Miljonääriksi 500 päivässä (Lauri Salovaaran projekti)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Sponssi, 02.03.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. markku69

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2005
  Viestejä:
  1 196
  Olihan nuo taustavoimatkin ihan avoimesti kerrottu ketä tässä projektissa on mukana tsemppaamassa.
   
 2. sdsf

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2009
  Viestejä:
  674
  Sponssi esitteli tämän meille kirkasotsainena menetystarinana ennen kun se on edes alkanut. Itse pidän tätä täytenä huuhaana.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017
 3. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Diili nyt onkin ihan puhtaasti hömppäviihdettä, jonka tärkein tuote on se itse ohjelmakokonaisuus.

  Niin mistä voi ponnistaa ja miten se tähän liittyy?

  No siis tokihan on mahdollista, että olet oikeassa mutta mitään järkeähän siinä ei olisi, koska kohta on jo kaksi viikkoa ja mitään viihdettä massuille ei ole vielä tarjoiltu. Dokkaria varmaan itseasiasta jokatapauksessa tulee, koska olisi tyhmää olla tekemättä sellainen koska kyllähän sen saa jonnekkin myytyä. Mutta mitään puhtaasti viihtellistä sarjaa tästä ei saa tekemälläkään.

  Eli miksi käsikirjoittaa jotain jolla olisi itsessään vaikea tehdä rahaa? Kukaan kotisohvien yh-mamma ei katsoisi tätä mainoskatkoilla ryyditettynä. Viihde puuttuu.

  Ja siis on mahdollista, että siellä on kaikki valmiina aina "yrityksistä" lähtien, mutta tyhmäähän olisi olla tutustumatta niihin "hyväuskoisten" startuppeihin jotka yhteyttä tuonne ottaa, valikoima kun takuulla on parempi kuin mitä etukäteen voisi ilman julkisuutta haalia.

  Ja seuraava sillä oletuksella, että valitaan se vaihtoehto ettei ole vain huonoa ja tuottamatonta viihdettä (eli jos sinä oletkin väärässä):

  Teoriassa mahdollistahan tämä tosiaan on. Vastaavia kun on kokoajan, nyt vaan on mukana tämä koko "projekti" ja sen tuoma mahdollinen julkisuus.

  Ja "äkkiä rikkaaksihan" tässä ei koiteta, tyyliin lotossa 7 oikein. Vaan tässä on otettu ainakin teoriassa ihan saavutettavissa oleva tavoite. Eli hiukkasta vaille kahdessa vuodessa miljoonan euron myyntikuntoinen osakkuus.

  Eli rautalangasta sitä teoriaa.
  1. Myyntimies mynttinen etsii startuppeja jotka tarttee myyntiä ja markkinointia (näitä mahtuu 13 tusinaan), koska on nimenomaa vain sellainen myyntimies eikä todellakaan mikään insinööri.
  2. Myyntimies on "radiosta tuttu" joka perustaa tälläisen julkisen projektin, eli saa 100x enemmän startuppeja joista valita, kuin vain koittamalla erilaisten organisaatioiden kautta niitä metsästää.
  3. Myyntimies mynttinen valitsee mielestään potentiaalisimmat (joka tietysti on mahdotonta, mutta mielestään parhaat siis). Eli tekee samaa kuin enkelisijoittajat peratessaan vaihtoehtoja.
  4. Myyntimies mynttinen tarjoaa valitsemilleen yhtiöille palveluksiaan osakkuutta vastaan.
  5. Myyntimies mynttinen tarjoaa tarjouksen hyväksyneille firmoille niitä palveluksiaan, joista osa on tämä julkisuus jota toivoo saavansa tällä projektillaan.
  6. Todennäköisyydet eivät ole myyntimiehen puolella, sillä erilaisia startuppeja kaatuu omaan mahdottomuuteensa kokoajan ja niistä ne parhaatkin jotka saa enkelin sijoittamaan pääosin kaatuu ennen myyntikuntoa.
  7. Mutta jos todennäköisyyttä epäonnistua saadaan tarpeeksi pienennettyä tällä projektilla ja sen tuomalla näkyvyydellä (eli yrityksillä on kuluttajatuotteita) niin sitten se saattaa onnistua.

  Vaikeintahan koko hommassa on tämä aika, sillä tilastollisestikkin varmaan ne onnistuneetkaan johonkin hypeen osuvat startupit ei taida olla rahastettavissa heti toisena vuotenaan.
   
 4. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Mitäs vittua? Luetaanko me kokonaan eri lankaa?

  Ja koko hommahan oli jo alkanut ja hemmo antanut jo ensimmäiset haastattelunsakkin, ennenkuin itse törmäsin koko asiaan. Facebookissa tähän itse ensimmäisenä törmäsin, ja kun olin jo kolmannen kerran uutisvirrassani nähnyt jonkun tätä jakavan niin klikkasin koska ko. jakaja oli niitä täyspäisiä facebook kamujani (enemmistöä facebook jakoja siis en klikkaa, kuten ei varmaan kukaan muukaan, mutta toisto auttoi ja sai minut klikkaamaan).

  Sinulla tuntuu olevan vahva tunne(?)lataus nyt tämän asian suhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017
 5. sdsf

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2009
  Viestejä:
  674
  Emme lue.
  Minulla on vain sellainen olo, että sinua viedään kuin litran mittaa.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2017
 6. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Mikäli tarkoitat "litran mitalla viemisellä" sitä, ettei tarkoitus ole se mitä on julkisuuteen ilmoittanut niin sehän on ihan mahdollista kuten kaikki asiat tässä mailmassa. Mutta oletkohan nyt ymmärtänyt ihan oikein, luuletko minulla olevan tässä jotain kiinni jotenkin kun käytit terminä "viedään kuin litran mittaa" :D Vai luuletko minun olevan joku muu kuin olen?

  Vaimollani on muuten vahva usko siitä kuka voittaa (tai ainakin kenen pitäisi voittaa) tanssii tähtösten kanssa hömpässä. Saas nähdä viedäänkö häntäkin kuin litran mittaa.

  Haluatko muuten avata miten itse siis uskot tässä asioiden tapahtuvan tai olevan.

  a) Salovaara ei halua miljoonaa, vaan haluaa tehdä dokumentin jonka myy Netflixiin ja Neloselle muutamilla tonneilla ja ostaa ruokaa.

  b) joku olemassa oleva yritys on jo etukäteen palkannut Salovaaran joksikin markkinointi tms. keulakuvaksi ja nyt sitten Salovaara on keksinyt ko. yritykselle hienon markkinointitavan.

  c) jotain muuta ovelaa.
   
 7. sdsf

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2009
  Viestejä:
  674
  Nyt ylitit itsesi ajatuksissa ja kysymyksissä.
  Antaudun. En mitenkään voi vastata tuohon ajatusten tulvaan.
   
 8. sdsf

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2009
  Viestejä:
  674
  En halua.
  Sinua on viety kuin litran mittaa. Nyt haluat viedä keskustelun sivuraiteelle En seuraa sinua sinne.
   
 9. sdsf

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2009
  Viestejä:
  674
  Lauri Salovaara ei onnnistunut. Tai siis onnistui, jos uskot Lauri Salovaaraa.

  Kauppalehden analyytikko Ari Rajala ei ole löytänyt mitään tukea Salovaaran väitteille miljoonaomistuksesta. Salovaara ei ole ilmoittanut omistusosuuksiaan ja yritykset vaikuttavat arvottomilta.

  Onnistuiko Lauri Salovaaran miljoonaprojekti sittenkään? - Analyytikko: ”Omistukset lähempänä nollaa kuin sataatuhatta euroa”
  tiistai 10.07.2018 klo 20:25
  Kauppalehden analyytikko Ari Rajala ei ole löytänyt mitään tukea Salovaaran väitteille miljoonaomistuksesta. Salovaara ei ole ilmoittanut omistusosuuksiaan ja yritykset vaikuttavat arvottomilta.

  Lauri Salovaara puhelinhaastattelussa viime vuonna.

  500 päivässä miljonääriksi pyrkinyt Lauri Salovaara ilmoitti maanantaina 7Figures-sijoitusyhtiönsä kautta, että projekti on onnistunut ja sen lopputulos on 1 134 600 euroa. Arvio perustuu omistuksiin kahdeksassa eri yhtiössä.

  Projektin tavoitteena oli kerätä miljoona kasaan ilman omaa pääomaa. Salovaara tarjosi yrityksille aikaansa ja työtänsä vastineeksi saamistaan omistuksista.Iltalehti kirjoitti viime kesänä projektin edistymisestä.

  Kauppalehti uutisoi, että Salovaaran "miljoonaportfoliosta" löytyy konkurssikypsiä yhtiöitä, ja analyytikko Ari Rajalan mukaan loppusummasta pitäisi napata vähintäänkin yksi nolla pois.

  Lähempänä nollaa?
  Iltalehdelle Rajala tarkensi lausuntoaan: Salovaaran omistukset ovat hyvin todennäköisesti lähempänä nollaa kuin sataatuhatta euroa.

  - Jätin aiemmin sellaisen varauman, että kun miljoonasta otetaan yksi nolla pois, ollaan omistuksien arvon suhteen oikeammalla tasolla. Salovaaran omistuksissa on muutama yritys, joilla on liikevaihtoa ja tavallaan osoitusta siitä, että heidän tuotteitaan ostetaan. Näiden yritysten kannattavuus on kuitenkin sillä tasolla, ettei sijoittaja voi niistä kauheasti maksaa. Muuten olisin sanonut, että omistukset ovat lähes nollan arvoisia, Rajala selittää.

  Miljonääriksi pyrkijän arviot omistusten arvosta perustuvat Rajalan mielestä "mutulle".


  Yritykset "täysin arvottomia"
  - Tässä käytännössä heitetään laskurilla miljoonan arvo yrityksille, jotka tilinpäätöksen perusteella näyttävät olevan täysin arvottomia. En löytänyt omistuksista yhtäkään yritystä, jolla olisi ollut positiivinen käyttökate.

  Salovaara ei ole ilmoittanut, millaisen osuuden hän kustakin yrityksestä omistaa.Salkun arvoa ei voi senkään takia ulkopuolinen arvioida. Yhden Salovaaran omistaman yrityksen, Kleverin, osakasluettelon Rajala kuitenkin löysi.

  - Osakasluettelon mukaan Salovaaran 7Figures-yhtiön omistusosuus Kleveristä on 0,18 prosenttia. Jos Kleverin kyseenalainen 5,5 miljoonan euron valuaatio pitää paikkansa, on Salovaaran omistuksen arvo alle kymppitonnin, Rajala ynnäilee.

  "Yltiöoptimistinen arvio"
  Salovaaran arvio omistuksistaan on siis yltiöoptimistinen, Rajala kiteyttää.

  - Riskisijoittavat tapaavat sijoittaa useaan alkavaan yritykseen, joista ehkä yksi osoittautuu hyvin menestyväksi helmeksi. Tällaisista helmistä ei ollut vielä mitään merkkejä Salovaaran omistuksissa.

  Yksi omistuksista, Mumin Kaffe -kahvilaketjun taustayhtiö Cafee of Cartoons Oy, hakeutui viime viikolla yrityssaneeraukseen. Rajalan mukaan yrityssaneeraus tarkoittaa käytännössä sitä, että velkojilta haetaan suojaa konkurssilta.
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807102201066022_u0.shtml
   
 10. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 846
  Salovaaran miljonääri -juttu on vain kusetusta. Ei ole miljonääri jos "on mukana" jossain konkurssikypsissä pienyrityksissä. Se massi eli miljoona jos on tilillä niin voi kutsua itseään "miljonääriksi".
   
 11. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Lauri olisi voinut sijoittaa vaikkapa Onecoiniin, niin voisi myös sanoa olevansa nyt miljoonääri.
   
 12. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  On osakkeetkin eli omistukset useissa tapauksissa varsin kelpoa omaisuutta. Miksi hyväksyt vain käteisen? Vakaiden yritysten osakkeet, metsä, kinteistöt tai velkakirjat eivät mielestäsi kelpaa miljonäärin määritelmään?

  Mitä tulee tähän tapaukseen, niin ehkä puhuukin paskaa. Silti yrityksen liikevaihto tai tuloskyky ei aina suoraan ole verrannollinen arvoon. Alkuvaiheen yritys ei tuota mitään, mutta tuote/oikeudet/patentti voi olla arvokasta.
   
 13. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 309
  Eikö tämä nyt ole vähän sama asia kun jos minä arvioisin mielessäni asuntoni miljoonan arvoiseksi, voinko alkaa siis kutsua itseäni miljonääriksi?
   
 14. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Jos alueella on myyty vastaavia asuntoja samalla hinnalla, niin miksikäs et? Ei omaisuutta tarvitse realisoida saadakseen summittaisen arvion sen käyvästä arvosta.
   
 15. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Kyllä, mutta tässä tapauksessa se omistusten arvo on taidettu ihan itse vetää hatusta ilman esim. ulkopuolista valuaatiota. Kuka tahansa meistä voi arvottaa oman yrityksemme osakkeet vaikka triljoonaan, mutta kukaan ei sellaista summaa niistä maksa: arvo ei ole triljoonaa. Todellisen arvoin voi siis määrittää vain tekemällä kaupat, muutoin kyseessä on hyvä tai huono arvio. Pörssissä likvideille osakkeille saadaan todella hyvä arvio (jos positio on pieni), asunnoille kohtuullinen jos naapurustossa samanlaisia asuntoja ja tuollaisille startupeille todella heikko.

  Eli musta näillä tiedoilla tuo on BS:ää ja salkku on tyhjä. Voi toki osoittaa omistustensa arvon korkeammaksi tulostiedoin tai myymällä osuutensa.
   
 16. Tommi_82

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  3 309
  Onkos sillä sen väliä jos itse vain näen sen miljoonan arvoiseksi?
  eikö Salovaarakin ollut sitä mieltä että salkku on reilun miljoonan arvoinen mutta asiantuntija oli sitä mieltä että vähintään nolla pitäisi pudottaa arviosta pois.
   
 17. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 206
  En tunne Lauri Salovaaraa muusta kuin tästä tempauksesta, mutta kaikissa haastatteluissa ja omissa videoissaan siitä saa vaikutelman lipevästä verkostomarkkinointikoijarista. Siis eihän se sitä ole, mutta jotenkin olemus on samanlainen. Se että valehtelee vielä saaneensa miljoonan, on viimeinen naula arkkuun. En aio lukea kirjaa.
   
 18. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 846
  No tässä hieman faktaa näistä Salovaaraan liittyvistä yrityksistä. Voi hyvää päivää mitä kupruja..

  https://www.talouselama.fi/uutiset/...iollisia/7eff21b3-192e-3b51-8dfc-09685d3e07d9

  Salovaaran portfoliossa olevat yhtiöt
  Luova Laboratorio Oy

  Tilinpäätös 2017/2:

  Liikevaihto 54 741 €, liiketulos -62 767 € ja tulos -66 240 €.

  Oma pääoma -59 247 €

  Kaupparekisterissä lakisääteinen merkintä yhtiön osakepääoman menettämisestä.

  Lukujen perusteella konkurssikypsä yritys, jonka arvo on nolla.

  iHelp Finland Oy

  Tuorein tilinpäätös 2016/12

  Liikevaihto 1 370 106 € (936 536) , liiketulos -13 150 € (79 888) ja tulos -14 992 € (63 502)

  Oma pääoma 100 189 €

  Käyttökatetasolla jo miinuksella, joten arvo tuskin suurempi kuin oma pääoma.

  Liikevaihtoa sentään yli miljoona, joten ehkä joku voisi maksaa jotakin asiakkuuksista.

  Top Lounges Oy

  Tilinpäätös 2017/12

  Liikevaihto 1 055 562 € (529 183)., liiketulos 14 507 € (877) ja tulos 11 268 € (579)

  Oma pääoma 12 090 €

  Käyttökate 10 000 €. Perinteisesti pk-yrityksistä maksetaan noin 5 kertaa käyttökate, joten hinta jäisi alle 100 000 euroon.

  Vahva kasvu voisi jotakuta kiinnostaa.

  Healthfactory Oy

  Tuorein tilinpäätös 2016/12

  Liikevaihto 25 735 €, liiketulos -21 000 € ja tulos -25 095 €

  Oma pääoma 19 001 €

  Aika vaikea tällekään on saada mitään järkevä arvoa.

  Klever Ab Oy

  Hakee parhaillaan joukkorahoitusta Invesdorissa

  Salovaaran 7figures Oy omistaa yhtiöstä 333 osaketta eli 0,18 %.

  Yhtiön valuaatio annissa on 5,5 m€ eli Salovaaran omistuksen laskennallinen arvo olisi 9 990 euroa.

  Yhtiön valuaatio on melkoinen. Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli 292 euroa ja tulos -704 000.

  Omaa pääomaa yhtiöön on sijoitettu 2,3 m€, josta tappiot ovat syöneet miljoonan.

  Ennusteen mukaan vajaan neljän vuoden päästä yhtiön liikevaihto on 30 m€ ja käyttökate 7 m€.

  Tuorein tilinpäätös 2017/12

  Liikevaihto 292 € (0 €), liiketulos -643 344 € (-297 095) ja tulos -701 171 € (-299 297)

  Oma pääoma 1 283 669 €. Omaa pääomaa yhtiöön on sijoitettu 2,3 m€, josta tappiot ovat syöneet miljoonan.

  Ennusteen mukaan vajaan neljän vuoden päästä yhtiön liikevaihto on 30 m€ ja käyttökate 7 m€.

  Ennuste vaikuttaa toiveajattelulta, niin kuin useissa joukkorahoitusyhtiöissä.

  Psyon Games Oy

  Tilinpäätös 2017/4

  Liikevaihto 9 € (0 €), liiketulos -76 051 € (-43 858) ja tuos -67 861 € (-43 961 €)

  Oma pääoma 47 230 €

  Aika vaikea tällekin on saada positiivista arvoa. Vaikka omaa pääoma on jäljellä, niin mahdolliset tappiot syövät sen nopeasti.

  Fastball Group Oy

  Perustettu 17.11.2017

  Merkitty kaupparekisteriin 22.1.2018 ja ennakonperintärekisteriin 1.2.2018

  Aika vaikea on tällekin jotain arvoa saada !!!

  Cafee of cartoons Oy

  Tilinpäätös 2017/12

  Liikevaihto 867 862 € (29 505 € 15 kk), liiketulos -332 033 € (-79 926) ja tuos -414 435 € (-86 924 €)

  Oma pääoma -186 113 €. Yhtiöön sijoitettu pääomaa 315 247 €, jotka tappiot ovat syöneet kokonaisuudessaan.

  Kaupparekisteriin ei ole tehty lakisääteistä ilmoitusta osakepääoman menettämisestä!

  Lukujen perusteella konkurssikypsä firma. Tuskinpa tästäkään kukaan mitään maksaisi.

  Salovaaran sijoitusyhtiö

  7Figures Oy

  Perustettu 5.6.2017

  Ei tilinpäätöksiä kaupparekisterissä.

  Ensimmäinen tilikausi päättyy 21.11.2018

  Osakepääoma 2500 euroa
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2018
 19. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Otin yleisesti kantaa siihen, että olet miljonääri vain jos pankissa käteistä sen verran. Kyllä listaamattomankin yhtiön arvon saa aika hyvin arvioitua jos vastaavia myyty ja voi verrata ebit lukuja.
  Aika harva miljardööri on sitä muuta kuin omistamiensa osakkeiden arvonmäärityksen kautta. Todellisuudessa voi olla vaikea saada vaihdetuksi miljardien edestä yhden yhtiön osakkeita päivän hinnalla.

  Tähän tapaukseen sanoisin, että touhunnut on ja arvo mitataan sitten joskus myöhemmin jos kyseiset pajat alkavat tuomaan rahaa. Nyt tuskin siis miljonääri, mutta eihän sitä voi tietää varmuudella. Sehän voi vaikka omistaa isonkin siivun jostain vuosisadan patenteista.
   
 20. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Ymmärrän tuon yksinkertaisen tulkinnan olevan ainoa tapa tässä, mutta kyllä tuollaiset tappiota tehneet pienet pajat voi olla yllättävänkin paljon arvokkaampia kuin nolla. Esimerkkinä Oy jonka liikevaihto nolla ja silti olisi ollut mahdollista myydä osuuksia jo kuusinumeroisen valuaation mukaan. Se on ihan siitä kiinni mitä tehnyt ja kuinka uskottava projekti kyseessä. Ehkä tällä kaverilla myös tuollaisia mukana tässä tai sitten ei.
   
 21. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Ehdottomasti. Itse mietin nyt lähinnä tällaista julkista haastetta, jonka lopuksi pitäisi olla joku edes etäisesti validi keino todeta omistusten arvo. Nyt on ostettu jotain nakkikioskia jolle on sitten lätkäisty hatusta kunnon valuaatio. BS siis. Jos avaa valuaatiota jotenkin paremmin, niin sitten voi katsoa tilannetta uudestaan.
   
 22. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Joo huonostihan tuo on vedetty. Jos ei aito arvo nyt annettuna, niin miksi näin. Eikö myös alle tavoitteen jääminen olisi ollut tarinan arvoinen. Kertoa miten kova ja armoton työmäärä edessä jos siihen miljoonaan haluaa päästä ja paljonko tuuria vaatii samalla.

  Jos taas numerot kohdallaan, niin eikö olisi voinut panostaa esittelyyn ja perusteluihin. Siinähän olisi jokainen hänen omistama yritys saanut ilmaista mainontaa heti.
   
 23. PhillyNott

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2013
  Viestejä:
  252
  Minulla on muutama rivi lottoa vetämässä. Salovaaran logiikalla olen siis jo käytännössä miljonääri.
   
 24. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 846
  Kyllä, valuaatio on tällä hetkellä 1,2milj euroa.
   
 25. TzIT

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2017
  Viestejä:
  184
  Siltähän se vaikuttaa, kun projektin päättymispäivänä on jo julkaistu kirja onnistuneesta projektista. Kuukausi sitten oli vielä tavoitetta jäljessä, eikä tuota kirjaa ihan hetkessä kokoon pistetä.

  Eiköhän tämä kirja ollut alunperinkin se päätavoite lyödä rahoiksi, ja tällä "projektilla" vain nostettiin hypeä kirjaa kohtaan. Ja sitten kirjassa kerrotaan itse projektista.

  Kumpi tuli ensin, muna vai kana? Miljonääriprojekti vai kirjaprojekti? Sinänsä ironista, jos nyt tuolla kirjalla löisi leiville niin, että saisi miljonääripuheilleen jotain katetta. Tai hauskaa, jos kirjan lopussa olisi luku "kuinka tulin miljonääriksi" ja se kertoisi tarinan kulissiprojektista, jonka avulla saatiin myytyä 50 000kpl painos hömppäkirjaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti