Mark Zuckerberg kertoi mikä on suuri väärinkäsitys hänestä - ainakin omasta mielestään

Viestiketju alueella 'Mobiiliuutiset- ja artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 04.02.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  110
  Muunneltua totuutta sisältävät mainokset pitäisi kieltää? Jääkö niistä sitten enää mitään jäljelle?

  Kyllä tässä alkaa olla sananvapaus ihan aidosti uhan alla, jos jonkun facebookin pitäisi alkaa mainonnassa esiintyviä virheitä moderoimaan. Totuus on aika usein puhdas tulkintakysymys, joten näen jo sieluni silmin millaista kansanhuvia kaikkien "väärämielisten" poliitikkojen mainosten ilmiantamisesta tulisi. Voi sitä ylilyöntien määrää mitä siitä seuraisi.

  Sitä paitsi luuleeko joku oikeasti, että ne politiikan äärilaitoihin poteroituneet vatipäät siitä viisastuu, että poistetaan heille kohdistetut mainokset? Kellivät siellä somessa joka tapauksessa samanmielisten kaveriensa kaikukammiossa validoimassa omaa idiotismiaan.

  Ylipäätään kaikki antaa internetille ja virtuaalielämälleen ihan liikaa painoarvoa. Facebookin, Twitterin, Instan yms. voi laittaa kiinni, jos siellä on ärsyttäviä ihmisiä ärsyttävine mielipiteineen. Menee ulos vähäksi aikaa tuulettumaan, niin kummasti katoaa öyhötykset ja vouhotukset mielestä ja huomaa, että loppujen lopuksi mikään siitä ei vaikuta omaan elämään juuri millään tavalla.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2020
 3. Buick

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2016
  Viestejä:
  272
  Miksi sitten kommentoit jotain Facebookia jossain internetissä?

  Internet on massamediana paljon vaikuttavampi ja tehokkaampi kuin mikään aikaisempi massamedia. Politiikan ääripäitä ei ole edes olemassa ellei heillä ole jotain kanavaa verkostautua ja levittää ilosanomaansa.

  Jenkkejä on ainakin viranomaistasolla kiinnostanut todella paljon venäläisten sekaantumisen taannoisiin presidentinvaaleihin. Harmi etteivät sinulta kysyneet mielipidettä, olisit sanonut asiantuntevasti että antaa vaan öyhöttää, laittaa sen internetin kiinni niin sillä ei ole mitään vaikutusta.
   
 4. Haerski_90

  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Viestejä:
  110
  Kyllä, parempi vaihtoehto pistää netti kiinni omalta osalta, kuin alkaa vaatimaan netin sensuuria, jos ei pää enää kestä avointa keskustelua. Kun päänsä vie lisäksi ulos tuulettumaan, niin saattaa myös huomata, että siellä 99% ihmisistä on edelleen yhtä kohteliaita ja sivistyneitä kuin aina ennenkin ja se somen pölhöily on loppujen lopuksi hyvin pienen piirin hupia, josta useimmat on autuaan tietämättömiä. Somen politiikkakeskusteluissa maltillinen enemmistö loistaa poissaolollaan.

  Netissä tulee jatkuvasti vastaan henkilöitä, jotka tuntuvat kuvittelevan, että sen heidän somekuplansa viimeisimmät tapahtumat olisivat kuin jotain valtakunnan uutisia, joista kaikkien pitäisi olla tietoisia. Sitten kun tajuavat, että näin ei ole, niin keskustelu monesti loppuu lyhyeen.

  Venäjän somevaikuttaminen on myös yksi muodikas keskustelunaihe, jossa ammutaan aivan turhan kovilla. Olemme jatkuvasti mediassa vaikuttamisen kohteena ja kaikki valtiot, myös omamme, pelaa sitä peliä aina ja kaikkialla, eikä läheskään aina omalla nimellään. Meillä kansalaisilla on vastuu olla lankeamatta kaikkeen paskaan mitä mediasta luemme. Kiinakin sai ostaa Hesarista koko etusivun propagandansa välikappaleeksi. Julkinen keskustelu oli tempauksen jälkeen aika tyrmäävää, joten vaikea uskoa, että se ainakaan kääntyi Kiinan eduksi. Pointti on kuitenkin siinä, että asiasta keskustellaan ja korostetaan medianlukutaidon tärkeyttä, eikä tuhlata resursseja siihen, että yritetään estää propagandaa itsessään, koska se on jo hävitty peli.

  Itseään fiksuina pitävät eivät silti vaan osaa enää luota ihmisiin edes näin päivänselvissä asioissa, vaan heti koetaan tarvetta alkaa holhota "tyhmempiään". Väärässä olevia täytyy vain oppia sietämään ja jos nämä ei ole faktoilla käännytettävissä, niin mitäpä luulet sille sensuurilla voitavan?
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti