Lumilautailu

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja Siervo, 15.01.2009.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Nigel^

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2004
  Viestejä:
  648
  Nyt varmaan alkaa samaan aika hyvään hintaan laskutarvikkeita.

  Missäs kivijalassa PK-seudulla olisi parhaiten lautailukenkiä kokeiltavana? Ei ainakaan Stadiumeiden, Intersporttien ja XXL:ien nettisivuilla ole kovin kummoisia valikoimia. Levin Intersportissa olli mukavasti eri malleja tarjolla, mutta siellä ei ollut aikaa testailla.

  Tällä hetkellä lasken melkein 10 vuotta vanhoilla todella pehmeillä Burtonin entry level -kengillä ja noiden tilalle pitäisi saada jotkut tukevammat.

  Onko täällä muita lättäjalkaisia laskijoita? Mulla tulee pirun kipeäksi jalat laskiessa (ja myös akkurissa). Kipu on sellaista jomotusta jalkojen ulkosyrjissä, joka lähtee kyllä pois kun istuu hetken. Täytyy varmaan koittaa valita joku vähän leveämpi lestinen kenkä, jos se auttaisi kipuihin. Ajattelin myös hommata Supefeet Black -pohjalliset. Joillain jenkkifoorumeilla suositeltiin noita jalkakipuihin.
   
 2. Cumbo

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2010
  Viestejä:
  1 506
  Nostetaanpa vanhaa ketjua.

  Pitäisi uusi lauta hommata. Laskuista oli taukoa melkein 10 vuotta. Aikanaan on tullut laskettua paljonkin, pääasiassa rinnettä, metsää, streetiä jne. Nykyisin käytännössä street-/park-hommat jääneet pois.

  Pituutta on 177cm ja painoa 88kg. Burtonin laudoista katsoin Custom Camber 162W:tä. Wide-malli sen vuoksi, että nykyisessä, vanhassa Duotonen freestyle-laudassa Burtonin 11-koon kengät tulevat ikävästi yli. Olisiko tämä lauta järkevä vaihtoehto vai olisiko joku muu parempi? Entä siteet? Mistä nämä saa edullisimmin (ulkomailta tilaaminen ok)?

  Minulle ei tarvitse olla uusin laudan kuviointi, vaan myös vanhemmat käyvät, jos tämä hinnassa näkyy.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti