassa mutta silti se on erityisen suosittu. Joten olet erittäin myöhässä, supersankareiden asutkin on olleet erittäin seksuaalisia ja heidän kroppansa erityisesti. Ehkä nyt kuitenkin tulee joitakin hahmoja joita ei ole seksualisoitu katsojia varten.

  Eikä supersankarielokuvat ole suunnattu pelkästään lapsille, Watchmenia he eivät edes saa katsoa. Teletappien suhteen olen samaa mieltä, heillä ei ole minkäänlaista seksuaalisuutta (ellei aseksuaalisuutta lasketa).
   
 11. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  43
  Hyvät pointit sinulla kyllä. Naisten homo tai biseksualisuus sarjakuvissa ei tunnu olevan haitaksi, mutta jos kysessä on mies niin heti on "Ei ei ei ei." Ainakin mies lukiijoiden keskuudessa. Batmanin Jokeria kyllä voisi Batmanin pakomielteisyyden takia pitää ainakin sairaana biseksualina tai jopa homoseksuaalina, kun naiset eivät niin paljoa tunnu häntä kiinostuvan.

  Totto Watchemenin suhteen. Spawininkin voisi samaan kategoriaan laitaa. Oli niisä minkäänlaista seksualisuusta tai ei, niin en näitä niiden väkivaltaisuuden takia antaisi lasten lukea.
   
  Viimeksi muokattu: 12.09.2018
 12. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Kuinka moni on jättänyt Torchwoodin katsomatta siksi että ei voi katsoa miesten välistä suutelemista yms? Sanoisin että silloin on menettänyt hyvän sarjan jos muuten moinen kiinnostaa. Toki Doctor Who on siisti sarja jossa ei pahemmin seksualisoida ketään, sitä voi sitten katsoa.
   
 13. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 230
  En usko, että ketään oikeasti kiinnostaa viihdyttää itseään jollain Batmanin homojutuilla. Kuten sanoin, tuollainen vetoaa vain hyvin hyvin pieneen erikoisryhmään.
   
 14. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Toisaalta vain pientä haitallista erikoisryhmää tuo haittaa
   
 15. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  43
  Ha ha ha ha! Ei kyllä ole ihan pieni ryhmä. Ei masaa, mutta ei pienestä voi puhua. Jos etsii faniartia Batman aiheisista homo kuvista, niin kyllä niitä ihan hyvin löytyy eri ihmmisiltä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti