Media-Plaza-Shop.com?

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja TexMex, 27.08.2005.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. TexMex

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  245
  Kattelin tossa kyseisen puljun sivuja ja aattelin vaan että onko kellään kokemuksia tuolta tilaamisesta? Tuleeko toimitukset nopeasti ja onko tavaran laatu millasta? Kattelin noita hintoja ja totesin että suht. edullinen pulju ja tarvis saada vähän High-End kaapeleita ym. roinaa ja aattelin pistää tilauksen sisään.

  [signature]Kone: AMILO M3438G-21 http://extranet.fujitsu-siemens.com/x-collf93a47/ds_AMILO M3438G-21 (LKN-FIN-177200-007).pdf[/signature]
   
 2. Jahas

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2001
  Viestejä:
  1 699
  Mitään High-endiksi tunnistettavaa tuolta tuskin löytyy, ja hyvä niin. Eipähän kuseteta maksavaa asiakasta. Hyvää peruslaatua nuo voivat olla, kuten ""anttilan"" Tech Link- kaapelit jne.

  Jos haluaa siirtyä suoraan raskaaseen ammattilaissarjaan, niin välipiuhoissa jne. kannattaa turvautua soitin/studiotarvikeliikkeiden valikoimaan. Saa samoja piuhoja millä ne levyt äänitetäänkin, ja jättää ne kiloeurojen voodoot niille jotka uskovat että hunajakynttilän polttaminen perseessä jossain kalevalahoitolassa parantaa flunssan ja luo yhteyden universumin energiavirtojen kanssa.

  Lisäys; Esimerkkinä, ne studiopiuhat(millä ne The Hifilevyt äänitetään) maksaa liikkeessä käsin kolvattuna kunnon liittimillä pari-kolmekymppiä/rca-pari. Sen enempää jos välipiuhoista maksaa, niin on kyllä nussittu pyllyyn ilman rasvaa.

  [Edited by: Jahas on 27.8.2005 18:27][signature]Do we all learn defeat - from the whores with bad feet[/signature]
   
 3. TexMex

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  245
 4. SirSamuel

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2002
  Viestejä:
  191
  Riemastuttavan hauskaa lukemista tuo sinun kommenttisi Jahas :)

  Ja siis itse olen hyvin paljon samoilla linjoilla...
  [signature]Peelomaasta...[/signature]
   
 5. Viper8

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2001
  Viestejä:
  346
  Viime marraskuussa tilasin sieltä satelliittivermeet. Tilasin heti aamulla, lasku tuli pdf:nä sähköpostiin muutamassa tunnissa, ja paketti saapui Matkahuoltoon seuraavana päivänä.
  Lisäinfoa olen saanut nopeasti, sähköposteihin on vastattu yleensä samana päivänä.
  Varauksetta voin suositella. :)

  Kunpa vain ottaisivat java-viritykset pois sivuiltaan.
   
 6. TexMex

  Rekisteröitynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  245
  Joo, oma paketti tuli nyt KE. Täytyy sanoa että erittäin pätevä liike, nopeat toimitukset ja siedettävät hinnat. Ei tarvinnu maksaa itteensä kipeeks tommosista tuplasuojatuista rca-piuhoista, kun joissain hifi-liikkeissä pyytää pitkälti toistakymmentä euroa 5m piuhasta. Ihme vaan että kyseinen liike ei mainosta oikeestaan missään, kannattas, kun määkin sain tuhlattua äkkiä 100e kyseiseen puljuun ;)

  [signature]Kone: AMILO M3438G-21 http://extranet.fujitsu-siemens.com/x-collf93a47/ds_AMILO M3438G-21 (LKN-FIN-177200-007).pdf[/signature]
   
 7. Jarkkima

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2000
  Viestejä:
  32
  Hyvät kokemukset on mullakin tosta puljusta.
   
 8. Lahti32

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2009
  Viestejä:
  1
  En suosittele ostamaan täältä yhtään mitään koska tuotteilla ei käytännössä ole mitään takuuta eikä kioskissa ole asiakaspalvelua ollenkaan.

  Ei mitään puhelinnumeroa johon voisi soittaa, vain sähköposti josta kukaan ei vastaa koskaan. Yritin ottaa yhteyttä saatuani aivan kelvottoman invertterin jolla ei käytännössä tehnyt yhtään mitään, mitään ei kuulu, hallinnollisesta numerostakaan kukaan ei vastaa. näyttää sama peli olevan muillakin, kuukauden odottelukaan ei auta. Laitoin kulutttaja-asiamiehen selvittelemään hommaa.
   
 9. Kuhlmey

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2009
  Viestejä:
  5
  Täytyy nostaa tämä ylös, koska tein sen virheen, että tilasin tuolta digiboksin kaukosäätimen, joka tuli kyllä perille mutta osoittautui vääräksi malliksi.
  Lähetin kapulan asiakaspalautuksena 23.9. ja tiedustelin viikkoa myöhemmin lähetyksen perille tuloa. Tähän vielä vastattiin, että ei ole tullut perille ja että Postin asiakaspalautuksien kanssa menee joskus aikaa. Ilmeisesti melko pitkään, koska 1½kk myöhemmin en ole vielä tänä päivänäkään saanut kyseisestä puljusta mitään vastausta. Sähköposteja olen lähettänyt lukuisia.
  Myöskään hallinnollisesta numerosta ei vastata. Olen ilmoittanut heille ottavani yhteyttä kuluttajaneuvojaan, joka nyt hoitaa asiaa. Onneksi kyseessä ei ole kuin muutaman kympin menetys tällä hetkellä, mutta periaatteesta en jätä asiaa tähän. Hiukan erikoisen tapauksesta tekee se, että kyseinen pulju olisi saanut enemmän rahaa lähettämällä tilaamani uuden, kalliimman kaukosäätimen kuin pitämällä palautetun kaukosäätimen ja nyysimällä rahat.
   
 10. Kosinta

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2008
  Viestejä:
  68
  Meille tilattiin digiboksin alkuperäinen kaukosäädin ja saatuamme kaukosäätimen huomasimme ettei se toimi lainkaan kuten kotonamme oleva toimiva samanlainen kaukosäädin.

  Lähetimme kaukosäätimen takaisin www.mediaplazashop.com :iin mutta sieltä ei ole tullut uutta kaukosäädintä tilalle eikä edes rahoja takaisin tilille.

  Kaukosäätimen tilasimme jo helmikuussa 2011 ja nyt on jo 2.11.2011.

  Olemme kysyneet asiasta sähköpostin välityksellä useita kertoja mutta vastausta ko. asiaan ei ole tullut.

  www.mediaplazashop.com näyttää olevan epäillyttävä yritys johon ei voi luottaa.
   
 11. moron

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2008
  Viestejä:
  82
  Tilasin tuolta keväällä UHF/VHF-komboantennin jolla en kuitenkaan saanut riittävää vahvistusta.
  Lupasivat ottaa takaisin ja maksaa antennin hinnan takaisin vaikka se jo oli katolla ollutkin.
  Palautin antennin 27.5 eikä rahoja ole toistaiseksi tililleni tullut vaikka parilla sähköpostilla olen jo asiasta muistutellutkin.
  Taidanpa jättää asian kuluttaja-asiamiehen hoitoon.

  Edit: Vai tekisinkö sittenkin suoraan rikosilmoituksen (petos)?
   
  Viimeksi muokattu: 07.07.2014
 12. moron

  Rekisteröitynyt:
  19.09.2008
  Viestejä:
  82
  Eipä saanut kuluttaja-asiamieskään mitään rotia kyseiseen puljuun. Tein valituksen (ihan vaan periaatteesta, vaikkei kyse olekaan kuin kuudesta kympistä) kuluttajariitalautakuntaan ja asia odottelee nyt siellä käsittelyyn tuloa.

  Älkää hyvät ihmiset tilatko tuolta yhtään mitään jos arveluttaa että tavaran voisi joutua palauttamaan/vaihtamaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti