Miksi Grand Theft Auto -peleistä ei ole tehty elokuvaa? Tässä julkaisijan selitys

Viestiketju alueella 'Peli- ja elokuvauutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 22.11.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  30 146
 2. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  859
  Aika härski väitös. Unohtuu sitten sellaiset IP:t kuten raamattu, LotR, GoT, iShit sun muut, joilla on sekä selkeä rahallinen arvo että fanikunnan määrä jotain ihan toista luokkaa. Jos pysytään puhtaasti pelipuolella, niin taitaa GTA:n ohi mennä myöskin sellaiset IP:t kuin Minecraft ja Tetris.


  Ja jos ihan totta puhutaan niin ihmiskunnan kaikkien aikojen arvokkain IP on joko 8.8.8.8 tai 192.168.0.1
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  172
  Tuolla tarkoitetuin takulla sitä miten myyviä GTA pelit on oleet ja voi koitaa päivä jolloin siitä tulee myydyin pelisarja kauta aikojen jolloin siitä tulee vielä arvokkaampi.
   
 5. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  859

  Taitaa olla jo tähän asti "kautta aikojen" eniten myyty pelisarja, jos kaikki osat ykkösestä asti lasketaan mukaan, mutta ei se tee siitä silti arvokkainta IP:tä.

  Siis absoluuttisesti rahassa arvioituna taitaa olla "Google"-tavaramerkki maailman arvokkain IP 44 miljardilla ja risoilla, joka on about 11 kertaa koko Take-Two Interactiven arvoinen ja vastaa about neljäsosaa koko Google-yrityksen arvosta.

  Jos Disney suostuisi julkaisemaan Lucasin kauppahinnan, niin Star Wars saattaisi päästä myös aika lähelle, koska sen on veikattu olleen maksimissaan 42 miljardin taalan arvoinen.

  Sitten kun mennään niihin IP:isiin joiden arvoa ei ole määritelty tai patenttia ei ole yhdellä henkilöllä, niin IP 8.8.8.8 joka on viittaus tunnetuimpaan DNS:ään (Googlen) voisi olla hyvä veikkaus, koska ilman DNS:ää joka muuntaa nimet osoitteiksi koko internet ei toimisi nykyisen kaltaisesti ja olisi lähinnä pienen piirin puuhastelua kuten alkuaikoina. Toinen hyvä veikkaus on internet-päätelaitteen patentti, johon paikallisen verkon ensimmäinen IP viittasi. Sitten on tietysti myös raamattu, jonka tavaramerkin arvoa voi vain arvailla, 2.3 miljardilla kyseisen teoksen fanilla ja kyseistä kanoonia aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti lueskelevalla asiakkaalla...

  Koskahan muuten tulee päivä kun Google, Facebook tai joku muu menee kirkosta ohi käyttäjämäärissä, kun taitavat olla aika lähellä jo. Raamattuun (tai kirkossa käyntiin) verrattuna taitaa olla jo enemmän päivittäisiä käyttäjiä Facebookilla...
   
 6. Tylor

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2017
  Viestejä:
  172
  "Grand Theft Auto -pelejä on tiettävästi myyty yli 290 miljoonaa kappaletta. Sitä menestyneempiä ovat ainoastaan Call of Duty, Pokémon ja Mario -pelisarjat." Ei ole vielä se kautta aikojen myynein vielä. Lähellä on, mutta ei silti. Muutkin lähteet kertovat tämän eikä pelkästään Muropaketti.
   
 7. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  859
  Pointti oli että vaikka olisikin eniten myynyt pelisarja, niin ei olisi arvokkain IP viralliselta arvoltaan tai varsinkaan jos patentoimattomien IP:iden arvotukset lasketaan mukaan.

  Tuo "myydyin pelisarja" meni tosin spekulaatiolla, kun pikaisella googletuksella ei tullut pelisarjoista statistiikkaa vastaan, ainoastaan yksittäisistä peleistä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti