Maataloustukijärjestelmä

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja lehtipihvi, 08.05.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 165
  Tuo se vasta typerä vassarikommentti olikin.

  Yrityksiä tukemalla luodaan työpaikkoja, mutta sossupummeja tukemalla ne vähenee. Ihmisiä ne maatalousyrittäjätkin on, vaikka yritystä joutuvat pyörittämäänkin.
   
 2. ie1

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  6 524
  Vassarikommentti? Miksi revit perseestä väitteitä, joita en ole esittänyt? Ihmisiä pitää tukea kannustaen ja tuottavaan työhön kannustaen. Elinkeinoja tukemalla pidetään vain elinkelvotonta yritystoimintaa pystyssä. Yritystuissa ei ole mitään järkeä. Se vasta vassaria onkin.
   
 3. lehtipihvi

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2010
  Viestejä:
  533
 4. yero

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2008
  Viestejä:
  1 556
  Yritystuen suoraksi vaihtoehdoksi voi ajatella yritysveron keventämisen ts. yritystuen maksavat voittoa tuottavat ja menestyvät, vero maksavat yritykset. Avaatko vähän, että miten tarkalleen ottaen ottamalla resursseja parhailta yrityksiltä ja jakamalle niitä huonommille luodaan työpaikkoja?
   
 5. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 165
  Milläs periaatteella niitä tukia menestyviltä firmoilta huonoille siirretään? Kyllähän Nokiakin huippuvuosinaan sai vaikka minkälaista tukiaista hommien kehittelyyn, eikä mistään pikkusummista puhuttu.
   
 6. yero

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2008
  Viestejä:
  1 556
  Laitetaan nyt tämä lause, niinkuin sen alunperin ajattelin:
  ...jakamalle niitä keskimäärin huonommille....

  Ja jos Nokiaa käytetään esimerkkinä, niin kysymys kuuluu, miten ottamalla rahaa Nokialta veroina ja palauttamalla osa tästä rahasta valtaisan kalliin yritystukihärvelin kautta samalle firmalle, luotiin niitä työpaikkoja? Tai parempaa elintasoa tähän maahan.

  Sillä, että yksi kirjoittaa hakemuspaperia ja toinen lukee sitä, ja kolmas&neljäs raportoi ja seuraa, ei luoda sitten vähäistäkään määrää hyvinvointia.

  Kyllä veli ie1 tuossa aiemmassa kommentissa on täysin oikeassa: Yritystuissa ei ole mitään järkeä.
   
 7. konvehteja

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  4 165
  Kyllä yritystuissa on silloin järkeä, kun ne on korvamerkitty johonkin juttuun Esim jonkin uuden tekniikan kehittelyyn, joka vie aikaa ja maksaa rahaa, eikä vain kipata miljoonaa jollekin firmalle, että pärjäilkää.

  Kyllähän esim. aloittelevalle yritykselle on hyvä tukea antaa, ettei heti ensimmäisen kuukauden jälkeen kippaa, kun ei heti asiakasryntäystä tullutkaan, ja velkaa on tarpeisiin jo otettu maksimit.
   
 8. yero

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2008
  Viestejä:
  1 556
  Perusteletko hieman näkemystäsi, että toisten rahoilla operoiva virkamies sijoittaa paremmin tuloksin ja huolellisemmin harkiten kuin omia rahojaan sijoittava jo menestynyt yrittäjä? Virkamies kun on syystä virkamies, eikä menestynyt yrittäjä.

  Samoin voisit perustella miksi uskot, että virkamies osaa poimia menestyviä yrityksiä siitä yritysten joukosta, jonka pääomasijoittajat ovat sijoituskelvottomiksi katsoneet?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti