Lounarit / Lounaskortti 2016 -> ?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja mugmuug, 16.11.2016.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. mugmuug

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2009
  Viestejä:
  148
  Okei, olen enemmän kysellyt sitä kertyykö saldo kuin saako käyttää useamman. Jos saldo ei kerry niin tää ois maailman paskan juttu ja käsittääkseen se oli joskus näin. Toki molemmat asiat kiinnostaa, mutta hyvin luettu sieltä jostain rivien välistä jotain olematonta valittamista.
   
 2. tuoppi`

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2002
  Viestejä:
  5 299
  Eikös toi saldon kerryttäminen lopulta tähtää siihen että voit käyttää useamman kerralla? Vai miten niillä kertymillä muuten olisi väliä? Kyllä sinne ilman kertymiäkin on joka tapauksessa ladattu tarpeaksi saldoa että voit kerran päivässä käydä lounaalla.

  Jos kerran tämä muutos "sapettaa" niin ei tuota valittamista tarvitse rivien välistä lukea.
   
 3. Nutcrackerr Banned

  Rekisteröitynyt:
  28.11.2014
  Viestejä:
  187
  Aika moraalitonta ja rikollista porukkaa täällä murossa, ei voi muuta sanoa.
   
 4. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Ei kai se ole useamman käyttämistä kerrallaan jos käyttää toiseen ateriaan samana päivänä tai ensimmäiseen vapaapäivänä. Jos vain silloin tällöin jää lounas väliin tai ottaa pyttipannun jämät kotoa mukaan, on loppu aika helppo kuluttaa yksittäisiinkin.
   
 5. tuoppi`

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2002
  Viestejä:
  5 299
  On se useamman käyttämistä jos käytät kaksi saman päivän aikana. Vapaapäivänäkin käyttö riippuu siitä jos sulle on varattu saldoa sitä varten, jos ei niin silloin se rinnastettavissa useamman käyttöön.
   
 6. Nomber

  Rekisteröitynyt:
  15.07.2002
  Viestejä:
  4 910
  Ja missä vaiheessa tämä muuttuu rikolliseksi? Et ehdi käydä lounastauolla syömässä joten käyt heti työpäivän jälkeen - >maailman suurin rikollinen?

  Meillä onneksi saa lounareita ottaa swn määrän kun tarvii, ei tule yhtään jos ei pyydä. Ei jää käyttämättä ja toisaalta voi käyttää viikonloppuisinkin jos haluaa. Joku maksimimäärä toki on. Ja maksaa joutuu toki vain niistä jotka ottaa.
   
 7. vhbs

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2004
  Viestejä:
  1 035
  Kyllä tuota korttia voi käyttää ihan kuten niitä seteleitäkin. Yhtälaitta niitä seteleitä ei "saa" käyttää useaa kerralla ja korttia ei "saa" höylätä montaa kertaa mutta 95% paikoista niin kuitenkin tekee.

  Ennenkaikkea kivaa kortissa on se ettei tosiaan mene ne loput rahat hukkaan kuten seteleillä, eikä ne vanhene samaan tapaan kun iso nippu seteleitä lompakossa tai jossain auton hansikaslokerossa. Myöskään hävittäminen tai tuhoaminen muuten ei onnistu yhtä helpolla kun muovikortti kestää pesun ja jos se katoaa, saat uuden jossa saldo tallessa.

  Teille valittajille voisi perustaa uuden keskustelun liikuntaseteleistä, niitä vasta väärinkäytetäänkin. On tullut itsekkin ostettua niin moottorikelkkasafaria, saunatiloja kuin ruokaa ja alkoholia edellämainittuihin ja hyvin kelpaa... myös tutun keilahallin kahviossa voi käydä niillä oluella koska eihän niitä mihinkään ylös lyödä mihin niitä on käytetty. Yleistä myös on että ennen hiihtolomakautta niitä otetaan se maksimi 400e/hlö joilla sitten maksellaan perheen lasketteluliput ja rinnekahvit :)
   
 8. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  En ole koskaan ymmärtänyt koko lounarikonseptia. Miksei sitä makseta palkkana ja jos on ateriakorvaukseen oikeutettu niin se tulee palkan päälle verottomana niinkun kuuluukin?
   
 9. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Alkuperäinen idea työpaikkalounaan veroedussa on ollut kannustaa syömään terveellinen lounas työpäivän aikana. Lounassetelinä hieman pienempänä veroetuna sitten sellaisille, joille ei voi tarjota ruokalassa lounasta. Sittemmin se on muuttunut saavuteduksi eduksi jonka poisottamisesta olisi enemmän porua kuin hyötyä. Rajoittaminen yhteen maksuun päivässä olisi teknisesti helppoa, mutta mikään laki ei sellaista vaadi, joten sellaista ei tehdä. Kai se on katsottu riittävästi, että lounasseteleitä tai vastaavaa arvoa voi antaa vain yhden per työpäivä.
   
 10. Diaz\

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2008
  Viestejä:
  17 972
  Jepjep. No eipä tuo ainakaan multa ole pois ja vilkastuttaa ravintolabisnestä kun epäsuorasti tuetaan.
   
 11. mugmuug

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2009
  Viestejä:
  148
  Ketjun voi mun puolesta modet lukottaa, käänty ihan eri suuntaa mikä oli tarkoitus. Sain toivottavasti riittävästi infoa kortista.

  Kukkahattutädit alko hyppii näppiksellä enemmän ku laki salli. Pahoittelen jos joku pahoitte mielensä, ei ollut tarkoitus.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti