Mikä ärsyttää liikenteessä?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja jjx, 13.08.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Zigh

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1 243
  Tossa oli vaan kyse liittymästä ja molemmat varmaan halusivat vain päästä sen rekan edelle. Tuskin se maasturi olisi siellä perässä roikkumista liittymisen jälkeen jatkanut.
   
 2. David ":DA" Imodium

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  1 814
  No sinähän sitten myönsit olevasi varsinainen ääliö. Ei sille mitään voi.

  Turvallisuutta on ihan turha ottaa mukaan argumentiksi. On suurempi riski että takana tuleva on sellainen pipipää joka mielellään työntää sinut tieltä kuin se turvallisuuslisä mitä luulet pienemmällä vauhdilla saavasi. Ainoa ymmärrettävä syy tuollaiselle käyttäytymiselle on kiusanteko, ja sekin on aivan helvetin huono syy!
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Wemps

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2011
  Viestejä:
  2 157
  Tämä "sä teit tyhmästi niin nyt mä kostan sulle tekemällä vielä tyhmemmin" asenne minua vituttaa ylivoimaisesti eniten liikenteessä.

  Jokainen meistä tekee välillä pieniä virheitä liikenteessä, kuten vaikka että ei muista ottaa pitkiä pois vastaantulijan lähestyessä. Sen sijaan että vastaantulija katsoisi vähän sivuun tieltä ja mitään pahaa ei tapahtuisi, niin pitääkin haistattaa vitut ja laittaa ne omatkin pitkät päälle ja mielelöään vähän vielä väläytellä niitä, että varmasti toinenkin osapuoli häikäistyy ja että saadaan ehdointahdoin luotua suurempi riskitilanne.

  Miksi. Vitussa. Mitä vitun apua siitä on että nyt pääsi 5v lapsen logiikan mukaisesti "kostamaan" kokemansa vääryyden. Sama koskee tätä perässähinaamista. Miksi et vaan voi ajaa normaalisti eteenpäin ja väistää oikealle takanatulijaa kun pystyt, vaan sinun täytyy päästä vittuilemaan. Mitä hyötyä?
   
 5. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Perseili perseilijälle ja jäi vituttamaan sen verran että piti tulla ilmoittamaan omasta erinomaisuudestaan omalle palstalleen, ettei jäisi paha mieli. Arvaan.

  Veikkaan ettei toimittaja kuitenkaan hidastanut mihinkään 40 km/h nopeuteen, jossa perässäroikkuminen olisi ollut jokseenkin turvallista, joten kyseessä oli vaan vittuunnuksissa tehty vastaperseily. Kunnon idiootti.
   
 6. Moukula

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2001
  Viestejä:
  1 604
  "kun en kuorma-auton ohitettuani palannut riittävän nopeasti omalle kaistalleni, niin katumaasturi suhahti oikealta ohi"

  Jos bemarikuskilla oli rekan edessä oikealla kaistalla tällaiseen manööveriin riittävästi tilaa, niin kyseinen toimittaja on selvästi maleksinut siinä vasemmalla kaistalla liian kauan.
   
 7. Mawerick

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2002
  Viestejä:
  2 724
  Eihän ollut. Toimittaja liittyi motarille rekan taakse ja lähti sitten siitä ohi, kun takaa tuli toinen selvästi lujempaa. Ei se motarille liittyminen tässä nyt itse asiaan oikeastaan mitenkään vaikuttanut, ihan yhtä hyvin olisi voinut ajella vaikka kymmenen kilsaa sitä motaria saavuttaen rekan.
   
 8. Disss

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2009
  Viestejä:
  859
  Jep. Eikö toimittaja voinut katsoa peilistä, että takaa tulee joku lujaa ja päästää hänet ensin. Molemmat idiootteja.
   
 9. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  8 099
  Joo ite en kiihdyttele takanatulevien takia motarilla ohittaessani, mutta en kyllä hidastakaan. Ihme touhua kyllä.
   
 10. Mawerick

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2002
  Viestejä:
  2 724
  ~1100km työajoa tän viikon aikana ja tänään en ole liikahtanut minnekään. Toissapäivänä pimeän mutkan takaa, 80kmh rajoitusalueella, tuli eteen tämmöinen näky:

  [​IMG]

  muoks: en oo viitsinyt enää ottaa kantaa siihen koostevideoon. Oltiin vaimon kanssa viime viikonloppu muualla ja sen verran kiirettä pitänyt tällä viikolla etten oo jaksanut keskittyä. Nyt viestejä on jo liikaa, olkoon.
   
 11. jinx1980

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2003
  Viestejä:
  1 629
  Toimittaja ei edes kerro onko kyseessä 100 vai 120 alue. Jos 120 alue ja jos on lähtenyt rekan perästä 85 todellisesta pintakaasulla "kiihdytän minkä ehdin" (eli ikuisuuden) ja toinen tulee takaa 130 de factoa niin väli saa olla kyllä aivan vitun iso etteikö rekan ohittaja ole laiminlyönyt kaistanvaihtajan velvollisuuttaan hoitaa mänööveriä siten että se ei aiheuta muille haittaa...

  Kirsikkana kakussa vielä tuo oikealta ohitus, niin kertonee siitä että herra toimittaja on ollut kujalla ja pahemman kerran...
   
 12. Torspo the Jesus

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2000
  Viestejä:
  2 333
  Muron kilipäät taas hermostuu syyttömälle osapuolelle. Saksassa kontissaroikkuja olisi jo liikennepsykologilla poistamassa virhepisteitä että saa pitää korttinsa.
   
 13. David ":DA" Imodium

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  1 814
  Saksassa pidetään vasen kaista vapaana niille jotka osaa sitä käyttää.
   
 14. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Syyttömälle? Syytönhän se oli tasan niin kauan kunnes aloitti lapsellisen perseilynsä. Nyt kummatkin on yhtä idiootteja.
   
 15. Vectrex_

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2001
  Viestejä:
  500
  Ei tuossa mielestäni kyllä voi olettaa, että toimittaja on vaihtanut kaistaa liian myöhään. Ihan yhtä mahdollinen skenaario on, että takana tullut kuski on vaihtanut kaistaa leikaten rekan keulan edestä. Kyllä itsellä ainakin yleensä jää pari-kolme auton mittaa vähintään takana-ajavaan, kun vaihdan kaistaa takaisin. Tuo hidastelu on kyllä täysin typerä idea. Olisi ollut vaan parempi pitää oma nopeus ja antaa reikäpään vaahdota takana.
   
 16. Kizmo.

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2000
  Viestejä:
  1 650
  Ihan yhtälailla kiusantekoa se vauhdin työntäminen on. Ja se on asennevamma.

  Jos oikeasti päivä on pilalla siitä ettei voi ajaa ylinopeutta niin annampa vihjeen: lähde aikaisemmin.

  Kyllä minä normaalisti ajankin mutta aivan turha kuvitella että ajaisin kilometriäkään tunnissa ylinopeutta koska minun ei mistään syystä tarvitse niin tehdä. Saatan ajaa sen 6-7 päälle todellisen nopeuden mutta jos takaata tulee joku joka kuvittelee pystyvänsä työntämään vauhtia niin hyvä on, 80,0 km/hm sitten. Ja jos se takaata tuleva kuvittelee että minuun voi työntää vauhtia vaikkapa pitkillä valoilla niin 75 lienee sopiva vauhti, tai vaikka 70, ei minulla kiire ole.
   
 17. jinx1980

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2003
  Viestejä:
  1 629
  Kyllä voi, jos meinaa sitä kaistaa vaihtaa niin vilkku kytketään jo siinä vaiheessa päälle kun ollaan vielä ohittamassa sitä oikealla olevaan, ts. about siinä kohtaa kun ollaan ½ ohi keulasta. Tämä indikoi takatulevalle että kaistaa ollaan vaihtamassa jolloin auton mentävästä raosta ei varmasti kukaan edes uskalla lähteä puikkaamaan. Tietysti jos sitä kaistaa ei säällisessä ajassa vaihda niin oikealtahan sitä ohi tullaan, mutta tällöin se vilkun kytkentäkin oli ihan turhaa ts. ei edes olla vaihtamassa joten oikealta on "pakko ohittaa" tuollainen nysväri.

  Jos vauhtia on se 117 niin rekan ohitus kestää ööh 5 sekuntia (8-9m/s tulee eroa ja rekka maks 25m), lisäksi tuolla vauhdilla voi leikata suoraan rekan eteen, ihan turha jättää mitään 50m väliä, 5 sekunnin päästä ohituksesta sitä eroa on jo se 50metriä. Jos tuossa rekan rinnalla oltiin se joku 5 sec, niin joko audi? on tullut takaa vitun lujaa tai toimittaja on vetänyt sen koppinsa aivan liian pieneen koloon ja/tai jättänyt survomatta sitä kaasua...
   
 18. Vectrex_

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2001
  Viestejä:
  500
  Kyllä sen turvavälin saa ihan lainmukaisesti myös jättää pidemmäksi, liittyä vaikkapa 15-20 metriä rekan keulan jälkeen. Sinä et voi tilannetta ulkopuolisena tulkita millään tavalla kumpaankaan suuntaan. Et tiedä käyttikö hän vilkkua, eikä tuossa edes mainittu nopeusrajoitusta kyseisellä kohdalla. Oikealta ohittaminen muutaman sekunnin "nysväilyn" jälkeen on joka tapauksessa täyttä idiotismia. Jotta tästä nyt ei kukaan vetäisi herneitä nenään ja ajattelisi, että puolustan toimittajaa: ei, hän perseili myös. Joko ajamalla ylinopeutta, mahdollisesti liittymällä liian pieneen väliin, ainakin hidastelemalla ja lopuksi kirjoittamalla siitä täysin turhan mielipideosoituksen nettiin.
   
 19. tom_gore

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2005
  Viestejä:
  8 099
  Puhumattakaan siitä, että se on yksiselitteisesti laitonta.
   
 20. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Eli oikeutat perseilyn sillä kun toinenkin perseili?

  Kukaan täällä ei ole sanonut että perseessä roikkuminen on oikein tai että se ei olisi kiusantekoa. Ja toivottavasti ei sanokaan.
   
 21. Torspo the Jesus

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2000
  Viestejä:
  2 333
  Onko muuten se perseilyä myös jos poliisisetä kirjoittaa sakon perseilijälle? Ilmeisesti ainut tapa olla perseilemättä on rikkoa lakia aina kun joku kiireinen perseilee takanasi.
   
 22. David ":DA" Imodium

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  1 814
  Joo Kizmon kaltaiset tapaukset on kyllä niitä jotka on häiriöksi elämälle muuallakin kuin liikenteessä. Jos kasvatus on mennyt noin pieleen niin aika vaikea sitä on oikaista.
   
 23. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Mistä sinä tämän repäisit? Perseestäsi?

  Miten poliisin kirjoittama sakko liittyy edelläajavan lapselliseen vastaperseilyyn? Iskääää, toi kiusaa, saanko olla yhtä vitun tyhmä kans jooko?
   
 24. Kizmo.

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2000
  Viestejä:
  1 650
  Kerroppa nyt niin että vajakkikin ymmärtää että mitä perseilyä on ajaa nopeusrajoituksen mukaan ja olla ajamatta ylinopeutta? Nopeusrajoituskin on vain suurin sallittu nopeus eikä muutaman kilometrin "alinopeus" ole vielä millään tavalla laitonta.


  Ja kiitos huolenpidosta, mulla menee varsin mainiosti elämässä.
   
 25. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Eipä tätä nyt sen kummemmin tarvitse selitellä, tiedät kyllä itsekin mistä kiikastaa mutta haluat perustella itsellesi olevasi parempi ihminen vaikka olet ihan samanlainen vittukasa kuin se perseessä hinaava bemarijuippi.

  Mää provosoitumassa jostain takana roikkuvasta lapsena päälleen pudonneesta idiootista. No, harrastus sekin.
   
 26. David ":DA" Imodium

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  1 814
  Ei mitään. Vajakkikin ymmärtää ettei kukaan ole niin väittänyt.

  Tahallinen kiusaaminen oli se mistä oli puhe. Vajakki ei taida ymmärtää?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti