Manchester Arenalla räjähdys konsertin aikana

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja julla, 23.05.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Asiaintuntija

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2014
  Viestejä:
  7 120
  Harvassa paikassa ihmiset on kuitenkaan niin tiiviisti pakkautuneena kuin konsertissa tai vastaavassa tapahtumassa. Ei mielestäni olisi mahdoton tehtävä tarkastaa kaikki "epäilyttävät" henkilöt perusteellisesti portilla. Eikä pommikoira tms. olisi ollenkaan huono idea.

  Ja muslimit voisi laittaa omaan karsinaan samassa hengessä kuin kilpailevien urheiluseurojen kannattajatkin laitetaan. Räjäytelkööt siellä sitten toisiaan, stna. Eikä tuo mitään perustuslakiakaan rikkoisi, koska puitteet voisi olla molemmilla ryhmillä sinänsä yhtä hyvät, mutta ne olisi vaan erotettu toisistaan.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017
 2. satiainensimo

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  109
  Aika mahdotonta kaikissa julkisissa tapahtumissa esim.konserteissa jne. Ei riitä resurssit. Kingin romaanissa räjähdysaineet muuten menivät konserttiin pyörätuolissa.
   
 3. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Manchesterin pommimies Salman Abedi, 22, oli poliisille ja tiedustelulle tuttu - ei pidetty riskinä

  Salman kävi isänsä ja veljensä Ismailinkanssa säännöllisesti moskeijassa Manchesterissa. Hänen isänsä Abu Ismail on tunnettu henkilö yhteisössä. Guardianin lähteen mukaan pojat opettelivat Koraania ulkoa.

  Naapuri kertoi Salman Abedin luona vierailleen paljon nuoria miehiä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017
 4. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Koraanihan on karmeinta vihapuhetta ja kansanryhmiä vastaan kiihottavaa kirjallisuutta mitä on olemassa. Ihme, että sitä saa edes julkaista.

  Koraanin ulkoa opettelu kuulostaa melkoiselta aivopesulta, joka voi johtaa sairaisiin tekoihin. Moskeijat pitäisi kanssa kieltää lailla.
   
 5. 30minutefail Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2017
  Viestejä:
  2
  En ole oikein koskaan ymmärtänyt argumenttia, jonka mukaan meidän täytyisi maahantuoda rikollisuutta, jos meillä on sitä jo omasta takaa.

  Myyrmannin, KAUHAjoen ja Jokelan tekijät olivat kaikki vakavasti koulukiusattuja. En ole lukenut, että yksikään näistä viime aikojen terrori-iskujen tekijöistä olisi ollut koulukiusattu.
   
 6. Hauki on kala

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2013
  Viestejä:
  364
  Ateistina en ole paras ihminen puhumaan uskonnosta mutta yritän. Jeesus ei tappanut ketään vaan puhui rauhasta. Hiekkaprofeeetta Muhammed oli murhamies ja pedofiiili. Hiekkaihmiset pitävät hiekkaprofeettaansa esikuvanaan ja koittavat toimia kyseisen apinan esikuvan mukaisesti.

  Niin ja Adolf Hitler ja Heinrich Himmler ihannoivat islamia ja pitivät sitä paljon parempana kuin kristinuskoa.
   
 7. 4kex

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2012
  Viestejä:
  1 770
  Soo soo, juurihan meille Deming kertoi, että moinen toiminta olisi ISIS:n pussiin pelaamista joten jatkakaamme entisellä linjalla. Nähtiinhän se siinä Tanska-dokkarissakin kuinka suorastaan rakkauden sanomaa niissä levitellään.
   
 8. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  Nyt unohdat Imatran viime vuotisen kolmoissurman, jossa menehtyi kolme naistoimittajaa. Tekijä suomalainen syrjäytynyt nuorimies.
   
 9. hermannipelle

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  2 437
  Kouluampumiset hyvin pitkälti kohdistuu kiusaajiin, koska Suomen kaltaisessa maassa on paljon sadisteja voi esim. olla opettajakin mukana kiusaamisessa. Myyrmannin tapaus oli lapsellinen ja isänsä tekemässä kirjassa oli mielestäni pieni vihje, että tämä isä aivopesi tätä tapausta joukkotuhoasepätkillä, kun niitä yhdessä katselivat. Siihen ne sen lapsellinen tapauksen pommitkin perustui, että ne oli tuhovoimaisia hauleineen ihmisiä kohtaan.

  Sitten nämä ulkomaan lapselliset uskikset ja niitä aivopesevät vanhemmat on myrkyllinen yhdistelmä etenkin tälläisessä sadistisessa maassa, joka on täynnä vääräuskoisia. Nyt jos vihdoinkin poliitikot työntävät päänsä pois perseestään ja jos jotain on pakko ottaa niin aasiasta. Siellä on terveempi uskonto kuin esim. tämä meidän temppeliritariuskonto tai mikä lie ev.lut. Temppeliritarit meillä pitäisi vaihtaa toisiin?

  Tässä maassa on pakkovelvollisuus kouluttaa todella monesta miehestä armeijassa murhaajia. Muualla se on vain ammatinvalintakysymys niin voi ottaa ammattiliittoon yhteyttä, jos tapahtuu ylilyöntejä esim. tulee todellinen sota. Maa joka rajojensa suhteen on kuin muumitalon ovi, että ei lukita saa. Tämä on juuri sitä sadistista aivopesua ja only in finland.

  Natsi-Saksassa aivopestiin lapset paremmin tai tokihan perikadon loppuvaiheissa vasta alettiin kantaväestöä syyttelemään epäonnistumisesta.
   
 10. Lemonita

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  3
  Helsingissä rautatieasema klo 15-16 kun siellä on eniten ihmisiä. Eiköhän se ole vain ajan kysymys milloin täälläkin tapahtuu. Rajat kiinni ja kaikki mamut joilla mitään viittauksia terrorismiin tms. takas sinne mistä tulikin!
   
 11. Kaaaapo

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2009
  Viestejä:
  2 494
  Tulis jo kolmas maailmansota tai kunnon sisällissodat Euroopassa. Ei olis tämmöstä saatanan jatkuvaa, vuosia tai vuosikymmeniä kestävää pommi siellä, kirves tuolla, rynkky tossa ja kranaatti tässä -meininkiä. Kirpasis aika kovaa kerran, mutta olis suht nopeesti ohi ja sit päästäis taas jatkamaan länsimaista yhteiskunnan rakentamista ilman sen tuhoa haluavia.
   
 12. beltone

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Viestejä:
  123
  Aika peruskaavalla taas mennään itsemurhapommittajien luonteesta: hän oli erittäin kohtelias, piti matalaa profiilia, menestyi koulussa jne...
   
 13. kusiainen

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2012
  Viestejä:
  3 001
  Ihan vaan vinkkinä, terrorismi on työkalu ei päämäärä.
   
 14. Disturbia

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2011
  Viestejä:
  1 133
  Tämä on kyllä masentavaa. Itseäni ei edes shokeeraa enää vaikka sinänsä järkyttäviä tapahtumia ovatkin. Mutta alkaa näihinkin vaan turtumaan. Heti ensimmäinen ajatus oli uutista lukiessa "jaahas, taasko?"

  Valitettavasti tämäkään ei niin harvinaista enää ole
   
 15. Samaani-man

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2010
  Viestejä:
  805
  Sarkasmia tai ei, niin mielenkiintoista näissä ulostuloissa on todennäköinen oletus siitä, että itse säilyy hengissä yhteiskunnan ajautuessa kaaokseen ja Euroopan muuttuessa sotatantereeksi. En itsekkään kyllä arvosta tippaakaan tätä SJW-temmellystä ja uskonnon/idelogian sympeteerausta - uskonnon, joka avoimesti edustaa arvoja, jotka ovat täysin ristiriidassa länsimäisen sivistysvaltion ja kehittyneen sivilisaation elämäntapojen kanssa. Ensimmäinen askel olisi erittäin tärkeä - se, että länsimaisissa sivistysvaltioissa niin poliittisten tahojen kuin myös kansalaisten puolesta yhdessä todettaisiin, että islamissa on perustavanlaatuinen ongelma ja se etenkin pitkällä aikavälillä on uhkaa yhteiskuntamme rakenteita ja rauhaa.

  Tämä olisi se tahtotila, mikä vähintäänkin suojelisi Euroopan ja muun sivistyneen maailman ajautumista keskiajalle.
   
 16. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Uutistoimisto AP:n mukaan Salman Abedin isä on ollut mukana jihadistisessa järjestössä Libyassa.
   
 17. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Mitä muslimiterroristi huutaa räjäyttäessään itsensä kappaleiksi?
  Minne hän kuvittelee pääsevänsä kuolemansa jälkeen?
  Miksi 20-40% musliminuorista Euroopassa hyväksyy itsemurhapommitukset siviilejä kohtaan?

  Vastaa näihin ja kerro sitten miten vähän islamilla on tekemistä terrorin kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017
 18. AmerikanKeisari

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2015
  Viestejä:
  283
  Valitettavasti edes tuo sisällissota ei ratkaisisi ongelmia. Siinä missä esim. täällä Suomessa sisällissodan tai toisen maailmansodan jälkeen uudelleenrakennettiin kaikki, tehtiin kohtuuhyvä länsimainen kulttuuri/yhteiso/valtio. Sama ei tulisi/ei tule koskaan toimimaan noiden kolmannen maan kansalaisten ja heidän kulttuurin kanssa.

  Paitsi jos sisällissodan jälkeen oikeasti laitettaisiin rajat kiinni kaikkialta Lähi-Idästä/Afrikan paskavaltioista tulevien kohdalta, tai ainakin pers-perusteellinen taustojen ja paperien tutkiminen.

  Ihan niin kuin Puola Tai Japani, ei niillä ole mitään omantunnontuskia olla ottamatta paskauskonnon edustajia omaan maahansa kun siitä ei mitään profittia heille ole, päinvastoin vaikeuksia.

  Sisällissota ratkaisi ongelmat esim. täällä Suomessa 1910-luvulla ja Jenkeissä silloin 1860-luvulla. Ja kas kummaa, siitä rakentui ihan toimiva valtio.
  Mutta tuo toimintamalli, niin radikaali ja toimiva kuin se onkin, ei tule koskaan toimimaan noissa paskamaissa, koska niiden uskonto ja kulttuuri on vain niin erilainen, tai "rikkaampi" kuten joillakin on tapana sanoa.
   
 19. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Et selkeästi ole ollut turvallisuusalalla töissä. Esimerkiksi Suomessa on kymmeniä yleisötapahtumia yhden viikonlopun aikana. Jos kaikkiin laitettaisiin järeät turvatoimet niin tarvittaisiin lisävoimia jopa muista kaupungeista. Pommikoirat ovat aivan specialjuttu mm. Stadin Derbyjen kohdalla. Sielläkään ei varsinaisesti etsitä pommia vaan soihtuja, ilotulitteita, ruutia jne.

  Mitäs sitten kun koittaa se päivä että terroristi päättää heittää kauempaa muutamia käsikranaatteja yleisön joukkoon? Alue joka rajataan pitäisi olla paljon tapahtuma-aluetta suurempi. Euroopassa uuden futis stadionin ympärille tarvitaan 10 kertainen tila, useimmiten.

  Tappaminen on helppoa. Tämä että Lontoon ja Manchesterin kaverit olleet molemmat poliisin tarkkailussa on ongelman ydin. Mitä jos uhkaisin koulusurmalla niin tulisiko poliisi oven läpi? Toivon että tulisi. Kun sitten vihasaarnataan kuukausia niin poliisi luopuu tarkkailusta. Ilmeisesti resurssit, mutta me mietimme mitkä helvetin resurssit?

  MUTTA kun näitä samanlaisia on listalla kymmeniä tuhansia... miettikääpä sitä. Miten tuollaista määrää voi valvoa. Joku sanoi että Suomessa saattaisi olla jopa 1000-2000 potentiaalista jihadistia, eli jotenkin länsimaalais vastaisia ja pystyisivät tekemään jonkun iskun. Tyyliin puukotuksia metrovaunussa, pommista puhumattakaan.
   
 20. testudo80

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  1 426
  Terrorismitutkijan kova arvio: Suomessa kävelee tikittäviä aikapommeja, isku mahdollinen - "Heidät pitäisi karkottaa"

  - Ei pitäisi sallia, että jihadistit liikkuvat vapaalla jalalla täällä. Monet heistä ovat menneet sotimaan Isisin riveihin viattomia Lähi-idän muslimeja vastaan, nyt palanneet Suomeen ja heillä on integroitumisprosessi Suomessa. Heidät pitäisi karkottaa. He ovat tikittäviä aikapommeja. Milloin vain tulee käsky, he voivat uudelleen radikalisoitua ja tehdä väärin. Ne, jotka ovat sotineet, pitäisi karkottaa.

  Lähde: Valtamedia


   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017
 21. Sport_FIN

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  2 469
 22. MkH

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2001
  Viestejä:
  3 626
  Irakiin mentiin koska uuskonservatiivit ja sotateollinen kompleksi vaativat tuottoja. Bushilla saattoi olla uskonnollinenkin motiivi, mutta mikään kristittyjen invaasio ei kyseessä kuitenkaan ollut. Terrori-iskuja joissa on kristillinen motiivi tapahtuu kourallinen vuosikymmenessä, kun islamilaisia iskuja tapahtuu viikoittain. Syy siihen on yksinomaan se, että uskonnon pyhät kirjoitukset, jotka tulee ottaa kirjaimellisesti, kehottavat niihin.
   
 23. sdsf

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2009
  Viestejä:
  674
  Tässä ja Sponssin muissa viesteissä tässä ketjussa laitetaan kaikki suomalaiset ihmiset, joilla ei ole vähintään toisen asteen koulutusta, samaan ryhmään ja halutaan eristää tämä ryhmä. Eikös tämä ole sitä paljon puhuttua vihapuhetta?
   
 24. satiainensimo

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  109
  Saattoi olla?:p`

  Lähde: George W. Bush kertoi Jumalan opastaneen häntä sotiin Irakissa ja Afganistanissa
  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002817485.html
   
 25. komendantti

  Rekisteröitynyt:
  17.06.2009
  Viestejä:
  1 141
  Terrorismi on tullut jäädäkseen, eikä se edes ole mikään 2000-luvun ilmiö. On tietysti harmillista, että terroristit ovat kekseliäitä, mutta mitä tulee ihmisten tappamiseen niin keinoja ei ole ennenkään kaihdettu, eivätkä sotateknologiaa kehittelevien yritysten resurssit ole laskemaan päin.

  Voisiko islamiin liittyvien ääriliikkeiden toteuttamien terrori-iskujen uhrimäärät nousta sellaisiin mittasuhteisiin, että se saisi aikaan jonkinlaisen sodan, jonka päämääränä olisi Isis:n, Al-Qaidan ja muiden vastaavanlaisten liikkeiden totaalinen tuhoaminen? Mikäli terroristit jatkaisivat iskujaan viime vuosien tapaan ehkä lisätenkin niitä hieman, en oikein uskoisi tilanteen muuttuvan dramaattisesti, vaan pikemminkin terroritekoihin totuttaisiin sillä seurauksella, että mediatkaan eivät enää käyttäisi niihin niin paljon resurssejaan, kuin olemme tottuneet näkemään. Kiinnostus voisi itse asiassa laskea samalle tasolle kuin Irakin tai Syyrian kohdalla, joissa terrori-iskut sentään ovat viikoittaisia. Terrorismia voisi verrata vaikka rattijuoppouteen. Kumpaankin on totuttu, kuka vain voi päätyä uhriksi, mutta jo muutaman kymmenen vuoden kuluttua rattijuopot eivät ole enää ongelma.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti