Mirai 32" 499€ @ Mikromaja

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja tcb1967, 08.08.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. HuGGyBeaR

    Rekisteröitynyt:
    17.10.2000
    Viestejä:
    1 871
    Kyl se noin toimii juu "nopeesti". Mutta se hitaus tulee siinä kun vaihtaa aktiviteetistä toiseen. Sillon se ei ainakaan itsellä mene nopeesti sitä source listaa nopeesti läpi.

    [signature]e2180 | IP35-E | 2048 ram | 9600 GT | Antec Neo HE 430W[/signature]
     
  2. p3rtti

    Rekisteröitynyt:
    18.12.2001
    Viestejä:
    27
    Mulla ei jotku näppäimet suostunu toimimaan ja jotain ihme säätöä siinä oli.. Tiiä sitten mistä johtuu, mutta semmonenkin jännä piirre tossa on, että kun jotain sillä softalla säätää (lisää laitteita tai aktiviteetteja/muokkaa aktiviteetteja), niin se sekottaa muut aktiviteetit ihan täysin ja poistelee komentoja jne..

    Jostain tuolta sai mun mielestä myös muokattua sitä viivettä mikä kaken komentojen väliin jää perustuen siihen, miten nopeesti mikäkin laite pystyy vastaanottamaan komentoja. Sitä säätämällä vois saada edes vähän nopeemmaks sen inputin vaihdon (mutu)
    [signature]Emmätiiämistäänmitään[/signature]
     
  3. makkopaa

    Rekisteröitynyt:
    30.07.2004
    Viestejä:
    85
    E500 malli on näköjään myynnistä poistunut. Tietoasemalta tilasin maanantaina kyseisen telkkarin liikkeeseen noudettavaksi ja sain tilausvahvistuksen sähköpostiin ihan normaalisti. Tänään kyselin tilauksen perään kun luvattu toimitusaika oli jo ylittynyt, ja selvisi ettei tuotetta enää ole valikoimissa ja sitä ei toimiteta. Vähän jurppii kun eivät viitsineet tuotakaan ilmoittaa enen kuin itse alkoi kyselemään tavaran perään.

    Harmi kun kaikissa halvimmissa televisioissa on sisäänrakennettu antenniboksi ja itse tarvitsisin vehkeen kaapeliverkkoon. E500 olisi ollut siitä hyvä, ettei olisi turhaan tarvinut ostaa television mukana antenniverkonviritintä.
     
  4. Rudenorth

    Rekisteröitynyt:
    28.06.2003
    Viestejä:
    1 014
    Itellä nyt kone liitetty Miraihin komposiitti kaapelilla, ongelmana on etten saa kuvaa telkkariin mitenkään "oikean" kokoiseksi. Eli vaikka asetan 720p reson niin silti on liian suuri kuva telkkarissa. Pitäisi varmaan kokeilla VGA kaapelilla?
     
  5. sanpsa

    Rekisteröitynyt:
    20.09.2002
    Viestejä:
    594
    Vga:lla onnistuu kyllä. Myös hdmi:llä ja komponentillä kunhan vähä kikkailee...
    [signature]A64 3000+ venice @ 2,5ghz, 9x280mhz|DFI NF4 Ultra-D|2x512mt KHX400mhz|Sapphire x800GTO Fireblade.[/signature]
     
  6. HuGGyBeaR

    Rekisteröitynyt:
    17.10.2000
    Viestejä:
    1 871
    Mitäs kikkailua hdmi:llä tarvii? Piuha kiinni ja antaa winkun tunnistaa laite. Tosin itsellä se tunki liian suuren reson, mutta sen kun vaihtoi winkusta sitten siihen 1360x768 niin eikös se aika hyvin ole t uo 720p resoon?
    [signature]e2180 | IP35-E | 2048 ram | 9600 GT | Antec Neo HE 430W[/signature]
     
  7. p3rtti

    Rekisteröitynyt:
    18.12.2001
    Viestejä:
    27
    Mites tuo onnistuu? Mulla sama ongelma kuin muillakin, eli vga:lla 720p kuva venyy yli ruudun ja 1360*768 kuva keskittyy muutaman sentin liikaa vasemmalle, eikä telkkarin säädöt riitä liikuttamaan sitä kohdilleen? Näyttiksenä 7900gt (joo, pitäs vaihtaa pikkuhiljaa :P ...ehkä sitten ens kesänä tekis täyden päivityksen)

    [signature]Emmätiiämistäänmitään[/signature]
     
  8. sanpsa

    Rekisteröitynyt:
    20.09.2002
    Viestejä:
    594
    Noh vga:lla kuvan kokoa pystyi ainakin muuttamaan näytönohjaimen (ati) asetuksista, niin että kuva ei mene yli ruudun. HDMI:llä sai melkein koko kuvan näkymään kun käyttää pienepää resoa. Nyt käytössä on [email protected], jolloin jää vain pieni siivu näkymättä toisesta reunasta.

    Tietääkö kukaan miten siihen huoltovalikkoon pääsee? Menu ja vol+ yhdistelmä ei ainakaan toimi...
    [signature]A64 3000+ venice @ 2,5ghz, 9x280mhz|DFI NF4 Ultra-D|2x512mt KHX400mhz|Sapphire x800GTO Fireblade.[/signature]
     
  9. mjhuhta

    Rekisteröitynyt:
    03.06.2004
    Viestejä:
    7
    Onko muilla sama ongelma, eli DVI-HDMI ja VGA kautta liikkuva kuva esim. DVB ja DVD videot pätkivät.
    Nopeassa liikkeesä ikäänkuin muutamia ruutuja jää väliin suht säännöllisin väliajoin.
    Resoluutio 1360x768.

    VGA tilassa aspec asetuksen ollessa ORIGINAL ei pätki, mutta kuvan yläreuna noin 15cm on jäljessä alempaa kuvan osaa nähden nopeassa liikkeessä.
    FULL tilassa sama ongelma kuin HDMI:llä eli kuva pätkii säännöllisin välein nopeassa liikkeessä.

    1080i, 720p pitäskö näissä tarkkuuksissa saada jotain selkoa kuvasta? 1080 tilassa suht mahdoton saada selkoa työpöydän teksteistä, 720 toimii mutta suhteellisen suttusen näköstä.

    Vaikuttaako näytön ohjain asiaan radeon 9200se DVI-HDMI yhdistelmällä.
     
  10. Vies

    Rekisteröitynyt:
    27.09.2002
    Viestejä:
    233
    Koneesi tarjoama virkistystaajuus on 60Hz ja PAL kuvamateriaalin kuvatahti 50-kuvaa sekunnissa. Tästä syystä homma ei pelitä sulavasti, vaan pientä nykimistä näkyy. Ainoa ratkaisu taitaa olla 720p tila jossa virkistystaajuus on tasan 50Hz. Mirai kun ei taida ottaa [email protected] millään sisäänsä :(

    Käytä työpöydällä 1360x768 resoluutiota ja videoita katsoessa 720p.

    Edit: siis ei ota [email protected] digitaalisena sisäänsä. VGA:lla saattaa custom resoluutioilla toimia. En tosin ole kokeillut...
     
  11. mjhuhta

    Rekisteröitynyt:
    03.06.2004
    Viestejä:
    7
    Sain tuon 720p suht hyväksi kun säädin hiukan tv asetuksista kirkkauksia sun muita juttuja.
    työpöydän tekstejä vissiin ei saa tuolla tarkkudella tarkaksi?

    Powerstripillä, olen testannut 25,50,70,75hz taajuuksia kaikilla sama pätkintä ongelma 1360x768 tarkkudella (DVI-HDMI).

    Saakohan resoluution vaihdon automaatiseksi riippuen minkä ohjelman käynnistää?
     
  12. Oltorno

    Rekisteröitynyt:
    03.01.2004
    Viestejä:
    7 624
    Mites on kun ostin tuossa hiljattain käytetyn ensimmäistä mallia olevan 32" mirain oisko joku E200 tjsp? Nyt pari kertaa huomannut, kun töllö ollut pitkään päällä niin kuvaan tulee himmeitä vihreitä pysty viivoja, mitkä toistuu vaan oliko vaaleilla tai sitten tummilla alueilla kuvissa. Jos sammutan töllön hetkeksi niin sama vika jatkuu, mutta jos annan olla vaikka 15min pois päältä niin kuva on taas ok. Liittimiin tai mihinkään en ole koskenut. Eli joku komponentti ottaa varmaan lämpöä liikaa. Niin ja lähde on saunavision digiboxi hdmi:llä.

    Mikään major vikahan tuo ei varmaan ole joten en oikein viitsisi lähettää huoltoon vaan parempi olisi jos sieltä kyrvähtäisi oikein kunnolla jotain ja saisin uuden vehkeen tai rahat takaisin jos näitä 32" ei enää kerran tehdä. Vai mahtavatkohan ne edes nytkään korjailla pikkuvikoja näistä kun arvoa kuitenkaan ole muutamaa satasta enempää? Takuuta on vielä 1-1,5v jäljellä joten sen puolesta ei ole kiirusta.
    [signature]E8400 @ 4,1Ghz, GB P35C-DS3R, 2x2Gb @ 910Mhz DDR2, GF8800GTS, 3TBhd, P180B + S12 500W, X-Fi Gamer, G15+G5, Iolair 24" + Acer TM 7520[/signature]
     
  13. Vies

    Rekisteröitynyt:
    27.09.2002
    Viestejä:
    233
    Pystyykös muuten tarkistamaan että missä tilassa se näyttö todella on kun syöttää noita custom hertsejä?

    Eli meneekö näyttö todella esim. [email protected] tilaan? Linux puolella en sitä ainakaan saanut aikaan n+1 modelinen kokeilun jälkeen. Eikä tuntunut netistä löytyvän muitakaan joka siinä olisi onnistunut.

    Reschange ja käynnistys bat taitaisi toimia.
     
  14. mjhuhta

    Rekisteröitynyt:
    03.06.2004
    Viestejä:
    7
    ReClock ainakin ilmoittaa oikein taajuudet kun muuttaa. Ja muutoksen huomaa jos säätää taajuutta realiajassa, kuvan kohdistuksessa pieniä muutoksia.

     
  15. anzie_

    Rekisteröitynyt:
    25.10.2008
    Viestejä:
    277
    ................
     
    Viimeksi muokattu: 18.03.2014
  16. Mikkos

    Rekisteröitynyt:
    01.01.2004
    Viestejä:
    8 103
    Mirai muuttaa sen 720p:ksi.
    [signature]Blogi[/signature]
     
  17. anzie_

    Rekisteröitynyt:
    25.10.2008
    Viestejä:
    277
    .....l..
     
    Viimeksi muokattu: 18.03.2014
  18. jessev

    Rekisteröitynyt:
    02.03.2002
    Viestejä:
    1 196
    Omasta Miraista kärähti viime vuoden puolella HDMI, kun liitin päällä olevasta koneesta siihen piuhaa (juu oma moka). Osui siis tietokoneen päässä liitin koneen runkoon.

    Osaako kukaan sanoa mikä komponentti tuosta hajoaa tässä tapauksessa ja onko paha vaihtaa itse, tai kallis? Takuu kun näissä tapahtuu saksaan lähettämällä nykyään niin ei nappaa. Mieluummin yritän korjata itse ja menetän takuun. Eikä se tuosta varmaan enempää hajoa. :)

    EDIT: Eipä taida itse onnistua korjaus.
     
  19. sanpsa

    Rekisteröitynyt:
    20.09.2002
    Viestejä:
    594
    Jos tuolle Mirain töllölle syöttää kuvan ja äänen HDMI:tä pitkin niin osaako se ulostaa sen äänen tosta telkkarin analogiulostulosta sitten vaikka vahvarille?
     
  20. mailbag

    Rekisteröitynyt:
    25.01.2005
    Viestejä:
    5 404
    eiköhän mutta liekö tuossa sitten mitään järkeä...
     
  21. sanpsa

    Rekisteröitynyt:
    20.09.2002
    Viestejä:
    594
    Tossa vahvistimessa ei ole mitään Digi-inputtia. Voisi vaan jättää ton suoraan koneen ja vahvarin välillä olevan suhisevan analogipiuhan pois ja laittaa lyhyt veto telkkarilta vahvariin...
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti