Millainen puhelinliittymä sinulla on käytössäsi? Oletko ollut tyytyväinen?

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Henriquez, 24.07.2013.

 1. Sneeba

  Rekisteröitynyt:
  11.07.2009
  Viestejä:
  208
  Vaihdoin myös joulun alla moilta saunalahdelle kun tarjottiin tarkka 4g premumia 5.90€/kk.
  Paketti sisältää siis 200mbit/s rajattoman netin ja 10gt/kk käyttöä EU:ssa. Puhelut ja viestit käytön mukaan.

  Ei muilta ole kyllä tälläistä liittymää tällä hintaa saanut...
   
 2. MarGGu

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2013
  Viestejä:
  135
  Kirjeessä tuli kotiin elisan tarjous noista liittymistä ja pakkohan se oli vaihtaa. Eli vaihdoin moilta 2 liittymää elisan 2,90e/kk rajaton 4G liittymiin ja otin 3kpl 4G 4,90e/kk mobiililaajakaistoja, yksi kotiin ja 2 tabletteihin.
   
 3. DroiAn

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  1 434
  Ei näköjään vaadi kirjettäkään. Mulle myytiin Elisan asiakaspalvelun chatista. Halpaa kuin saippua, mutta otin silti vain yhden liittymän kun ei käyttöä useammalle eikä näitä jaksa alkaa kavereillekaan kauppaamaan :D

  2,90€/kk, 20€ S-ryhmän lahjakortti ja Elisa viihde Aitio 1 kk TAI HBO Nordic 1 kk kaupan päälle. Lahjakortilla kuittaakin jo avaus- ja toimitusmaksun (yht. 10€) :)

  Olen erittäin tyytyväinen. Mulle tuli siis Tarkka 4G 50 M.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2018
 4. Ollifin

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  1 457
  Oletko Moin asiakas? Tai siis, olitko :D vai myykö ne tuota kaikille?
   
 5. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  ^Nämä supertarjoukset on vain Elisa->Moi numsilla tai Moilla oleville asiakkaille. Voihan sitä tietty yrittää vaikka olisi Telialla tai DNA:lla mutta tuskin tärppää.

  Näin toki mutta avausmaksun saa pois myös ihan pyytämällä ja toimitusmaksut välttää, jos kykenee hakemaan SIM-kortin joltain Elisan myyntipisteeltä (eli myymälät/ostariständit).
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2018
 6. DroiAn

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  1 434
  Olin tosiaan Moin asiakas. En itse tajunnut avaus- tai toimitusmaksuista sen kummemmin kysästä ja mulle ehdotettiin vain kotiin postitusta tai Postin toimipistettä. No eipä tuo 10€ paljon tunnu kun liittymä on noin edullinen mutts hyvä vinkki tuo on muille vaihtajille :)

  Hyvin olisin kyllä päässyt Elisan liikkeessä piipahtamaan ja kortin olisi saanut varmaan jo tänään, toki numeronsiirto Moilta vie oman aikansa (6-10 arkipäivää lupaili).
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2018
 7. mattipappa

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2001
  Viestejä:
  460
  Elisa huoleton 4g 14.90e/kk olut puoli vuotta. Kyllä ollut toistaiseksi ollut tyytyväinen 4g toimii hyvin joka paikassa missä pääsääntöisesti pyörin eikä ole kyllä ongelmia ollut reissun päälläkään. Huolettoman etuna on että kaikki on kiinteähintaista, muutaman kerran kännissä tilannut 020202 kautta taksin mutta muutoin lasku on aina tuttu ja turvallinen 14.90.

  Kaikki operaattorit käyty vuosien saatossa läpi. DNA jäi vähän huono mieli kun uudessa työpaikassa ei toiminut 4g ollenkaan ja 3g toimivuudessakin oli parantamisen varaa, olisin halunnut vaihtaa operaattoria mutta oli määräaikainen sopimus jota en saanut puretuksi ilman että oisin maksanut sopimuskauden loppuun. DNA vetosi siihen että kotiosoitteessani on hyvä 4g kuuluvuus, juu sen takiahan ostan MOBIILInetin että voin sitä kotona käyttää!

  Sonera oli pitkään käytössä mutta kun 4g käyttö lisääntyi ei riittänyt enää soneran datapaketin koko, ja soneralta ois ollut turhan suolaisen hintanen rajattomalla käytöllä.

  Ennen nykyistä elisaa oli moi mobiili joka toimi kuten piti, mutta rajattomalla datalla laskut oli 20-25e/kk joten ihan puhtaasti hinnan takia vaihdoin elisaan.
   
 8. Poistunut keskustelija 0012 Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2011
  Viestejä:
  1 201
  Vaihdoin Latausliittymästä Saunikselta Moi:lle.. kun ei muutakaa mahdollisuutta oikein ollu.. 4G 4G 6e/kk ja sitten kun siirrot tapahtunu niin kyselin Elisan chatista niin tarjottiii 18,90e/kk liittymää.. sanoin, että hyvää päivänjatkoa, ei tartte vaihtaa takas.
   
 9. DroiAn

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  1 434
  Kannattaa kokeilla uudelleenkin - jostain syystä mullekin vasta tokalla kerralla tarjosivat tuota 2,90 €/kk Tarkka 4G -liittymää.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 10. skoskine

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2016
  Viestejä:
  74
  Olen myös entinen moi tilaaja, 6€\kk, 0,055\min\txt, 4gt. Tuli helmikuun alussa elisalta kirje kotiin, käsin kirjoitettu osoite, oli vanha, käynyt osoite selvityksessä, käsin liimattu postimerkki. Silloin tajusin että puheet kovenevasta kilpailusta ovat totta. Siinä oli verrattu nykyistä moi liittymääni tähän tarkka liittymään. Mistä Elisa tiesi liittymäni? Koska aina kysyvät kun asioit Elisan kanssa. Esim nettiasioissa. Olen yrittänyt pitää tietoni itselläni mutta lipsautin loppuvuonna että olen moi tilaaja. Vaihdoin tarjoukseen samana päivänä, koska 2.9€kk, rajaton netti, 0,065\txt\min. Lisäksi en halua käyttää luottokorttia koska tilinhoitomaksu 2€\kk lisäksi vain tän moi liittymäni takia. Luulen että jos ei käytä luottoa ei menisi tilinhoitomaksua? S-pankki. Kannattaa siis antaa kilpailevien puhelinliittymän tarjoajien tietää nykyinen liittymäsi.
   
 11. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  Siinä kirjeessähän lukee, että ovat saaneet tietonsa Fonectalta. Tietävät siis operaattorisi mutta eivät voi tietää käyttämäsi liittymän tietoja (sisältöä, hintaa, käyttömääriä..) eli ovat tuossa vain arvailleet suurimman osan käyttävän sitä pienintä 6€ pakettia. Livenä asioidessa on aikalailla loogisempaa kysyä suoraan asiakkaalta, kuin kaivella tietoa operaattorista nimellä tai puhelinnumerolla joistain järjestelmistä. Eivät ne kuitenkaan missään omassa rekisterissä säilö niitä asiakkaiden "lipsautuksia" operaattorista (ei siinä ainakaan järkeä olisi). Sitäpaitsi minäkin voisin tarkistaa sinun käyttämän operaattorisi, jos vain tiedän nimesi (+osoitteen) tai pelkän puhelinnumerosi. Asia onnistuu mm. Androidin Fonecta Callerilla tai tällä http://www.siirretytnumerot.fi/. Ei se operaattori kuitenkaan mikään henkilökohtainen salaisuus ole. (En tiedä löytyykö tietoa salaisille numeroille, jos saa numeron selville.)

  Operaattorien kilpailutus itsessään on ollut järkevää jo vuosia. Kilpailuttamalla saa selkeästi halvemmat hinnat, kuin mitä netistä tai standilta vakiohintaan tilaamalla saa. Moi on toki ollut siinä mielessä poikkeuksellinen, että he alkoivat tarjoamaan tuollaista pientä ja hinnaltaan edullista perusliittymää siinä missä Elisa/Telia/DNA on koittanut tarjota 15-30€ rajattomia datoja ja puhe/txt-paketteja. Moi on tuolla konstilla saanut aika hyvin napattua tuota niche-käyttäjäryhmää, joille tuo 4GB dataa riittää ja jotka eivät tarvitse puhe tai tekstaripaketteja. Ilmeisesti tämä on alkanut Elisaakin huolestuttamaan, kun nyt on alettu tosissaan kisaamaan Moin kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 12. LaturiLewis

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2013
  Viestejä:
  322
  Oli itselläkin aika siirtyä 4G aikaan ja ajattelin vaihtaa DNA:lta Telialle, mutta numeron siirron yrityksen jälkeen tuli DNA:lta tekstiviesti puhelinnumerolla .
  Niinpä soitin DNA:lle ja sain paremman 12kk tarjouksen nopeammasta ja täysin rajattomasta puh./tekstiv./ 100M liittymästä. Hinta tuntui olevan neuvottelukysymys, kun ei ensimmäinen tarjous kelvannut, tuli parempi tarjous. Vanha 3G liittymä tuli jo kalliimmaksi 100 min puheluilla.
  Moi ja Elisa tuntuu laskevan noihin puheluminuutteihin laskun kasvattajana.
  Itsellä ei ainakaan 4Gt dataa riitä mihinkään ja en 0 minuuteilla selviä.
   
 13. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  Jätit tärkeimmän kertomatta eli sen, paljonko hinta oli loppujen lopuksi ja oliko määräaikainen? Muut eivät tee määräaikaisia sitovia soppareita vaan pelkästään x-ajan voimassa olevan tarjouksen hinnoittelultaan. Nuo olisi ihan hyvä aina kertoa, että muutkin saavat hieman vertailupohjaa tarjousten hintatasoon.
  Telia on ilmeisesti lähiaikoina tarjonnut L-liittymäänsä 14.90€/kk hintaan 12kk ajaksi siirtyville ja muualta tuleville (näille suoraan netistä). Elisa taas on tarjonnut Elisa->Moi vaihtajille ja Moin asiakkaille Huoleton 4G liittymää hintaan 9.90€/kk 24kk ajaksi, siinä on kaikki käyttö (puh, txt, mms) kotimaassa rajattomana ja päälle 50M 4G netti muttei mitään ulkomaankäyttöä.


  Moi itsessäänhän ei ole varsinaisesti koskaan ollut järkevä liittymä kuin kolmelle hyvin tarkkaan rajatulle asiakasryhmälle (jotka eivät kilpailuta operaattoreita vaan ostavat listahinnoin). 1) Ne joille riittää kuukausitasolla tuo 4GB dataa (6€ perusmaksu) ja 2) ne jotka tarvitsevat pelkän rajattoman nopean 4G:n (18€ perusmaksu). Molemmissa ryhmissä Moin listahinnoittelu on hyvä verrattuna kilpailijoihin sillä ehdolla, että puheluita ja tekstareita ei juuri tule. Ryhmä 3) on sitten ne, jotka tarvitsevat rajattoman puhepaketin sekä pikkuisen nettiä (16€ perusmaksu). Jos taas ei tarvitse nettiä ollenkaan niin Globetel onkin halvempi liittymä puhujalle (ja vielä enemmän niin jos tekstaa, kun Moille ei txt:t kuulu pakettiin mutta Globetelille kuuluu). Fakta on kuitenkin aikalailla se, että näitä rajattomia kaiken käytön yhdistelmäliittymiä (tai hyvin suuria esim. 600min/600txt + rajaton 4G) saa perusoperaattoreilta kilpailuttamalla lähes jatkuvasti 15€/kk tai jopa alle sen. Jos käyttää vähän kaikkea (esim. 150min/50txt/10Gt 4G) niin Moi menee jo listahinnoiltaankin perinteisempien operaattorien listahinnaston ylitse puhumattakaan noiden winbackien ja muiden tarjouskampanjoiden yli. Operaattoreita kilpailuttaville Moi ei ole taas oikeastaan koskaan ollutkaan fiksu valinta, sillä Teliakin on tarjonnut omaa 5GB liittymäänsä 5€/kk hintaan.
   
 14. Poistunut keskustelija 0012 Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2011
  Viestejä:
  1 201
  Eipäs yleistetä, itelle kyllä riittää 4 gigaa dataa kuulle ihan helpolla. Ja puheluita+tekstareita tulee todella vähän, joten MOI:n hinnoittelu on todella sopiva itelleni tolla 6e hinnalla, mutta toki jos elisa olisi tarjonnut halvemmalla saman tai anempi niin olisin voinut siirtyä takaisin.
   
 15. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  Mitä tässä nyt on yleistetty? Tai kenelle/mihin edes oikeastaan vastasit? Telia tarjoaa sulle varmaan S-liittymäänsä 4.90€/kk jos soitat heille myyntinumeroon (tai kyselet chatista mutta soittaminen on varmempaa). Siinä liittymässä on 5 gigaa nettiä eli enemmän halvemmalla. Elisa puolestaan pitkään tarjosi Moilla oleville rajatonta 50M 4G:tä (Tarkka 4G) 2.90€/kk, jos edes hieman tiesi mitä tekee. Chatti ei välttämättä tuota enää anna, eikä aiemminkaan antanut muutoin kuin mainitsemalla saaneensa sen tarjouskirjeen, kun määräaika on jo päättynyt. Tuo tarjous oli kuitenkin jotain 1-2kk, joten aikaa ja tietoa sen hankkimiseen on ollut tarjolla runsaasti. Muutenkin puhelimitse saa käytännössä aina parhaat tarjoukset, ei chatista tai livenä standeilta, sieltä myyntinumerosta varmaan vieläkin irtoaisi joiltakin myyjiltä tuo 2.90€/kk. Kerrotko siis minkä vuoksi olla Moilla pl. jos ei jaksa kilpailuttaa tai seurata tarjouksia silloin tällöin? Ei se ainakaan halvin vaihtoehto ole vaikka tottakai liittymän saamisen kannalta helpoin ja suoraviivaisin. (Tai no Moilla on hieman halvemmat puh/min kuin Elisan ja Telian käyttöveloitteisissa mutta tuon halvemman perusmaksun vuoksi pitäisi puhua kuussa 70min ennenkuin se Telian 5€ liittymä on kalliimpi Moihin nähden ja Elisan 3€ liittymällä vastaavasti jo 200min.)

  Ei nuo hintaerot toki huikeita ole. Kyse kun on siis vain eurosta tai parista kuussa. On kuitenkin aika helppo yleistää, että Moi on houkuttelevin etenkin ~0min/0txt/alle 4GB dataa käyttäville, jotka selviävät tuolla 6€ hinnalla. Tuolle kun ei yleensä löydy yhtä hyviä tarjouksia kilpailijoilta, kuin muihin. Noille Moin 18€ rajattomille datoille ja 16€ puhepaketeille löytääkin jo parempaa vaihtoehtoa hyvin helposti muilta operaattoreilta winbackeilla (myyntinumerosta). Tuollaista saa tälläkin hetkellä ihan suoraan netistäkin: https://www.telia.fi/kauppa/liittym...il&utm_term=0_0355cc1a64-bc87cfb3fc-224343777 Ja vaikka kyseessä on opiskelijatarjous niin kaikki Telian ulkopuoliset voivat sen ottaa. Ja jos sattuu olemaan jo Telialla niin L-liittymän saa aika varmasti 15€/kk laittamalla numeronsiirron Elisalle tai Moille. Viikonloppuna samaa liittymää (perus L) tarjottiin 15€/kk hintaan Telian ulkopuolisille ja kaupanpäälisiksi sai vielä 30€ K-lahjakortit. Ja Elisa tarjosi viime- ja toissaviikolla numeronsiirron Moille tehneille suoraan tekstiviestitse Huoleton 4G liittymää 24kk ajaksi 9.90€/kk, jossa siis kaikkea rajattomasti (muttei ulkomaankäyttöä). Varmaan tarjoaa vieläkin ainakin puhelimitse siitä 10-15€ väliltä tuota.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 16. jagetsu

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2005
  Viestejä:
  680
  Täällä internetin suurkuluttaja, mobiilidataa kertyi moilla ollessa 2-3gb kuukausitasolla. Kotona ja töissä wifillä dataa menikin sitten satoja gigoja...
  Itse en ainakaan noin vuosi sitten saanut mistään 4G liittymää moita halvemmalla vaikka kyselin ja etsin. Puhe ja tekstarit siis luokkaa 5min/5kpl kuussa (Whatsapp hoitaa). 3G:tä olisi saanut halvalla.

  Nyt tosiaan tuo saunalahden 2,90e/kk liittymä :rolleyes:
   
 17. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  Kysyitkö standeilta/chatista vai tuosta myynnin puhelinnumerosta? Mielenkiinnosta, eivätkö tosiaan tarjonneet mitään tuosta S-liittymästä? Sehän oli aiemmin jo netissäkin suoraan 6,90€/kk ja tuosta sitten se vielä pari € pois myynnin kautta. Sinänsä Moi iski fiksuun markkinarakoon tuolla peruspaketillaan, isot operaattorit kun ovat jatkuvasti siirtyneet noihin suurkäytön liittymiin ja vuodesta toiseen rajanneet liittymien muokkausmahdollisuuksia. Aiemminhan pystyi melkein jokaisella operaattorilla erikseen valitsemaan minuutit, tekstarit ja netin ja luomaan mieleisensä liittymän. Nyt joko myydään pelkkä rajaton netti tai rajaton kaikki tai Telian tyyliin on pakko kasvattaa kaikkea paketissa vaikka haluasi vain enemmän minuutteja tai dataa (esim. 5Gt dataa maksaa näennäisessä "tarjouksessa" 9,90€/kk mutta 10Gt maksaa 21,90€/kk koska siihen tulee 600min/600txt).
   
 18. Poistunut keskustelija 0012 Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2011
  Viestejä:
  1 201
  "Moi itsessäänhän ei ole varsinaisesti koskaan ollut järkevä liittymä kuin kolmelle hyvin tarkkaan rajatulle asiakasryhmälle (jotka eivät kilpailuta operaattoreita vaan ostavat listahinnoin). " eikö tämä ole yleistystä ja pahimmasta päästä. Kyllä minusta on.
   
 19. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  Niin, haluatko sitten jotenkin kumota tuon väitteeni? Aika hyvin sen jo kuitenkin perustelin esimerkein. Listasin tuon perään nuo kolme käyttäjäryhmää ja sinäkin kuuluit niistä yhteen (tuohon ensimmäiseen eli ". 1) Ne joille riittää kuukausitasolla tuo 4GB dataa (6€ perusmaksu)"). Ilmeisen osuva yleistys vaikka ilmeisesti jotain sinulta saattoi mennä siitä ohitse. Ja tarkennetaan nyt sen verran, että puhun tottakai puhtaasti hinnoittelusta (pääsääntöisesti Suomessa). Jos haluaa periaatteen vuoksi tukea Moita tai joutuu valitsemaan operaattorin kuuluvuuden mukaan niin sittenhän asia on eri.

  En oikeastaan edes ymmärrä miten tuohon viestiini (jos lukee sen ajatuksella) voi vastata näin. Aika pitkälti viestini pointti oli se, että tämähän on se asiakaskunta missä Moi on pärjännyt parhaiten. Tuo on ollut se haastavin liittymä kilpailuttaa halvemmaksi, joskin sekin on osaavilta onnistunut. Listahinnoiltaanhan Moi on aina ollut halvin 4GB 4G tai rajaton 4G (jos ei lasketa prepaideja), enkä sitä kieltänytkään.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 20. Poistunut keskustelija 0012 Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2011
  Viestejä:
  1 201
  Joo, kuulun myös ryhmään ihmiset.

  Yleistäkää vaan.
   
 21. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  Mikähän sinun ongelma on? Ei ole kaikki ihan kunnossa, jos nettipalstan yleinen toteamus jää noin pahasti hampaankoloon. Miksi otat asian niin henkilökohtaisesti ja meinaatko että ne operaattoritkin kohtelevat kaikkia yksilöinä eivät yleistä asiakasryhmiään? Kyse ei ollut siitä, että mikä sinulle riittää vaan siitä keille Moi yleisesti ottaen on parasta. Tarjonnan mukaanhan se on tehtävä eikä sen mukaan, että riittäisikö jollekin mielensäpahoittajalle vielä vähemmän. Ja eihän tuo viesti ollut edes kohdistettu suoraan sinuun.

  Moi on tällä hetkellä halvin listahinnoiltaan oletetulle ihmishenkilölle, joka käyttää Suomessa 0-4GB dataa. Halvemmalla tuota ei saa keltään paitsi kilpailuttamalla. Tämä on fakta, pidit siitä tai et. Kilpailuttamalla taas tuon voi saada vielä himpun verran halvemmalla.

  E: Kylläpäs nyt napsahti herkästä ignore (viitaten alta poistettuun). Ei voi oikein ymmärtää. Miten ihmeessä asioista voi keskustella ilman pientä järkevää yleistämistä. Jos ottaa "jorinat" noin pahasti itseensä niin keskustelufoorumi ei välttämättä ole fiksu paikka.
  Ps. Aiempien viestiensä poiseditointi tällaisen päätteeksi on vähän niin ja näin...
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018
 22. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Onko mielestänne kilpailukykyinen hinta ja kannattaako tinkiä jotain vielä kun Elisa tarjosia rajatonta liittymää jossa myös rajaton data ja puhelut EU:ssa about 20e? Tarve on useammalle sadalle minuutille puheluita ja mielellään rajattamalle datalle EU:ssa tai Baltian maissa. Tällä hetkellä juurikin tuon takia ollut käytössä Soneran liittymä about 24e/kk.
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2018
 23. Ollifin

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2009
  Viestejä:
  1 457
  Noin 15 e/kk pitäisi tuommonen paketti irrota. Esim. Telian talvitarjous oli vasta 14,90 600min/600txt/100M/10Gt EU +30e K-ryhmän lahjakortti. tästä on varmaan elisalla vastaava tarjous käynnissä vaikka telialla jo päättyi.

  EDIT: EU rajatonta dataa et saa mistään, mutta pohjoismaat+baltia rajaton on kaikilla. EU max. 15 Gt kalleimmissa liittymissä
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2018
 24. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  Elisa ei ole lähtenyt noihin Telian pienempiin tarjouksiin EU-liittymillä. Tuohon talvitarjoukseenkin vastaisivat varmaan Huoleton 4G:llä ilman EU-dataa. Huoleton Premiumin on parhaimmillaan saanut 16.90e/kk.
   
 25. jarith70

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2012
  Viestejä:
  358
  Missähän mennään tarjouksien kanssa ?
  Alkaa soppari Telialla umpeutua kuukauden sisällä, eikä oikein namua vielä tyrkyttäneet.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti