Mafia III

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja escalibur, 08.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kepei

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  1 754
  Pankaahan kuvaa ja videota siitä miten peli kehittyy näiden päivitysten myötä
   
 2. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  Ja tuoko oli ainoa hölmö piirre tuossa animaatiossa?:think:
   
 3. Migirousku

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2011
  Viestejä:
  47
  Mites, joko on beta vaihe ohi? uskaltaako näin viikon odottelun jälkeen koskea?
   
 4. dktha

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  3 975
  Hyvä tuo kun menossa keikalle niin voi tilata sen asemyyjän pakuineen siihen viiden metrin päähän, ladata aseet ja alkaa ampumaan.

  Jännä kun pelissä on kuitenkin paljon yksityiskohtia esim. radio kuuluu huonosti tunnelissa ja sitten tehtävät on koko ajan sitä samaa. Onkohan käynyt niin että tehty ihan käypä pelimoottori (tästä voi olla toki montaa mieltä) ja kaikki melko valmiiksi ja sitten on aika, rahat ja ehkä motivaatiokin loppunut panostaa tehtäviin enää yhtään. Meillä on pelimoottori, mitä me sillä tehdään?
   
 5. k1nggg

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2010
  Viestejä:
  1 146
  Miksi tähänkin peliin on toi x-ray katse wallhack pitänyt änkeä?
   
 6. GooGoo

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2002
  Viestejä:
  178
  Piti vielä palata katsomaan tuota. Kyllä se näin sunnuntaipelailijan silmään on ainoa räikeä hölmöys. :) Tuolit lentelee kivasti ja paineaaltoa tuntuu löytyvän elokuvien tyyliin. Tuo panttivanki luultavasti kuuluu juoneen myös. Luulenpa, että odotukseni pelejä kohtaan ei ole yhtä korkealla kuin muilla. Hommasin XBoxin hiljattain ja viimeksi pelailin 90-luvulla. Se selittänee miksi kaikki pelit ovat nyt niin mahtavan oloisia. :D
   
 7. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Pakko huutaa väliin, että jos tuo räjähdys oli kerran niin hieno räjähdys niin missä se räjähdys räjähdyksessä oli? Kenties kyse oli paineaaltopommista tai kovasta pierusta.
   
 8. MonGoosE

  Rekisteröitynyt:
  30.09.2004
  Viestejä:
  1 359
  Tästä muuten oon ihan samaa mieltä, erityisesti Domen arvostelut. 9½/10 arvostelusta on niin kamalaa paskaa että meinaa itku tulla. Siellä on joku joka on joskus ollut kova juttu niin sitten kun sille tulee jatkoa joka on kasa paskaa niin silti sille annetaan yläpeukkua ja kaikkea muuta vastaavaa. Sitten kun tulee jotain joka on ollut pökäle ekalla kerralla ja jatko-osa olis timanttia niin silti haukutaan kaikki vain siitä haukkumisen riemusta. Koska ei jatko voi olla hyvä kun ei se ekakaan ollut. Sitten on nämä kestomenestyjät esim pelitaloissa jotka voivat suoltaa ihan mitä kuraa tahansa ja Dome paukuttaa 4/5 ohjainta. Leffa-arvosteluista en ees viitsi sanoa mitään paitsi sen että että leffa-arvostelijoina Domen porukka on naurettavinta paskaa ikinä. Jopa IS:n mustavalkoleffojen ylistäjät, nuo naavapartojen naavaparrat ovat uskottavampaa sakkia...

  Jooh, mitä itse peliin tulee niin taidan jäädä tänkin kohdalla odottelemaan GOTYa alelaarista. Nyt nähnyt ja lukenut riittävästi ja todennut että ei nappaa maksaa tästä ainakaan täyttä hintaa.
   
 9. Digip

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2013
  Viestejä:
  1 174
  Itse en huomannut mitään eroa, ehkä hävisi muutama FPS, ei muuta. Jotenkin ihmeellistä että GTA V pyörii 60fps koko ajan 1440p ja hight ja tämä 1080p med 30-40fps?
   
 10. Kaljugorilla

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2012
  Viestejä:
  1 516


  Katso nyt hyvä mies sitä eturivissä olevaa porukkaa.

  Ensin herrasväki liukuu käytännössä rigid-bodyinä räjähdyksen voimasta taaksepäin iloisesti tuolien läpi, saman nyökyttelyanimaation pyöriessä.

  Senkuntia myöhemmin välittyy tieto myös tuoleille, joista kaikki paitsi tietenkin se räjähdystä lähin ja keskirivin sankari muistavat reagoida tapahtuneeseen.

  Kauimmaisen tuolin häpeä kömmähdyksen jälkeen oli niin suuri, että se katosi, mutta sen varjo jäi kummittelemaan pariin viimeiseen frameen. Sympatiaa osoittaakseen, taaimmaisen tikkusuorana seisseen ukkelin varjo jäi pitämään sille seuraa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.10.2016
 11. Digip

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2013
  Viestejä:
  1 174
  Olihan tämä vähän hupaisa peli välillä, mutta älkää unohtako uskomatonta valaistusta ja tarkkoja tekstuureita!

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Näyttää vähän paremmalta

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 12. Eetu33

  Rekisteröitynyt:
  22.02.2016
  Viestejä:
  23
  Joo sama homma täällä. Mitä nyt muutaman tunnin pätsin jälkeen pelailin, niin en huomannut kyllä minkäänlaista eroa. Suurin ongelmahan tuossa pelissä on nimenomaan tuo optimointi. Peli on optimoitu ihan vituilleen tai sitten jätetty optimoimatta :D Hyvänä esimerkkinä mulla myös tuo gta v sekä vielä raskaampi the witcher 3 joka pyörii kokoonpanollani täysin sulavasti kaikki tapissa noin 60fps. Mutta tämä ei tahdo pyörittää low/mediumeillakaan hyvä jos puolia tuosta =DD Naurettavaa.
   
 13. Kepei

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  1 754
  Volumetric lighting ja reflections tekee suurimman hitin fps:ään, eikä vaikuta juuri mitenkään laatuun. Jos peli siis tökkii, niin nämä lowlle ekana.
   
 14. Perse-Laakkonen

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2015
  Viestejä:
  404
  Siis kiinnitättekö te tämmöisiin asioihiin oikeasti huomiota pelatessanne? Minä en olisi ikinä edes huomannut näitä juttuja ennen kuin Kaljugorilla ne väänsi rautalangasta ja sitten katsoin tuon kihvelin 20 kertaa putkeen oikein ajatuksen kanssa. Sitten tajusin mutta muuten en.

  No kai se on uskottava että Mafia III on paska peli joten jää hankkimatta. Ehkä alennuksesta joskus hamassa tulevaisuudessa.
   
 15. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  343
  Muutama tunti lisää takana peliä. Suurin heikkous on tosiaan toi tehtävien samankaltaisuus, optimointi ja hiiveskelyn helppous. Muuten peliä on ihan mukava pelata ihan vaan ajamisen, ammuskelun ja tarinan takia. Mut harmittaa vaan, sillä täs olisi voinut potentiaalia enemmänkin.
   
 16. Latetzki

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2010
  Viestejä:
  68
  Ei tää hassumman näköinen välillä ole kun pysähtyy katsomaan. Välillä valaistus muuttuu ihan ihmeellisesti ja bugeja näkyy siellä täällä. Melkoisesti tehojahan tämä vaatii että pyöris sen 60fps. Pystyy pelaamaan mutta harmittaisi vähän jos olisin tästä jotain maksanut :D Surkea jatko-osa näin hienolle pelisarjalle.
   
 17. GooGoo

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2002
  Viestejä:
  178
  Enpä kyllä huomannut noita ennen kuin sanoit. Onhan siinä kieltämättä useampi asia vinossa, mutta en kyllä ymmärrä jos tämä pilaa jonkun peli-ilon. Itseäni häiritsee enemmän suht sokeat ja tyhmät viholliset.
   
 18. -
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 03.02.2018
 19. P c L A Y E R

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2010
  Viestejä:
  2 987
  Ei hitto miten koominen toi kranaattigiffi! :D
  Eihän tota voi olla näkemättä. No okei en itekkään noita varjoja heti ei alla kerralla hokassu, mutta muuten kyllä aika hyvin silmään tarttui kaikki virheet.

  Pitää vissiin joskus alelaarista ostaa tää vaan perseilypeliksi, kun näyttää sillä saralla riittävän yllin kyllin potentiaalia. :D
   
 20. Shadow08

  Rekisteröitynyt:
  12.09.2013
  Viestejä:
  463
  Joo, itsekin katsoin monta kertaa tuon läpi huomoiden asiat, jotka sanoit. Itsehän niitä ei näkisi, jos olisi pelannut tuon kohtauksen ekaa kertaa. Itseä vaan potuttaa tekoälyn tyhmyys. Mutta on tuo vaan niin hauskan näköstä, miten ne paiskautuu seinään :D
   
 21. vihainen hippi

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2013
  Viestejä:
  1 304
  Olin suunnitellu pelkästään tätä peliä varten hankkivani uutta rautaa, noh säästypähän rahat kun vissiin aikamoinen pettymys 1&2:sta lähes mestariteoksena, ja moneen kertaan läpipelanneena, pitävälle :(
   
 22. dktha

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  3 975
  Nyt on tullut nuo kaikki alimman kerroksen bossit hoideltua ja pelitunteja näyttää olevan jo 18, ehkä tunti pari saattaa olla jotain surffailua noissa tunneissa. Yhtään sivutehtävää en ole lähtenyt tekemään mutta tuntuu pitkältä peli ja nyt tuntuu alkavan toistaa liikaa itseään. Kannattaa pelata lyhyehköissä tunnin purskeissa niin säilyy mielenkiinto. Valitettavasti ainoat "mielenkiintoiset" tehtävät on noita missä hoidellaan joku bossi ja niitä on liian harvoin.
   
 23. Nyt on pelattu läpi. Tykkäsin kyllä, mutta isoimman miinuksen kyllä saa toi tehtävien samankaltaisuus. Eikä vaan samankaltaisuus, vaan kaikki tehtävät on kopio edellisestä.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 19.10.2016
 24. hifiguru

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2003
  Viestejä:
  1 388
  itse heitin ps4 version gamestoppiin kun sain vielä 50e vaihtohyvityksen....gta5 teki kaikein paremmin kun tää ja taidankin semmosen hankkia kun sopivasti käytettynä vastaan tulee
   
 25. jansan

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2011
  Viestejä:
  169
  Kyllähän tuon nippa nappa jaksoi loppuun asti vääntää vaikka melko tuskaahan tuo oli grindata samanlaisia helppoja tehtäviä. Tarinan takia jaksoi loppuun. Toista kertaa ei tarvi kyllä pelata ja myyntiin lähti peli.
  Kerran ps4 jumiutui niin pahasti että virtoja ei saanut pois muutakuin irroittamalla virtajohdon seinästä. Ei ikinä ole missään muussa pelissä noin pahaa jumia tullut. Muuten ei peliä rikkovia bugeja ollut. Mitä nyt kerran hahmo tippui sillan läpi ja jäi sinne. Pienempää bugia kyllä näkyi vähän väliä ja grafiikat oli pääosin karseaa katseltavaa.

  Tässäpä taas yksi hyvä esimerkki miksi ennakkotilaaminen ei kannata.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti