Miehinen vaihtoehtojoulu Käyräsaaren lämmössä

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Nor Miskyyr, 20.11.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Nor Miskyyr

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2013
  Viestejä:
  88
  Oletko elänyt vuodesta toiseen samaa joulua samoine kaavamaisine perinteineeen? Ankeita ja väkinäisiä joulutraditioita, teeskentelyä ja turhaa vouhottamista, mikä kaikki eskaloituu lopulta jouluriidaksi? Haluat kokeilla jotain uutta ja elää joulun lumoa sellaisena kuin se oli vielä lapsuudessa - uutta ja jännittävää? Käyräsaaren joulusaunassa pääset kokemaan ehtaa joulun taikaa lämminhenkisessä seurassa. Saunamme tarjoaa sinulle kaikkea sitä lämpöä, joka nykyisessä joulusuorittamisessa on unohtunut. Jos olet kokeilunhaluinen, miehisellä tavalla leikkimielinen ja rakastat kovia löylyjä on miesten joulujasauna sinun juttusi! Tule tutustumaan meihin, olemme todistetusti hyvää seuraa, sillä jäsenmäärämme on joka vuosi noussut.

  Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Kouvolassa Käyräsaaren ylärannassa. Luvassa on siis klo 18 jälkeen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua. Paikalle on tosin suotavaa saapua jo aiemminkin. Lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa! Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta nautinnon tarpeesta. Joulupipari ei näihin kekkereihin kuulu, vaan Käyräsaaressa keskitytään miesten juttuihin! Puolituisella asenteella olevat empijät ja akat jääkää kotiin! Miestä väkevämpää on suotavaa ottaa mukaan rentoutumisen ja tunnelman luomisen kannalta. Yöpyminen on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on lauteiden jälkilöylyssä useallekin urhealle urokselle. Perinteitä kunnioittain myös palju on paikan päällä, tuttuun tapaan! Samoin sauna on lämpimänä taas pitkälle yöhön ja tarvittaessa vaikka aamuunkin asti.

  Illan aikana isäntäväki tarjoaa glögiä, pikkupurtavaa ja myös varsinaisen jouluillallisen. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan etukäteen mahdollisista poikkeusruokavalioista!

  Joulu tarkoittaa meille käyräsaarilaisille vuoden ehdotonta kliimaksia. Miesten perinteinen joulusauna järjestetään jo peräti seitsemättä kertaa vakipaikassamme. Mukana on vuosien ajan ollut useita kymmeniä innokkaita saunojia, joista suurin osa on palannut aina seuraavana vuonna. Tänä vuonna taas vahat konkarit ja uudet kokelaat pääsevät maistamaan yhdessä joulun taikaa. Tule mukaan, äläkä jää vain salaa haaveilemaan tästä! Joulu on joka vuosi, mutta Miesten joulusauna vain kerran vuodessa.

  Tarkemmat saapumisohjeet laitan lähempänä ajankohtaa. Tapanamme on ollut ottaa kimppakyyti Kouvolan keskustasta jouluaattona.

  Virallinen kutsuvideommekin tulee linjoille lähitulevaisuudessa, joten sitä ennen pääsette maistelemaan Käyräsaaren tunnelmaa vuoden 2016 kutsuvideolta:  VIIME VUODEN KOOSTE NYT VIHDOIN LINJOILLA 8) : http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2016/589163/

  Ja tässä myös aiempien saunojemme koosteet:

  Vuoden 2015 kooste: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2015/575419/

  2014: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2014/575459/

  2013: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2013/550521/

  2012: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2012/529644/

  Ensimmäisen saunamme kooste 2011: http://www.mikseri.net/artists/nor-miskyyr/miesten-joulusauna-2011/529532/

  Tehdään yhdessä tämän vuoden joulusaunasta vieläkin ikimuistoisempi!

  Vielä kerran, tervetuloa kaikille! 8)

  PS. Mainittakoon vielä, että tapahtuma on K-18, koska saunamme on tarkoitettu aikuisille miehille ja juhlaan liittyy tyypillisesti alkoholin nauttimista sekä aikuista huumoria. Alkoholin nauttiminen on toki suotavaa, mutta tarkoitus on kuitenkin viettää ilta niin, että toimintakyky säilyy. Sammuminen, oksentelu ja kaikenlainen humalainen vahingonteko ei ole Käyräsaaren juttu ja tällaisesta käytöksestä seuraa porttikielto. Vahingontekijät kyllä muilutetaan jälleen isolla porukalla.
   
 2. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 296
  Mahtava juttu, että Käyräsaaren miessauna on jälleen kerran lämmittämässä kylmää joulua.
   
 3. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Onko tämä vain heteroille tarkoitettu tapahtuma?
   
 4. Ogram

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2000
  Viestejä:
  957
  Jahas, se on joulu virallisesti alkanut kun Käyräsaaren miesten joulusaunan kutsuhuuto kajahtaa :smoke:
   
 5. Poistunut keskustelija 0063

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2011
  Viestejä:
  229
  Kaikilta osallistujilta vaaditaan kirjallinen todistus seksuaalisuudestaan.
   
 6. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Ihan heteromiesten hommaltahan tuollainen "sauna" vaikuttaa. :D
   
 7. Poistunut keskustelija 0063

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2011
  Viestejä:
  229
  Saunan jälkeen on juna...
   
 8. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 658
  Pientä naposteltavaa myös kuulemma tarjolla, kuten uunilämmintä patonkia munavoilla.
   
 9. Poistunut keskustelija 0063

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2011
  Viestejä:
  229
  K-18
   
 10. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Äänitallenteen perusteella tilaisuudessa taidetaan panna pökköä pesään oikein urakalla.

  Ilmeisesti siitä ei oikein kenelläkään murolla ole tietoa onko kyseessä jonkinlainen trolli joka kyseisestä tilaisuudesta vuosittain ilmoittelee vai onko jouluna oikeasti moisen homo-orgiat Kouvolassa.

  Jos tilaisuus on oikea niin hieman kummastuttaa se ettei tilaisuuden luonnetta ihan suoraan kerrota. Joku vähän yksinkertaisempi tyyppi ei välttämättä ymmärrä vinkkejä ja saattaa kuvitella että kyseessä on normaali miesten sauna. Siellä voikin sitten nyrkki heilua kun tilaisuuden luonne selviää tavalla tai toisella. :D
   
 11. Jack Horny

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2003
  Viestejä:
  2 028
  Onko mitään lämmintä suuhunpantavaa?
   
 12. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 061
  Ehkä tässä on ideana houkutella paikalle seksuaalisuudestaan epävarmoja piilohomoja... ;)

  Voivat ilmestyä paikalle ikäänkuin muina miehinä saunomaan, ja sitten "tilaisuus tekee varkaan", kun on muutakin ohjelmaa tarjolla.. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2017
 13. taikahiippa Banned

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2017
  Viestejä:
  160
  Miehet+käyrää+sauna=saunasolmu?
   
 14. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 826
  Voihan siinä olla sellainen taka-ajatus. Onhan sitä osalla heteromiehistäkin fantasioita miten lesboilevat naisetkin muuttavat heteroiksi kun näkevät hänet ja hänen vehkeensä.

  Todennäköisyys tuollaiselle muutokselle lienee pienempi kuin lotosta seitsemän oikein saada.

  Käyräsaareen mahdollisesti eksyvä heterokin varmaan päätyy pieksämään paljon todennäköisemmin jonkun häntä ahdistelemaan alkavan hinttarin kuin alkaa itse homoksi. :D

  Ehkä joku Kouvolan suunnassa asuva muro voisi joku vuosi ottaa selvää onko "Käyräsaaressa" oikeasti joulun homo-orgioita vai onko kyseessä pelkkä trollaus ja pistää palstalle raporttia. Jos oikeasti kyseinen tapahtuma on olemassa niin kummastuttaa tapahtuman mainostaminen tällaisella palstalla. Voisi kuvitella että olisi paljon paremminkin alueen kohdeyleisön tavoittavia ilmoituskanavia. :cool:
   
 15. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 061
  Oletko koskaan kuullut bi- tai panseksuaalisuudesta? Se on toki naisilla yleisempää kuin miehillä, mutta miehilläkin sitä esiintyy...

  Ja siitä päätellen, kuinka runsaasti esimerkiksi transut mainostaa eräällä huorasivustolla, on seksuaalisuudeltaan epävarmoja miehiä joukossamme melko paljon. Luulisin, että näitä palveluja käyttää paljon miehet, jotka ovat melkein heteroita, muttei ihan. ;) Sekin tuntuisi oudolta, että täyshomot transuista olisi hirveästi kiinnostuneet. Uskottavampaa on, että niiden seuraa ostaa biseksuaalit miehet, jotka joko itse määrittelevät itsensä biseksuaaleiksi tai sitten kiistävät olevansa.

  Samaan kohderyhmään toi saunomismainoskin varmaan iskee homojen lisäksi...

  PS. Ehkä Antti Tuisku ilmestyy paikalle pyllistämään hanurillaan, jos tuuri käy. ;) Sehän kanssa vaikuttaa vähän seksuaalisesti epävarmalta. Tai ainakin ahdistuu kun pitäisi julkisuudessa asiasta keskustella.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2017
 16. Skikuda

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2008
  Viestejä:
  3 330
  Eikös tämän vuosittaisen tapauksen olemassaoloa ole tutkittu vähän ties millä foorumilla ja taisi olla että koko Käyräsaaren saunan olemassaolo on hyvin kyseenalaista. Luulisi että vuokrasaunasta löytyisi edes jotain infoa netistä. Muistelisin että myös satelliittikarttoja linkkailtiin yms teiden ja rakennusten toivossa. Taitaa ainut tapa selvittää onko juttu huijausta olla ilmoittautua mukaan ja mennä katsomaan tuleeko mainostettu kimppakyyti noutopaikalle Kouvolaan, ja jos tulee voi kyytiin hypätä ihan vaan sherlokointimielessä ;)
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2017
 17. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Yhtään lihaksikasta ja atleettista tapausta tältä palstalta tuonne ei kyllä saataisi, vaan saunojat koostuisivat pelkästään läskeistä kaulapartaisista hieltä ja paskalta haisevista finninaamoista jotka uskaltaisivat ehkä puhuakin ekan viskipullon jälkeen.
   
 18. Sir Jason

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2002
  Viestejä:
  42
  Alkaa olemaan aika väsynyt trolli tämä. Muinoin jaksoi naurattaa, mutta eipä ole mitään uutta tähän keksitty pitkään aikaan. Propsit kuitenkin siitä, että joku jaksaa jatkaa tätä vuodesta toiseen. Onhan tuokin jonkinlainen saavutus elämässä.
   
 19. Neeriz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2013
  Viestejä:
  690
  Harmittaa kun en itse keksinyt :rofl:
  Jos asuis sillee torin (tai muun julkisen alueen liki) niin olishan se ihan kiva katsella jouluaattona lökikäsi kädessa, kun homot ootelee räntäsateessa kyytiä joulunviettoon.... Kait näihin muutama oikeesti tarttuu...
   
 20. Nor Miskyyr

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2013
  Viestejä:
  88
  Ketään ei syrjitä ruumiillisen olemuksen perusteella. Monenlaista saunojaa on ollut Käyräsaaren löylyissä, enkä halua saunan mainoskuvilla luoda mitään mielikuvaa atleettien saunasta. Minusta tällaiset hyvin treenatut kropat kaunistavat saunamme julkikuvaa vain kivasti ja tekevät tapahtumastamme ehkä houkuttavamman. Miellyttäväthän nuo nyt silmääkin enemmän, eikö? Joukossamme on muutamia ihan mallivartaloisia atleetteja, mutta muutkin vartalotyypit ovat tervetulleita. Avoimuus on se teema. Ja muistakaa sekin, että saatte taatusti hyviä treenivinkkejä asiantuntevalta porukalta niin olette vuoden päästä jo mainoskuviemme kaltaisia. Rohkeasti vaan mukaan ja tutustumaan!

  EDIT. Ja hien sekä paskanhaju kyllä katoaa, onhan kyseessä kuitenkin sauna ;)
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2017
 21. Brian

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2014
  Viestejä:
  8
  Joku rohkea muro vois käydä kyllä katsastamassa tän saunaillan meiningin :p
   
 22. mela

  Rekisteröitynyt:
  20.07.1999
  Viestejä:
  550
  jaahas, taas on aika tullut pistää"halkoa pesään" ja viettää laatuaikaa miesten kesken :smoke:
   
 23. Tatuks

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2004
  Viestejä:
  3 492
  Oon joka joulu toivonu tätä. On kuitenkin olemassa pieni mahdollisuus että siellä ihan oikeasti on jotkut jouluiset homosaunaorgiat.
   
 24. PornReindeer

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2000
  Viestejä:
  5 095
  Oletko joutunut joka vuosi istumaan yksin lauteilla? :o
   
 25. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 774
  Uskon kyllä, että tuo on totta. Tämä biisi sopisi sinne:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti